Παιδια καλησπερα.οσον αφορα το lido εχω σκασει αρκετα φραγκα,ο λογος οτι εχει κοπελες που θα κανουν τα παντα..αν θελετε με πιστευετε οταν πηγαινα(μιλαω πριν κανα χρονο) ητανε μια συγκεκριμενα Αλεξανδρα την λεγανε η οποια ερχοτανε και μου ελεγε'θελει γκαμησι???'και πηγαιναμε priveκαι γαμιοτανε κανονικοτατα λες και της ελειπε ο πουτσος χρονια...χυσιμο κανονικα πανω της και ακαποτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 438K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ητανε μια συγκεκριμενα Αλεξανδρα την λεγανε η οποια ερχοτανε και μου ελεγε'θελει γκαμησι???'και πηγαιναμε priveκαι γαμιοτανε κανονικοτατα λες και της ελειπε ο πουτσος χρονια...χυσιμο κανονικα πανω της και ακαποτα
φίλε μου, αν εννοείς την Αλεξάνδρα που είναι και τώρα εκεί, μία ψηλή, άσχημη, πλέον δεν το κάνει πια αυτό που λες, αλλά δεν αξίζει κιόλας.. Πραγματικό περιστατικό: πάω μια βραδιά Lido με ένα φίλο, τσουπ, έρχεται πρώτη πρώτη και μου τα πρήζει για πριβέ. της λέω όχι, μου λέει, θα σε κάνω να χύσεις το σωβρακάκι σου.. ε, ξενερώνω, της ξαναλέω όχι.. μου λέει καλά τι ήρθες αν δε θες να ξοδέψεις μαλάκα? ε, όπως καταλαβαίνετα, ήταν στα όρια η καργιόλα να μου χαλάσει τη βραδιά. Για καλή της τύχη, τη γούσταρε ο φίλος μου και την πήρε πριβέ. Λεπτομέρεις δε θα πώ, π΄ντως αυτό που λες δεν έγινε.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Οι κ.κ ropaloforos και studian δεν ειναι απλως μεγαθηρια αλλα ....... guru των στριπ
Πρεπει να τους απονεμηθει το βραβειο Νομπελ και οταν αποσυρθουν ( που δεν το βλεπω να γινεται ) θα πρεπει να κρεμασουν τις ιδρωμενες και τιμημενες φανελες τους ψηλα επανω στη οροφη του Baby Gold
κατι σαν το boston garden ας πουμε!!!!!!!η δικη μου φανελα ομως που εχει πλυθει και τις περισσοτερες φορες στο πλυντηριο απο ξεφλοκιασμα handjob σε στριπ θελω οταν αποβιωσω (γιατι μονο τοτε θα αποσυρθω) να την τοποθετησετε σο γηπεδο των "λιμνανθρωπων" in L.A.!!!!!!!!και το απορρυπαντικο για καλυτερο ξεφλοκιασμα ειναι το soupline!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Και ενω ηθελα να παω στο princess, την εκανα την μαλακια μου και ξαναπηγα lido...
Με το που καθομαι, ερχεται διπλα μου η Αλεξανδρα και μου γυρναει στην ψυχρα την πλατη της. Ελα μουνι στο τοπο σου λεω..Παιρνω και εγω το ποτο μου και καθομαι στην αλλη πλευρα του καναπε.
Και ερχεται να κατσει διπλα μου η Βικτωρια. Καλα, της λεω, εσυ πως ξεφυγες απο τον μπογια ? Παει και αυτη..
Και ερχεται να με αποτελειωσει η Σαντρα..Καλα αυτη ειναι για ταυτοχρονη εισαγωγη σε ΟΚΑΝΑ και Μαρκομιχελακειο...!!
Στα γρηγορα τελειωνω το ποτο και την κανω. Η νυκτα δεν τραβαγε με τιποτα..Απο τις πιο μαλακισμενες φετινες εξοδους μου..
Με το που καθομαι, ερχεται διπλα μου η Αλεξανδρα και μου γυρναει στην ψυχρα την πλατη της. Ελα μουνι στο τοπο σου λεω..Παιρνω και εγω το ποτο μου και καθομαι στην αλλη πλευρα του καναπε.
Και ερχεται να κατσει διπλα μου η Βικτωρια. Καλα, της λεω, εσυ πως ξεφυγες απο τον μπογια ? Παει και αυτη..
Και ερχεται να με αποτελειωσει η Σαντρα..Καλα αυτη ειναι για ταυτοχρονη εισαγωγη σε ΟΚΑΝΑ και Μαρκομιχελακειο...!!
Στα γρηγορα τελειωνω το ποτο και την κανω. Η νυκτα δεν τραβαγε με τιποτα..Απο τις πιο μαλακισμενες φετινες εξοδους μου..
Επισκέπτης
Σ'αυτό γίναμε Ευρώπη που πληρώνουν τις πουτάνες με πιστωτική! Αλλά μόνο σ'αυτό...
Εξαιρετικό. Φανταστείτε να βλεπει το λογιστήριο στις χρεωσεις της Χρυσης Corporate AMEX χρεωση του ειδους....ΡΟΜΠΑ θα γινουμε.....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και ενω ηθελα να παω στο princess, την εκανα την μαλακια μου και ξαναπηγα lido...
για θυμησε μου....η αλεξανδρα ποια ειναι?
Επισκέπτης
Αλεξανδρα = ψηλη - ξανθια - τα υπολοιπα τα εχασα ενεκα
πλατης.
πλατης.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Μη σε παίρνει από κάτω συναγωνιστή συμβαίνουν αυτά...
Επισκέπτης
αυτη πιστευω ειναι..........vre paidia..mia palia,me apistevto kormi..melaxreni...to onoma tis;;;milame i kaliteri ekei mesa!ksexoristi!!!sos!!!!!
alinokeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
Κατα την γνωμη μου το Lido εχει πολυ μετριες γκομενες,μολις γυρισα και πραγματικα δεν ειδα κατι που να με ενθουσιασει.Αυτη που μου αρεσε λιγο ηταν η Αλικη απο Πωλονια.Απο τα πιο ωραια σωματα εκει μεσα και αρκετα γλυκια στην φατσα.
Επισκέπτης
50 ευρω ειναι το πριβε....
Επισκέπτης
η πατριτσια (ελενα το πραγματικο..) δν ηταν εκει ???? τρελο γκομενακι κ....Κατα την γνωμη μου το Lido εχει πολυ μετριες γκομενες,μολις γυρισα και πραγματικα δεν ειδα κατι που να με ενθουσιασει.Αυτη που μου αρεσε λιγο ηταν η Αλικη απο Πωλονια.Απο τα πιο ωραια σωματα εκει μεσα και αρκετα γλυκια στην φατσα.
Επισκέπτης
η πατριτσια (ελενα το πραγματικο..) δν ηταν εκει ???? τρελο γκομενακι κ....
Για πες μας καμμια φαση μαζι της mclein...
alinokeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστο φιλε θα με βωιθησεισ πιο πολη εαν μου πεισ το ωνομα τησ πεσ μου μερηκα ωνοματα να θυμηθω με πια εχω παθει πλακα το μονο που θυμαμε εχει ενα τατοο μπροστα δεξια στον αφαλο και ενα ωραιο τατοο πισο πανο απο τα απιστευτα οπισθηα τησ
Επισκέπτης
Bρε alinokeros, αλλοδαπος εισαι η' την κοπαναγες συνεχεια απο το σχολειο ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ευχαριστο φιλε θα με βωιθησεισ πιο πολη εαν μου πεισ το ωνομα τησ πεσ μου μερηκα ωνοματα να θυμηθω με πια εχω παθει πλακα το μονο που θυμαμε εχει ενα τατοο μπροστα δεξια στον αφαλο και ενα ωραιο τατοο πισο πανο απο τα απιστευτα οπισθηα τησ
αιντεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως μπορεις και μπαινεις στο ιντερνετ?μεγαλη επιτυχια σου!μπραβο,μπραβο!
Επισκέπτης
Bρε vase, τωρα που σε πετυχα on-line, δεν κανεις ενα thread στα στριπτηζαδικα με το ονομα "στριπτηζαδικο που θα παω σημερα"?
Το σκεπτικο μου ειναι οτι, οι οποιοι εραστες των στριπτηζαδικων σπανιως κανονιζουν εκ των προτερων να βγουνε μαζι εξω. Αρα λοιπον, υπο την προυποθεση οτι καποιος θελει παρεα, ας γραφει που θα παει το βραδυ, και οσοι αλλοι φιλοι θελουν ας πανε να τον βρουνε στο μαγαζι...
Υ.Γ. - Ξερω οτι οι πιο πολλοι εχουμε το στυλ του λυκου, δηλ. να βγαινουμε και να κηνυγαμε μονοι μας, αλλα ποτε δεν ξερεις...
Το σκεπτικο μου ειναι οτι, οι οποιοι εραστες των στριπτηζαδικων σπανιως κανονιζουν εκ των προτερων να βγουνε μαζι εξω. Αρα λοιπον, υπο την προυποθεση οτι καποιος θελει παρεα, ας γραφει που θα παει το βραδυ, και οσοι αλλοι φιλοι θελουν ας πανε να τον βρουνε στο μαγαζι...
Υ.Γ. - Ξερω οτι οι πιο πολλοι εχουμε το στυλ του λυκου, δηλ. να βγαινουμε και να κηνυγαμε μονοι μας, αλλα ποτε δεν ξερεις...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Bρε vase, τωρα που σε πετυχα on-line, δεν κανεις ενα thread στα στριπτηζαδικα με το ονομα "στριπτηζαδικο που θα παω σημερα"?
ρε εσυ παπαζογλου ουτε διδυμοι να ημασταν.........μολις σκεφτηκα πριν απο λιγο το ιδιο!!!!!!αλλα αφου το εγραψες πρωτος πρεπει να το ανοιξεις εσυ και σου υποσχομαι οτι αν το ανοιξεις πριν τις 23.40 θα ειμαι ο πρωτος που θα στο εγκαινιασει!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις