You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 438K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
nikosnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια πηγα προχθες στο lido και τι μου λεει ο τυπας μολις παω για prive...
απο σημερα ειναι 100 Ε το prive...
τι λες ρε μεγαλε του λεω και στριβω και ξανααραζω στο μπιρονι μου
ξερει κανεις τι παιζει και διπλασιασσαν την τιμη ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε παιδια πηγα προχθες στο lido και τι μου λεει ο τυπας μολις παω για prive...
οχι ρε συ,καποια μαλακια παιχτηκε!!!!!!!χωρις να ειμαι ομως 100% σιγουρος............γιατι εκει μεσα ειναι ικανοι για ολα!!!!!
Επισκέπτης
σεβασμος στους αλεπουδιαρηδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
με μπροσταρη τον πανο παμε να δουμε τι παιζει ;)!!!
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πριν μια εβδομάδα που πήγα με το Γερμανό κάποιες που σκάσαν πρώτες στο τραπέζι όντως του ζήτησαν 100 αλλά μόλις είδαν πως δεν μασήσαμε και φεύγαν τραίνο το άλλαξαν το παραμύθι... πιθανόν να ζητάνε 100 από τους πρωτοφανέρωτους ή αυτούς που νομίζουν πως θα τα δώσουν... Πάντως μετα όλες 50!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
θα μπω στο μαγαζι ζωσμενος με οπλοπολυβολα και θα πω!DO YOU FEEL LUCKY TODAY PUNK?DO YA?και μετα
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ξυπνήσανε και τα Ρουμανορωσίδια και την είδαν έξυπνες!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Την είδαν έξυπνες μπέστ όταν έχουν να κάνουν με μας τους Γκρέκους που άρρωσταίνουμε για μ@#$ και γενικά είμαστε κακά τα ψέμματα λιγούρηδες λόγω των φασόλων. Τα Σλαβοκόριτσα και τα Βλαχοκόριτσα στους εκεί άντρες ούτε για αστείο δεν θα τολμούσανε να κάνουνε κάτι τέτοιο. Και αυτό το λέω γιατί το βλέπω σε καθημερινή βάση. Φίλος μου Ρουμάνος μου έλεγε πως οι μαλάκες οι έλληνες χαλάσανε την πιάτσα με τις τιμές στο Βουκουρέστι. Δηλαδή πηγαίνουν σε ένα στρίπτ η παίρνουν βίζιτα και αφήνουν μπουρμπουάρ με δωράκια.Αυτοί είμαστε.Και κάτσε να δεις που σιγά σιγά θα πιάσει και αυτό το κόλπο των 100Ε και θα το καθιερώσουνε όλοι.
πες τα...πες τα.....
Επισκέπτης
αφου καποιοι μαλακες τα δινουν.......!!μας γινεται να ο κωλος απο τη δουλεια και θα σκορπαμε τα κατοσταευρα στις μαλακισμενες?ρε ουστ!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αφου καποιοι μαλακες τα δινουν.......!!μας γινεται να ο κωλος απο τη δουλεια και θα σκορπαμε τα κατοσταευρα στις μαλακισμενες?ρε ουστ!!!
αντε,εγινες παιδι μαλαμα!!!!!και εις ανωτερα!!!!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
+1
Επισκέπτης
παιδι μαλαμα εγω??αντε,εγινες παιδι μαλαμα!!!!!και εις ανωτερα!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τι +1 ρε cptn mac!εχεις τα πετροδολαρα,δεν ξερεις που να τα βαλεις....εχεις πηδηξει ολο το ντουμπαι και το καταρ και μας λες +1?για κατσε καλα,για κουλαρε λιγο!!!!!!!!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Τι λες ρε μάστορα...
Μακάρι νάχα τα πετροδολλάρια που λες... και θα ήξερα που να τα βάλω! Έχω πηδήξει πέντε (5) "εργαζόμενες" στο Ντουμπάι (και δεν τρελάθηκα κιόλας με τις περισσότερες). Όσο για το Κατάρ, δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ οπότε... χερογλύκανο που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλύνν! Μακάρι να ήταν τα πράγματα όπως τα περιγράφεις αλλά που...
Μακάρι νάχα τα πετροδολλάρια που λες... και θα ήξερα που να τα βάλω! Έχω πηδήξει πέντε (5) "εργαζόμενες" στο Ντουμπάι (και δεν τρελάθηκα κιόλας με τις περισσότερες). Όσο για το Κατάρ, δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ οπότε... χερογλύκανο που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλύνν! Μακάρι να ήταν τα πράγματα όπως τα περιγράφεις αλλά που...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
αν έρθει εδώ ο καπετάνιος δεν βλέπω να πληρώνει με χαρτί αλλά με κουβά που θα έχει μέσα πετρέλαιο για να τις φυτιλιάσει Ρε Ροπαλοφόρε και στούντιαν που είστε ρε??? >
Πλάκα πλάκα η βενζίνη στα Εμιράτα έχει 0.28? και στο Κατάρ 0.17?! Αλλιώς ένα καλύτερο από Ελλάδα μισθό παίρνουμε και κάποιες παροχές (σπίτι, αυτοκίνητο, φαγητό)...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις