πως να γραψω?αφου οι admins δεν μας λενε εναν τροπο για να κανουμε τροποποιησεις στα ηδη δημοσιευμενα post!!!!!ποτε πηγες λιντο?για στειλε πμ για την ρενατα......γιατι δεν πηγες πριβε?
Πηγα εχθες μετα απο ενα περασμα απο το παρακμιακο πλεον baby gold.
Δεν πηγα prive γιατι εδω και καποιο διαστημα τα εχω παρει με την μαλακια που βαραει αμεσα εμενα και εμεσα ολους τους Ελληνες.
Εχθες αρχικα το μαγαζι ηταν τιγκα στον κοσμο απο ενα group απο γραβατωμενους Εγγλεζους. Ομως ακομα και τα Εγγλεζακια καταλαβαν γρηγορα οτι στην "πολιτισμενη" Ελλαδα δεν γαμας στα στριπτηζαδικα οπως στην υπολοιπη "βαρβαρη" Ευρωπη και την εκαναν στα γρηγορα.
Και μειναμε οι "γνωστοι αγνωστοι" για να συνησφερουμε στον πλουτισμο των "ex USSR" γυναικων που αμφιβαλλω αν ξερουν να βαζουν εστω και την υπογραφη τους.
Οπως ανεφερα σε αλλο thread, τον τελευταιο καιρο εχω γινει πολυ απαιτητικος απο τις γκομενες κατα το "με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου". Δεν γινεται ολες αυτες να μενουν σε 2αρια η' 3αρια μονες τους με τα SMART / RAV αυτοκινητα που τους τα πηραν ανθρωποι που λογω οικονομικης αδυναμιας μενουν ακομα με τους γονεις τους. Και απο πανω να στο παιζουν και queens.
Και σε ολες λεω " αν θελετε να σας κανω 200/300 ευρω λογαριασμο θα πρεπει να σας γαμησω".... Φυσικα ολες οι "παρθενες" παρεξηγιουνται αλλα τις γραφω στα αρχιδια μου. Ας πανε πισω πισω στην χωρα τους να τις γαμανε πιπα/κολο με μονο 50 ευρω.."
Θελω να δωσω αξια στα λεφτα μου και θα το κανω. Παρεες απο "φιλες" τις νυκτας κομμενες. Εχθες περασαν 5/6 γκομενες "φιλες και τις εστειλα ευγενικα στον διαολο. Ας ερθουν να τις πληρωσουν οι γκομενοι η/και οι αντρες τους. Εγω τερμα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Την δικη μου γνωμη πρεπει να τις ακολουθουν και αλλοι. Τα μαγαζια περνανε πλεον μεγαλες πεινες. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ/ΜΕΛΗ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΜΕ.
Υ.Γ. Προσωρινα ψιλοηρεμησα.Αλλα εχω να πω και αλλα για τις καριολες/φιλες μας αλλα και για τα κοπροσκυλα αφεντικα τους που ολη μερα ειναι στις λεσχες παιζοντας και πινοντας στην υγεια των "εξυπνων Ελληνων."