Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Διαβάζοντας και τα 2...γάματα! Χάλια είμαι δεν μπορεί να τα έχει γράψει το ίδιο πρόσωπο και να είναι και καλά....Αντισθένη! Φεύγω! Πάω για ένα φραπέ μπάς και συνέλθω! Γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Διαβάζοντας και τα 2...γάματα! Χάλια είμαι δεν μπορεί να τα έχει γράψει το ίδιο πρόσωπο και να είναι και καλά....Αντισθένη! Φεύγω! Πάω για ένα φραπέ μπάς και συνέλθω! Γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

ελα ροπαλοφορε ο γιατρος ειμαι!πρεπει να πινεις 2 με 3 φραπεδες την εβδομαδα για να εισαι ενταξει,οκ παιδι μου?να πας να πιεις  στο λιντο καλο μου παιδι και θα με θυμηθεις..... :) :) :)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πήγες και πήρες και εσύ τις 2 παλιές της Ανατολής που δεν κάνουν και τίποτα. Αφού έχει αναφέρει ο Vasos ποιές και τί. Τεσπα Ανατολή μπορεί την Παρασκευή.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η πιο ωραία φραπεδιάρα εκεί είναι μια Ρωσοπολωνέζα ψιλή βαρβάτη με κωλάρα βυζάρα χιλάρες. Αλλά προσπαθεί μέσα να πάρει παραπάνω κάρτες.

εμαθες πως την λενε αυτη την ρωσοπολωνεζα?εν τω μεταξυ στο σαιτ του λιντο εχει καποιες κοπελες που υπαρχουν στο μαγαζι και καποιες που δεν ειναι,ποτε θα καταλαβουν οτι οι στριπτιτζοφιλοι εχουν την ψυχολογια του αρρωστου πορνογερου και γουσταρουν ματι απο παντου?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
εμαθες πως την λενε αυτη την ρωσοπολωνεζα?εν τω μεταξυ στο σαιτ του λιντο εχει καποιες κοπελες που υπαρχουν στο μαγαζι και καποιες που δεν ειναι,ποτε θα καταλαβουν οτι οι στριπτιτζοφιλοι εχουν την ψυχολογια του αρρωστου πορνογερου και γουσταρουν ματι απο παντου?

Όχι δεν έμαθα το ονομά της γιατί δεν ξαναμιλήσαμε αλλά την πήρε ξανά φίλος τότε και πάλι φραπέ. Μιλάει μόνο αγγλικά και έχει και μία μικρή καυλιάρικη ελιά κοντά στα πορνοσταρικά της χίλια. Ξεχωρίζει ως ψηλή βαρβάτη μουνάρα με φυσικούς σφιχτούς βύζους. Ίσως δεν έσκασε μύτη μετά τον Αύγουστο? Επίσης είναι απο αυτές που την πέφτουν σε όλα τα τραπέζια για χορούς. Με όλα αυτά πιστεύω να την ξεχωρίσεις αν την πετύχεις.
Και ετοίμαζε νέα λίστα, πάρε σχολικά είδη και τετράδιο διεθνές, γιατί ανοίγει και Ανατολή και Babylon λένε....Έχεις αγώνα....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όχι δεν έμαθα το ονομά της γιατί δεν ξαναμιλήσαμε αλλά την πήρε ξανά φίλος τότε και πάλι φραπέ. Μιλάει μόνο αγγλικά και έχει και μία μικρή καυλιάρικη ελιά κοντά στα πορνοσταρικά της χίλια. Ξεχωρίζει ως ψηλή βαρβάτη μουνάρα με φυσικούς σφιχτούς βύζους. Ίσως δεν έσκασε μύτη μετά τον Αύγουστο? Επίσης είναι απο αυτές που την πέφτουν σε όλα τα τραπέζια για χορούς. Με όλα αυτά πιστεύω να την ξεχωρίσεις αν την πετύχεις.
Και ετοίμαζε νέα λίστα, πάρε σχολικά είδη και τετράδιο διεθνές, γιατί ανοίγει και Ανατολή και Babylon λένε....Έχεις αγώνα....

παω στο jumbo!εφυγα!!!!!!!!!!!!...........................

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Χμμμ αυτό που είπε ο Majestic πρέπει να είναι το όνομα...Ίσως. Ναόμι είπε κάποιος αλλά ήταν με λατινικά και έφαγε διαγράφα. Γράψε με μολύβι Faber Βάσο και άμα είναι λάθος το αλλάζεις. 8)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Βαλέρια τελικά η καυλόφατσα μουνάρα φραπεδιαρα που δεν ήξερα το όνομα.
Και βάλε και Βικτώρια στις φραπεδιάρες.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Βαλέρια τελικά η καυλόφατσα μουνάρα φραπεδιαρα που δεν ήξερα το όνομα.
Και βάλε και Βικτώρια στις φραπεδιάρες.

για κανε μια περιγραφη....

Βαλέρια = πορνοσταρική φάτσα με αρκετή μύτη, χειλάρες, μικρή ελίτσα πάνω απο το άνω χείλος. Ψηλή με σφικτό βαρβάτο σώμα, φυσικούς γαμάτους βύζους προς αρκετά μεγάλους, ξανθιά. Προσοχή, ζητάει παραπάνω κάρτες μέσα.
Βικτώρια η κοντή ξεγυρισμένη 35αρα μάλλον τώρα, παλιά του μικρού Άφρο, και Άφρο παλλάς. Και αυτή τσοντέ φυσιογνωμία.
Βαλέρια π.χ. θα έπαιζε στην Private, ενώ η Βικτώρια σε γερμανική MILFτσοντα. Νομίζω έτσι θα στοχεύσεις καλύτερα Βάσο!  :boobies:

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να πω ότι ξέρω για τα μαγαζιά αυτά (έχω πάει καμιά δεκαριά φορές) αλλά δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο στο Lido. Υ.Γ Δεν επιτρέπονται τα γκρικλις.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν μπορώ να πω ότι ξέρω για τα μαγαζιά αυτά (έχω πάει καμιά δεκαριά φορές) αλλά δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο στο Lido. Υ.Γ Δεν επιτρέπονται τα γκρικλις.

κοιμησου αγορι μου.......................

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθεσινη επισκεψη στο lido..........παρακμη..............αλλα τι το ηθελα να παω δευτεριατικα ο παπαρας!

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε vaso για άλλο ποστ έστειλα που σβήστηκε. Έλεγε ότι με μια κάρτα πήδαγες στο Lido. Αν ξέρεις να γίνεται κάτι τέτοιο δως μου τα φώτα σου.

Επισκέπτης
τρελος εισαι ρε φιλε archibal.........με μια καρτα ??????????????????
που ξαν'ακουστηκε αυτο ????? με 10 ευρω δν πηδας απ οσο ξερω ουτε σε μπουρδελο.....(αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για τα μπουρδελα)!!!!!

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μα αυτό είπα και εγώ  :headbang: :headbang:. Είχε στείλει κάποιος ότι με δεκα ευρώ γαμάς στο Lido αλλά σβήστηκε το ποστ του γιατι ήταν γραμμένο σε γκρίκλις. Δες το Υ.Γ.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια μια εβελυν στο lido την ξερει κανεις?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παιδια κανεις δεν πηγε στο Lido την τελευταια εβδομαδα?πειτε ρε παιδια...........δεν θα πληρωσετε τιποτε,τσαμπα ειναι!!!!!!!!!!!γραψτε κανενα νεο ονομα,συμπληρωστε τη λιστα.......πειτε κατι νεοτερο!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom