Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι λες ρε μάστορα...
Μακάρι νάχα τα πετροδολλάρια που λες... και θα ήξερα που να τα βάλω! Έχω πηδήξει πέντε (5) "εργαζόμενες" στο Ντουμπάι (και δεν τρελάθηκα κιόλας με τις περισσότερες). Όσο για το Κατάρ, δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ οπότε... χερογλύκανο που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλύνν! Μακάρι να ήταν τα πράγματα όπως τα περιγράφεις αλλά που...

αν δε σε τσιγκλαγα μωρο μου καπετανιο πως θα μαθαινα οτι γαμησες 5 εργαζομενες στο ντουμπαι?εκτος απο φραπεδοενημερωτης και ντετεκτιβ ειμαι και συγγραφεας!!!!!!γραφω ενα βιβλιο για τα μελη του site και τις εμπειριες τους!!!!!!και θα εισαι και στην 1η σελιδα..........αρκει να μου στειλεις 3 απο τις 5 σε φωτογραφια!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πλάκα πλάκα η βενζίνη στα Εμιράτα έχει 0.28? και στο Κατάρ 0.17?! Αλλιώς ένα καλύτερο από Ελλάδα μισθό παίρνουμε και κάποιες παροχές (σπίτι, αυτοκίνητο, φαγητό)...

τιποτενιες παροχες ρε καπτεν σου προσφερουν....ακου εκει σπιτι,αυτοκινητο,φαγητο και λιγο καλυτερο μισθο απο εδω!!!!!!!αφου λεω να μεινω ανεργος στην ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
αν δε σε τσιγκλαγα μωρο μου καπετανιο πως θα μαθαινα οτι γαμησες 5 εργαζομενες στο ντουμπαι?εκτος απο φραπεδοενημερωτης και ντετεκτιβ ειμαι και συγγραφεας!!!!!!γραφω ενα βιβλιο για τα μελη του site και τις εμπειριες τους!!!!!!και θα εισαι και στην 1η σελιδα..........αρκει να μου στειλεις 3 απο τις 5 σε φωτογραφια!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο τη 1 έχω και με μαύρα γυαλιά! Πάντως οι 3/5 ήταν από Ανατολική Αφρική! Δεν ξέρω αν είναι του γούστου σου! Ευχαριστώ για τις τιμές στο βιβλίο!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τιποτενιες παροχες ρε καπτεν σου προσφερουν....ακου εκει σπιτι,αυτοκινητο,φαγητο και λιγο καλυτερο μισθο απο εδω!!!!!!!αφου λεω να μεινω ανεργος στην ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!

ρε μεγάλε.. αντε και σύ να δείς την γλύκα.. 2 χρόνια στο Λάγος έκανα.. δεν λέω καλά λεφτά αλλά για να γαμίσεις ήθελες ολόσωμα προφυλακτικά Radial κατά προτίμηση..

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ώχ! Τι παίχτηκε όσο δεν έβλεπα το σάιτ; Το πριβέ 100, άλλος μεταναστεύει, άλλος άνεργος, άλλος killer! Να το τέλος του κόσμου που έλεγε ο vasos πλάκα πλάκα!!!!!!!!!

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δεν παιζει θεμα γνωστου η οχι στο prive  ρε παιδια
το εχω χτισει το μαγαζι μου το ειπαν και δυο γκαρσιονια και γουρλωσα το ματι ?
ρε τρελοι ειναι
παντως δεν ειναι θεμα με τα ρωσιδακια
πολιτικη του μαγαζιου ειναι ?
δεν ξερω μηπωσ παιζει κανενα καλυτερο σκηνικο απο τον φραπε μεσα
αλλιως.... ουστ
εμπαρκο για να στρωσουν....
στο princes ειναι ακομα 35 ε ?
φραπα παιζει ?

Επισκέπτης
Δεν θέλω ούτε σαν πλάκα να το ακούω >:( 100 Ε? Μάλλον θα κατέβω εντός των ημερών να τσεκάρω :tickedoff:

Πιθανως καποιοι απο εσας να θυμαστε τα posts μου σχετικα με τις χαμηλες υπηρεσιες και την ανακυκλωση γυναικων, που προσφερουν τα στριπτηζαδικα.Και πιθανως να θυμαστε την ζογαδα μου που το μενταλιτε/παρεχομενο σερβις των ελληνικων μαγαζιων απεχει ετη φωτος απο τα ξενα.

Και παλι πιθανως να θυμαστε αυτο που εγραψα, δηλ. οτι λεω στην καθε στριπτηζου που ερχεται να μου πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελλες. " κοριτσι μου για να κανω 200 ευρω λογαριασμο για σενα, θα πρεπει να σε γαμησω.."

Ε, λοιπον σας πληροφορω οτι αρχιζει και πιανει...

Προσφατα σε στριπτηζαδικο της Αθηνας πληρωσα 100 ευρω για 10 λεπτη παραμονη στο πριβε του και ειχα τις παρακατω απολαβες :

1) 3- 4 λεπτα πιπα χωρις καποτα.
2) 3 δακτυλα στο μουνι της και με το αλλο χερι μου, της χαιδευα την κλειτοριδα.
3) στο τελος εβγαλε ενα προφυλακτικο απο το τσαντακι της και με ρωτησε εαν ηθελα να την γαμησω..

Δεν εχει σημασια να σας πω πιο μαγαζι και πια γκομενα ηταν.
Σημασια εχει οτι αυτοι πρεπει να προσφερουν οτι και οι υπολοποι Ευρωπαιοι και εμεις να πληρωνουμε οτι οι υπολοιποι Ευρωπαιοι. Και πιστευτε με ειναι πολυ ευκολο.

Ηδη τα μαγαζι ειναι αδεια τις καθημερινες. Γραφτε τους στα αρχιδια σας και μην δινετε ουτε ενα ευρω χωρις αναλογο servise.

Τα ειπα παλι και ηρεμησα.Παω να ψησω ενα καφαδακι τωρα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
δεν παιζει θεμα γνωστου η οχι στο prive  ρε παιδια
το εχω χτισει το μαγαζι μου το ειπαν και δυο γκαρσιονια και γουρλωσα το ματι ?
ρε τρελοι ειναι
παντως δεν ειναι θεμα με τα ρωσιδακια
πολιτικη του μαγαζιου ειναι ?
δεν ξερω μηπωσ παιζει κανενα καλυτερο σκηνικο απο τον φραπε μεσα
αλλιως.... ουστ
εμπαρκο για να στρωσουν....
στο princes ειναι ακομα 35 ε ?
φραπα παιζει ?

Για το Princess έχει ξεχωριστό θέμα με πληροφορίες. Πάντως νομίζω δεν έχει αυξηθεί το αντίτιμο του πριβέ.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πιθανως καποιοι απο εσας να θυμαστε τα posts μου σχετικα με τις χαμηλες υπηρεσιες και την ανακυκλωση γυναικων, που προσφερουν τα στριπτηζαδικα.Και πιθανως να θυμαστε την ζογαδα μου που το μενταλιτε/παρεχομενο σερβις των ελληνικων μαγαζιων απεχει ετη φωτος απο τα ξενα.

Και παλι πιθανως να θυμαστε αυτο που εγραψα, δηλ. οτι λεω στην καθε στριπτηζου που ερχεται να μου πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελλες. " κοριτσι μου για να κανω 200 ευρω λογαριασμο για σενα, θα πρεπει να σε γαμησω.."

Ε, λοιπον σας πληροφορω οτι αρχιζει και πιανει...

Προσφατα σε στριπτηζαδικο της Αθηνας πληρωσα 100 ευρω για 10 λεπτη παραμονη στο πριβε του και ειχα τις παρακατω απολαβες :

1) 3- 4 λεπτα πιπα χωρις καποτα.
2) 3 δακτυλα στο μουνι της και με το αλλο χερι μου, της χαιδευα την κλειτοριδα.
3) στο τελος εβγαλε ενα προφυλακτικο απο το τσαντακι της και με ρωτησε εαν ηθελα να την γαμησω..

Δεν εχει σημασια να σας πω πιο μαγαζι και πια γκομενα ηταν.
Σημασια εχει οτι αυτοι πρεπει να προσφερουν οτι και οι υπολοποι Ευρωπαιοι και εμεις να πληρωνουμε οτι οι υπολοιποι Ευρωπαιοι. Και πιστευτε με ειναι πολυ ευκολο.

Ηδη τα μαγαζι ειναι αδεια τις καθημερινες. Γραφτε τους στα αρχιδια σας και μην δινετε ουτε ενα ευρω χωρις αναλογο servise.

Τα ειπα παλι και ηρεμησα.Παω να ψησω ενα καφαδακι τωρα.

Μας άνοιξες την όρεξη τώρα... Θα σε γεμίσουν PM φοβάμαι...

Επισκέπτης
Μας άνοιξες την όρεξη τώρα... Θα σε γεμίσουν PM φοβάμαι...

captain, μεχρι να ψησω τον καφε μου, αρχισαν να ερχονται τα ΡΜ που ελεγες...!!

Σε ολους τους φιλους εχω να πω το εξης : δεν εχει σημασια ποια ηταν και που δουλευε. Σημασια εχει οτι "ΟΛΟΙ ΣΑΣ" μπορειτε να καταφερετε το ιδιο.!! Απλα βαλτε στοχους για το τι ψαχνετε ακριβως απο τις στριπτηζουδες και ποσα μπορειτε να πληρωσετε. Και οποια δεν μπορει να σας το προσφερει,εεε ας παει στην χωρα της να την γαμανε για μια ωρα πιπα/κολο με ενα 50αρικο...

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παρολα αυτα νομιζω πωσ πρεπει να μας διαφωτισεις ρε συναγωνιστη

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γι αυτό λέω... Princess με €35 το πριβέ και άστε τους να ψάχνουν για κορόϊδα! Και τα 50 πολλά ήταν!

Πες τα master !!!!Mαζι σου για Princess

Τι λες ρε μάστορα...
Μακάρι νάχα τα πετροδολλάρια που λες... και θα ήξερα που να τα βάλω! Έχω πηδήξει πέντε (5) "εργαζόμενες" στο Ντουμπάι (και δεν τρελάθηκα κιόλας με τις περισσότερες). Όσο για το Κατάρ, δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ οπότε... χερογλύκανο που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλύνν! Μακάρι να ήταν τα πράγματα όπως τα περιγράφεις αλλά που...

Kαπτεν ασε τα ψοφια γιατι εχεις μπολικα πετροδολαρα και τα ξεπλενεις εδω στην Ελλαδα καθωσον εχεις ....... γνωστους σε ιδιωτικες εταιρειες ........... Ετσι δεν ειναι ή μηπως κανω λαθος ????

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε παιδια πηγα προχθες στο lido και τι μου λεει ο τυπας μολις παω για prive...
απο σημερα ειναι 100 Ε το prive...
τι λες ρε μεγαλε του λεω και στριβω και ξανααραζω στο μπιρονι μου
ξερει κανεις τι παιζει και διπλασιασσαν την τιμη ?

Σιγα ρε παιδια σε λιγακι θα σκαμε μυτη στα στριπ με καρνε επιταγων και θα κοβουμε επιταγες των 1000Ευρω εκαστος για να πιασουμε λιγο μπουτακι :headbang: :headbang: :headbang:Ρε δε γαμιομαστε λεω εγω.Ακολουθηστε το παραδειγμα του φιλου papazoglou που επιβαλει τη γνωμη του.Ο πελατης εχει παντα δικιο :dancing: :dancing: :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Nα φανταστείς Υπουργέ ότι και σε κάποια στρίπτ βάλανε μηχάνημα πιστωτικής χαχα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σοβαρα μιλας ρε Παναη ???Ημουνα ετοιμος να πω και για τις πιστωτικες καρτες δηλαδη.Τι να πω δεν ξερω.Οι Ελληνες δεν εχουν λεφτα αλλα τα prive πεφτουν συννεφο !!!Εν πασει περιπτωσει δεν κατηγορω κανενα - εγω χειροτερος ειμαι απο ολους απο την αποψη οτι μου αρεσουν τα κωλαδικα πολυ - αλλα η τσεπη μου εχει καβουρια οταν μπαινω σε στριπ :dancing: :dancing: :dancing:!!!!Αν θελει π.χ. η ΚΛΑΡΑ στις Μουσες λογαριασμο 200 Ευρω τον κανω και με τοκο αν θελει αλλα μετα στο σχολασμα θελω να της χωσω απο την κωλ@@@ρα της αλλιως αντε γεια.Ετσι δεν ειναι ρε Παναη???

Επισκέπτης
Αν θελει π.χ. η ΚΛΑΡΑ στις Μουσες λογαριασμο 200 Ευρω τον κανω και με τοκο αν θελει αλλα μετα στο σχολασμα θελω να της χωσω απο την κωλ@@@ρα της αλλιως αντε γεια.Ετσι δεν ειναι ρε Παναη???

Eτσι υπουργαρα μου.... Αντε με τις παλιο-πουτανο-καργιολες...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αν θελει π.χ. η ΚΛΑΡΑ στις Μουσες λογαριασμο 200 Ευρω τον κανω και με τοκο αν θελει αλλα μετα στο σχολασμα θελω να της χωσω απο την κωλ@@@ρα της αλλιως αντε γεια.Ετσι δεν ειναι ρε Παναη???

Και το ασχημο δεν ειναι οτι δεν γαμι@@νται αλλα σου πουλανε φουμαρα και μεταξωτες κορδελες / παρε το τηλεφωνο μου / ξαναπερνα απο το μαγαζι να τα ξαναπουμε / παρε κανενα διπλο ποτο και αλλες μαλακιες.Μας κοροϊδευουν και απο πανω.Αυτο αν μη τι αλλο αυτο δειχνει πανω απο ολα κωλοχαρακτηρα μεγαλο / και καποιος δασκαλος ( δεν θυμαμαι ο ropaloforos ή o studian ) ειχε πει οτι οι Ρωσσιδες ειναι εν δυναμει Ελληνιδες στη συμπεριφορα / αν η Ελληνιδα κοιταζει την τσεπη σου 10 φορες η Ρωσιδα κοιταζει οχι μονο την τσεπη σου αλλα και τη κωλοτσεπη σου και τις καταθεσεις στην Τραπεζα και τις μετοχες στο Χρηματιστηριο και το Ε9 και αστα να πανε.

Πονηρεψανε ολοι, πονηρεψανε και οι κωλοι ( αλλα αυτοι ειναι πραγματικοι κωλοι )

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Nα φανταστείς Υπουργέ ότι και σε κάποια στρίπτ βάλανε μηχάνημα πιστωτικής χαχα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σ'αυτό γίναμε Ευρώπη που πληρώνουν τις πουτάνες με πιστωτική! Αλλά μόνο σ'αυτό...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
:2funny: :2funny: :2funny: ακριβως. και οι 2 που προανέφερες μιλάμε για μεγαθήρια του χώρου ;)

Οι κ.κ ropaloforos και studian δεν ειναι απλως μεγαθηρια αλλα ....... guru των στριπ :dancing: :dancing: :dancing:

Πρεπει να τους απονεμηθει το βραβειο Νομπελ και οταν αποσυρθουν ( που δεν το βλεπω να γινεται ) θα πρεπει να κρεμασουν τις ιδρωμενες και τιμημενες φανελες τους ψηλα επανω στη οροφη του Baby Gold :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom