Επισκέπτης
Καντο εσυ vase, σαν leader των στρθπτηζαδικων...
παιδια,σοσ!!!ραραzoglou,εχεισ δικιο....σκεφτομουν απο μικροσ τα βιζακια και δεν ειχα πολα κεφια να διαβαζω....σε χαλαει αυτο γαι να μου κανεισ τι χαρι?Bρε alinokeros, αλλοδαπος εισαι η' την κοπαναγες συνεχεια απο το σχολειο ?
Καντο εσυ vase, σαν leader των στρθπτηζαδικων...
τοσο ξερετε!τα λεμε τσογλανια!
Vραι μοθνωσκιλω..... θαις γαμηση απω των κωλω κε τα γραφις αφτα ? ( στα εγραψα ετσι μπας και καταλαβεις ποσο μαλακισμενο εισαι....)
ρε παπαζογλου τι εχεισ παθει δεν με ξερεισ καν και τα βαζεισ μαζι μου δεν σου εχω κανει κατι ;ισα ισα εγω η
χερωμαι να διαβαζο τι γραφετε και να υσφερο γνωμει ;)
καμια σχεση....αλλα μερικες φορες ειναι κ χειροτερα...καλά έχω λιώσει στο γέλιο με τις ανορθόγραφες βρισιές!!!!!!!! Αλλά στο θέμα τώρα. Το πριβέ του Lido σαν χώρος είναι σαν το Gold που κοπανάμε ο ένας πάνω στον άλλο και οι φραπεδιές είναι επικίνδυνες να χυθούν ή είναι πιο PRIVE τα πράματα?
εδω αρχισανε να τη βλεπουν τα γκαρσονιααα....ποιος????...τα γκαρσονια....(ευτυχως ο μετρ ειναι οκ-ξηγημενος κ ξερει και απο νυχτα κ μπανιζει τους καλους πελατες...)...οσο για το γκολντ....εχει εδω κ καιρο χαλασει (για μενα...) οσον αφορα τη συμπεριφορα ολων εκει μεσα...ακομα κ του πορτιερη...(αν κ ο τελευταιος ειναι ξηγημενος....)Λοιπόν στο Lido αρχίσανε τα πουστριλίκια > > > > Δηλαδή αν πας και δεν σε έχουν ξανακοζάρει σου λένε οι πατσαβούρες 'Αν θές κάτι πιο έξτρα χορό πάει 100 Ε' :o :o :o :o :o :o :o :o Αυτό φυσικά όπου που 'πιάσει' βέβαια (και δυστυχώς υπάρχουν πάντα βούρλα που πιάνει >) Ελπίζω να σοβαρευτούνε κάπως στο Λίντο και να μην το συνεχίσουν αυτό το παραμύθι. Βασικά 2 είναι τα μεγάλα μαγαζιά (Gold και Lido) και επειδή γίνανε πήχτρα στον κόσμο δεν χρειάζεται να το χαλάσουνε το πράγμα τώρα. Ξενερώνουνε τέτοια σκηνικά τον εκάστοτε πελάτη και χάνουν τον αυτοσεβασμό τους. > >