Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καντο εσυ vase, σαν leader των στρθπτηζαδικων...

alinokeros

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Bρε alinokeros, αλλοδαπος εισαι η' την κοπαναγες συνεχεια απο το σχολειο ?
παιδια,σοσ!!!ραραzoglou,εχεισ δικιο....σκεφτομουν απο μικροσ τα βιζακια και δεν ειχα πολα κεφια να διαβαζω....σε χαλαει αυτο γαι να μου κανεισ τι χαρι?

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
γιασασ φοιλι μου τι λει εδω;
εχω κανει και εγω τισ τσαρκεσ μου
σε μερικα κολαδικα μπαμπυ ο, πιρεωσ λιντο μπαμπυ γκολτ
ελα ειδημων τα λεσ ορεα μραβο ,η γνωμη ειναι οτι μετραι το χρημα και τα εχεισ ολα ,τι σωστη τιμη και πεφτουν χα χα
και πλακα να τα εχεισ μαζι σου καντε πρωτασεισ ,δειξε το μασουρι και μονο που θα το δουν (εαν ειναι και μπολικο)
εχουν χυση ιδει οχι για παρτυ σασ βεβεα ( αλλα μπορη και αφτο) αλλα για το χρημα φυσικα ,λιπον συντομα θα εχω νεα

Επισκέπτης
Δεν μας εφτανε ο alinokeros, τωρα εχουμε και το paraskos...

ρεεεε, παρτε κανενα λεξικο, μας γαμησατε τα ματια...

alinokeros

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τελικα δε βλεπω να με βοηθησει κανεισ...τοσο ξερετε!τα λεμε τσογλανια!

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παπαζογλου τι εχεισ παθει δεν με ξερεισ καν και τα βαζεισ μαζι μου δεν σου εχω κανει κατι ;ισα ισα εγω η
χερωμαι να  διαβαζο τι γραφετε και να υσφερο γνωμει ;)

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
αφτοσ ο παπαζογλου λιγο περιεγοσ πεδια τα ςαζι και με τον αλινοκερο (ρινοκερο ) αφου δεν του εχουμε κανει κατη

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε αλινοκερε γιατι βρηζεισ τι τηελισ για πεσ να μαθο ειμαι φρανγατοσ και παω παντου

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παπαζογλου τι εχεισ παθει δεν με ξερεισ καν και τα βαζεισ μαζι μου δεν σου εχω κανει κατι ;ισα ισα εγω η
χερωμαι να  διαβαζο τι γραφετε και να υσφερο γνωμει ;)

δαιν αιχει κατη μαζη σου ο papazoglou αππππλλλα μμμμαςςςς αιχοις στραβοση μαι τιν αγγραμμματωσηνι σου...........πος μπωροις κε αιχοις ιππολογηστη δαιν μπωρω να καταλλλαβο!!!!!!!!!!!!

robbyjumps

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλά έχω λιώσει στο γέλιο με τις ανορθόγραφες βρισιές!!!!!!!! Αλλά στο θέμα τώρα. Το πριβέ του Lido σαν χώρος είναι σαν το Gold που κοπανάμε ο ένας πάνω στον άλλο και οι φραπεδιές είναι επικίνδυνες να χυθούν ή είναι πιο PRIVE τα πράματα?

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ελλινοαμερικανοσ  γιαυτο μημ με παρεξυγειται για την ορθωγραφια μου οσο για τον αλινοκερο πασχει απο ευενεια τοσα ξερει τοσα λει παντωσ επιπεδο  :jerking:

Επισκέπτης
Ax βρε parasko, δεν μας ειπες οτι εισαι Ελληνοαμερικανος.
Δεν σε παρεξηγουμαι, εδω σε αυτο το site θα βρεις συμπαρασταση και στοργη. Αντε διαβασε τα posts του vasos, σχετικα με τα κοριτσια του lido και καλα να περασεις οταν πας...

Επισκέπτης
καλά έχω λιώσει στο γέλιο με τις ανορθόγραφες βρισιές!!!!!!!! Αλλά στο θέμα τώρα. Το πριβέ του Lido σαν χώρος είναι σαν το Gold που κοπανάμε ο ένας πάνω στον άλλο και οι φραπεδιές είναι επικίνδυνες να χυθούν ή είναι πιο PRIVE τα πράματα?
καμια σχεση....αλλα μερικες φορες ειναι κ χειροτερα...

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια την τιμη την ξαναριξανε στο lido εχει παει κανεις τελευταια 50 ειναι η 100 ?
κανενα καλο για φραπεδουρα ?

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
κατι εχω ακουσει  μια με κατι τατοο,αλλα ειναι λιγο καπωσ ο vasos ειναι αρχηγοσ ξερει πολα απο τιμη ,οτι ακουω τα ιδια 50 ε, θα μαθουμε ωμοσ που θα παει. αλλα οπωσ εχω πει ολα θεμα φρανγα ,εχθεσ στο baby απεναντι απο το lido ; τησ ποπησ ,εφυγα σκνιπα δεν θυμαμαι τιποτα τωρα που στρωνο ειμαι χωρισ φρανκα μου τα πηραν ολα και λιγο τσαλακομενοσ
καλημεεεεεεεεεεεερααααααααααααα!

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
βρε τα πουστριλικια υπαρχουν παντου επιδι καναμε αμερικη δεν ειμασται και αμερικανακια,οχι απλα λεω οτι το χρημα μιλαει :dancing: αφου ολεσ τησ πληρωνουμε(και τη γυναικα μασ και ασ μην μασ φενεται ετσι) :rolleyes: ο αλινοκεροσ γιατι βριζει; λεγε ρε αλινοκερε ; τι θελεισ;
μην το παρεξηγειται το πεδι μπορει να του την εκανε καμια ξερεται,(ερωτασ και φουμαρα) και ψαχνει εκδικηση :uglystupid: αφου ειναι ολεσ  :jerking:

Επισκέπτης
Λοιπόν στο Lido αρχίσανε τα πουστριλίκια >:( >:( >:( >:( Δηλαδή αν πας και δεν σε έχουν ξανακοζάρει σου λένε οι πατσαβούρες 'Αν θές κάτι πιο έξτρα χορό πάει 100 Ε' :o :o :o :o :o :o :o :o Αυτό φυσικά όπου που 'πιάσει' βέβαια (και δυστυχώς υπάρχουν πάντα βούρλα που πιάνει >:() Ελπίζω να σοβαρευτούνε κάπως στο Λίντο και να μην το συνεχίσουν αυτό το παραμύθι. Βασικά 2 είναι τα μεγάλα μαγαζιά (Gold και Lido) και επειδή γίνανε πήχτρα στον κόσμο δεν χρειάζεται να το χαλάσουνε το πράγμα τώρα. Ξενερώνουνε τέτοια σκηνικά τον εκάστοτε πελάτη και χάνουν τον αυτοσεβασμό τους. >:( >:(
εδω αρχισανε να τη βλεπουν τα γκαρσονιααα....ποιος????...τα γκαρσονια....(ευτυχως ο μετρ ειναι οκ-ξηγημενος κ ξερει και απο νυχτα κ μπανιζει τους καλους πελατες...)...οσο για το γκολντ....εχει εδω κ καιρο χαλασει (για μενα...) οσον αφορα τη συμπεριφορα ολων εκει μεσα...ακομα κ του πορτιερη...(αν κ ο τελευταιος ειναι ξηγημενος....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom