Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εδω αρχισανε να τη βλεπουν τα γκαρσονιααα....ποιος????...τα γκαρσονια....(ευτυχως ο μετρ ειναι οκ-ξηγημενος κ ξερει και απο νυχτα κ μπανιζει τους καλους πελατες

Eννοεις τον Κωστα mclein ? Αν ναι, πιστευω οτι ειναι μεγαλη γατα. Προχθες, με το μαγαζι γεματο, μου λεει ο ψιλοκουφος "κατσε λιγο σε ενα τραπεζακι, μεχρι να σου βρω καναπε"....με το που με βλεπει ο Κωστας, ερχεται, με αρπαζει και με βαζει σε ενα 5θεσιο καναπε "ΜΟΝΟ ΜΟΥ". Πως να μην του τα χωσω τα φραγκα του μαγκα ?

Επισκέπτης
Eννοεις τον Κωστα mclein ? Αν ναι, πιστευω οτι ειναι μεγαλη γατα. Προχθες, με το μαγαζι γεματο, μου λεει ο ψιλοκουφος "κατσε λιγο σε ενα τραπεζακι, μεχρι να σου βρω καναπε"....με το που με βλεπει ο Κωστας, ερχεται, με αρπαζει και με βαζει σε ενα 5θεσιο καναπε "ΜΟΝΟ ΜΟΥ". Πως να μην του τα χωσω τα φραγκα του μαγκα ?
Κωστας speaking...(βλεπει μακρια το παληκαρι...μη σου πω οτι βλεπει μεσα στην τσεπη μου--απ οτι καταλαβα κ στη δικη σου...)...:):):):)..!!!!

Επισκέπτης
Για αλλη μια φορα σωστος ο mclein... :) :)

Δεν παιρνουμε και τον vaso, (και οποιο αλλο καλο παιδι θελει) και να κτυπησουμε ενα lido το βραδυ ?

alinokeros

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου φιλορακο μου paraskos...εχεισ δικιο με αυτα που ειπεσ...πρεπει να δωσουμε το λογαρισμο για να μασ μιλισουν γαιτι δεν παω καλα με τι ορθογραφια...μπορει δεν γουσταρω να λεω οτι μεγαλοσα στι κομοτηνη και δεν πηγα ουτε μια μερα στο σχολιο!τσιγγανοσ ειμαι ρε φιλορακο..παντοσ ευχαριστω γαι τι κατανοηση paraskos!σε παω!!!!

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
βρε βρε να καποιοσ που με παει!
κομοτηνη ε;  και τωρα κανεισ τσαρκεσ τη νυχτα και πια κγομενα σου παιρνει τα φρανγα; ρινοκερε; την νυχτα ειναι ολεσ ιδιεσ.Μερα θελω να τησ δω,χωρεισ μπογιεσ και τακουνια ,που μου το πεζουν ολεσ διμετρεσ και χωρισ ειναι ταπεσ χα χα

Επισκέπτης
επ επ επ!!ξεχασατε εμενα,τον πανο και τον ροπαλοφορο  ;)!!!

alinokeros

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δε μου τρωει..ηθελα και τα εδινα γιατι πραγματικα το αξηζει...εν ξερεισ γαι πια μιλαω θα ηθελα να μαθω λεπτομεριεσ..δηλαδη εαν εχει γκομενο,παδια,απο που εινε...πρεπει να εινε παλια γαιτι μιλαει πολυ καλα ελληνικα... ξερεισ βρε φιλαρακο.....

alinokeros

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστο φιλε θα με βωιθησεισ πιο πολη εαν μου πεισ το ωνομα τησ πεσ μου μερηκα ωνοματα να θυμηθω  με πια εχω παθει πλακα το μονο που θυμαμε εχει ενα τατοο μπροστα δεξια στον αφαλο και ενα ωραιο τατοο πισο πανο απο τα απιστευτα οπισθηα τησ

Επισκέπτης
επ επ επ!!ξεχασατε εμενα,τον πανο και τον ροπαλοφορο  ;)!!!
μαζί και τον καπετάνιο με τον στούντιαν χεχε. ;)
δν σας ξεχασαμε ρε αδερφια...οποτε βρεθει ευκαιρια θα το κανονησουμε...πριβε δωματιακι δικο μας....:):):):):)!!!! (το μονο που φοβαμαι ειναι οτι αν μαθουν πως βγαινουμε τσαρκα ολοι μαζι...θα μας εχουν WANTED εξω απ ολα τα μαγαζια...)...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πανουλη τι διαβαζουν τα ματακια μου??μασαζακι??????
για λεγε ,για λεγε ...που και ποτε?...γιατι τωρα τελευταια με ποναει ο τριτος σπονδυλος συν τα αλατα που συσωρευτηκαν στο μεσαιο ποδι! :rolleyes:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
σε αρωστήσανε τα κορίτσια mclein ;) έννοια σου και γω χάλια είμαι αλλά μου κάνανε 'μασαζάκι' και πέρασε ;)
Πολύ μάσαζ έπεσε αυτό το σκ!!! και γώ spa !!! Το sex-ακι μετά! χεχεχεχε

Επισκέπτης
σε αρωστήσανε τα κορίτσια mclein ;) έννοια σου και γω χάλια είμαι αλλά μου κάνανε 'μασαζάκι' και πέρασε ;)
το μ@λ@κισμενο το κεφαλι μου φταει..οχι τα κοριτσια :):):)...οποιος κανει μπανιο κ βγαινει οξω...με αυτο τον κωλοκαιρο που ειχε πριν καμια βδομαδα...αυτα παθαινει...τυχερος εσυ με το μασαζ...εγω που τωρα κανω την κοτα κ δν βγαινω εξω????? πως κ πως περιμενω να ξεμυτισω....λιγο η δουλεια....λιγο τα στριπ....λιγο ο Πλουταρχος...λιγο η σχολη....ολα μου ελλειψαν...(καλα..οχι το τελευταιο που παω για χομπι...)!!!:):):):)...

Επισκέπτης
να πας φανταρος ρεεεεε να πηξεις  :2funny: :2funny: :2funny:!!!!σε περιμενουμε να μας βγαλει εξω γιατι ξερω οτι μετρας πολυ  ;) ;)!!

Επισκέπτης
να πας φανταρος ρεεεεε να πηξεις  :2funny: :2funny: :2funny:!!!!σε περιμενουμε να μας βγαλει εξω γιατι ξερω οτι μετρας πολυ  ;) ;)!!
ασε τα φανταριλικια μαζι μου...γιατι βλεπω πολεμο παλι στο φορουμ....οσο για το 2ο σκελος...εσυ δν μετρας εεεεεεε?????????????? παλιοπαιδο....

Επισκέπτης
ειτε πας ειτε δεν πας το ιδιο μου κανει!!εγω εχω τελειωσει  ;)!!!για τα αλλα εγω δεν ξερω τιποτα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:!!!!!αλλα εσυ κουφαλιτσα μετρας και μαλιστα ποοολυυυυυυυ!! ;)

Επισκέπτης
ειτε πας ειτε δεν πας το ιδιο μου κανει!!εγω εχω τελειωσει  ;)!!!για τα αλλα εγω δεν ξερω τιποτα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:!!!!!αλλα εσυ κουφαλιτσα μετρας και μαλιστα ποοολυυυυυυυ!! ;)
δν θελω μετριοφροσυνεςςςςςςςςςςς.....για κοιτα εδω τα ποστ....κοιτα περιγραφες...κοιτα γνωριμιες....εγω δν ειμαι τιποτα...HoHoHoHo....ειμαι πολυυυυ πιτσιρικας ακομη....:):):):)....

Επισκέπτης
δν θελω μετριοφροσυνεςςςςςςςςςςς.....για κοιτα εδω τα ποστ....κοιτα περιγραφες...κοιτα γνωριμιες....εγω δν ειμαι τιποτα...HoHoHoHo....ειμαι πολυυυυ πιτσιρικας ακομη....:):):):)....
εσυ εισαι κρυψινους!!μεγαλη λερα!! ;)!!και καλα κανεις  ;)!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom