Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αντε γεια δεν λες τιποτα mclein...

Καλα τρελλαθηκε ?...200 ? η φραπα ? 750 το πηδημα ?

Ημαρτον...

Ποια νομιζει οτι ειναι ? η γκομενα του Αμπραμοβιτς ?

Καλα ασε αυτη (τη γκομενα του Αμπραμο....)  αυτη ζητησε για το διαζυγιο 2-3 δις ετσι για τον πουτσο......
Ασε ρε παπαζογλου....επηξε η ελλαδα στα ψωνια,τους μαλακες,τους πουστηδες κ τα λαμογια...δν θα ανεχτω κ μεσα στο στριπ να μου το παιζει ντιβα η καθε ψωλα που εγινε διασημη μεσα απο ενα κωλοπαιχνιδο...Κ που εγινε διασημη????Στα ματια της καθε νοικοκυρο-κατινουλας οχι στα δικα μου...στα δικα μου παντα θα ειναι η γκομενα χωρις αυτοσεβασμο....

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
για την ακριβιε ολα μαζι 20 καρτ. :dancing: αλλααααααααα το κατι αλλλοοο ,ξερο εγω ειχαι πολι κεφι το μελανουρι!!!!!! :o

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
(πολυ) για τουσ ορθογραφουσ χα χα 

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
τη λεσ mclein . η paola μη μου πεισ !!! αλλο paraskos και αλλο ο mclein σασ εχω πει αναλογα τα κεφια εδω φιλοσ μου τον ιδε μια τα παρατησε ολα και τον ερωτευτηκε και ζη μαζι τησ και μου λεση για την paola αφου γουσταρε!!!! :smitten:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τη λεσ mclein . η paola μη μου πεισ !!! αλλο paraskos και αλλο ο mclein σασ εχω πει αναλογα τα κεφια εδω φιλοσ μου τον ιδε μια τα παρατησε ολα και τον ερωτευτηκε και ζη μαζι τησ και μου λεση για την paola αφου γουσταρε!!!! :smitten:

ρε αδελφε δεν σταματας τα παραμυθια?ετσι και αλλιως εισαι κουραστικος μονο με το γραψιμο σου.....μην γινεσαι και περισσοτερο!!!!!!!!

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι για την παολα ρε vaso για μια απο εκει μεσα λαθοσ εκφραστηκα, και εαν δεν θεσ να διαβαζεισ τι γραφο βαλε μαυρα γιαλια εξυπνακια εσυ!!!!!ΚΑΙ αδελφοσ απο που σε ξερω απο εχθεσ;

Επισκέπτης
καποιοι τα σταξαν χοντρα στην παολα για να τους χορεψει ακομα και για να την γαμησουν!!αυτη ειναι η μαλακια και το πάιζει ντιβα η καθε παολα!!και σιγα την γκομενα!!!υπαρχουν γκομενες που κλασεις ανωτερες απο αυτην !!!αντε με την καθε πατσαβουρα!!!

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
και μου αρεσει μασ εβγαλε και λιστα ο vasos θα ξοδεψαι πολλα για να ειναι αληθεσ, οσο για αυτη με  τα tatoo ελυπαι εχθεσ απο το μαγαζι!!!!!!!!!! ι ντιβεσ χα χα δικιο εχει ,καθε ψωνιο εκει μεσα σε αφτα τα κλαμπ το πεζει ντιβα ψαχνουν τον μπουλι να τησ αποκαταστησει,,εμενα δεν με νιαζει τον ερωτα τησ ζωησ μου σηγουρα οχι εκει μεσα το κεφι μου κανω  :sunglasses:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι για την παολα ρε vaso για μια απο εκει μεσα λαθοσ εκφραστηκα, και εαν δεν θεσ να διαβαζεισ τι γραφο βαλε μαυρα γιαλια εξυπνακια εσυ!!!!!ΚΑΙ αδελφοσ απο που σε ξερω απο εχθεσ;

ρε "αδελφε" που παρεξηγιεσαι κιολας για το "αδερφε" δεν πας να παιξεις κανα μπαρμπουτι?εκει θα επικοινωνεις καλυτερα πιστευω με τους τριγυρω σου!δεν εχω καμια αντιπαθεια προς το ατομο σου....αλλα ελα στη θεση μας.......μπορεις να παρακολουθεις τα γραφομενα μας και αν θες κατι να ρωτησεις ή να προσθεσεις καντο μονολεκτικα αν γινεται π.χ. "Πολλι ορεα η παωλλα" ,ΓΚΕΓΚΕ?

Επισκέπτης
Tωρα εμενα γιατι η Παολα με αφηνει αδιαφορο ?

Πιθανως, επειδη ειναι Ρουμανα και δυστυχως, εως τωρα ΟΛΕΣ οι Ρουμανες που εχω παρει μου εχουν κανει τα χειροτερα γαμισια. Ουτε πιπα, ουτε κολο. Πολυ συμβατικες στο sex.

Επισκέπτης
μακλειν ηδη μπουζουριασαν σιτυ τουρς!!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
καμια βυζαρου(οχι σιλικονη) η νταρντανα στο λιντο η σε καποιο αλλο στριπτητζαδικο παιζει?

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
πω πω ,πεδια παει η διασκεδασει!!  :helpplea:
Μας τα χαλανε.. κατι τυπι παλι προχθες τα ιδια χαλασε το κεφι
και εκεινο το μελανουρι, που θελει να μαθει εδω ο γαμπρος πως το λεγανε, κερο να των εντοπισουμαι αλινοκ..... !! χα χα
με τα τατοο μελινα εμαθα την λενε , αλλα τιποτα αλλο. ελειπε. την θυμαμε ,ε δε λει και πολλα για καμια φραπα καλη ειναι αλλα οχι και να ξοδευμε για παρτι της ,πολλλλη πιο ωραια μουνακια εχει εκει μεσα ,ο vasos την αποκαλεσε και τραβελοφατσα ,και κανει φραπε για 100ε .Ενταξει ρε vaso τα 100 τα δεχομαι,αλλα το τραβελοφατσα; μην εισαι και εσυ υπερβολικος!!!  :grin:
Λοιπον αφτα ,γιατ οτι νεωτερο εδω!!!
Παπασκος Κακαουνακις  ;)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αντε να βγαλει κανεις ακρη.....

Επισκέπτης
Aρα λοιπον το μαγαζι δουλευει ακομα ?

Εγω ακουσα οτι 2 ημερες μετα το Ηθων, πλακωσε και το Αλλοδαπων...

Γιατι αραγε τετειο μισος και διακριση εναντια σε αυτο το μαγαζι ?

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
δυο πεσηματα πεδια ενα σαββατο προσ κυριακη και ενα τεταρτη προς πεμτη :-

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Aρα λοιπον το μαγαζι δουλευει ακομα ?

Εγω ακουσα οτι 2 ημερες μετα το Ηθων, πλακωσε και το Αλλοδαπων...

Γιατι αραγε τετειο μισος και διακριση εναντια σε αυτο το μαγαζι ?

Μαλλον συναδελφοι το εχουν βαλει στο ματι το μαγαζακι / θυμαμαι χαρακτηριστικα μια περιοδο στις Μουσες που ειχε γινει μπουκα απο το Αλλοδαπων και τις μαζεψε ολες τις καργιες πριν ή μετα αυτη τη μπουκα ( δεν θυμαμαι ) ενα βραδυ ή κερναγες μονο ποτακι ή κανανε χορο απο αποσταση χωρις ουτε καν να πιανεις / ρωτησαμε τις κοπελες γιατι γινεται αυτο και μας ειπανε οτι γινεται για λιγη ωρα αυτο διοτι υπαρχουν πληροφοριες οτι κυκλοφορουν γυρω απο το μαγαζι ή μεσα σε αυτο ασφαλιτες / μετα απο καμποση ωρα εγινε ληξη συναγερμου και εγινε της ψωλης το πανηγυρι / ολες να ορμανε στα τραπεζια των πελατων και οι καναπεδες να αναστεναζουν απο τους χορους / για αυτο ισως κατι να μην παει καλα με τα κεφαλια του Lido αυτη τη περιοδο και γινονται αυτα τα συνεχη πεσιματα ...... / Ιδωμεν ......

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Υπάρχει κάποιος με πρόσφατη ενημέρωση να μας δώσει τα φώτα του έγκυρα? δουλεύει το μαγαζί? και αν ναι, τι υπηρεσίες προσφέρει, από το χιλιόμετρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom