Επισκέπτης
φυσικα ειναι δικο μας!!μπηκε στην κλικα ;)!!!αλλα ειναι μεγαλη μαφια ;)
γιατι τι σε ενοιαζε ο κοσμος κ οι αλλες γκομενες??????? Εσυ πηγαινες για μια συγκεκριμενη απ οσο καταλαβα....ετσι δεν ειναι ??? (αν θες στειλε μου ενα p.m κ πες μου ποια ειναι....)Θα κάθονται τα κορίτσια για 5 ανθρώπους? Και αυτές άνθρωποι είναι... (Τα λέω έτσι γιατί με συνέφερε όταν έφευγαν νωρίς-παρακάλαγα σχεδόν να μην έχει κόσμο)
εστησες ξοβεργες για να την πιασεις next time?????mclein, μου ειχε κανει και μενα εντυπωση αυτο και το ρωτησα, διοτι και εγω συνηθως 2-5 το πρωι πηγαινω. Μου ειπαν οι διαφορες "φιλες" οτι οι κοπελλες καθονται μονο για ποτο και μακαλιες τουμπανο...
Τελευταια φορα μου συνεβη με την Ιουλιανα. Την περιμενα να κατεβει για να την πιασω στο δοκανο, αλλα αυτη κατεβηκε ντυμενη και εφυγε..!!!
Θα επιβεβαιωσω κατι τελευταιες πληροφοριες που εχω κ αν ειναι κατι αξιολογο+αξιομαχο θα ενημερωσω...Βόρεια ρε φίλε τι να ψάξεις? Rasputin, Tutti Frutti και το απαράδεκτο απέναντι από το rasputin. Απ'όσο ξέρω...
Αν έχεις υπόψιν τίποτα άλλα(πέρα από τα γνωστά ελεεινά stars και το δίπλα) ρίξτο.
Iuliana ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα κορμια τελεια με tatoo; προχθεσ πηγα κατα τησ 4 το πρωι με πολλεσ δεν ιδα καμια
μετα απαναντι βρηκα την paola επεσαι καλη πα
και βεβεα μελανουρι και κορμι σαν φιδι με τα αναλογα ;) βεβεα .
ωποσ ειπαμε ολα θεμα φραααααααανκα ολει και ολεσ, εχουν την τιμη τουσ ;)
Μαλακιες.....δν παιζει με κανενα θεο......με καμια παναγια...... κ για κανενα λογο....φιλος μου,που κατεβαινουμε μαζι στις επιδρομες,ηθελε να την παρει ειτε φραπα...ειτε πηδημα ειτε οτιδηποτε μπορουσε...τη φωναξε...εκανε προσφορα μεχρι 250 ευρω κ οτι αλλα εξοδα εκαναν δικα του...του ειπε οχι για πηδημα...(ηθελε 750)...κ για φραπε 200 εξω απ το μαγαζι...(συν μερικα ποτα στο μαγαζι...)....κ ολα τα προηγουμενα με τη δικαιολογια δν θελω να χαλασω το ονομα στην πιατσα...Αντε γεια στην καθε παολα...Για πες μας την φαση paraskos..
Ποσα σου πηρε η Παολα για την ??