Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Μία μόνο? Η καλή ήταν στο penthouse μαζί με την charlotte. Βρε το Κατερινάκι...

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
πήγε κανένας συνάδελφος προσφάτως, πλην παράσχου, να δώσει μια ενημέρωση?

KOSTADINOS

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα ξερει κανεις κατι  για Louisa ? ( Βραζιλιανα)                         

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Mia Penthouse.

Συνημμένα

• Mia010.jpg
    Mia010.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
ειχαμε δεν ειχαμε παλι για πρωινη μαλακια μας εστειλες ρε μαν...

Alex_T

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρεται συναγωνιστες.
Μετα απο αρκετο καιρό αποχής απο το Lido, αποφασισα χ8ες να το τιμήσω, οπότε αρκετά ικανοποιημένος ζητάω την εξής πληροφορία: πως ρε γαμώτο λέγεται η Βραζιλιάνα?????????
είχα ένα απίστευτα ικανοποιητικό service απο την συγκεκριμένη (βλέπε φραπεδιά έκφυλη με σαλιομένο το χεράκι της για να γλυστραει και την γκόμενα να χοροπηδάει πανω στο μεσαίο μου δαχτυλάκι το οποίο με πολλή προθυμία είχε αφήσει να εισωρήσει στο απίστευτο βραζιλιάνικο κολαράκι της).Σήμερα όμως θυμήθηκα ότι δεν την ρώτησα καν πως την λένε. Επίσης αν γνωρίζει κανείς τίποτα άλλο ενδιαφέρον για την λεγάμενη ανυπομονώ να το μάθω.

Επισκέπτης
Χαιρεται συναγωνιστες.
Μετα απο αρκετο καιρό αποχής απο το Lido, αποφασισα χ8ες να το τιμήσω, οπότε αρκετά ικανοποιημένος ζητάω την εξής πληροφορία: πως ρε γαμώτο λέγεται η Βραζιλιάνα?????????
είχα ένα απίστευτα ικανοποιητικό service απο την συγκεκριμένη (βλέπε φραπεδιά έκφυλη με σαλιομένο το χεράκι της για να γλυστραει και την γκόμενα να χοροπηδάει πανω στο μεσαίο μου δαχτυλάκι το οποίο με πολλή προθυμία είχε αφήσει να εισωρήσει στο απίστευτο βραζιλιάνικο κολαράκι της).Σήμερα όμως θυμήθηκα ότι δεν την ρώτησα καν πως την λένε. Επίσης αν γνωρίζει κανείς τίποτα άλλο ενδιαφέρον για την λεγάμενη ανυπομονώ να το μάθω.

Kαλα μερικοι δεν βαζουν μυαλο με τιποτα ρε πουστη μου....!!!!!

Τωρα τι περιμενεις ? Ευχαριστηριο απο τους φιλους της ΓΑΔΑ ?

Alex_T

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει προβλημα αναφορων σε τετοια περιστατικα????
παιδια ειμαι καινουργιος εδω....δεν το γνωριζα.........

paraskos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ιδια γνωμεις με μερικους εδω μεσα δεν ειναι πια να εκτηθουμε τησ κοπελες  >:(  και να εκτηθωμασται και ασ ειμαστε ανωνημοι,κακο στον εαφτο μασ κανουμε στο τελος  :police:  ,τωρα για λιγο κουτσομπολιο δεν λει κατη κανεισ αλα για λεπτομεριεσ οπωσ ειμασταν πρωτα ,φτανει πια    :cussing: γιαφτο πεδαις εγω ,οχι οτι αποχωρο.αλα οχι πια τοσο τακτικως αλλα σαν σελιδα αυτου του ιδουσ απο τησ πολυ καλεσ που εχω διαβασει :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Μετα τα "ντου" της αστυνομιας εχει πεσει μια "αδιαφορια' στο thread και γενικωτερα στα threadς των στριπτηζαδικων. Ειμαι σωστος η' κανω λαθος ?

Στο κατω κατω υπαρχουν και τα pm's..Μην χανομαστε..

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν, μια και πάει για φούντο το thread με το Lido, ας γράψουμε κάτι μπας και αναβιώσει.

Πήγα χθες, κατά τις 12.30, έφυγα κάπου 3. Από την τελευταία φορά που είχα πάει, τουλάχιστον οι μισές κοπέλες του μαγαζιού είναι φρέσκιες)) Θα σταθώ σε 3 σημεία.

Πρώτον, το μαγαζί ήταν τίγκα με μικρούς, σε ηλικία, θαμμώνες, κάτι που απέτρεπε τις κοπέλες από το να κινούνται σε αναζήτηση θηράματος. Προφανώς μυρίζονταν την έλλειψη μετρητού, γι αυτό άραζαν τρεις τρεις σε κανα καναπέ, ή στο τραπεζάκι δίπλα στις τουαλέτες. Αποτέλεσμα, έλλειψη κινητικότητας..

Δεύτερον, ο χορός είχε 22 ευρώ. Αποτέλεσμα, να παίζει πολύ ψιλό όταν έπαιρνες τα ρέστα, πέφταν ψιλά στο πάτωμα, ο μέτρ-γάτα εφοδιασμένος με φακό για να μη χάσει τίποτε.. ήταν σχεδόν αστείο το σκηνικό..

Τρίτον, 2 κοπέλες καινούργιες, ήταν όλα τα λεφτά. Μαρίνα, περίπου 1.85, μελαχροινή, απίστευτο σώμα.. Σαμάνθα, ξανθιά, απίστευτο χορό στη μπάρα, τατουάζ στο πόδι..

Αυτά. Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι..

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παράλειψη θα ήταν να μην αναφέρω και το χιλιοειπωμένο βέβαια, αλλά πάντα καυλωτικό show με τους δονητές που κάνει η Louiza

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια δεν αξιζει να δινετα τα λεφτα στις στριπτιτζουδες.Γαματε καλυτερα καμια πουτανα να ξεχαρμανιασετε κιολας!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Αντε να ειρωνευτεις κανεναν αλλο και μεινε με τη ψωλη στο χερι αφου γουσταρεις!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
ο ένας χορός είχε 22 Ευρώ ?
Ο διάλογος με τον μετρ είχε ως εξής:
''Δώσε μου ένα χορό με την.....''
''Απλό?''
''Ναι''
''22 ευρώ''
''22?''
''Ο απλός τόσο έχει''

Δεν κάθησα να το ζαλίσω αν παίζει ακόμα και ο χορός των 10 (λόγω εορτών 11) αλλά από το διάλογο μου δόθηκε η εντύπωση ότι πλέον δεν παίζει. Εκτός αν ''ανεστάλει'' λόγω εορτών, προσωρινά μόνο

Όσο για τον φίλο proto, ο καθένας όπως τη βρίσκει αδερφέ.. Αντίστοιχα μπορώ κι εγώ να σου πω ''τι? δίνεις 30 ευρώ για 5 λεπτά στη Φυλής??'' Αυτά γούστα είναι..

Ειρήνη ημίν, by the way..

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αντε να ειρωνευτεις κανεναν αλλο και μεινε με τη ψωλη στο χερι αφου γουσταρεις!

χαλαρωσε ρε μεγαλε.....δεν σε ειρωνευτηκε κανεις....απλα εσυ βριζεις χωρις λογο και αιτια......ειπαμε ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει κατι οτι θελει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom