Αγαπητοί εν αιδοίω αδελφοί ;)
σαν νέο μέλος, είπα για πρώτο post να συνεισφέρω ένα crash test στο εν θέματι «κατάστημα» (Lido Palace), το οποίο επισκέφτηκα, για πρώτη φορά, την περασμένη Παρασκευή προς Σάββατο (12/1/07). Πρέπει να πω ότι δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά strip clubs (2-3 φορές το χρόνο, «hit and run»), όντας μέσα στο «άθλημα» τα τελευταία 8 περίπου χρόνια.
Στο θέμα μας τώρα: Ο χώρος/ατμόσφαιρα δεν με συγκίνησαν καθόλου, ενώ μεγάλη εντύπωση μου έκανε η ΠΟΛΥ μικρή κινητικότητα των κοριτσιών, τα οποία δεν ήταν και τίποτε φοβερές καλλονές. Χαρακτηριστικά, τον πρώτο χορό τον πήρα περί τα τρία τέταρτα μετά την είσοδο, χωρίς να έχω «ενοχληθεί» ιδιαίτερα ως τότε ούτε εγώ, ούτε η παρέα. Επειδή, σαν νέος δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω ονόματα, επιφυλάσσομαι να τα πω σε άλλο post αν επιτραπεί, ή με pm, αν μου ζητηθεί.
Την πρώτη κοπέλα που πήρα, της ζήτησα prive (?50). Με πήρε στο δωμάτιο που βρίσκεται πίσω αριστερά, σε σχέση με τη είσοδο (εκεί βρίσκονταν ήδη 2-3 κοπέλες με άλλους «συναγωνιστές») όπου άρχισε να τρίβεται πάνω στο επίμαχο σημείο μου με κάθε πιθανό τρόπο, κατά τα γνωστά, ενώ συχνά ? πυκνά χάιδευε και «τσιμπούσε», πάντα πάνω από το παντελόνι. Σημειωτέον ότι slip δεν έβγαλε, ενώ όταν δοκίμασα να της χαϊδέψω, πολύ κομψά, τα «χειλάκια» (πάνω από το slip), μου απομάκρυνε το χέρι. Γενικώς, ως φάση αρκούντως καβλωτική, αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Όταν τελείωσε, ρώτησα αν ήθελα άλλον έναν χορό, «καλύτερο». Όταν την ρώτησα «πόσο καλύτερο», είπε επί λέξει και ορθά ? κοφτά: «Όχι πίπα, όχι sex, όχι μ@λ@κί@», οπότε και την έκανα με ελαφρά.
Λίγο μετά την επιστροφή μου στο τραπέζι, ήρθε άλλη κοπέλα της οποίας δεν συγκράτησα όνομα, και την πήρα για έναν «κανονικό» χορό (?20, παρακαλώ). Ευχάριστος χαρακτήρας αλλά και πάλι τίποτε το αξιομνημόνευτο. Όταν τελείωσε, με ρώτησε αν ήθελα prive. Της ζήτησα «λεπτομέρειες» και μου είπε και αυτή «όχι πίπα, όχι sex, αλλά μπορώ να σε κάνω να χύσεις». Επειδή όμως απέφυγε να απαντήσει στην ερώτησή μου «αν θα βάλει το χεράκι της», προτίμησα να μη ρισκάρω το πενηντάρικο και να επιστρέψω στην παρέα μου.
Εκεί όμως με περίμενε μία έκπληξη, γιατί άλλος φίλος (ο οποίος είχε φύγει για prive ανάμεσα στους δύο δικούς μου χορούς) μου είπε ότι στον δεύτερο prive χορό (? 100 σύνολο) η κοπέλα τον κέρασε δροσερό φραπεδάκι και για επιδόρπιο αριθμό κινητού (τον οποίο δεν έχει ακόμη καλέσει)!
Σαν επίλογο, να αναφέρω τα ΠΟΛΥ ύποπτα ποτά (στα γύρω τραπέζια όλοι είχαν μπύρες, εμείς τι τα θέλαμε τα ουίσκυ...) και το show της βραζιλιάνας κοπέλας στην πίστα με τη σημαία της πατρίδας της και το ευμέγεθες κατακόκκινο "αξεσουάρ" ;), το οποίο «εξαφάνισε» με μαεστρία.
Αυτά, και σε άλλα με υγεία...