Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ο ένας χορός είχε 22 Ευρώ ?

καλα ειναι δυνατον να το αυξησανε τοσο πολυ?ας ειναι και γιορτες....ειναι τοσο μαλακες?δεν νομιζω.....ολα τα μαγαζια κυμαινονται γυρω στα 11,12 ευρω τον απλο χορο....λες να μην το ξερουν στο λιντο?εκτος αν παιζει καμια πουστια αλλη...το παρατηρησες και με αλλους απο την παρεα σου?για πες...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λοιπόν, μια και πάει για φούντο το thread με το Lido, ας γράψουμε κάτι μπας και αναβιώσει.

Πήγα χθες, κατά τις 12.30, έφυγα κάπου 3. Από την τελευταία φορά που είχα πάει, τουλάχιστον οι μισές κοπέλες του μαγαζιού είναι φρέσκιες)) Θα σταθώ σε 3 σημεία.

Πρώτον, το μαγαζί ήταν τίγκα με μικρούς, σε ηλικία, θαμμώνες, κάτι που απέτρεπε τις κοπέλες από το να κινούνται σε αναζήτηση θηράματος. Προφανώς μυρίζονταν την έλλειψη μετρητού, γι αυτό άραζαν τρεις τρεις σε κανα καναπέ, ή στο τραπεζάκι δίπλα στις τουαλέτες. Αποτέλεσμα, έλλειψη κινητικότητας..

Δεύτερον, ο χορός είχε 22 ευρώ. Αποτέλεσμα, να παίζει πολύ ψιλό όταν έπαιρνες τα ρέστα, πέφταν ψιλά στο πάτωμα, ο μέτρ-γάτα εφοδιασμένος με φακό για να μη χάσει τίποτε.. ήταν σχεδόν αστείο το σκηνικό..

Τρίτον, 2 κοπέλες καινούργιες, ήταν όλα τα λεφτά. Μαρίνα, περίπου 1.85, μελαχροινή, απίστευτο σώμα.. Σαμάνθα, ξανθιά, απίστευτο χορό στη μπάρα, τατουάζ στο πόδι..

Αυτά. Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι..

αν εχει 22 ευρω ο απλος χορος νομιζω οτι θα μας ξαναδουνε του αγιου ποτε.....αλλα τωρα με μπριζωσες με τα καινουρια μωρα.......ειναι καινουρια?τελευταια παραλαβη ή ξαναζεσταμενο φαγητο?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Όχι και ?22 ο χορός! Πως την είδαν αυτοί εκεί; Μποϋκοτάζ άμεσα από όλους τους συναγωνιστές!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν, ένα ένα τα θέματα:

Σε ότι αφορά τα 22 ευρώ, τι να σας πω ρε παιδιά. Σας παρέθεσα το διάλογο όπως έγινε με μένα και το μετρ. Το φιλαράκι που πήγε μετά από μένα, τα σκασε χωρίς πολλά πολλά λόγια. Πιστεύω αν επιμείνεις λίγο στο μετρ και του πεις ότι θες το χορό των 11, θα ενδώσει, εκτός αν σε κόψει πολύ καυλωμένο ή φορτώγκα. Είναι σαν τις περιπτώσεις που προσπαθούν να σου πασάρουν το σκάρτο εμπόρευμα και μόνο αν επιμείνεις και δείξεις ότι ξέρεις τι θέλεις, κάνουν πίσω.

Αλλά το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου (όχι ότι η διπλή ταρίφα δεν είναι τίποτε) είναι γενικά η έλλειψη κινητικότητας στο μαγαζί. Ίσως έπεσα στη μέρα, ίσως ακόμα κρατάνε πισινή με τις μαλακίες που γίναν τα Χριστούγεννα, δε ξέρω πως να το εξηγήσω.

Τα μωρά.. Λοιπόν, η Μαρίνα είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Και το καλύτερο είναι ότι είναι καινούργια στο χώρο των στριπ, κάτι που φαινόταν κι από το αμήχανο χαμόγελο την ώρα του χορού στη μπάρα, και η υπόκλιση μετά (!!!!) και από κάτι ακόμα: Με το που κατέβηκε από την πίστα, την κάθισε στο τραπέζι του ένας θαμώνας. Κατά σύμπτωση καθόταν απέναντί μου, οπότε έβλεπα με άνεση τις κινήσεις της. Λοιπόν, σας πληροφορώ ότι κάθε λίγο και λιγάκι ήταν ο μετρ που πήγαινε και του έλεγε αυτουνού αν την θέλει στην παρέα του πρέπει να κεράσει, αυτή δεν είχε εμπεδώσει ακόμα τη μέθοδο του ''κεράσει πουτάκι?'' και φυσικά ο θαμώνας κέρναγε. Αυτός και ένας άλλος, σε άλλο τραπέζι, είχαν πάρει εργολαβία Μαρίνα και Εβελύνα. Μάλιστα, η μόνη στιγμή που ο άλλος άφηνε την Εβελύνα να φύγε από δίπλα του, ήταν για να παέι τουαλέτα. Ο τύπος πρέπει να ξόδεψε αρκετά, όπως καταλαβαίνετε. Και στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα ''πονηρό'' χαρτάκι'' ;)

H Σαμάνθα, το ακριβώς αντίθετο από τη Μαρίνα, ξεβγαλμένη στο χώρο, γαμώ τους χορούς στην πίστα, τατουάζ στο πόδι, μου έκανε εντύπωση ότι δεν πήγαινε στα τραπέζια να ρωτάει για χορό ή ποτό αλλά έκοβε βόλτες και περίμενε σινιάλο από το μετρ.

Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα, αν πάει και κάποιος άλλος, ας προσθέσει, και ειδικά να μας πει για το θέμα των 22 ευρώ

Επισκέπτης
Λοιπόν, ένα ένα τα θέματα:

Σε ότι αφορά τα 22 ευρώ, τι να σας πω ρε παιδιά. Σας παρέθεσα το διάλογο όπως έγινε με μένα και το μετρ. Το φιλαράκι που πήγε μετά από μένα, τα σκασε χωρίς πολλά πολλά λόγια. Πιστεύω αν επιμείνεις λίγο στο μετρ και του πεις ότι θες το χορό των 11, θα ενδώσει, εκτός αν σε κόψει πολύ καυλωμένο ή φορτώγκα. Είναι σαν τις περιπτώσεις που προσπαθούν να σου πασάρουν το σκάρτο εμπόρευμα και μόνο αν επιμείνεις και δείξεις ότι ξέρεις τι θέλεις, κάνουν πίσω.

Αλλά το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου (όχι ότι η διπλή ταρίφα δεν είναι τίποτε) είναι γενικά η έλλειψη κινητικότητας στο μαγαζί. Ίσως έπεσα στη μέρα, ίσως ακόμα κρατάνε πισινή με τις μαλακίες που γίναν τα Χριστούγεννα, δε ξέρω πως να το εξηγήσω.

Τα μωρά.. Λοιπόν, η Μαρίνα είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Και το καλύτερο είναι ότι είναι καινούργια στο χώρο των στριπ, κάτι που φαινόταν κι από το αμήχανο χαμόγελο την ώρα του χορού στη μπάρα, και η υπόκλιση μετά (!!!!) και από κάτι ακόμα: Με το που κατέβηκε από την πίστα, την κάθισε στο τραπέζι του ένας θαμώνας. Κατά σύμπτωση καθόταν απέναντί μου, οπότε έβλεπα με άνεση τις κινήσεις της. Λοιπόν, σας πληροφορώ ότι κάθε λίγο και λιγάκι ήταν ο μετρ που πήγαινε και του έλεγε αυτουνού αν την θέλει στην παρέα του πρέπει να κεράσει, αυτή δεν είχε εμπεδώσει ακόμα τη μέθοδο του ''κεράσει πουτάκι?'' και φυσικά ο θαμώνας κέρναγε. Αυτός και ένας άλλος, σε άλλο τραπέζι, είχαν πάρει εργολαβία Μαρίνα και Εβελύνα. Μάλιστα, η μόνη στιγμή που ο άλλος άφηνε την Εβελύνα να φύγε από δίπλα του, ήταν για να παέι τουαλέτα. Ο τύπος πρέπει να ξόδεψε αρκετά, όπως καταλαβαίνετε. Και στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα ''πονηρό'' χαρτάκι'' ;)

H Σαμάνθα, το ακριβώς αντίθετο από τη Μαρίνα, ξεβγαλμένη στο χώρο, γαμώ τους χορούς στην πίστα, τατουάζ στο πόδι, μου έκανε εντύπωση ότι δεν πήγαινε στα τραπέζια να ρωτάει για χορό ή ποτό αλλά έκοβε βόλτες και περίμενε σινιάλο από το μετρ.

Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα, αν πάει και κάποιος άλλος, ας προσθέσει, και ειδικά να μας πει για το θέμα των 22 ευρώ
1.εδωσες 22 ευρω...γιατι ΚΑΙ ΚΑΛΑ πηρες τον διπλο χωρο...σα να λεμε διπλο ποτο...μπορουσες να επιμεινεις οτι θες των 11 που ειναι κανονικος κ ισχυει κανονικοτατα....
2.η Μαρινα ξερει τη δουλεια της...αλλα το μαγαζι περνα σε αλλη διασταση σιγα σιγα....
3.δν ανταλλαξαν πονηρο χαρτακι...εγγυωμαι....ολα καθαρα...101%.....(δν κανω πλακα...ουτε ειρωνευομαι...)!!!
4.Ναι...οντως η Σαμανθα πλεον ειναι ντιβα...πουλαει που λενε...αλλα δν θα αντεξει το στυλακι αυτο...(προσωπικη αποψη..)!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
1.εδωσες 22 ευρω...γιατι ΚΑΙ ΚΑΛΑ πηρες τον διπλο χωρο...σα να λεμε διπλο ποτο...μπορουσες να επιμεινεις οτι θες των 11 που ειναι κανονικος κ ισχυει κανονικοτατα....
2.η Μαρινα ξερει τη δουλεια της...αλλα το μαγαζι περνα σε αλλη διασταση σιγα σιγα....
3.δν ανταλλαξαν πονηρο χαρτακι...εγγυωμαι....ολα καθαρα...101%.....(δν κανω πλακα...ουτε ειρωνευομαι...)!!!
4.Ναι...οντως η Σαμανθα πλεον ειναι ντιβα...πουλαει που λενε...αλλα δν θα αντεξει το στυλακι αυτο...(προσωπικη αποψη..)!
1. Αυτό φαντάζομαι κι εγώ, ότι το 11άρι ισχύει. Το αντίθετο θα ήταν σχεδόν καταστροφικό για το μαγαζί  :idiot: , παρά το καλό υλικό που έχει. Πάντως ο χορός ήταν διπλός, πάλι καλά τα 22 δεν πήγαν χαμένα.
2. ʼλλη διάσταση? Τι εννοεί ο ποιητής? Η Μαρίνα πάντως μου φάνηκε σχετικά άμαθη. Βέβαια, είχα πιει και λίγο..
3. Κοίταξε, ότι έπαιξε χαρτάκι, έπαιξε. Και ήταν και σχετικά κάρφωμα, καθώς ο ''χορηγός'' την έστειλε επί τούτου backstage. Τώρα, αν στο χαρτάκι του έγραφε καμια ρωσική συνταγή για ''κβας'' (ο studian θα ενημερώσει σχετικά με το κβας), δε ξέρω  :2funny:

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Χμμ, ξέχασα το 4.
Η Σαμάνθα είναι κάπως bitchy είναι η άλήθεια, έχει το στυλ ''χάρη σας κάνω που με βλέπετε''. Κάπως στραβομουτσουνιασμένη. αν και σωματάρα..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
1. Αυτό φαντάζομαι κι εγώ, ότι το 11άρι ισχύει. Το αντίθετο θα ήταν σχεδόν καταστροφικό για το μαγαζί  :idiot: , παρά το καλό υλικό που έχει. Πάντως ο χορός ήταν διπλός, πάλι καλά τα 22 δεν πήγαν χαμένα.
2. ʼλλη διάσταση? Τι εννοεί ο ποιητής? Η Μαρίνα πάντως μου φάνηκε σχετικά άμαθη. Βέβαια, είχα πιει και λίγο..
3. Κοίταξε, ότι έπαιξε χαρτάκι, έπαιξε. Και ήταν και σχετικά κάρφωμα, καθώς ο ''χορηγός'' την έστειλε επί τούτου backstage. Τώρα, αν στο χαρτάκι του έγραφε καμια ρωσική συνταγή για ''κβας'' (ο studian θα ενημερώσει σχετικά με το κβας), δε ξέρω  :2funny:

Μια αηδία είναι το κβας.

Κάτι ανάμεσα σε αναψυκτικό και μπύρα με βάση δημητριακά (στάρι) και πωλείται σε κιόσκια στο δρόμο στις μεγάλες πόλεις το καλοκαίρι. Μια φορά δοκίμασα και δεν μπορούσα να κατεβάσω ούτε γουλιά.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μια αηδία είναι το κβας.

Κάτι ανάμεσα σε αναψυκτικό και μπύρα με βάση δημητριακά (στάρι) και πωλείται σε κιόσκια στο δρόμο στις μεγάλες πόλεις το καλοκαίρι. Μια φορά δοκίμασα και δεν μπορούσα να κατεβάσω ούτε γουλιά.

πού είναι ρε γαμώτο το smiley που υποκλίνεται??

Επισκέπτης
Aκουσα οτι η Ναντια (ex Baby o, Nικαια) θελει να παρει μεταγραφη για το απεναντι "χρυσο"μαγαζι. Παρακαλειται το fan club της να βρει την υπογεια διαβαση και να ειναι σε ετοιμοτητα. Θα επανελθω με την επιβεβαιωση.

Επισκέπτης
Επιβεβαιωνω το παραπανω postαρισμα..Η μεταγραφη εγινε εχθες...Ενημερωστε τις λιστες σας παρακαλω..!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Βοήθα λίγο pap, ποιά είναι η Νάντια?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αγαπητοί εν αιδοίω αδελφοί ;)

σαν νέο μέλος, είπα για πρώτο post να συνεισφέρω ένα crash test στο εν θέματι «κατάστημα» (Lido Palace), το οποίο επισκέφτηκα, για πρώτη φορά, την περασμένη Παρασκευή προς Σάββατο (12/1/07). Πρέπει να πω ότι δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά strip clubs (2-3 φορές το χρόνο, «hit and run»), όντας μέσα στο «άθλημα» τα τελευταία 8 περίπου χρόνια.

Στο θέμα μας τώρα: Ο χώρος/ατμόσφαιρα δεν με συγκίνησαν καθόλου, ενώ μεγάλη εντύπωση μου έκανε η ΠΟΛΥ μικρή κινητικότητα των κοριτσιών, τα οποία δεν ήταν και τίποτε φοβερές καλλονές. Χαρακτηριστικά, τον πρώτο χορό τον πήρα περί τα τρία τέταρτα μετά την είσοδο, χωρίς να έχω «ενοχληθεί» ιδιαίτερα ως τότε ούτε εγώ, ούτε η παρέα. Επειδή, σαν νέος δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω ονόματα, επιφυλάσσομαι να τα πω σε άλλο post αν επιτραπεί, ή με pm, αν μου ζητηθεί.

Την πρώτη κοπέλα που πήρα, της ζήτησα prive (?50). Με πήρε στο δωμάτιο που βρίσκεται πίσω αριστερά, σε σχέση με τη είσοδο (εκεί βρίσκονταν ήδη 2-3 κοπέλες με άλλους «συναγωνιστές») όπου άρχισε να τρίβεται πάνω στο επίμαχο σημείο μου με κάθε πιθανό τρόπο, κατά τα γνωστά, ενώ συχνά ? πυκνά χάιδευε και «τσιμπούσε», πάντα πάνω από το παντελόνι. Σημειωτέον ότι slip δεν έβγαλε, ενώ όταν δοκίμασα να της χαϊδέψω, πολύ κομψά, τα «χειλάκια» (πάνω από το slip), μου απομάκρυνε το χέρι. Γενικώς, ως φάση αρκούντως καβλωτική, αλλά τίποτε το ιδιαίτερο. Όταν τελείωσε, ρώτησα αν ήθελα άλλον έναν χορό, «καλύτερο». Όταν την ρώτησα «πόσο καλύτερο», είπε επί λέξει και ορθά ? κοφτά: «Όχι πίπα, όχι sex, όχι μ@λ@κί@», οπότε και την έκανα με ελαφρά.

Λίγο μετά την επιστροφή μου στο τραπέζι, ήρθε άλλη κοπέλα της οποίας δεν συγκράτησα όνομα, και την πήρα για έναν «κανονικό» χορό (?20, παρακαλώ). Ευχάριστος χαρακτήρας αλλά και πάλι τίποτε το αξιομνημόνευτο. Όταν τελείωσε, με ρώτησε αν ήθελα prive. Της ζήτησα «λεπτομέρειες» και μου είπε και αυτή «όχι πίπα, όχι sex, αλλά μπορώ να σε κάνω να χύσεις». Επειδή όμως απέφυγε να απαντήσει στην ερώτησή μου «αν θα βάλει το χεράκι της», προτίμησα να μη ρισκάρω το πενηντάρικο και να επιστρέψω στην παρέα μου.

Εκεί όμως με περίμενε μία έκπληξη, γιατί άλλος φίλος (ο οποίος είχε φύγει για prive ανάμεσα στους δύο δικούς μου χορούς) μου είπε ότι στον δεύτερο prive χορό (? 100 σύνολο) η κοπέλα τον κέρασε δροσερό φραπεδάκι και για επιδόρπιο αριθμό κινητού (τον οποίο δεν έχει ακόμη καλέσει)!

Σαν επίλογο, να αναφέρω τα ΠΟΛΥ ύποπτα ποτά (στα γύρω τραπέζια όλοι είχαν μπύρες, εμείς τι τα θέλαμε τα ουίσκυ...) και το show της βραζιλιάνας κοπέλας στην πίστα με τη σημαία της πατρίδας της και το ευμέγεθες κατακόκκινο "αξεσουάρ" ;), το οποίο «εξαφάνισε» με μαεστρία.

Αυτά, και σε άλλα με υγεία...

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μπράβο, νέε στο site συνάδελφε, χειρίστηκες με εχεμύθεια τα ονόματα των κοριτσιών. Ένα δυο σχόλια σύντομα.
Ως προς την κινητικότητα δυστυχώς φαίνεται ότι δεν άλλαξαν πολλά πράγματα από τότε που πήγα κι εγώ. Κακό αυτό..
Ως προς την τιμή του απλού χορού, φαίνεται κι εκεί δεν υπάρχει αλλαγή.. Κάκιστο αυτό. Επειδή με παραξένεψε και εμένα, ο μέτρ σου ανέφερε καθόλου το όπσιον του 10 ευρου χορού?

Επισκέπτης
Μπράβο, νέε στο site συνάδελφε, χειρίστηκες με εχεμύθεια τα ονόματα των κοριτσιών.

Απλα εαν σας ενδιαφερει και η γνωμη του θειου παπ, με το να μην γραφουμε ονοματα κανουμε κακο μονο στους εαυτους μας...

Αυτες - Σ Τ Ο  Μ Ο Υ Ν Ι - τους....και το εννοω...

Τις ξερουν ολοι....αφεντικα, σερβιτοροι, πελατες, αστυνομια..., και καθομαστε τωρα εμεις και μιλαμε με "κωδικους"  και "ανωνυμιες"...!!!

Archibal

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν και δεν είμαι από τους έμπειρους, μόλις μου είπαν για 20 ευρώ και αντέδρασα η ταρίφα έπεσα στα κανονικά επίπεδα, 10 ο χορός. Όσο για την αστυνομία, χθές μόλις μπήκαν στο Λίντο τους είπαν να περασουν έξω όπου και τακτοποιήθηκε το θέμα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα ονόματα.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απλα εαν σας ενδιαφερει και η γνωμη του θειου παπ, με το να μην γραφουμε ονοματα κανουμε κακο μονο στους εαυτους μας...

Αυτες - Σ Τ Ο  Μ Ο Υ Ν Ι - τους....και το εννοω...

Τις ξερουν ολοι....αφεντικα, σερβιτοροι, πελατες, αστυνομια..., και καθομαστε τωρα εμεις και μιλαμε με "κωδικους"  και "ανωνυμιες"...!!!

θειε παπ...με ολο τον σεβασμο που σου τρεφω πιστευω οτι δεν ειναι στο "μουνι" τους γιατι απλα το ξερω...........

Επισκέπτης
θειε παπ...με ολο τον σεβασμο που σου τρεφω πιστευω οτι δεν ειναι στο "μουνι" τους γιατι απλα το ξερω...........

Ax βρε φιλαρακι, μην εισαι τοσο ρομαντικος...Ακουσε με...Ξερεις ποσες μου λενε με τα λογια μη και μη ? πολλες...

Με τα εργα τους, ξερεις τι μου λενε ? Στο μουνι μας...

Παρε παραδειγμα τα τελευταια "ντου" της αστυνομιας σε Λιντο και Γκολντ ( και απο ηθων και απο αλλοδαπων..)...

Τι εγινε ? -  Τ Ι Π Ο Τ Α
Τι αλλαξε ? - Τ Ι Π Ο Τ Α

Δεν εχω λογο να κανω τον εξυπνακια...Ακουσε με..( Τεσπα, στο ονομα της καλης φιλιας στο νετ, ξαναγυρναμε στα πμ..).

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κο
Ax βρε φιλαρακι, μην εισαι τοσο ρομαντικος...Ακουσε με...Ξερεις ποσες μου λενε με τα λογια μη και μη ? πολλες...

Με τα εργα τους, ξερεις τι μου λενε ? Στο μουνι μας...

Παρε παραδειγμα τα τελευταια "ντου" της αστυνομιας σε Λιντο και Γκολντ ( και απο ηθων και απο αλλοδαπων..)...

Τι εγινε ? -  Τ Ι Π Ο Τ Α
Τι αλλαξε ? - Τ Ι Π Ο Τ Α

Δεν εχω λογο να κανω τον εξυπνακια...Ακουσε με..( Τεσπα, στο ονομα της καλης φιλιας στο νετ, ξαναγυρναμε στα πμ..).

κοιτα θειε.......το οτι δεν αλλαξε τιποτε δεν σημαινει οτι και οι κοπελες γουσταρουν να ξημεροβραδιαζονται σε κρατητηρια οποιος και αν φταιει.......σαιτ,μιζες,κανονικοι ελεγχοι κλπ.......αυτο εννοω οταν λεω οτι δεν ειναι στο μουνι τους......οχι οτι θα αλλαξει κατι αν εμεις γραφουμε ή οχι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom