Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαλα τωρα, 12 ημερες δεν βρεθηκε ενας χριστιανος να παει στο μαγαζι και να γραψει κατι ?

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Kαλα τωρα, 12 ημερες δεν βρεθηκε ενας χριστιανος να παει στο μαγαζι και να γραψει κατι ?

φίλε μάλλον θα περάσω από εκεί απόψε, οπότε αν δω κάτι που να αξίζει να αναφερθεί, θα το γράψω. 

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
:2funny:  :2funny:  :2funny:

αν βρω και καμία με κ...σαν καρπούζι τότε στάνταρ  ;)

Επισκέπτης
Πηγαινε αγορινα μου και καντε ολες να φωναζουν ρυθμικα..

" zoyzi - zoyzi, ο κωλος μου με τσουζει.."
ρεεεεεεε......τι ειναι αυτα που γραφεις στο παληκαρι.....

παντως οσον αφορα το μαγαζι...δν ειδα κατι αξιο λογου....τα γνωστα συνεχιζουν να παιζουν......ηρεμες δυναμεις καποιες κοπελες....αλλα το μαγαζι κινειται σε ''ησυχα'' επιπεδα....ολα καλα...:):):):):):) !!!!!!!

Επισκέπτης
ρεεεεεεε......τι ειναι αυτα που γραφεις στο παληκαρι.....

παντως οσον αφορα το μαγαζι...δν ειδα κατι αξιο λογου....τα γνωστα συνεχιζουν να παιζουν......ηρεμες δυναμεις καποιες κοπελες....αλλα το μαγαζι κινειται σε ''ησυχα'' επιπεδα....ολα καλα...:):):):):):) !!!!!!!

οντως ετσι ειναι οπως τα λες..

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μετά την τελευταία μου επίσκεψη σημειώνω τα εξής:

1) Λίνα (ψηλή μελαχρινή, ο καλύτερος κώλος του υπόγειου Aphrodite 2000-2001) : ΚΑΛΗ

2) Αλίκη (ψηλή ξανθιά, με τέλεια επιδερμίδα και τέλειο σώμα) : ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

3) Βαλέρια (μελαχρινή με βυζάρες) : ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΑ  (Δεν γράφω λεπτομέρειες για το τι έκανε αλλά από αυτά που έχω διαβάσει στο thread για τα γούστα όσων ασχολούνται με το άθλημα καταλαβαίνω ότι δεν θα μείνει κάποιος παραπονεμένος)

Επίσης το καλό είναι ότι όλες σου εξηγούν ότι ο χορός θα είναι διπλός άρα 20 ευρώ και το ότι το πριβέ είναι σταθερό στα 50. 

Επισκέπτης
Ακουσα οτι η Ντανιελα η Ρουμανα ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..στο BG

ακοσατε εσεις κατι σχετικο ?

Επισκέπτης
Ακουσα οτι η Ντανιελα η Ρουμανα ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..στο BG

ακοσατε εσεις κατι σχετικο ?

Επαιζε το σεναριο εδω κ 1-2 βδομαδες...τελικα εγινε η μεταγραφη ??? Παντως εγω δν την ειδα απεναντι μεσοβδομαδα...μπορει να χε ρεπο βεβαια!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Επαιζε το σεναριο εδω κ 1-2 βδομαδες...τελικα εγινε η μεταγραφη ??? Παντως εγω δν την ειδα απεναντι μεσοβδομαδα...μπορει να χε ρεπο βεβαια!!!

νομιζω οτι την ειδα gold...την περασμενη βδομαδα..

Επισκέπτης
Παρακαλουνται οι λιστα-ρχοι να ενημερωνουν περι αλλαγων...!

Επισκέπτης

Ακριβως το ιδιο συνεβη και εχθες...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ολα χαλαρα..

Επισκέπτης
καμια φραποανανεωση θα παιξει ?
πολυ σνομπ σας βλεπω στο εν λογω μαγαζι..γιατι ετσι ?

καλα ενα δικιο το εχετε αφου ολες σχεδον οι γκομενες ειναι πιασμενες εκτος μαγαζιου και αυτο ειναι ξενερωμα αλλα σιγουρα οχι ολες!!εμπρος μαρς

Επισκέπτης
καμια φραποανανεωση θα παιξει ?
πολυ σνομπ σας βλεπω στο εν λογω μαγαζι..γιατι ετσι ?

καλα ενα δικιο το εχετε αφου ολες σχεδον οι γκομενες ειναι πιασμενες εκτος μαγαζιου και αυτο ειναι ξενερωμα αλλα σιγουρα οχι ολες!!εμπρος μαρς
Γιατι ζητας ανανεωση....κ δν την κανεις ο ιδιος ????
Προσφερε μας κ εσυ τις γνωσεις σου....
Ξερεις πολλα μαγαζια που οι κοπελες δν εχουν σχεσεις εκτος μαγαζιων ???
Ετσι κ αλλιως...το site....κ τους παρευρισκομενους του στο main τουλαχιστον....δν τους απασχολει ουτε κ ειναι δουλεια τους αν οι κοπελες εχουν δεσμους ή οχι...
Εδω γινεται καταγραφη μαγαζιων κ των υπηρεσιων τους αν δν κανω λαθος....

Επισκέπτης
Πραγματικα ωρες ωρες μου θυμιζεις καποιον που τον ρωτουσαν ποιο ειναι το ονομα του και αυτος διηγουσε την ιστορια της ζωης του!!! βαλε ΦΡΕΝΟΟΟΟ

τι να γραψω εγω ? εαν γνωριζα εξ αρχης δεν θα ρωτουσα... ε ?
εχω να πατησω απο πρωτοχρονια εκει

Πραγματικα ωρες ωρες μου θυμιζεις καποιον που τον ρωτουσαν ποιο ειναι το ονομα του και αυτος διηγουσε την ιστορια της ζωης του!!! βαλε ΦΡΕΝΟΟΟΟ

λοιπον κανενας αλλος ειναι ενημερωμενος για τα τελευταια φραπονεα του λιντο ?

Επισκέπτης

Ασε τις συγκρισεις κ τις θυμισες ρε φιλαρακο....αμα δν γουσταρεις τον τροπο που απαντω μην κοιτας τις απαντησεις μου....

αααα........καλααααααα........τακτικος τους πελατης εισαι....με το που σκας μυτη αδειαζουν το μαγαζι για να μπεις μεσα ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή πλακα μας κανεις....ή εισαι περιορισμενων νοητικων δυνατοτητων....ή κατι αλλο συμβαινει που δν μπορω να το εξηγησω.....
Μια μας λες για γκομενες που ειναι καβατζωμενες.....την αλλη μας λες οτι ειμαστε σνομπ προς το μαγαζι...την παρ'αλλη δν ξερω τι αλλο θα μας πεις....κ τωρα ερχεσαι κ λες οτι εχεις να πας απο πρωτοχρονια.....

Ε ρε....γλεντια......... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

λοιπον κανενας αλλος ειναι ενημερωμενος για τα τελευταια φραπονεα του λιντο ?

κοτοπουλε.......καλυτερα να μεινουμε μεχρι εδω....ανεξαρτητα απο το ποσο γνωριζει θεωρητικα ενας το πως πρεπει να κινηθει μεσα σε να στριπ,αν δεν μπει ο ιδιος στον χορο να "χορεψει" τοτε δεν ξερει τιποτα.....οποτε καλο ειναι αν δεν γνωριζεις και θες να εισαι φαν και πελατης των στριπ να κανεις μονο σου κινησεις.....μονο ετσι θα ερθει και η ικανοποιηση "μεσα σου"....

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε vasos oτι ειναι ετσι οπως τα λες, ειναι και δεν θα διαφωνησω καθολου μαζι σου. Αλλα αν για καποιο λογο (που σιγουρα θα εχεις βρεθει στη θεση μου και σιγουρα μπορεις να φανταστεις ποιος μπορει να ειναι) δεν γουσταρεις να πας σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι επειδη......... αλλα θελεις να μαθεις τι παιζει απο αλλους που πηγαινουν, δεν εχεις το δικαιωμα να ρωτησεις ???
Και χωρις να υφιστασαι τις ειρωνιες του οποιουδηποτε ενθουσιασμενου απο το αθλημα νεοσσου ?

Επισκέπτης
Και χωρις να υφιστασαι τις ειρωνιες του οποιουδηποτε ενθουσιασμενου απο το αθλημα νεοσσου ?
Ρε φιλε...αυτα που γραφεις ειναι απλα για γελια....δν φτανει που καθομαι κ ασχολουμαι....μπας κ ''σοβαρευτεις'' κ καταλαβεις οτι οταν γραφεις πρεπει να σκεφτεσαι....μας τη βγαινεις κ με κοκκινο....
Οχι κ ενθουσιασμενου νεοσσου......ε..οχι...εδω κανεις μεγα λαθος.....ειμαι ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ....πολυ ΗΡΕΜΗ....

Τελος...δν ξανασχολουμαι με το θεμα....θα στειλω κατασκοπους να μου λενε για τα μαγαζια...γιατι για διαφορους λογους που ολοι φανταζεστε δν μπορω/γουσταρω να παω....
Να μου γραφετε τα νεα των μαγαζιων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom