Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Χουφτώνετε ρεεεεεεεεεε και αφήστε τους καυγάδες! Όλοι δικοί μας είμαστεεεε!
Πολυ ανεβασμενο σε βλεπω Καπτεν / ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χουφτώνετε ρεεεεεεεεεε και αφήστε τους καυγάδες! Όλοι δικοί μας είμαστεεεε!
Kαλα τωρα, 12 ημερες δεν βρεθηκε ενας χριστιανος να παει στο μαγαζι και να γραψει κατι ?
φίλε μάλλον θα περάσω από εκεί απόψε, οπότε αν δω κάτι που να αξίζει να αναφερθεί, θα το γράψω.
ρεεεεεεε......τι ειναι αυτα που γραφεις στο παληκαρι.....Πηγαινε αγορινα μου και καντε ολες να φωναζουν ρυθμικα..
" zoyzi - zoyzi, ο κωλος μου με τσουζει.."
ρεεεεεεε......τι ειναι αυτα που γραφεις στο παληκαρι.....
παντως οσον αφορα το μαγαζι...δν ειδα κατι αξιο λογου....τα γνωστα συνεχιζουν να παιζουν......ηρεμες δυναμεις καποιες κοπελες....αλλα το μαγαζι κινειται σε ''ησυχα'' επιπεδα....ολα καλα... !!!!!!!
Ακουσα οτι η Ντανιελα η Ρουμανα ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..στο BG
ακοσατε εσεις κατι σχετικο ?
Επαιζε το σεναριο εδω κ 1-2 βδομαδες...τελικα εγινε η μεταγραφη ??? Παντως εγω δν την ειδα απεναντι μεσοβδομαδα...μπορει να χε ρεπο βεβαια!!!
παντως οσον αφορα το μαγαζι...δν ειδα κατι αξιο λογου....τα γνωστα συνεχιζουν να παιζουν......ηρεμες δυναμεις καποιες κοπελες....αλλα το μαγαζι κινειται σε ''ησυχα'' επιπεδα....ολα καλα... !!!!!!!
Γιατι ζητας ανανεωση....κ δν την κανεις ο ιδιος ????καμια φραποανανεωση θα παιξει ?
πολυ σνομπ σας βλεπω στο εν λογω μαγαζι..γιατι ετσι ?
καλα ενα δικιο το εχετε αφου ολες σχεδον οι γκομενες ειναι πιασμενες εκτος μαγαζιου και αυτο ειναι ξενερωμα αλλα σιγουρα οχι ολες!!εμπρος μαρς
Πραγματικα ωρες ωρες μου θυμιζεις καποιον που τον ρωτουσαν ποιο ειναι το ονομα του και αυτος διηγουσε την ιστορια της ζωης του!!! βαλε ΦΡΕΝΟΟΟΟ
αααα........καλααααααα........τακτικος τους πελατης εισαι....με το που σκας μυτη αδειαζουν το μαγαζι για να μπεις μεσα ????τι να γραψω εγω ? εαν γνωριζα εξ αρχης δεν θα ρωτουσα... ε ?
εχω να πατησω απο πρωτοχρονια εκει
Πραγματικα ωρες ωρες μου θυμιζεις καποιον που τον ρωτουσαν ποιο ειναι το ονομα του και αυτος διηγουσε την ιστορια της ζωης του!!! βαλε ΦΡΕΝΟΟΟΟ
τι να γραψω εγω ? εαν γνωριζα εξ αρχης δεν θα ρωτουσα... ε ?
εχω να πατησω απο πρωτοχρονια εκει
λοιπον κανενας αλλος ειναι ενημερωμενος για τα τελευταια φραπονεα του λιντο ?
Ρε φιλε...αυτα που γραφεις ειναι απλα για γελια....δν φτανει που καθομαι κ ασχολουμαι....μπας κ ''σοβαρευτεις'' κ καταλαβεις οτι οταν γραφεις πρεπει να σκεφτεσαι....μας τη βγαινεις κ με κοκκινο....Και χωρις να υφιστασαι τις ειρωνιες του οποιουδηποτε ενθουσιασμενου απο το αθλημα νεοσσου ?