Επισκέπτης
Σωστος ο "αληταμπουρας της Συγγρου" vassos...
Συμφωνώ με Παπάζογλου. Αυτό το εμπάργκο πληροφόρησης που έχει πέσει στο σάιτ γιατί δήθεν έτσι προστατεύουμε τις κοπέλλες δεν εδράζεται πουθενά. Είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα που δημιουργήθηκε με αφορμή κάποια ντου. Ντου γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται. Τους λόγους τους έχουμε εξαντλήσει.
Και το λέω εγώ που δεν με πολυενδιαφέρουν οι συνταρακτικές λεπτομέρειες για το τι κάνει κάθε κοπέλλα και ελάχιστα με ενδιαφέρει αν θα γραφτούν λεπτομέρειες για φραπέδες κλπ.
+1000 πραγματικά θεωρώ ότι, αν κάποιος νομίζει ότι οι μπάτσοι κάθονται όλη την ώρα στο site και περιμένουν να δουν κάποια αναφορά σε ''παράνομη'' δραστηριότητα που έγινε σε κάποιο μαγαζί, εντάξει, τι να πω.. Επόμενο βήμα είναι να ανεβοκατεβάζουμε κυβερνήσεις???Τι προσωπικό ρε Βάσο! Θα μας τρελλάνεις; Αν κάποια κοπέλλα την έπιασαν γιατί κάτι που διάβασαν εδώ, είναι δημόσια σύλληψη!
Επανέρχομαι σε αυτό που είπα στην αρχή. Υπάρχει μια προσπάθεια να πέσει εμπάργκο και προστασία αντίστοιχα των κοριτσιών η οποία δεν έχει καμμιά απολύτως βάση.
Προσωπικά, έχω μπερδευτεί με το τι μπορούμε, τι επιτρέπεται να λέμε και τι όχι. Θεωρώ ότι καμία απολύτως σημασία δεν έχει ούτε για το μαγαζί, ούτε για τους μπάτσους αν πούμε λεπτομέρειες του χορού σε ένα μαγαζί. Ακόμα και για φραπέ να πούμε, δε νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλα διατηρώ μια επιφύλαξη με την έννοια ότι μπορεί να προκαλείται πρόβλημα στο μαγαζί με ''ταρίφες'' κλπ.
Προσωπικά, όσες φορές πήγα να πω κάτι, έφαγα πολύ σκατό, ακόμα και σε πμ ότι δηλαδή τέτοιες αποκαλυπτικές αναφορές είναι που προκαλούν τα ντου της αστυνομίας και έτσι κλείνουν μαγαζιά κλπ. Αλλά τότε μόλις είχα πρωτομπει στο site και πήγα πάσο. Αλλά όπως βλέπω, αν ρίξετε μια ματιά λίγες σελίδες πριν στο παρόν thread, θα δείτε πυρά ομαδόν σε συνάδελφο που είπε ότι η Λ. στο πριβέ άφησε κωλοδαχτύλιασμα. λες και ήρθε το τέλος του Λίντο!!
και κάτι ακόμα. Εντάξει, καλά τα πμ (βλ. πιο πάνω κάποιος συνάδελφος παροτρύνει άλλο να συνεχίσουν τη συζήτηση με πμ) αλλά αν όλη η ενημέρωση γίνεται έτσι, τότε να ανταλλάξουμε τα msn μας και να το αφήσουμε το site
αντε μπραβο να πουμε και κατι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βλαπτει το ολο συστημα με καταληξη δυσαρεστη για τον χρηστη των στριπΤο πρόβλημα δεν είναι τι γράφεται εδώ και ξεκολλάτε πάνω στο θέμα. Το πρόβλημα είναι πως "μεταφέρεται" το τι γράφεται εδώ στις κοπέλλες και κατ'επέκταση στα αφεντικά από κάποια ανεγκέφαλα μέλη. Και ο νοών νοήτω.
Το πρόβλημα δεν είναι τι γράφεται εδώ και ξεκολλάτε πάνω στο θέμα. Το πρόβλημα είναι πως "μεταφέρεται" το τι γράφεται εδώ στις κοπέλλες και κατ'επέκταση στα αφεντικά από κάποια ανεγκέφαλα μέλη. Και ο νοών νοήτω.
Είναι προφανές ότι κάποιοι ή κάποιος "πούλησαν" το γεγονός ότι υπάρχει το σάιτ και ότι είναι μέλη και μετά τρέχανε και δεν φτάνανε.
Eαν εγινε αυτο, δεν καταλαβαινω τον λογο που το εκανε. Μα να κεδισει τι ? Δηλαδη να παω εγω τωρα στο gold, να βρω την Βικτωρια και να της πω.." Γεια σου ειμαι μελος του bourdla.com, και διαβασα οτι τα βυζια σου ειναι τεραστια και η φραπεδια σου υπεροχη..".. Ειλικρινα δεν μπορω να μπω στο μυαλο αυτου που το εκαναν...εαν το εκαναν...!