Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σωστος ο "αληταμπουρας της Συγγρου" vassos... :thumbsup:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνώ με Παπάζογλου. Αυτό το εμπάργκο πληροφόρησης που έχει πέσει στο σάιτ γιατί δήθεν έτσι προστατεύουμε τις κοπέλλες δεν εδράζεται πουθενά. Είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα που δημιουργήθηκε με αφορμή κάποια ντου. Ντου γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται. Τους λόγους τους έχουμε εξαντλήσει.

Και το λέω εγώ που δεν με πολυενδιαφέρουν οι συνταρακτικές λεπτομέρειες για το τι κάνει κάθε κοπέλλα και ελάχιστα με ενδιαφέρει αν θα γραφτούν λεπτομέρειες για φραπέδες κλπ.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ με Παπάζογλου. Αυτό το εμπάργκο πληροφόρησης που έχει πέσει στο σάιτ γιατί δήθεν έτσι προστατεύουμε τις κοπέλλες δεν εδράζεται πουθενά. Είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα που δημιουργήθηκε με αφορμή κάποια ντου. Ντου γινόντουσαν, γίνονται και θα γίνονται. Τους λόγους τους έχουμε εξαντλήσει.

Και το λέω εγώ που δεν με πολυενδιαφέρουν οι συνταρακτικές λεπτομέρειες για το τι κάνει κάθε κοπέλλα και ελάχιστα με ενδιαφέρει αν θα γραφτούν λεπτομέρειες για φραπέδες κλπ.

ρε στουντυ με ολο το σεβασμο αφου δεν σε νοιαζει γιατι γραφεις και επαναθαρρυνεις καποιους στο να γραφουν?ολοι ξερουμε αυτα που λες ισχυουν αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις που δεν μπορεις να φανταστεις...αλλα δεν μπορω και να σου πω...οκ?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν μάθω τις εξαιρέσεις, κατά τις οποίες κοπέλλα είχε προβλήματα με τις αρχές από όσα γράφονται εδώ, μπορεί να αλλάξω γνώμη. Και να μπορούσες να μου πεις δεν είσαι υποχρεωμένος.

Επισκέπτης
Tωρα ομως κι εσυ φιλε vasso, στο ονομα της καλης φιλιας στο net, πρεπει να περασεις δυο γραμμουλες σε εμενα και τον study σε πμ, λεγοντας τις εξαιρεσεις, Συμφωνεις ?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια δεν μπορω να αναφερω....ειναι πολυ προσωπικο...οκ? :headbang:

Επισκέπτης
Προσωπικο βρε vasso, οι εξαιρεσεις σχετικα με τις στριπτηζουδες ?

Τεσπα, δεν βαριεσαι....οπως νομιζεις ...Καληνυκτα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι προσωπικό ρε Βάσο! Θα μας τρελλάνεις; Αν κάποια κοπέλλα την έπιασαν γιατί κάτι που διάβασαν εδώ, είναι δημόσια σύλληψη!

Επανέρχομαι σε αυτό που είπα στην αρχή. Υπάρχει μια προσπάθεια να πέσει εμπάργκο και προστασία αντίστοιχα των κοριτσιών η οποία δεν έχει καμμιά απολύτως βάση.

Επισκέπτης
Δεν το περνας και σε εμας βρε pano, να δουμε τελικα τι παιζει ?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ελπίζω μόνο να μη παρεξηγήθηκε η επιφυλακτικότητα μου ως προς την αναφορα ονομάτων. Σαν "νέος", νομίζω ότι οφείλω να είμαι δυο φορές προσεκτικός:-)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Προσωπικά, έχω μπερδευτεί με το τι μπορούμε, τι επιτρέπεται να λέμε και τι όχι. Θεωρώ ότι καμία απολύτως σημασία δεν έχει ούτε για το μαγαζί, ούτε για τους μπάτσους αν πούμε λεπτομέρειες του χορού σε ένα μαγαζί. Ακόμα και για φραπέ να πούμε, δε νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλα διατηρώ μια επιφύλαξη με την έννοια ότι μπορεί να προκαλείται πρόβλημα στο μαγαζί με ''ταρίφες'' κλπ.
Προσωπικά, όσες φορές πήγα να πω κάτι, έφαγα πολύ σκατό, ακόμα και σε πμ ότι δηλαδή τέτοιες αποκαλυπτικές αναφορές είναι που προκαλούν τα ντου της αστυνομίας και έτσι κλείνουν μαγαζιά κλπ. Αλλά τότε μόλις είχα πρωτομπει στο site και πήγα πάσο. Αλλά όπως βλέπω, αν ρίξετε μια ματιά λίγες σελίδες πριν στο παρόν thread, θα δείτε πυρά ομαδόν σε συνάδελφο που είπε ότι η Λ. στο πριβέ άφησε κωλοδαχτύλιασμα. λες και ήρθε το τέλος του Λίντο!!
και κάτι ακόμα. Εντάξει, καλά τα πμ (βλ. πιο πάνω κάποιος συνάδελφος παροτρύνει άλλο να συνεχίσουν τη συζήτηση με πμ) αλλά αν όλη η ενημέρωση γίνεται έτσι, τότε να ανταλλάξουμε τα msn μας και να το αφήσουμε το site

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τι προσωπικό ρε Βάσο! Θα μας τρελλάνεις; Αν κάποια κοπέλλα την έπιασαν γιατί κάτι που διάβασαν εδώ, είναι δημόσια σύλληψη!

Επανέρχομαι σε αυτό που είπα στην αρχή. Υπάρχει μια προσπάθεια να πέσει εμπάργκο και προστασία αντίστοιχα των κοριτσιών η οποία δεν έχει καμμιά απολύτως βάση.
+1000 πραγματικά θεωρώ ότι, αν κάποιος νομίζει ότι οι μπάτσοι κάθονται όλη την ώρα στο site και περιμένουν να δουν κάποια αναφορά σε ''παράνομη'' δραστηριότητα που έγινε σε κάποιο μαγαζί, εντάξει, τι να πω.. Επόμενο βήμα είναι να ανεβοκατεβάζουμε κυβερνήσεις???

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Προσωπικά, έχω μπερδευτεί με το τι μπορούμε, τι επιτρέπεται να λέμε και τι όχι. Θεωρώ ότι καμία απολύτως σημασία δεν έχει ούτε για το μαγαζί, ούτε για τους μπάτσους αν πούμε λεπτομέρειες του χορού σε ένα μαγαζί. Ακόμα και για φραπέ να πούμε, δε νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλα διατηρώ μια επιφύλαξη με την έννοια ότι μπορεί να προκαλείται πρόβλημα στο μαγαζί με ''ταρίφες'' κλπ.
Προσωπικά, όσες φορές πήγα να πω κάτι, έφαγα πολύ σκατό, ακόμα και σε πμ ότι δηλαδή τέτοιες αποκαλυπτικές αναφορές είναι που προκαλούν τα ντου της αστυνομίας και έτσι κλείνουν μαγαζιά κλπ. Αλλά τότε μόλις είχα πρωτομπει στο site και πήγα πάσο. Αλλά όπως βλέπω, αν ρίξετε μια ματιά λίγες σελίδες πριν στο παρόν thread, θα δείτε πυρά ομαδόν σε συνάδελφο που είπε ότι η Λ. στο πριβέ άφησε κωλοδαχτύλιασμα. λες και ήρθε το τέλος του Λίντο!!
και κάτι ακόμα. Εντάξει, καλά τα πμ (βλ. πιο πάνω κάποιος συνάδελφος παροτρύνει άλλο να συνεχίσουν τη συζήτηση με πμ) αλλά αν όλη η ενημέρωση γίνεται έτσι, τότε να ανταλλάξουμε τα msn μας και να το αφήσουμε το site

δυστυχως το μυαλο των περισσοτερων δεν μπορει να παει αρκετα πιο μακρυα..............αυτο ειχα να πω μονο και κλεινω την κουβεντα πανω σε αυτο....οταν σας λεω κατι δεν το λεω ετσι τυχαια.......εγω ημουν ο πρωτος που ξεκινησα τις λεπτομερειες και τις περιγραφες.....αρα ποιος στεναχωριεται περισσοτερο απο εμενα?κανεις! στο βαθμο που υποφερω και εγω.....αρα για να το κανω παει να πει οτι εχω σοβαρο λογο.....εγω πρωτος απ'ολους αρρωσταινω στην ιδεα του να μην ξερω τα παντα γυρω απο τα στριπ γιατι εχω απλα το κολλημα μου......οποτε ξεκολλατε και καταλαβετε...αλλα και παλι οτι θελετε να κανετε καντε το....το σαιτ δεν σας απαγορευει κατι τετοιο.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χουφτώνετε ρεεεεεεεεεε και αφήστε τους καυγάδες! Όλοι δικοί μας είμαστεεεε!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το πρόβλημα δεν είναι τι γράφεται εδώ και ξεκολλάτε πάνω στο θέμα. Το πρόβλημα είναι πως "μεταφέρεται" το τι γράφεται εδώ στις κοπέλλες και κατ'επέκταση στα αφεντικά από κάποια ανεγκέφαλα μέλη. Και ο νοών νοήτω.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το πρόβλημα δεν είναι τι γράφεται εδώ και ξεκολλάτε πάνω στο θέμα. Το πρόβλημα είναι πως "μεταφέρεται" το τι γράφεται εδώ στις κοπέλλες και κατ'επέκταση στα αφεντικά από κάποια ανεγκέφαλα μέλη. Και ο νοών νοήτω.
αντε μπραβο να πουμε και κατι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βλαπτει το ολο συστημα με καταληξη δυσαρεστη για τον χρηστη των στριπ

Επισκέπτης

Εσυ study, οταν μιλας με τις strippers φιλες σου, εχεις ακουσει καποια "λαθος μεταφορα" των οσων γραφονται στο thread προς αυτες και κατ'επεκταση στα αφεντικα τους απο καποια μελη ?

Εστω και καποιος αλλος φιλος εχει να παραθεσει κατι σχετικο ?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παπ,

1. καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι εννοώ μόνο διαβάζοντας τα ποστς με προσπάθειες να σιωπήσουν όσοι γράφουν για τα στριπ. Είναι προφανές ότι κάποιοι ή κάποιος "πούλησαν" το γεγονός ότι υπάρχει το σάιτ και ότι είναι μέλη και μετά τρέχανε και δεν φτάνανε.
2. Πριν τις γιορτές ένα βράδυ αργά πέρασα από το Babes στην Μιχαλακοπούλου. εκεί συναντάω μιαν παλιά γνωστή τυχαία, με την οποία είχαμε υπάρξει και φίλοι ένα φεγγάρι πριν 2-3 χρόνια. Πάνω στην κουβέντα της λέω μιαν αστεία ιστορία για μια κοπέλλα που γνώρισα μέσω ιντερνετ το καλοκαίρι. Πριν αρχίσω την ιστορία μου λέει με ένα απαξιωτικό ύφος στο πρόσωπο: που σε αυτό το πως το λένε το bourdela; εκεί μαλακίες μόνο γράφουν. Εγώ δεν συνέχισα την συζήτηση, πρώτον γιατί, όπως της είπα την είχα γνωρίσει σε ένα ρωσσικό σάιτ, και δεύτερον γιατί δεν ήθελα να καταλάβει ότι ξέρω το σάιτ και να μπούμε σε μια συζήτηση περί αυτού.

Είμαι της γνώμης, και αυτό το λέω με την εμπειρία της συμμετοχής για 10 περίπου χρόνια στο World Sex Archives, το μεγαλύτερο πουτανοσάιτ παγκοσμίως (με το ίδιο νικ μάλιστα για όποιον αμφιβάλλει). Εκεί υπήρχαν αναρίθμητα παραδείγματα από μαλάκες που μιλώντας με εργαζόμενες κοπέλλες σε μπαρ και κλαμπ, ανέφεραν το σάιτ και πάντα δημιουργούντο προβλήματα για το χόμπυ συνολικά (υπηρεσίες, τιμές κλπ).

Τέλος να αναφέρω και ένα προσωπικό παράδειγμα. Πριν 6-7 χρόνια ήμουν σε ένα κλαμπ που ψωνίζεις πουτάνες στο Κίεβο. Βλέπω μια κοπέλλα που μου φαινόταν γνωστή. Την πλησιάζω και της λέω σε ξέρω από κάπου; Μου λέει ευγενικά δεν νομίζω. Έσπαγα το κεφάλι μου και τελικά μου έρχεται φλασιά και χωρίς να το πολυσκεφτώ λέω: Εσύ δεν ήσουν στο τάδε σάιτ (σάιτ με cg, ct). Μου λέει ναι, δεν ξέρω μπορεί, κάποτε συνεργαζόμουν με ένα ψυχρό τρόπο και μου κόβει κάθε συζήτηση. Συμπέρασμα, σε κανέναν δεν αρέσει να αναφέρεται στο ίντερνετ χωρίς να το ξέρει, αλλά ακόμα και να το ξέρει όπως αυτή η κοπέλλα δεν είναι αυτός ο τρόπος για να την πλησιάσει κανείς.

Αν χρειαστεί επανέρχομαι με περισσότερα στοιχεία.

Επισκέπτης
Είναι προφανές ότι κάποιοι ή κάποιος "πούλησαν" το γεγονός ότι υπάρχει το σάιτ και ότι είναι μέλη και μετά τρέχανε και δεν φτάνανε.

Eαν εγινε αυτο, δεν καταλαβαινω τον λογο που το εκανε. Μα να κεδισει τι ? Δηλαδη να παω εγω τωρα στο gold, να βρω την Βικτωρια και να της πω.." Γεια σου ειμαι μελος του bourdla.com, και διαβασα οτι τα βυζια σου ειναι τεραστια και η φραπεδια σου υπεροχη..".. Ειλικρινα δεν μπορω να μπω στο μυαλο αυτου που το εκαναν...εαν το εκαναν...!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Eαν εγινε αυτο, δεν καταλαβαινω τον λογο που το εκανε. Μα να κεδισει τι ? Δηλαδη να παω εγω τωρα στο gold, να βρω την Βικτωρια και να της πω.." Γεια σου ειμαι μελος του bourdla.com, και διαβασα οτι τα βυζια σου ειναι τεραστια και η φραπεδια σου υπεροχη..".. Ειλικρινα δεν μπορω να μπω στο μυαλο αυτου που το εκαναν...εαν το εκαναν...!

ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ μιλώντας. Δύο είναι τα ενδεχόμενα.

1. Κάποιος πάει σε μια κοπέλλα σε στριπ και της λέει πάνω στο "ψήσιμο": ξέρεις διάβασα και για σένα στο ίντερνετ. Όλοι σε θαυμάζουν, λένε τα καλύτερα για σένα. Νομίζει ότι έτσι την ανεβάζει και της κάνει κομπλιμέντο.
2. Κάποιος πάει σε μια κοπέλλα σε στριπ και της λέει πάλι πάνω στο "ψήσιμο": ξέρεις διάβασα και για σένα στο ίντερνετ. Κάποιοι γράφουν για σένα, δεν θέλω να πω τώρα, αλλά πρόσεχε, δεν είναι όλοι σαν και μένα σωστά και ντόμπρα παιδιά. Σου κάνουν τον καλό και μετά σε κάνουνβούκινο σε όλο τον κόσμο. Έτσι πιστεύει ότι αυτός είναι ο καλός και ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει την γκόμενα.

Θα μου πεις μα αυτά είναι μαλακίες!! Α γεια σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom