cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
το καλιτερο μαγαζι ινε!!!!!!!!!!!
Όχι στη φίμωση του συναγωνιστή βόθρου!
το καλιτερο μαγαζι ινε!!!!!!!!!!!
Και είναι κρίμα να ακπύγετε κάτι τέτοιο ειδικά τη συγκεκριμένη χρονικη περιόδο, που θεωρώ ότι το Lido έχει μονοπώλειο και παίζει χωρίς αντίπαλο στη Λ.Συγγρού.
Η γκομενα ειναι πυραυλος... Χουφτωστε οσο ακομα μπορειτε γιατι αμα εχει λιιιγο μυαλουδακι θα βρεθει πολυ γρηγορα στα σαλονια......περασα την βραδια μου με την Roxanna. Αυτο το κοριτσι μου αρεσει καθε φορα κ πιο πολυ, εχει λαμπρο μελλον μπροστα της...
Πιστεύω έχεις καιρό να γαμήσεις...αλλιώς..έχεις τη γρίπη της χήνας...δεν εξηγείται...
Τι είπες ρεεεεε ? Ποιό μονοπώλειο ? Απο πότε έγινε αυτό κ δεν το ξέρω ?
[/quote απο σημερα
Υ.Γ.
Γουστάρω πολύ κάτι χοντρούλικα άγαρμπα ρουμανάκια που έχει το μαγαζί . Τους αρέσει και ο Βέρτης .
μήπως αυτά έχουν ισπανικά ονόματα? ;)
Πάντως υπάρχει αέρας ανανέωσης στα τεμάχια
Εγώ πάντως πέρασα καλά προχτές…….
Είναι ιδιομορφία του ιδρύματος να πιάνει πάτο και σύντομα να ανασυντάσσεται και να ξαναδείχνει το δρόμο
μήπως αυτά έχουν ισπανικά ονόματα? ;)
απο σημερα
Λογικό...σε φορτηγά την φορτώνουν άλλωστε! ;)Το τεμάχιο αυτό πάντως εκτός της πληθωρικότητας της έχει πολύ πλάκα αφού κουβαλάει φορτηγά τρέλας…..
Πονηρούλη, είσαι και μαρτυριάρης!Όχι,Ιταλικά...όπως η χώρα προέλευσης...;)
Eσυ δεν είπες οτι δεν ξαναπας ?
Μαλλον σας έδωσαν τα λεφτά σας πίσω...xa xa xa !!!
Όχι,Ιταλικά...όπως η χώρα προέλευσης...;)
Να φανταστώ είσαι απ'τους δυσκοίλιους ? Να τρως ροδάκινα....
Καλά αφού είμαι εθισμένος γίνεται να μην ξαναπάω?
Ο κακομοίρης ο συνάδελφος είναι μακριά για να πάρει τα λεφτά του πίσω και να τον πληρώνω δεν ξαναπάει. Αλλά μην μου τα θυμίζεις και φορτώσω πάλι….
sex show by kasper lola put to night monday to satardayΦήμες λένε ότι το δίδυμο Κάσπερ-Λολα από το baby o πήγε Λίντο, αληθεύουν ?
great show!!!sex show by kasper lola put to night monday to satarday