Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σίγουρα το γεγονός αυτό από μόνο του πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το σύνολο, αλλά και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος και είναι δεδομένο ότι δε θα γνώριζε το περιστατικό. Στο παρελθόν όμως έχουμε αναφέρει ότι τα γκαρσόνια του κλέβουν πολλές φορές του πελάτες με αποκορύφωμα εκείνο το σαπισμένο γέροντα στη πόρτα του μαγαζιού και δυστυχώς δε γίνεται τίποτα για άυτό.

Και είναι κρίμα να ακπύγετε κάτι τέτοιο ειδικά τη συγκεκριμένη χρονικη περιόδο, που θεωρώ ότι το Lido έχει μονοπώλειο και παίζει χωρίς αντίπαλο στη Λ.Συγγρού.

Επισκέπτης
Και είναι κρίμα να ακπύγετε κάτι τέτοιο ειδικά τη συγκεκριμένη χρονικη περιόδο, που θεωρώ ότι το Lido έχει μονοπώλειο και παίζει χωρίς αντίπαλο στη Λ.Συγγρού.

Πιστεύω έχεις καιρό να γαμήσεις...αλλιώς..έχεις τη γρίπη της χήνας...δεν εξηγείται...

Τι είπες ρεεεεε ? Ποιό μονοπώλειο ? Απο πότε έγινε αυτό κ δεν το ξέρω ?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
΄Γυναίκα γκαστρωμένη, άφραγκο το πορτοφόλι, οπότε μάλλον έχω και΄ρό να γαμήσω. Εσείς να είστε καλά να πηγαίνετε σε καλά μαγαζιά με VIP περιποιήσεις και αφήστε εμάς με τα παξιμάδάκια

Drakos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τεταρτη βραδυ επισκεψη στο lido μετα απο 2 μηνες. Το μαγαζι μου φανηκε αρκετα ανεβασμενο, ειχε αρκετο κοσμο αλλα τα πουτα ηταν λιγα κ οι χοροι ακομα λιγοτεροι... Αν κ ηθελα να ''χαιρετησω'' αρκετες γνωστες μου κ να δοκιμασω καποιες ενδιαφερουσες παρουσιες που δεν ειχα ξαναδει περασα την βραδια μου με την Roxanna. Αυτο το κοριτσι μου αρεσει καθε φορα κ πιο πολυ, εχει λαμπρο μελλον μπροστα της...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
...περασα την βραδια μου με την Roxanna. Αυτο το κοριτσι μου αρεσει καθε φορα κ πιο πολυ, εχει λαμπρο μελλον μπροστα της...
Η γκομενα ειναι πυραυλος... Χουφτωστε οσο ακομα μπορειτε γιατι αμα εχει λιιιγο μυαλουδακι θα βρεθει πολυ γρηγορα στα σαλονια... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όπως  θα  λεγε  ένας  φίλος

''' οκσο αγελη λεκεφορτοδεμονιεσ οτι τιπε χισαμε τον κλισμον χριμασι φραπεσομενι´
Διότι πεινάει ο χοντρός  και θέλει κέρασμα  βλέπετε Δ

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω έχεις καιρό να γαμήσεις...αλλιώς..έχεις τη γρίπη της χήνας...δεν εξηγείται...

Τι είπες ρεεεεε ? Ποιό μονοπώλειο ? Απο πότε έγινε αυτό κ δεν το ξέρω ?

[/quote  απο σημερα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μονοπώλειο  δεν  είναι .
Δεν είναι με  τίποτα  όπως  περσι το καλοκαίρι .Αλλά  και πάλι  κρατάει λίγο κόσμο και τις  καθημερινές . Εχει το στάνταρ  προσωπικό . Υπηρεσίες οι γνωστές . Καλά  πέρασα .

Χοροί  ολίγον υποτονικοί , λόγω  καθημερινής .
Το σόου  το γνωστό με  την κατγουμαν .

Υ.Γ.
Γουστάρω  πολύ  κάτι χοντρούλικα άγαρμπα  ρουμανάκια που  έχει το μαγαζί . Τους  αρέσει και ο Βέρτης .

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως υπάρχει αέρας ανανέωσης στα τεμάχια

Εγώ πάντως πέρασα καλά προχτές…….

Είναι ιδιομορφία του ιδρύματος να πιάνει πάτο και σύντομα να ανασυντάσσεται και να ξαναδείχνει το δρόμο

Επισκέπτης
Πάντως υπάρχει αέρας ανανέωσης στα τεμάχια

Εγώ πάντως πέρασα καλά προχτές…….

Είναι ιδιομορφία του ιδρύματος να πιάνει πάτο και σύντομα να ανασυντάσσεται και να ξαναδείχνει το δρόμο

Eσυ δεν είπες οτι δεν ξαναπας ?

Μαλλον σας έδωσαν τα λεφτά σας πίσω...xa xa xa !!!

μήπως αυτά έχουν ισπανικά ονόματα?  ;)

Όχι,Ιταλικά...όπως η χώρα προέλευσης...;)

Να φανταστώ είσαι απ'τους δυσκοίλιους ? Να τρως ροδάκινα....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το τεμάχιο αυτό πάντως εκτός της πληθωρικότητας της έχει πολύ πλάκα αφού κουβαλάει φορτηγά τρέλας…..
Λογικό...σε φορτηγά την φορτώνουν άλλωστε!  ;)

Πονηρούλη, είσαι και μαρτυριάρης!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Eσυ δεν είπες οτι δεν ξαναπας ?

Μαλλον σας έδωσαν τα λεφτά σας πίσω...xa xa xa !!!

Να φανταστώ είσαι απ'τους δυσκοίλιους ? Να τρως ροδάκινα....

Καλά αφού είμαι εθισμένος γίνεται να μην ξαναπάω?

Ο κακομοίρης ο συνάδελφος είναι μακριά για να πάρει τα λεφτά του πίσω και να τον πληρώνω δεν ξαναπάει. Αλλά μην μου τα θυμίζεις και φορτώσω πάλι….

Επισκέπτης
Καλά αφού είμαι εθισμένος γίνεται να μην ξαναπάω?

Ο κακομοίρης ο συνάδελφος είναι μακριά για να πάρει τα λεφτά του πίσω και να τον πληρώνω δεν ξαναπάει. Αλλά μην μου τα θυμίζεις και φορτώσω πάλι….

Aφού είσαι έλληνας ρε...τι να φορτώσεις...

Άραξε κ απόλαυσε την κοροϊδία κ όλα τα σχετικά...

Μόνο μη μας το παίζεις θλιμένος,τρελαμένος κλπ...γιατί παρασύρεις κόσμο (άφραγκο)...κ σηκώνεται σκόνη απ'την αποχώρηση απ'τον όμιλο....xaxaxaxa !

Ε,ρε γλέντιαααααα.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γεια  σου  οικογένεια !

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο κλάμπ, διασκέδασα πραγματικά με φοβερή κουβέντα και συζήτηση,κοπέλες επιπέδου!
Προσωπικό ευγενέστατο ,συνεχίστε έτσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom