Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μακαρι να ειχα λεφτα κι επιχειρησεις και σπιτια να μου τα φαεισυμφωνω,μπορει να σε στειλει αδιαβαστο αυτο το λουλουδι.
Μακαρι να ειχα λεφτα κι επιχειρησεις και σπιτια να μου τα φαεισυμφωνω,μπορει να σε στειλει αδιαβαστο αυτο το λουλουδι.
Μακαρι να ειχα λεφτα κι επιχειρησεις και σπιτια να μου τα φαει
Μα νομιζω επιβαλλεται να μου τα φαει αυτα για να μου φαει και τον πουτσο οπως λες...αντι να παρακαλάς να σου φάει τον πούτσο αυτά θες να σου φάει ??
Να μη νομίζεις....Μα νομιζω επιβαλλεται να μου τα φαει αυτα για να μου φαει και τον πουτσο οπως λες...
Μακαρι να ειχα λεφτα κι επιχειρησεις και σπιτια να μου τα φαει
1) Δυστυχως δεν ασχολειται με "πεη" (οπως λεει) μεσα στο Lido... Λεει στο prive αυτη κανει μονο χοροΜόλις σου περάσει ο έντονος ενθουσιασμός που αισθάνεσαι, θα καταλάβεις ότι είναι επιεικώς βλακώδες, να επιτρέψεις να σου φάει την περιουσία σου η κάθε αγράμματη, η οποία μετά την «ενασχόληση» με το δικό σου πέος, ασχολήθηκε με το δικό μου, και γενικότερα με όλα τα πέη όσων μας διαβάζουν.
Αυτά..
συμφωνω,μπορει να σε στειλει αδιαβαστο αυτο το λουλουδι.
ασχολήθηκε με το δικό μου, και γενικότερα με όλα τα πέη όσων μας διαβάζουν.
Αυτά..
Οχι βεβαια... Οταν δεις την Ρωξανα θα σου καουν τα ματια και το πουλι μη σου πωΗ Ρωξάνα είναι αυτή εδώ?!
Φιλε μου καλε.Μηπως κανεις λαθος?Ρωτησες εμενα προσωπικα και σου απαντησα πως ισχυουν.Ενα κουπονι ανα ατομο.Αργοτερα ηρθε ο σερβιτορος(με μακρια μαλλια)και μου ειπε πως με τα κουπονια ζητησατε δευτερα ποτα και σας τα προσφεραμε.Γιατι αυτη η παραπληροφοριση???Παντως παιζει αρκετα η φλογερα σαν οργανο στο Lido μαγκες
Εχθες που πηγαμε με τους δικους μου ειχαμε 2 περιπτωσεις, στο πριβε παντα..
Γενικα καλα περασαμε αλλα ακουσαν και τα γαμοσταυριδια τους οι μετρ του γαμαζιου γιατι και καλα τα κουπονια που τους ειχαμε παει απο την εκθεση Erotica δεν πιανανε λεει, ενω αυτος που μας εβαλε μεσα ελεγε οτι ισχυουν...
Ηταν για ποτο η χορο και μας τα μασαγανε τα λογια τους οι λακαμαδες..
Εντελει με τα πολλα πηραμε ποτακια..
Ε! Αφού ξηγήθηκε η κοπέλα στο πριβέ κάνει μόνο... χουρό....
Καλόοοο... και ρουμάνικο...
Αφού είναι εργάτριες Κε Πουρ...
Κολλεκτιβοποίηση στο μουνί λέμε !Σταχανοβίτισες