Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Επανακάμψαμε  στα  γνώριμα  να  μη  σας  σκανδαλίζω
Φίλτατε,

Δε συνηθίζω να σκανδαλίζομαι με ψηφιακές ανατυπώσεις θανόντων. Απλά, μου προξένησε εντύπωση το γεγονός, ότι ενστερνίζεστε τις θέσεις του τότε ΠΑΚ και προσπαθείτε να τις εφαρμόσετε και στα στριπομάγαζα.
;) ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φίλτατε,

Δε συνηθίζω να σκανδαλίζομαι με ψηφιακές ανατυπώσεις θανόντων. Απλά, μου προξένησε εντύπωση το γεγονός, ότι ενστερνίζεστε τις θέσεις του τότε ΠΑΚ και προσπαθείτε να τις εφαρμόσετε και στα στριπομάγαζα.
;) ;)

Τώρα  να  δεις  που  φτιάχνω  και κλαδική  στριπτητζούδων !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάμε  σωλήνα  να  σου  πω  για  να  μη  σπαμάρουμε

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ανακοινωση απο LIDO PALACE .  1) θεωρησαμε καλο αυτο που καναμε οσον αφορα τα ποτα. 2) καποιεσς γυναικες αυτο το εκμεταλευτηκαν μετα απο τις δικες σας παρατηρησεις και επισημανσεις αποφασισαμε απο 3) σημερα το γυναικειο ποτο στο LIDO στοιχιζει 15ευρο

Διευκρινιζω.3) Εαν θελετε να κερασετε ποτο κοστιζει 15 .Σιγουρα υπαρχουν και ακριβοτερα ποτα.Οι σερβιτοροι ειναι υποχρεωμανοι να χρεωσουν 15.ΕΚΤΟΣ εαν θελει ο πελατης να ζητηση ο ιδιος (ΟΧΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ)ακριβωτερο ποτο για την γυναικα

1) Θεωρήσατε καλό να πάτε το ποτό των 20 € στα 30€ ? Είναι δικαίωμα σας αλλά εγώ και ορισμένοι άλλοι, απλά δεν θα πάρουμε !! Είστε ακριβοί και εκτός κάθε οικονομικής πραγματικότητας.

2) Είναι, τουλάχιστον αμαρτία, να ρίχνετε την ευθύνη στις κοπέλες. Από ποτέ οι κοπέλες χαράσσουν την πολιτική του μαγαζιού σας ? Ότι τους λέτε κάνουν.

3) Εγώ τώρα πιστεύω πως συνεχίζετε να μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Το φτηνότερο ποτό είχε 10€ και τώρα που «κατεβάσατε» τις τιμές τι πουλάτε 15 ευρώ.. Σωστά ?

Και για να αποφεύγουμε τα ασαφή και μπερδεμένα ( χαρακτηριστικό των Ρουμάνων), πέστε μας με καθαρά λόγια..

Α) το παλιό ποτό των 10 € (που ήταν και το φτηνότερο) , τώρα πόσο το πουλάτε ?
Β) το παλιό ποτό των 20 €, τώρα πόσο το πουλάτε ?
Γ) Το παλιό ποτό των 60 €, τώρα πόσο το πουλάτε ?

Αυτά..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
1) Θεωρήσατε καλό να πάτε το ποτό των 20 € στα 30€ ? Είναι δικαίωμα σας αλλά εγώ και ορισμένοι άλλοι, απλά δεν θα πάρουμε !! Είστε ακριβοί και εκτός κάθε οικονομικής πραγματικότητας.

2) Είναι, τουλάχιστον αμαρτία, να ρίχνετε την ευθύνη στις κοπέλες. Από ποτέ οι κοπέλες χαράσσουν την πολιτική του μαγαζιού σας ? Ότι τους λέτε κάνουν.

3) Εγώ τώρα πιστεύω πως συνεχίζετε να μας δουλεύετε ψιλό γαζί. Το φτηνότερο ποτό είχε 10€ και τώρα που «κατεβάσατε» τις τιμές τι πουλάτε 15 ευρώ.. Σωστά ?

Και για να αποφεύγουμε τα ασαφή και μπερδεμένα ( χαρακτηριστικό των Ρουμάνων), πέστε μας με καθαρά λόγια..

Α) το παλιό ποτό των 10 ευρώ (που ήταν και το φτηνότερο) , τώρα πόσο το πουλάτε ?

Αυτά..

Σαν τον Αντρέα  το Λοβέρδο τα  λέει το παληκάρι !

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Α) το παλιό ποτό των 10 ευρώ (που ήταν και το φτηνότερο) , τώρα πόσο το πουλάτε ?

Αυτά..
Ακριβώς έτσι μου ακούγεται και εμένα. Και θα προσθέσω απλώς κάτι ακόμα: αν κάνουμε όλοι όσοι έχουμε τις αμφιβολίες μας λάθος και πρόκειται όντως για μείωση τιμών, αυτό σημαίνει ότι ευτυχώς αρχίσατε να συνέρχεστε - όμως τα υπόλοιπα λεγόμενα δεν δείχνουν κάτι τέτοιο αφού πάτε να ρίξετε την ευθύνη στις κοπέλες. Αν πάλι δεν κάνουμε εμείς λάθος τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς θα πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης του πελάτη.

Όμως στο κάτω-κάτω της γραφής ποτό=χρόνος κοπέλας, και εμένα δεν μου λέει τίποτα ένα νούμερο από μόνο του. Ελπίζω κάποιος συναγωνιστής να μας πει τις εντυπώσεις του για τη διάρκεια που αγοράζει αυτό το ποσό, ώστε να έχουμε λίγο καλύτερη άποψη.

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πριβε τι παίζει μάγκες??
Γαμήσι ή μόνο τριψίματα???

lb(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι ,γιατί εμείς σας θεωρούμε όχι μόνο πελάτες μετά από τόσα χρόνια που στηρίζεται το μαγαζί και μας βοηθάτε με τις παρατηρησης σας καλλες η κακες αλλα και φιλους .
Οσο για τις τιμές θα τα ξαναπω λιγο αναλυτικα αυτη την φορα.
Το ποτο των 10και των 20 εγινε 15 τα ποτα των 20 ,30 δεν υπάρχουν. Όσο  κάθονταν μαζί σας μια κοπελα παλια με το ποτο των 20 και των 30 θα καθετε τωρα με το ποτο των 15 μετα απο συνεννόηση  του αφεντικού με τις κοπέλες. Βέβαια όπως γνωρίζετε πέρα από τα ποτά υπάρχουν και τα μπουκάλια μικρά  η μεγάλα που κοστίζουν  60,100,200,250,350,450,1200.......αυτά είναι δικιά σας υπόθεση και όχι δικιά μας.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το ποτο των 10και των 20 εγινε 15 τα ποτα των 20 ,30 δεν υπάρχουν. Όσο  κάθονταν μαζί σας μια κοπελα παλια με το ποτο των 20 και των 30 θα καθετε τωρα με το ποτο των 15 μετα απο συνεννόηση  του αφεντικού με τις κοπέλες. Βέβαια όπως γνωρίζετε πέρα από τα ποτά υπάρχουν και τα μπουκάλια μικρά  η μεγάλα που κοστίζουν  60,100,200,250,350,450,1200.......αυτά είναι δικιά σας υπόθεση και όχι δικιά μας.

Αυτη η τιμολογιακη πολιτικη, που πιστευω οτι ισχυει απο εχθες, σαφως ειναι υπερ του μικρο-μεσαιου πελατη. Σιγουρα μεσο-μακροπροθεσμα θα γευτειτε τους καρπους της αποφασης σας..!!

Αυτα..και απο εδω και περα, θα τα λεμε συντομα και τακτικα..! ;) ;) ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτη η τιμολογιακη πολιτικη, που πιστευω οτι ισχυει απο εχθες, σαφως ειναι υπερ του μικρο-μεσαιου πελατη. Σιγουρα μεσο-μακροπροθεσμα θα γευτειτε τους καρπους της αποφασης σας..!!

Αυτα..και απο εδω και περα, θα τα λεμε συντομα και τακτικα..! ;) ;) ;)

Και  μετά  βρίζετε  τον Αντρέα , ρε  μόλις  συνδικαλιστήκατε , ορίστε  επιτυχίες !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Και  μετά  βρίζετε  τον Αντρέα , ρε  μόλις  συνδικαλιστήκατε , ορίστε  επιτυχίες !
Άγαπητέ μου...
Οι δυναμικοί συνδικαλιστικοί αγώνες είναι τοις πάσι γνωστό ότι πρέπει να αναγνωρίζονται από το σύνολο της κοινωνίας μας.

Ο Ανδρέας, δεν έδειξε το δρόμο μόνο προς το Σοσιαλισμό. Εδειξε το σκληρό και άγονο μονοπάτι των δίκαιων εργατικών-λαϊκών διεκδικήσεων για καλυτέρευση του επιπέδου ζωής, μόρφωσης, αναψυχής, ψυχαγωγίας.

Τιμή σε αυτόν που έχει ξεχασθεί η συνεισφορά του, και διάφορα τυχάρπαστα, ευκαιριακά ανθρωπάρια καπηλεύονται τους αγώνες και τα οράματά του. φιλικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom