το οτι εισαι παλιος...μλκας το ξεραμε
το οτι εισαι και καραγκιοζης το μαθαμε τωρα
βρε γελοιε τι ασυναρτυσιες καθεσε και γραφεις?
που ειδες ρε καποιον να βοηθαει εδω μεσα?
ολο μαλακιες γραφετε εσυ και οι υπολοιποι παλιοι(μαλακες)
και το ξαναεγραψα ενω το εσβησαν γιατι ο παπαρας μας εβριζε και κανεις δεν του εσβησε το ποστ, ενω μολις εγω τον εβρισα κατευθειαν τρεξαν να προστατευσουν τον παλιο(μαλακα)
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Επειδή κατά κάποιο τρόπο θεωρώ τον εαυτό μου από τους παλιούς και οι βρισιές σου πιάνουν και μένα, απλά θα σου προτείνω να διαβάσεις τι έχω γράψει στο παρελθόν.
Πάντα γράφω όταν πιστεύω πως έχω κάτι να πω και πιστεύω πως έχω καταθέσει πολλές εμπειρίες που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για όποιον θεωρεί εαυτό νέο και όχι μόνο στο σπορ.
Βέβαια στα ποσταρίσματα μας πρέπει πάντα να υπάρχει και μια πινελιά πλάκας και πειράγματος μεταξύ των συναγωνιστών αλλιώς μάλλον θα ήταν πολύ βαρετά.
Αν θες να κρίνεις κάποιον εδώ μέσα θα πρέπει λοιπόν να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχει γράψει μέχρι σήμερα για να δεις αν έχει προσφέρει στην ενημέρωση η όχι.
Οι περισσότεροι από αυτούς που αποκαλείς παλιούς έχουν κάνει σοβαρές και χρήσιμες κριτικές και έχουν συνεισφέρει στην ενημέρωση παλαιών και νέων για την καλύτερη διασκέδαση και αποφυγή ατυχιών και αποτυχιών.
Σε καμία περίπτωση δεν γράφω εδώ για να υπερασπιστώ κανέναν παλιό αφού προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν και μάλιστα με πολλούς έχω τελείως αντίθετες απόψεις για τα μαγαζιά του χώρου και τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτά. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως οι περισσότεροι έχουν συνεισφέρει με τον τρόπο τους στην ενημέρωση και προστασία του στριπο κυνηγού
Τώρα εάν θεωρείς όλους τους παλιούς και εμένα προσωπικά (παλιό) μαλάκες, πρόβλημα σου και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν νομίζω όμως ότι δικαιούσαι να επιτίθεσαι ακόμα περισσότερο γιατί αν δεν κάνω λάθος εσύ ήσουν αρχικά επιθετικός και προσβλητικός προς συγκεκριμένο συναγωνιστή και συνολικά σε αυτούς που αποκαλείς παλιούς.
Θα πρότεινα λοιπόν να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αφήσουμε το θέμα να σβήσει αφού ούτως η άλλως δεν οδηγεί πουθενά.
Καλό θα ήταν αφού είσαι και συναγωνιστής να μας ενημερώνεις ουσιαστικά για τις εμπειρίες σου στο αγαπημένο μας σπορ.
αυτά