Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ρωτα καποια απο τις κοπελες που γραφω παραπανω εαν καναμε τσιγκουνιες, τις χρυσοσαμε!!!
ουτε που ξερουν ποσα ποτα(μεγαλα) πηρε η καθεμια...

Τις ρωτησαμε ηδη αδελφε...Μας ειπαν να σας δωσουμε χαιρετισμους..Ρωτανε με αγωνια ποτε θα ξαναπατε..!

Αυτα..

ΥΓ - Βρε τι σου ειναι το μουνι..Απο χανουμακι σε κανει λαγο και καμαρωνεις και απο πανω..!!! Βρε μεχρι το "θρυλε Θεε μου" θα σας κανουν να τραγουδατε αυτες με αυτα τα μυαλα που κουβαλατε..!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τις ρωτησαμε ηδη αδελφε...Μας ειπαν να σας δωσουμε χαιρετισμους..Ρωτανε με αγωνια ποτε θα ξαναπατε..!

Αυτα..

ΥΓ - Βρε τι σου ειναι το μουνι..Απο χανουμακι σε κανει λαγο και καμαρωνεις και απο πανω..!!! Βρε μεχρι το "θρυλε Θεε μου" θα σας κανουν να τραγουδατε αυτες με αυτα τα μυαλα που κουβαλατε..!!
ινε γαβρινες ΜΟΝΟ  Η 7 !!!!!!!!!!!

τα πεδια ιεν πιτικι κε φραγκατι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Αυτα..

Ρουμάνες θάταν αυτές μας αξίζουν

Επισκέπτης
κανενας moderator δεν υπαρχει?
ο καθε αγραματος μλκς γραφει οτι μλκια του ερθει στο ...μικρο μυαλουδακι
Μια ερωτηση εκανα και σαν απαντηση πηρα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ σχολια και κανενας moderator δεν μπηκε στον κοπο να τα σβησει...
Μπουρδελο εχει γινει εδω μεσα!!!
Κριμα τελικα δεν ειναι μονο στο ονομα...

@nokia : αφου σου αρεσουν τα νοκια δεν περιμενα παρα μονο μλκιες απο εσενα και τελικα δεν με απογοητευσες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μια ερωτηση εκανα και σαν απαντηση πηρα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ σχολια και κανενας moderator δεν μπηκε στον κοπο να τα σβησει...
ισε φιλο του αμιτσικ?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

@nokia : αφου σου αρεσουν τα νοκια δεν περιμενα παρα μονο μλκιες απο εσενα και τελικα δεν με απογοητευσες

:2funny:  :2funny:  :2funny:
Κούλαρε λίγο αδερφε!!!
Τι θες να σου πούνε τα παιδιά....
κατεστραμένοι από δαυτες είναι όλοι τους !!!

Drakos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οντως χρειαζεται ενας moderator γιατι σχεδον ολα τα θεματα εχουν καταντησει...

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Το τι γράφει ο καθένας εδώ νομίζω είναι δική του δουλειά όπως δική σου δουλειά είναι αν θα τα διαβάσεις και αν θα τα λάβεις υπόψη σου.

Αν κρίνεις οποιονδήποτε εδώ  από τα γραφόμενα του για το κατά πόσο κάποιος είναι αγράμματος η μαλάκας θα μου επιτρέψεις να σου υποδείξω πως μάλλον κάνεις λάθος.

Νομίζεις πως με ένα μήνα εδώ και 40 μυνηματάκια θα κάτσει κανείς να σου κάνει ανάλυση μάλλον απατάσαι. Δεν είμαι της λογικής των παλιών κλπ σε καμία περίπτωση αλλά χωρίς την απαραίτητη γνωριμία και εμπιστοσύνη δεν θα πάρεις και πολλά από εδώ.

Καθημερινά έχουμε κοπάδια από νέα παπαγαλάκια εδώ που θέλουν να σχηματίσουν τάσεις και ανατάσεις…..

Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάποιες πληροφορίες εδώ θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις λίγο παλαιότερα ποσταρίσματα μελών και να μην περιμένεις μασημένο το φαγητό καθώς και να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές γιατί πρέπει να καταλάβεις πως πολλά πράγματα δεν λέγονται άμεσα αφού δεν χαίρουν καμίας νομιμότητας.

Πάνω από όλα από τα περισσότερα μέλη φίλους εδώ υπάρχει πάντα διάθεση σαρκασμού αλλά και αυτοσαρκασμού και πάντα διάθεση διακωμώδησης των αδυναμιών μας.

Αν λοιπόν δεν έχεις δεχτεί αναίτια προσωπική επίθεση από κάποιον δεν πιστεύω πως δικαιούσαι να χαρακτηρίζεις και να επιτίθεσαι σε κανέναν.

Αυτά

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Το τι γράφει ο καθένας εδώ νομίζω είναι δική του δουλειά όπως δική σου δουλειά είναι αν θα τα διαβάσεις και αν θα τα λάβεις υπόψη σου.

Αν κρίνεις οποιονδήποτε εδώ  από τα γραφόμενα του για το κατά πόσο κάποιος είναι αγράμματος η μαλάκας θα μου επιτρέψεις να σου υποδείξω πως μάλλον κάνεις λάθος.

Νομίζεις πως με ένα μήνα εδώ και 40 μυνηματάκια θα κάτσει κανείς να σου κάνει ανάλυση μάλλον απατάσαι. Δεν είμαι της λογικής των παλιών κλπ σε καμία περίπτωση αλλά χωρίς την απαραίτητη γνωριμία και εμπιστοσύνη δεν θα πάρεις και πολλά από εδώ.

Καθημερινά έχουμε κοπάδια από νέα παπαγαλάκια εδώ που θέλουν να σχηματίσουν τάσεις και ανατάσεις…..

Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάποιες πληροφορίες εδώ θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις λίγο παλαιότερα ποσταρίσματα μελών και να μην περιμένεις μασημένο το φαγητό καθώς και να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές γιατί πρέπει να καταλάβεις πως πολλά πράγματα δεν λέγονται άμεσα αφού δεν χαίρουν καμίας νομιμότητας.

Πάνω από όλα από τα περισσότερα μέλη φίλους εδώ υπάρχει πάντα διάθεση σαρκασμού αλλά και αυτοσαρκασμού και πάντα διάθεση διακωμώδησης των αδυναμιών μας.

Αν λοιπόν δεν έχεις δεχτεί αναίτια προσωπική επίθεση από κάποιον δεν πιστεύω πως δικαιούσαι να χαρακτηρίζεις και να επιτίθεσαι σε κανέναν.

Αυτά

Ωραιος......!
:rockon: :rockon: :rockon:

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
ρωταω γιατι ειχαμε πιει "λιγο" παραπανω, οποτε τα ονοματα ηταν ......"λεπτομερειες"

@ amjik εγω ημουνα εκει μαζι με αρκετες παρεες(η δικια μου παρεα ηταν η μεγαλυτερη: 4 atoma) , εσυ ή μπηκες καταλαθος σε αλλο μαγαζι ;) ή κατι εχεις με το συγκεκριμενο μαγαζι και θελεις να το 'δειχνεις' αδειο ???? (χωρις παρεξεγηση αυτη ειναι η αποψη μου)

@ pouranger ε οχι και τσιγκουνης.....
ρωτα καποια απο τις κοπελες που γραφω παραπανω εαν καναμε τσιγκουνιες, τις χρυσοσαμε!!!
ουτε που ξερουν ποσα ποτα(μεγαλα) πηρε η καθεμια...

απλά για να βοηθήσω στη διάβασε το πιο κάτω post:

www.bourdela.tv/content/view/386/222/#jreview_3697]http://www.bourdela.tv/content/view/386/222/#jreview_3697[/url]

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.069
Πόντοι
22.785
μανο  παραλια καλα τα λεσ
φαγαμε τη περουσια του μπαμπα εκι κ αλου
πιγε ο αγαπιτοσ μια φορα κ θελι κοκαρδιτσα :headbang: :headbang:
2 φορεσ με αραβονιασανε τυφλα στι βοτκιτσα
οιμε καιμε
αγαπιτε φερσου σαν αντρασ κ κολονα του στριπ

Επισκέπτης
1,Το τι γράφει ο καθένας εδώ νομίζω είναι δική του δουλειά όπως δική σου δουλειά είναι αν θα τα διαβάσεις και αν θα τα λάβεις υπόψη σου.

2,Αν κρίνεις οποιονδήποτε εδώ  από τα γραφόμενα του για το κατά πόσο κάποιος είναι αγράμματος η μαλάκας θα μου επιτρέψεις να σου υποδείξω πως μάλλον κάνεις λάθος.

3,Νομίζεις πως με ένα μήνα εδώ και 40 μυνηματάκια θα κάτσει κανείς να σου κάνει ανάλυση μάλλον απατάσαι. Δεν είμαι της λογικής των παλιών κλπ σε καμία περίπτωση αλλά χωρίς την απαραίτητη γνωριμία και εμπιστοσύνη δεν θα πάρεις και πολλά από εδώ.

4,Καθημερινά έχουμε κοπάδια από νέα παπαγαλάκια εδώ που θέλουν να σχηματίσουν τάσεις και ανατάσεις…..

5,Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάποιες πληροφορίες εδώ θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις λίγο παλαιότερα ποσταρίσματα μελών και να μην περιμένεις μασημένο το φαγητό καθώς και να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές γιατί πρέπει να καταλάβεις πως πολλά πράγματα δεν λέγονται άμεσα αφού δεν χαίρουν καμίας νομιμότητας.

6,Πάνω από όλα από τα περισσότερα μέλη φίλους εδώ υπάρχει πάντα διάθεση σαρκασμού αλλά και αυτοσαρκασμού και πάντα διάθεση διακωμώδησης των αδυναμιών μας.

7,Αν λοιπόν δεν έχεις δεχτεί αναίτια προσωπική επίθεση από κάποιον δεν πιστεύω πως δικαιούσαι να χαρακτηρίζεις και να επιτίθεσαι σε κανέναν.

Αυτά

Επιτελους ΜΙΑ σωστη απαντηση που αξιζει να συζητησεις

λοιπον,
1. διαφωνω με αυτο που λες, το θεμα λεγεται Lido Palace και απο οτι ξερω απο αλλα forum μεσα στο θεμα συζητας σχετικα με τον τιτλο αλλιως υπαρχει moderator που σβηνει τα ασχετα ποστ....
Αν γινοταν εδω αυτο απο 106 σελιδες το θεμα πιθανον να ηταν ...6 και οι "φιλτατοι" που εχουν 30000 μηνυματα βια να ειχαν 150 (σχετικα με τα θεματα που γραφουν και οχι με αερολογιες και μλκιες που πετανε για να κανουν τους εξυπνους), συμφωνεις?

εαν θελεις διαβασε τις 6-7 τελευταιες σελιδες να δεις ποσα σχετικα ποστ υπαρχουν, μονο για ρουμανες πλυστρες λενε...

2. ευχαριστω για την υποδειξη αλλα και εδω θα διαφωνισω
τις πιο πολλες φορες(οχι παντα βεβαια)φαινεται το πιον καποιου απο τις 2-3 πρωτες λεξεις του

3,δεν ειμαι ενα μηνα εδω μεσα(Ημερομηνία εγγραφής: 20/04/07, 16:04)....απλα δεν γραφω συχνα
Αν εχω κατι να μοιραστω ο κανω, αν εχω να ρωτησω, ρωταω.
το να κανω ασκοπα ποστ με ηρωνειεσ και μλκιες για να φτασω τα 1000 ποστ δεν με ενδιαφερει

4. συμφωνω

5.κοιτα, μια απλη ερωτηση εκανα και πεσανε να με φανε....
Σε αλλα forum οποιος δεν ξερει δεν απαντα, εδω πετανε μλκιες για να ανεβαινει το νουμερακι διπλα στο "Μηνύματα: "

6-7 δλδ α παακατω σχολια τι ειναι
ειπαν τα "μελοι-φιλοι" :
......
εσυ ησουνα εκει.... αν ησουνα;;;;;;;
εμασ ροτασ.....
η μοναδικη παρεα εχθες ητανε 2 ατομα ,,,,,,, σε μεγεθος

γιατι ο αθοποσ τα λεη ολα μουρα

.........

Αυτά

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επιτελους ΜΙΑ σωστη απαντηση που αξιζει να συζητησεις

λοιπον,
1. διαφωνω με αυτο που λες, το θεμα λεγεται Lido Palace και απο οτι ξερω απο αλλα forum μεσα στο θεμα συζητας σχετικα με τον τιτλο αλλιως υπαρχει moderator που σβηνει τα ασχετα ποστ....
Αν γινοταν εδω αυτο απο 106 σελιδες το θεμα πιθανον να ηταν ...6 και οι "φιλτατοι" που εχουν 30000 μηνυματα βια να ειχαν 150 (σχετικα με τα θεματα που γραφουν και οχι με αερολογιες και μλκιες που πετανε για να κανουν τους εξυπνους), συμφωνεις?

εαν θελεις διαβασε τις 6-7 τελευταιες σελιδες να δεις ποσα σχετικα ποστ υπαρχουν, μονο για ρουμανες πλυστρες λενε...

2. ευχαριστω για την υποδειξη αλλα και εδω θα διαφωνισω
τις πιο πολλες φορες(οχι παντα βεβαια)φαινεται το πιον καποιου απο τις 2-3 πρωτες λεξεις του

3,δεν ειμαι ενα μηνα εδω μεσα(Ημερομηνία εγγραφής: 20/04/07, 16:04)....απλα δεν γραφω συχνα
Αν εχω κατι να μοιραστω ο κανω, αν εχω να ρωτησω, ρωταω.
το να κανω ασκοπα ποστ με ηρωνειεσ και μλκιες για να φτασω τα 1000 ποστ δεν με ενδιαφερει

4. συμφωνω

5.κοιτα, μια απλη ερωτηση εκανα και πεσανε να με φανε....
Σε αλλα forum οποιος δεν ξερει δεν απαντα, εδω πετανε μλκιες για να ανεβαινει το νουμερακι διπλα στο "Μηνύματα: "

6-7 δλδ α παακατω σχολια τι ειναι
ειπαν τα "μελοι-φιλοι" :

εσυ ησουνα εκει.... αν ησουνα;;;;;;;
εμασ ροτασ.....
η μοναδικη παρεα εχθες ητανε 2 ατομα ,,,,,,, σε μεγεθος

γιατι ο αθοποσ τα λεη ολα μουρα

Αυτά

:thumbsup: :thumbsup: :cool2:
Συμφωνω σε γενικες γραμμες φίλος, ειδικοτερα στο οτι αναλωνονται πολλοι στο "να σου την λενε"  και ετσι το να διαβασεις ενα ποστ για να μαθεις κατι και να μην ρωτας σου παιρνει 3 ωρες τουλαχιστον...Ε! ημαρτον, μεχρι να μαθεις μια πληροφορια για να μαμησεις νυσταζεις απο το διαβασμα...!! :headbang: :headbang:

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεφτηκα αυτες τις μερες το kamasoutra διπλα στο lido. Αψογες τιμες , ωραια κοριτσια και οχι πηχτρα.Αξιοπρεπες μαγαζι...Περισσοτερα σε σχετικο Τhread.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Αυτά
Δες πας καλά… Το έχεις «κάψει» τελείως.. Έχουν περάσει 2 ήμερες και ακόμα δεν κατάλαβες το νόημα του μηνύματος.

Τις χρύσωσες.. Τις πότισες αμέτρητα μεγάλα ποτά, και όχι μονό δεν έκανες κατάσταση, αλλά δεν θυμάσαι ούτε πως τα ονόματα αυτών που σου φάνανε  τα χρήματα... :headbang:

Και έχεις  και το θράσος να μας την βγαίνεις από πάνω..!! :headbang:

Ρε κλασσικέ Έλληνα λαγέ… Για να ξεστραβωθούν τύποι σαν εσένα έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων, αλλά καλά να σου κάνουν. Γιατί χωρίς τύπους σαν εσένα δεν θα μπορούσαν να ταΐζουν παιδί, τον Αλβανό γκόμενο και να έχουν στην χώρα  τους δικό τους σπίτι με παρκαρισμένο Audi απ’ έξω..!!  :2funny:

ΞΥΠΝΑ..!!!!!

Αυτά..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :cool2:
Συμφωνω σε γενικες γραμμες φίλος, ειδικοτερα στο οτι αναλωνονται πολλοι στο "να σου την λενε"  και ετσι το να διαβασεις ενα ποστ για να μαθεις κατι και να μην ρωτας σου παιρνει 3 ωρες τουλαχιστον...Ε! ημαρτον, μεχρι να μαθεις μια πληροφορια για να μαμησεις νυσταζεις απο το διαβασμα...!! :headbang: :headbang:
Για κάποιους που δεν γνωρίζουν γραφτήκαν όλες αυτές οι 100αδες των σελίδων..

Εάν βαριέστε να τις διαβάζετε, δεν χρειάζεται να ξαναγράψουμε… Εμείς πληρώσαμε και μάθαμε..!!  Και τα μάθαμε καλά όλα τα θέματα..!! Εσείς θέλετε στο δωρεάν και με υφακι να μαθετε πληροφοριες να μαμησετε, και να μάθετε τα πάντα ΕΧΘΕΣ..!!

Ε όχι ρε φίλε,.. Αν ενδιαφέρεσαι, βαλε το κολο σου κάτω, διάβασε  και ξεστραβώσου.. Αν δεν θέλεις  πάρε το 11888 και ρώτα..!!

Αυτά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom