1,Το τι γράφει ο καθένας εδώ νομίζω είναι δική του δουλειά όπως δική σου δουλειά είναι αν θα τα διαβάσεις και αν θα τα λάβεις υπόψη σου.
2,Αν κρίνεις οποιονδήποτε εδώ από τα γραφόμενα του για το κατά πόσο κάποιος είναι αγράμματος η μαλάκας θα μου επιτρέψεις να σου υποδείξω πως μάλλον κάνεις λάθος.
3,Νομίζεις πως με ένα μήνα εδώ και 40 μυνηματάκια θα κάτσει κανείς να σου κάνει ανάλυση μάλλον απατάσαι. Δεν είμαι της λογικής των παλιών κλπ σε καμία περίπτωση αλλά χωρίς την απαραίτητη γνωριμία και εμπιστοσύνη δεν θα πάρεις και πολλά από εδώ.
4,Καθημερινά έχουμε κοπάδια από νέα παπαγαλάκια εδώ που θέλουν να σχηματίσουν τάσεις και ανατάσεις…..
5,Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάποιες πληροφορίες εδώ θα πρέπει να μάθεις να διαβάζεις λίγο παλαιότερα ποσταρίσματα μελών και να μην περιμένεις μασημένο το φαγητό καθώς και να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές γιατί πρέπει να καταλάβεις πως πολλά πράγματα δεν λέγονται άμεσα αφού δεν χαίρουν καμίας νομιμότητας.
6,Πάνω από όλα από τα περισσότερα μέλη φίλους εδώ υπάρχει πάντα διάθεση σαρκασμού αλλά και αυτοσαρκασμού και πάντα διάθεση διακωμώδησης των αδυναμιών μας.
7,Αν λοιπόν δεν έχεις δεχτεί αναίτια προσωπική επίθεση από κάποιον δεν πιστεύω πως δικαιούσαι να χαρακτηρίζεις και να επιτίθεσαι σε κανέναν.
Αυτά
Επιτελους ΜΙΑ σωστη απαντηση που αξιζει να συζητησεις
λοιπον,
1. διαφωνω με αυτο που λες, το θεμα λεγεται Lido Palace και απο οτι ξερω απο αλλα forum μεσα στο θεμα συζητας σχετικα με τον τιτλο αλλιως υπαρχει moderator που σβηνει τα ασχετα ποστ....
Αν γινοταν εδω αυτο απο 106 σελιδες το θεμα πιθανον να ηταν ...6 και οι "φιλτατοι" που εχουν 30000 μηνυματα βια να ειχαν 150 (σχετικα με τα θεματα που γραφουν και οχι με αερολογιες και μλκιες που πετανε για να κανουν τους εξυπνους), συμφωνεις?
εαν θελεις διαβασε τις 6-7 τελευταιες σελιδες να δεις ποσα σχετικα ποστ υπαρχουν, μονο για ρουμανες πλυστρες λενε...
2. ευχαριστω για την υποδειξη αλλα και εδω θα διαφωνισω
τις πιο πολλες φορες(οχι παντα βεβαια)φαινεται το πιον καποιου απο τις 2-3 πρωτες λεξεις του
3,δεν ειμαι ενα μηνα εδω μεσα(Ημερομηνία εγγραφής: 20/04/07, 16:04)....απλα δεν γραφω συχνα
Αν εχω κατι να μοιραστω ο κανω, αν εχω να ρωτησω, ρωταω.
το να κανω ασκοπα ποστ με ηρωνειεσ και μλκιες για να φτασω τα 1000 ποστ δεν με ενδιαφερει
4. συμφωνω
5.κοιτα, μια απλη ερωτηση εκανα και πεσανε να με φανε....
Σε αλλα forum οποιος δεν ξερει δεν απαντα, εδω πετανε μλκιες για να ανεβαινει το νουμερακι διπλα στο "Μηνύματα: "
6-7 δλδ α παακατω σχολια τι ειναι
ειπαν τα "μελοι-φιλοι" :
......
εσυ ησουνα εκει.... αν ησουνα;;;;;;;
εμασ ροτασ.....
η μοναδικη παρεα εχθες ητανε 2 ατομα ,,,,,,, σε μεγεθος
γιατι ο αθοποσ τα λεη ολα μουρα
ΥΓ - Βρε τι σου ειναι το μουνι..Απο χανουμακι σε κανει λαγο και καμαρωνεις και απο πανω..!!! Βρε μεχρι το "θρυλε Θεε μου" θα σας κανουν να τραγουδατε αυτες με αυτα τα μυαλα που κουβαλατε..!!
.........
Αυτά