Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Το κορυφαίο μαγαζί στην Αθήνα οφείλει να έχει τις ύψηλοτερες τιμές μιας και  εμείς οι ευπατρίδιδες δεν έχουμε πρόβλημα!
Ή Βανέσα πραγματικά είναι ό.τι καλύτερο για σοβαρή συζητήση,πολύ μορφωμένη και πανέμορφη κοπέλα,ΕΥΓΕ!

Επισκέπτης
Το κορυφαίο μαγαζί στην Αθήνα οφείλει να έχει τις ύψηλοτερες τιμές μιας και  εμείς οι ευπατρίδιδες δεν έχουμε πρόβλημα!
Ή Βανέσα πραγματικά είναι ό.τι καλύτερο για σοβαρή συζητήση,πολύ μορφωμένη και πανέμορφη κοπέλα,ΕΥΓΕ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Επιστήμων όπως έλεγε και ο αδελφός Πρόεδρος του θρύλου

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Άμα θέλαμε συζήτηση θα πηγαίναμε στην Ακαδημία Αθηνών

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ρε μην ασχολείστε με το κωλομάγαζο

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε  την δουλεία σας .

Κλάιν  τί λέει  το παιδί ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Όντως, έχει ανέβει η κατηγορία, φέτος δεν καταδέχεται καν να πάει στην erotica!  :think:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
@ nokia

Άρχικά άψογη απάντηση!!!!

Αν μου επιτρέπεις μόνο να προσθέσω τα εξής...

Ουδόλως ρατσιστές είμαστε. Ο καθένας έχει τα γούστα του και κάποιοι μάλιστα θεωρούμε πως υπάρχουν και αξιοπρεπείς και εμφανίσιμες Ρουμάνες. Όπως και να έχει όμως το ζήτημα συμβαίνουν δύο τινά...

α)Εφόσον γεμίσαμε Ρουμάνες είναι αναπόφευκτο η πλειονότητα αυτών να είναι στο στόχαστρο κριτικής που στο κάτω κάτω της γραφής απότελεί δικαίωμα του καθενός, αλλά και στατιστικά αν το πάρει κάποιος έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα να συναντήσει τις περισσότερες "απογοητεύσεις".

β)Όταν η διεύθυνση ενός μαγαζιού λέει πως είναι οι "καλλίτερες εργάτριες" μάλλον θα αναφέρεται στη "δουλειά τους" και τα οικονομικά οφέλη που έχει αυτή και ΝΑΙ οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε... είναι σε αυτόν τον τομέα οι καλύτερες!!!!!

Εν κατακλείδι όπως λέει ο θυμόσοφος λαός... "Αν δεν βρέξεις κώλο... ψάρι δεν θα (ξανα)φάς..."

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Ινδιάνε,

θα συμφωνήσω μαζί σου αφού θεωρώ και εγώ τις Ρουμάνες από τις ωραιότερες γυναίκες και επίσης έχουν έμφυτη την αλανιά, την ξεκωλιά και την εκμετάλευση του άντρα πράγμα που τις κάνει ιδανικές για το επάγγελμα.

Είναι στο χέρι του καθενός μας πως θα τις χειριστούμε και πόσο θα τις αφήσουμε να μας εκμεταλλευτούν….. Πιστεύω πως όταν καταλάβουν πως δεν είσαι «μαλάκας και αγαπητικούλης»  τότε είναι πολύ ντόμπρες γυναίκες.

Όσο αφορά το εν λόγω μαγαζί που τελευταία του τα χώνω, είναι απλά γιατί όπως και πολύ συναγωνιστές και εγώ είμαστε απογοητευμένοι από την τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού που δεν είναι δίκαιη προς τους σταθερούς πελάτες του μαγαζιού και επίσης πολύ συχνά έχουμε παράπονα για την ποιότητα των γυναικών.

Και όχι, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν το ποτό κάνει 15 ή 20 γιατί σε τελική ανάλυση δεν έχει διαφορά αν θα χαλάσω 250 ή 300 ευρώ αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω ωραίες γυναίκες και να περάσω καλά.

Τελικά, τα παίρνω γιατί για μένα το Lido ήταν και θα είναι το καλύτερο μακράν μαγαζί και στεναχωριέμαι να βλέπω σοβαρή πτώση στην ποιότητα.

Όταν αρμέγεις τόσα χρόνια την αγελάδα και σου δίνει χρόνια γάλα, στην πρώτη δυσκολία δεν την αφήνεις χωρίς νερό και φαγητό γιατί απλά θα ψοφήσει.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Ινδιάνε,

θα συμφωνήσω μαζί σου αφού θεωρώ και εγώ τις Ρουμάνες από τις ωραιότερες γυναίκες και επίσης έχουν έμφυτη την αλανιά, την ξεκωλιά και την εκμετάλευση του άντρα πράγμα που τις κάνει ιδανικές για το επάγγελμα.
Είναι στο χέρι του καθενός μας πως θα τις χειριστούμε και πόσο θα τις αφήσουμε να μας εκμεταλλευτούν….. Πιστεύω πως όταν καταλάβουν πως δεν είσαι «μαλάκας και αγαπητικούλης»  τότε είναι πολύ ντόμπρες γυναίκες.

Όσο αφορά το εν λόγω μαγαζί που τελευταία του τα χώνω, είναι απλά γιατί όπως και πολύ συναγωνιστές και εγώ είμαστε απογοητευμένοι από την τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού που δεν είναι δίκαιη προς τους σταθερούς πελάτες του μαγαζιού και επίσης πολύ συχνά έχουμε παράπονα για την ποιότητα των γυναικών.

Και όχι, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν το ποτό κάνει 15 ή 20 γιατί σε τελική ανάλυση δεν έχει διαφορά αν θα χαλάσω 250 ή 300 ευρώ αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω ωραίες γυναίκες και να περάσω καλά.
Τελικά, τα παίρνω γιατί για μένα το Lido ήταν και θα είναι το καλύτερο μακράν μαγαζί και στεναχωριέμαι να βλέπω σοβαρή πτώση στην ποιότητα.

Όταν αρμέγεις τόσα χρόνια την αγελάδα και σου δίνει χρόνια γάλα, στην πρώτη δυσκολία δεν την αφήνεις χωρίς νερό και φαγητό γιατί απλά θα ψοφήσει.
Σε ευχαριστώ φίλε manos ηξερα πως δεν είμαι ο μόνος που υποστηρίζει κάτι τέτοιο...

Εξάλλου κατά την ταπεινή μου άποψη έτσι πρέπει να είναι η γυναίκα γενικότερα του επαγγέλματος ή μη, αλλιώς θα ήταν μονότονο και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέλος συμφωνώ με την γενικότερη άποψη πως δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα έχουμε ελάχιστες όμορφες Ρουμάνες και κατα βάσει η πλειονότητα είναι β' ή ακόμα και γ' κατηγορίας (σε όλα τα μαγαζιά ή ιδρύματα εν γένει). Και νομίζω πως είναι και ένας από τους λόγους που αρκετοί διαμαρτύρονται σχετικά με την "ποιότητα".

Ούτε και εμένα με πολυενδιαφέρει η τιμή του ποτού ή αν πίνει νερό ή αλκοοόλ... όποια θέλει πραγματικά να πιεί ποτό μαζί μου δεν έχει παρα να το ζητήσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το αντίτιμο που πληρώνω για το οποιοδήποτε πουτό δεν επιθυμώ να ανταποκρίνεται στον αντίστοιχο χρόνο παραμονής της κοπέλας και κατ'επέκτασιν στην "παρέα" που θα μου κρατήσει προκειμένου ως πελάτης να περάσω καλά. Νομίζω πως αυτό είναι και το βασικό και σε αυτό ορθώς διαμαρτύρονται όσοι διαμαρτύρονται, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγω και τον εαυτό μου.

Τέλος σχετικά με το μαγαζί επιμένω στην τελευταία μου φράση.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
qte
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος

Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Απ: 2η Athens Erotica
« Απάντηση #590 στις: χθες στις 23:08 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
Για να κανουμε μια συνοψη...
Στα θετικα της εκθεσης...
-Η αθροα προσελευση του κοσμου και ειδικα ζευγαριων καθε ηλικιας
-Τα πολλα shows που δεν σε αφηναν ουτε λεπτο να βαρεθεις...
-Οι πολυ καλες τιμες στα σεξ σοπ που εβρισκες προιοντα ακομη και 50% κατω

Στα αρνητικα

-Η εντονη οχλαγωγια απο τη δυνατη μουσικη
-Η αρπαχτη του λιντο που σε εβαζε να πληρωσεις 10 ευρω και να περιμενεις μιση ωρα για ενα σεξ σοου αμφιβολης ποιοτητας...Ο κραχτης διαφημιζε οτι το σοου θα ξεκινουσε σε 5 λεπτα και χασαμε μιση ωρα για να γεμισει το χωρο και να βαλει και ορθιους υπεραριθμους-Τα περιπτερα με σπορια φυστικια πασατεμπο και αλλα ωραια
unqte

@ Διεύθυνση του Λίντο

Είναι αλήθεια ότι κάνατε αυτήν την «πανέξυπνη»  κίνηση ??  :think:

Δηλαδή πήγατε σε μια έκθεση για να διαφημίσετε το μαγαζί σας και «χρεώσατε» το test drive ???   :think: 

Αν η απάντηση είναι ναι, φτου σας να μην σας ματιάσω για την πανέξυπνη ιδέα σας..!! Δεν φτάνει  που έδωσαν οι άνθρωποι 20 ευρώ στην είσοδο, τους ζητήσατε και αλλά 10 ευρώ για να τους «κερδίσετε»..!!

Αυτά..

ΥΓ – Δεν είναι «τυχαίο» ότι έχετε γίνει Ρουμαναδικο..!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
qte
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος

Φύλο:
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

Απ: 2η Athens Erotica
« Απάντηση #590 στις: χθες στις 23:08 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
Για να κανουμε μια συνοψη...
Στα θετικα της εκθεσης...
-Η αθροα προσελευση του κοσμου και ειδικα ζευγαριων καθε ηλικιας
-Τα πολλα shows που δεν σε αφηναν ουτε λεπτο να βαρεθεις...
-Οι πολυ καλες τιμες στα σεξ σοπ που εβρισκες προιοντα ακομη και 50% κατω

Στα αρνητικα

-Η εντονη οχλαγωγια απο τη δυνατη μουσικη
-Η αρπαχτη του λιντο που σε εβαζε να πληρωσεις 10 ευρω και να περιμενεις μιση ωρα για ενα σεξ σοου αμφιβολης ποιοτητας...Ο κραχτης διαφημιζε οτι το σοου θα ξεκινουσε σε 5 λεπτα και χασαμε μιση ωρα για να γεμισει το χωρο και να βαλει και ορθιους υπεραριθμους-Τα περιπτερα με σπορια φυστικια πασατεμπο και αλλα ωραια
unqte

@ Διεύθυνση του Λίντο

Είναι αλήθεια ότι κάνατε αυτήν την «πανέξυπνη»  κίνηση ??  :think:

Δηλαδή πήγατε σε μια έκθεση για να διαφημίσετε το μαγαζί σας και «χρεώσατε» το test drive ???   :think: 

Αν η απάντηση είναι ναι, φτου σας να μην σας ματιάσω για την πανέξυπνη ιδέα σας..!! Δεν φτάνει  που έδωσαν οι άνθρωποι 20 ευρώ στην είσοδο, τους ζητήσατε και αλλά 10 ευρώ για να τους «κερδίσετε»..!!

Αυτά..

ΥΓ – Δεν είναι «τυχαίο» ότι έχετε γίνει Ρουμαναδικο..!!!

Ε είναι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ αυτοί του λίντου του παλάς (που αλλού να πας;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Lido Palace στο διάολο να πας?

:2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μι μιλατε ασκιμα για το καλιτερο μαγαζι Πουρ κε Μονοκολομια σασ φχαριστο με βαλατε στο σουστο δομο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
μι μιλατε ασκιμα για το καλιτερο μαγαζι Πουρ κε Μονοκολομια σασ φχαριστο με βαλατε στο σουστο δομο
τορα που ιρθες εγο φευγο
παο λαυριο για ψαρι ελα κατο
στο κοκοβιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom