Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αφιερωμένο στους στριποιδιοκτήτες που ανεβάζουν τις τιμές

Συνημμένα

• shit1.jpg
    shit1.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 21

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ο συναγωνιστής τους βαρέθηκε και είπα να τους χέσει

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Από την μέρα που τους αμόλισα το χέσιμο κανείς δεν λέει κουβέντα ?

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το Lido  εχει ξεφυγει τελειως!!!

lb(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO
Ναι οι τιμές άλλαξαν αλλά προς τα κάτω πως έγινε αυτό ?
Το ποτό τον 10 καταργήθηκε  και το ποτό των 20 έγινε 15 και τον 60 έγινε 30
μην σας παραμυθιάζουν οι κοπέλες γιατί αυτές δεν νοιάζονται ούτε για κρίσι ούτε για κανέναν Έλληνα παρά μόνο πως θα βάλουν περισσότερα στο πορτοφόλι τους.
Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε  την δουλεία σας .
Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί  εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.

Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε διεύθυνση LIDO PALACE

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO
μην σας παραμυθιάζουν οι κοπέλες γιατί αυτές δεν νοιάζονται ούτε για κρίσι ούτε για κανέναν Έλληνα παρά μόνο πως θα βάλουν περισσότερα στο πορτοφόλι τους.
Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε  την δουλεία σας .
Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί  εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.

Τι ακριβώς προσφέρουν σε αυτές τις τιμές οι 2 κατηγορίες κοπελιών; !!  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι ακριβώς προσφέρουν σε αυτές τις τιμές οι 2 κατηγορίες κοπελιών; !!  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά από ότι καταλαβαίνω, υπάρχει και ποτό των 80, των 100, των 300 και των 400 και χρεώνεται ανάλογα με το διαβατήριο των κορασίδων.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO

1) Ναι οι τιμές άλλαξαν αλλά προς τα κάτω πως έγινε αυτό ?

2) μην σας παραμυθιάζουν οι κοπέλες γιατί αυτές δεν νοιάζονται ούτε για κρίσι ούτε για κανέναν Έλληνα παρά μόνο πως θα βάλουν περισσότερα στο πορτοφόλι τους.

3) Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,

4) μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε  την δουλεία σας .

5) Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί  εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.

6) Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε διεύθυνση LIDO PALACE

1) Ουτοπία Νο 1... Από ότι θυμάμαι παλιά, το ποτό των 60 €, ερχόταν σε νεροπότηρο και καθόταν με τον πελάτη γύρω στα 20 λεπτά. . Τώρα το ποτό των 60€, έρχεται σε μικρότερο ποτήρι  και κάθεται με τον πελάτη γύρω στα 10 λεπτά.. Τα λέω σωστά ??  Άρα στην ουσία πουλάτε 60 €, αυτό που παλιά πουλαγατε 20€..

2) Θεμιτό.. Και εμείς στην θέση τους το ίδιο θα κάναμε.

3) Ουτοπία Νο2.. Είστε λάθος να μας αποκαλείτε ρατσιστές.. Εμείς οι ίδιοι, αφού διαβάζετε  αυτά που γράφουμε, θα έχετε  παρατηρήσει το πόσο συχνά εκθειάζουμε την Λουΐζα, την Τρεισυ, την Ιζαμπέλ και άλλες έγχρωμες γυναίκες..!!

Είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει, ότι όλοι αναφέρονται στην γαμημένη ψυχοσύνθεση της μέσης Ρουμάνας πατσαβούρας.

4) Ποια «δουλειά» μας εννοείτε ?    Και εάν εννοείτε για μέσα στο μαγαζί, εσείς, ως  διεύθυνση του Λίντο, πως επιτρέπεται μέσα στο μαγαζί σας, οι ίδιες υπηρεσίες να τιμολογούνται διαφορετικά ? Ποιος έδωσε αυτό το δικαίωμα ?

5) Είμαι σίγουρος ότι τώρα αστειεύεστε .. !!

6) Είναι χαρά μας που σας έχουμε κοντά μας.. Έξαλλου εμείς χρειαζόμαστε εσάς για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά στο μαγαζί σας και εσείς εμάς για τους ευνόητους εμπορικούς λόγους.

Αυτά..

ΥΓ – Ο παραπάνω χρησιμοποιούμενος πληθυντικός, είναι ευγενείας και  δεν καλύπτει  γνώμες και απόψεις άλλων μελών.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO

Επιτέλους ανταποκριθήκαν στη λογική των εποχών

Όσον αφορά τις Ρουμάνες τις έχουν παρεξηγήσει τα παιδιά λόγω της συναρπαστικής τους επιμονής για ποτό - χορό

Θα τους τιμήσω πάλι μόλις επιστρέψω  αν και το 80 – 100  δεν μου φαίνεται ότι αρκεί για πολλά πολλά

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Απορώ βρε παιδιά αν δηλαδή ο εισαγγελέας ασχολείται με τις μαλακίες που λέει ο καθένας μας εδώ μέσα ανώνυμα και δεν ασχολείται με το τι γίνεται καθημερινά στα στριπομάγαζα.

Τα σκατα εγώ ξέρω πως είναι καλύτερα να μην τα σκαλίζει κανείς γιατί βρομάνε.

Φαντάζεστε να πάει καμιά  κάμερα για ποτάκι σε κανένα στριπομάγαζο?

Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν και αυτοί και ο εισαγγελέας για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν τι γινότανε εκεί μέσα στα πριβέ και πως αφού ο κόσμος το χει βούκινο αυτοί το χουν κρυφό καμάρι.

Γι αυτό καλύτερα είναι « μεταξύ κατεργάρηδων ειλικρίνεια » και τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Όσον αφορά για τις γραμμούλες εγώ δεν έχω προσωπική άποψη και συχνά στην νεοελληνική γλώσσα το να αναρωτηθείς αν κάποιος παίρνει ουσίες υπονοεί ότι παίρνει βλακώδεις αποφάσεις και όχι ότι πραγματικά τις παίρνει.

Από την άλλη οι απειλές και τα υπονοούμενα δεν έχουν θέση σε αυτούς που έχουν λερωμένη την φωλιά τους γι αυτό καλύτερα να κοιτάξουν τη δουλίτσα τους όσο υπάρχουν ακόμα μαλάκες σαν και εμάς που ξοδεύουμε τα χρήματα μας για φαντασιώσεις της πλάκας.

Επισκέπτης

Αυτό το post μπορεί να το βρει κάποιος και να το παραθέσει ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κυριε διευθυντα αν ειπωθηκε κατι για γραμμες ειναι μαλακια αλλα ακομα πιο μαλακια τα περι εισαγγελιας....
ηρεμια ταξη και ασφαλεια....δυστυχως εδω ειναι νετ και μπορει ο καθενας να λεει (σχεδον)οτι θελει...
απο εκει και μετα μαγκια σου που μπαινεις εδω και επικοινωνεις....
καλες δουλειες....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
1) Ουτοπία Νο 1... Από ότι θυμάμαι παλιά, το ποτό των 60 €, ερχόταν σε νεροπότηρο και καθόταν με τον πελάτη γύρω στα 20 λεπτά. . Τώρα το ποτό των 60€, έρχεται σε μικρότερο ποτήρι  και κάθεται με τον πελάτη γύρω στα 10 λεπτά.. Τα λέω σωστά ??   Άρα στην ουσία πουλάτε 60 €, αυτό που παλιά πουλαγατε 20€..

2) Θεμιτό.. Και εμείς στην θέση τους το ίδιο θα κάναμε.

3) Ουτοπία Νο2.. Είστε λάθος να μας αποκαλείτε ρατσιστές.. Εμείς οι ίδιοι, αφού διαβάζετε  αυτά που γράφουμε, θα έχετε  παρατηρήσει το πόσο συχνά εκθειάζουμε την Λουΐζα, την Τρεισυ, την Ιζαμπέλ και άλλες έγχρωμες γυναίκες..!!

Είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει, ότι όλοι αναφέρονται στην γαμημένη ψυχοσύνθεση της μέσης Ρουμάνας πατσαβούρας.

4) Ποια «δουλειά» μας εννοείτε ?     Και εάν εννοείτε για μέσα στο μαγαζί, εσείς, ως  διεύθυνση του Λίντο, πως επιτρέπεται μέσα στο μαγαζί σας, οι ίδιες υπηρεσίες να τιμολογούνται διαφορετικά ? Ποιος έδωσε αυτό το δικαίωμα ?

5) Είμαι σίγουρος ότι τώρα αστειεύεστε .. !!

6) Είναι χαρά μας που σας έχουμε κοντά μας.. Έξαλλου εμείς χρειαζόμαστε εσάς για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά στο μαγαζί σας και εσείς εμάς για τους ευνόητους εμπορικούς λόγους.

Αυτά..

ΥΓ – Ο παραπάνω χρησιμοποιούμενος πληθυντικός, είναι ευγενείας και  δεν καλύπτει  γνώμες και απόψεις άλλων μελών.

Πέστα θείε γιατί μας περνάνε για αμερικανάκια

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO

1. Το ποτό τον 10 καταργήθηκε  και το ποτό των 20 έγινε 15 και τον 60 έγινε 30

2. Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε  την δουλεία σας .
3. Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί  εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.

1. Εγώ που κατά το παρελθόν μου έχω δηλώσει ένθερμος υποστηριχτής του μαγαζιού (μπορείς να το διαπιστώσεις διαβάζοντας το Blog moy) σε ημείο να παρεξηγηθώ για παπαγάλος δηλώνω ότι με το θέμα τιμών το έχετε παραχέσει.

2. Πολύ πονόψυχος μας βγήκες και δε το περίμενα. Δε νομίζω να βάλατε Ρουμάνες διότι νοιάζεσε για τη τσέπη μας αλλά για τι δική σου και μόνο. Οπότε αυτά αλλού. Βάλε εσύ Τσέχες και άσε εμάς τα κοροίδα να πληρώνουμε 300€. Δηλαδή αυτό που είπες το πιστεύεις.

Που είναι οι παλιές καλές εποχές με κοπέλες που και εργάτριες ήταν και όμορφες και δεν ήταν και Ρουμάνες. Απλά αυτές ζητάνε περισσότερα και αυτές οι μαλακίες είναι για τα χαντάκια. Δε νομίζω και δε θυμάμε άλλωστε που παλαιότερα είχατε Τσέχες και Ουκρανίδες να ζητάγανε 300 και 400€. Οπότε αυτά είναι μόνο δικαιολογίες.

3. Αυτά με τις άσπρες γραμμές επείδη εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο καλά έκανες και πήγες νομικά να βρεις το δίκιο σου.

Υ.Γ. Σε ευχαριστούμε και πάλι που έβαλες Ρουμάνες για το καλό της τσέπης μας. Αν είναι δυνατόν. Το ακούσαμε και αυτό

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πέστα θείε γιατί μας περνάνε για αμερικανάκια

Καπετάνιο όχι απλά Αμερικανάκια αλλά 15 χρονα Αμερικανάκια από μικρό και μακρινό χωριό.

Ξέρεις η ανοχή μας τελικά περνιέται για μαλακία

Θα είχε μεγάλη πλάκα πάντως να μας πεί ο εισαγγελέας γιατί δεν παίρνουν στα σοβαρά τα λεγόμενα μας εδώ μέσα και να κάνουν ένα ντου και να κλείσουν 9 στα 10 στριπομάγαζα για τα τεκταινόμενα.

Και βέβαια να μην μιλάμε για τις άδειες λειτουργίας των μαγαζιών αυτών και κατά πόσο είναι νόμιμα με καλό όνομα και υπόληψη.

Χαχαχαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Εδώ λοιπόν θα παρακαλέσω τον Μεγάλο της αλυσίδας τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ και του οποίου μαγαζιά είμαι τακτικότατος πελάτης να μας κάνει την χάρη και να πει στο ζωντόβολο τον προϊστάμενο να προσέχει τι λέει.

Νομίζω ότι μια συγνώμη προς τα μέλη του σάιτ δεν θα ήταν υπερβολή. Η προσπάθεια κοροϊδίας περί μειώσεων τιμών ξεσκεπάστηκαν άμεσα από τον φύλο Νοκια.

Καλή η προσπάθεια επικοινωνίας με τους πελάτες αλλά ατυχέστατη.

Οι τιμές δεν είναι νομίζω το πρόβλημα αλλά η κακή ποιότητα των γυναικών και η συμπεριφορά και των γυναικών αλλά και συχνά του προσωπικού.

Δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες να μην σέβονται τον πελάτη και τα λεφτά που ξοδεύει. Λίγο περισσότερος χρόνος ανά ποτάκι δεν κάνει κακό αφού στο κάτω κάτω δουλειά δεν έχουν.

Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να λατρεύουμε το μουνί, αλλά αν και νομίζετε πως είμαστε βλάκες δεν είμαστε, όσο νομίζετε τουλάχιστον, αλλιώς δεν θα είχαμε και τα χρήματα που ξοδεύουμε στα μαγαζιά σας. Εκτός και αν για σας καλός πελάτης είναι ο 20 χρόνος που θα πάρει δυο τρεις χορούς άντε και κάνα πριβεδάκι για να ξεχαρμανιάσει

Όσον αφορά τις απειλές δεν κάνουν καλό γιατί δεν πετάνε πέτρες όταν μένεις σε γυάλινο σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom