Επισκέπτης
Κάποιος έλεγε τα ίδια κάποτε πριν το EL CLASSICO
Δεν ήμουν εγώ...!!!
Κάποιος έλεγε τα ίδια κάποτε πριν το EL CLASSICO
Δεν αφήνεις τπτ να πέσει κάτω ΑβραμόΔεν ήμουν εγώ...!!!
Λαθος χρονο χρησιμοποιησες..
ΤΑ ΣΚΑΓΑΜΕ..!! Οτι πηραν πηραν..!! Αν δεν ξαναβρεξουν κωλο, ψαρι δεν θα ξαναφανε.
Αυτα..
Από την μέρα που τους αμόλισα το χέσιμο κανείς δεν λέει κουβέντα ?
το Lido εχει ξεφυγει τελειως!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO
Ναι οι τιμές άλλαξαν αλλά προς τα κάτω πως έγινε αυτό ?
Το ποτό τον 10 καταργήθηκε και το ποτό των 20 έγινε 15 και τον 60 έγινε 30
μην σας παραμυθιάζουν οι κοπέλες γιατί αυτές δεν νοιάζονται ούτε για κρίσι ούτε για κανέναν Έλληνα παρά μόνο πως θα βάλουν περισσότερα στο πορτοφόλι τους.
Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε την δουλεία σας .
Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.
Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε διεύθυνση LIDO PALACE
Τι ακριβώς προσφέρουν σε αυτές τις τιμές οι 2 κατηγορίες κοπελιών; !!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO
1) Ναι οι τιμές άλλαξαν αλλά προς τα κάτω πως έγινε αυτό ?
2) μην σας παραμυθιάζουν οι κοπέλες γιατί αυτές δεν νοιάζονται ούτε για κρίσι ούτε για κανέναν Έλληνα παρά μόνο πως θα βάλουν περισσότερα στο πορτοφόλι τους.
3) Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,
4) μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε την δουλεία σας .
5) Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.
6) Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε διεύθυνση LIDO PALACE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO
Ναι οι τιμές άλλαξαν αλλά προς τα κάτω πως έγινε αυτό ?
μην σας παραμυθιάζουν οι κοπέλες γιατί αυτές δεν νοιάζονται ούτε για κρίσι ούτε για κανέναν Έλληνα παρά μόνο πως θα βάλουν περισσότερα στο πορτοφόλι τους.
Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε την δουλεία σας .
Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.
1) Ουτοπία Νο 1... Από ότι θυμάμαι παλιά, το ποτό των 60 €, ερχόταν σε νεροπότηρο και καθόταν με τον πελάτη γύρω στα 20 λεπτά. . Τώρα το ποτό των 60€, έρχεται σε μικρότερο ποτήρι και κάθεται με τον πελάτη γύρω στα 10 λεπτά.. Τα λέω σωστά ?? Άρα στην ουσία πουλάτε 60 €, αυτό που παλιά πουλαγατε 20€..
2) Θεμιτό.. Και εμείς στην θέση τους το ίδιο θα κάναμε.
3) Ουτοπία Νο2.. Είστε λάθος να μας αποκαλείτε ρατσιστές.. Εμείς οι ίδιοι, αφού διαβάζετε αυτά που γράφουμε, θα έχετε παρατηρήσει το πόσο συχνά εκθειάζουμε την Λουΐζα, την Τρεισυ, την Ιζαμπέλ και άλλες έγχρωμες γυναίκες..!!
Είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει, ότι όλοι αναφέρονται στην γαμημένη ψυχοσύνθεση της μέσης Ρουμάνας πατσαβούρας.
4) Ποια «δουλειά» μας εννοείτε ? Και εάν εννοείτε για μέσα στο μαγαζί, εσείς, ως διεύθυνση του Λίντο, πως επιτρέπεται μέσα στο μαγαζί σας, οι ίδιες υπηρεσίες να τιμολογούνται διαφορετικά ? Ποιος έδωσε αυτό το δικαίωμα ?
5) Είμαι σίγουρος ότι τώρα αστειεύεστε .. !!
6) Είναι χαρά μας που σας έχουμε κοντά μας.. Έξαλλου εμείς χρειαζόμαστε εσάς για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά στο μαγαζί σας και εσείς εμάς για τους ευνόητους εμπορικούς λόγους.
Αυτά..
ΥΓ – Ο παραπάνω χρησιμοποιούμενος πληθυντικός, είναι ευγενείας και δεν καλύπτει γνώμες και απόψεις άλλων μελών.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ LIDO
1. Το ποτό τον 10 καταργήθηκε και το ποτό των 20 έγινε 15 και τον 60 έγινε 30
2. Τώρα όσο για τον ρατσισμό σας απέναντι στης ρουμάνες έχω ένα να σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οι καλλίτερες εργάτριες που υπάρχουν ,μήπως θέλατε τσόχες και ουκρανές κλπ να σας ζητούν 300-400 ενώ τώρα με 80 -100 κάνετε την δουλεία σας .
3. Όσο για τον κύριο που είπε περί άσπρων γραμμών και τέτοια έχει ειδή κινηθεί εισαγγελική παρέμβαση και θα δούμε ποιος του έδωσε το δικαίωμα να λερώνει το όνομα και την υπόληψη μας.
Πέστα θείε γιατί μας περνάνε για αμερικανάκια