Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως όσες τρύπερς γνωρίζω, το επιτήδευμά τους γράφει καθαρίστρια, οπότε ρώτα στα γνωστά μέρη, κάτι θα βρεις!
Νομίζω πάντως πως οι καινούρια φουρνιά δηλώνουν σερβιτόρες...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Συνοδός 1  ειδικότης
Περιποιήτρια - Περιποιητής  άλλη

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ινδιανδε, και οχι μονο...Ολα τα κανουν..Καθαριστριες, σερβιτορες, μηχ/κοι αυτ/των, ψυχολογοι ..Ακου και τα γκαφρα που ζητανε..

-Γυαλισμα μπετουγιας = 50 €
-Αλλαγη υγρων = απο 150€ μεχρι οπου σε πιασουν..
-10λεπτη συνεδρια ψυχολογικης υποστηριξης = 30€ το 10λεπτο..
-Τριψιμο/καθαρισμα καβαλου = 10-20 € το 5λεπτο..

Αυτα..

-ΥΓ - Τωρα αυτο το "μου αρεσουν οι Ρουμανες" τι το 'θελες καλε μου ?
     Χαλια με 'κανες..!!
:2funny: :2funny: Πολύ καλά όλα αυτά nokia και τα γνωρίζω και τα απολαμβάνω όποτε μου δοθεί ευκαιρία...

Το ξερω πως σε πληγώνω με τις Ρουμάνες αλλά ο καθένας με τις αδυναμίες του... έτσι δεν είναι...? de gustibus et de coloribus... non disputandum... και όπως σου έχω πεί επιφυλλάσομαι να απαντήσω στο σχετικό thread...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
1) Ωραιοςςςς

2) Τωρα αισθανεσαι οτι εισαι στα μελια...Ασε να περασουν 5-6 μηνες και γραφεις μετα..

Αυτα..
1) Μα γι'αυτό είμαι εδώ για να με μάθετε πολλά και ωραία πράματα... :2funny:

2)όχι δυστυχώς δεν είμαι στα μέλια (καλά θα ήταν). Αντιθέτως έχω κάνει τον κύκλο (καταλαβαίνεις τι εννοώ) δις... απλά θέλω χρόνο για περαιτέρω στατιστικό δείγμα... :grin: :grin:

Επισκέπτης

You have the right to remain silent and refuse to answer questions. Do you understand?

Anything you do or say may be used against you in a court of law. Do you understand?

You have the right to consult an attorney before speaking to the police and to have an attorney present during questioning now or in the future. Do you understand?

If you cannot afford an attorney, one will be appointed for you before any questioning if you wish. Do you understand?

If you decide to answer questions now without an attorney present you will still have the right to stop answering at any time until you talk to an attorney. Do you understand?

Knowing and understanding your rights as I have explained them to you, are you willing to answer my questions without an attorney present?You have the right to remain silent and refuse to answer questions. Do you understand?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εδώ Αλλοδαπών...έχετε να δηλώσετε κάτι για τις καθαρίστριες ?

τσου, εμείς θέλουμε μόνο να βάλουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης στους φραπέδες, για να πατσίσουμε την χασούρα από την απώλεια ειδικού φόρου κατανάλωσης των ποτών των τρύπερς

εκτός και εάν μας αφήσετε να βάλουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης στην ΙΟΛΗ.

:2funny:

Επισκέπτης
τσου, εμείς θέλουμε μόνο να βάλουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης στους φραπέδες, για να πατσίσουμε την χασούρα από την απώλεια ειδικού φόρου κατανάλωσης των ποτών των τρύπερς

εκτός και εάν μας αφήσετε να βάλουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης στην ΙΟΛΗ.

:2funny:

Bάλε....βάλε φίνα...;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom