pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Πάντως όσες τρύπερς γνωρίζω, το επιτήδευμά τους γράφει καθαρίστρια, οπότε ρώτα στα γνωστά μέρη, κάτι θα βρεις!
Λογιστής τους είσαι ?
Πάντως όσες τρύπερς γνωρίζω, το επιτήδευμά τους γράφει καθαρίστρια, οπότε ρώτα στα γνωστά μέρη, κάτι θα βρεις!
Νομίζω πάντως πως οι καινούρια φουρνιά δηλώνουν σερβιτόρες...Πάντως όσες τρύπερς γνωρίζω, το επιτήδευμά τους γράφει καθαρίστρια, οπότε ρώτα στα γνωστά μέρη, κάτι θα βρεις!
ΠεριποιήτριεςΝομίζω πάντως πως οι καινούρια φουρνιά δηλώνουν σερβιτόρες...
Εύστοχος....Περιποιήτριες
Η ειδικότης υπάρχει στην συλλογική σύμβαση !Εύστοχος....
Πλάκα μου κάνετε... γνωρίζω μόνο την ειδικότητα της "συνοδού θαμώνων" κοινώς κονσοματρις...Η ειδικότης υπάρχει στην συλλογική σύμβαση !
Πολύ καλά όλα αυτά nokia και τα γνωρίζω και τα απολαμβάνω όποτε μου δοθεί ευκαιρία...Ινδιανδε, και οχι μονο...Ολα τα κανουν..Καθαριστριες, σερβιτορες, μηχ/κοι αυτ/των, ψυχολογοι ..Ακου και τα γκαφρα που ζητανε..
-Γυαλισμα μπετουγιας = 50 €
-Αλλαγη υγρων = απο 150€ μεχρι οπου σε πιασουν..
-10λεπτη συνεδρια ψυχολογικης υποστηριξης = 30€ το 10λεπτο..
-Τριψιμο/καθαρισμα καβαλου = 10-20 € το 5λεπτο..
Αυτα..
-ΥΓ - Τωρα αυτο το "μου αρεσουν οι Ρουμανες" τι το 'θελες καλε μου ?
Χαλια με 'κανες..!!
1) Μα γι'αυτό είμαι εδώ για να με μάθετε πολλά και ωραία πράματα...1) Ωραιοςςςς
2) Τωρα αισθανεσαι οτι εισαι στα μελια...Ασε να περασουν 5-6 μηνες και γραφεις μετα..
Αυτα..
Που ναι ο vitsi οεο ?
Έχω να πάω lido δυο βδομάδες, δε με αναγνωρίζω!!!!!
Δε νομίζω πως χάνεις κάτι..;)
Λογιστής τους είσαι ?
εδώ ΣΔΟΕ
εδώ Αλλοδαπών...έχετε να δηλώσετε κάτι για τις καθαρίστριες ?
I have nothing to say !
Δεν έχουν αφήσει σκουπόξυλο για σκουπόξυλο.....εδώ Αλλοδαπών...έχετε να δηλώσετε κάτι για τις καθαρίστριες ?
Δεν έχουν αφήσει σκουπόξυλο για σκουπόξυλο.....
εδώ Αλλοδαπών...έχετε να δηλώσετε κάτι για τις καθαρίστριες ?
τσου, εμείς θέλουμε μόνο να βάλουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης στους φραπέδες, για να πατσίσουμε την χασούρα από την απώλεια ειδικού φόρου κατανάλωσης των ποτών των τρύπερς
εκτός και εάν μας αφήσετε να βάλουμε ειδικό φόρο κατανάλωσης στην ΙΟΛΗ.