Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πλέον και αυτό αξίζει  υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις..!

Δεν γίνεται η κάθε Ρουμάνο πατσαβούρα να χρεώνει 50 ευρώ για να κάνει ροντέο στο πουτσο μου….Είτε θα μάθουν να κάνουν «καλό χορό» η’ κάτσε ρε παιδί μου να πιεις το ποτό σου και να δεις το show [size=15pt]χωρίς να με ζαλίζεις[/size]...!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Aυτα..

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.

Αυτά όλα.
Τα πάντα αυτά.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πλέον και αυτό αξίζει  υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις..!

Δεν γίνεται η κάθε Ρουμάνο πατσαβούρα να χρεώνει 50 ευρώ για να κάνει ροντέο στο πουτσο μου….Είτε θα μάθουν να κάνουν «καλό χορό» η’ κάτσε ρε παιδί μου να πιεις το ποτό σου και να δεις το show χωρίς να με ζαλίζεις...!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Aυτα..

πες τα,πες τα!Τουλάχιστον μή μας τα ζαλίζουν για ποτά χωρίς ουσία και νόημα και απλούς χορούς του κώλου!Ή πριβέ και πούτσα στο μουνί στο κωλο και στο στόμα ή σπίτι σας και στη μαμά.. :knockinb:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
πες τα,πες τα!Τουλάχιστον μή μας τα ζαλίζουν για ποτά χωρίς ουσία και νόημα και απλούς χορούς του κώλου!Ή πριβέ και πούτσα στο μουνί στο κωλο και στο στόμα ή σπίτι σας και στη μαμά.. :knockinb:
ουγκ,χλωμο προσωπο μιλησε σωστα :tits2:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ουγκ,χλωμο προσωπο μιλησε σωστα :tits2:

καλά  όχι  και  κώλο  , άσε  και  κάτι  για  το ξενοδοχείο

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.

Αυτά όλα.
Τα πάντα αυτά.

Αφού  δε  σε  εμπνέει το  θέμα  , τί  εύχεσαι ?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Βασικά κακομαθαίνουμε τις strippers εμείς οι ίδιοι.  Αν ζητάνε ποτό των 20 ευρώ για 4-5 λεπτά και κάποιοι τα δίνουν :grin: :grin:
Εισοδος 12 ευρώ (παντού 10 Άφρο, Ο, Άμαζον)
Αν ζητάνε χορό των 20 ευρώ για 4 λεπτά και κάποιοι τα δίνουν :o

Αν ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα και κάποιοι τα δίνουν :'(

Που είναι το Άμαζον στα καλά του (ούτε περιττά έξοδα, όλα μέλι γάλα, και γυναικάρες ΟΧΙ μπάζα).

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Βασικά κακομαθαίνουμε τις strippers εμείς οι ίδιοι.  Αν ζητάνε ποτό των 20 ευρώ για 4-5 λεπτά και κάποιοι τα δίνουν :grin: :grin:
Εισοδος 12 ευρώ (παντού 10 Άφρο, Ο, Άμαζον)

εισοδος 15 γιουρια φιλε μου,οχι 12! >:(το goldaki απεναντι ειναι στα 12,5 :s&m_3:

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφού τελικά πάτε και ΤΑ ΣΚΑΤΕ..τί γκρινιάζετε????....

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λαθος χρονο χρησιμοποιησες..

ΤΑ ΣΚΑΓΑΜΕ..!!  Οτι πηραν πηραν..!! Αν δεν ξαναβρεξουν κωλο, ψαρι δεν θα ξαναφανε.

Αυτα..
Για σένα μπορεί να ισχύει αυτό φίλε μου..ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ...
:s&m_3:  :s&m_3:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι να σου πω κι εγώ...παλαίμαχος είμαι....  :think:  :lheel: 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Λαθος χρονο χρησιμοποιησες..

ΤΑ ΣΚΑΓΑΜΕ..!!  Οτι πηραν πηραν..!! Αν δεν ξαναβρεξουν κωλο, ψαρι δεν θα ξαναφανε.

Αυτα..

εννοειται σβεν γκοραν,πολυ σωστα μιλας.Να πανε πισω στη ρουμουνια να κανουνε τις πλυστρες,αλλωστε αυτο τους ταιριαζει και εμφανισιακα ομιλωντας εκ πειρας.. :rockon:

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε κάθε κανόνα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις αγαπητοί συναγωνιστές..  :grin:  :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μπα  θα  ξαναπάτε !

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Στέκομαι στο πρώην επάγγελμα πολλών από αυτές.  Πλύστρες, καθαρίστριες, εσώκλειστες σε σπίτια, με λίγα ρουμάνικα λέβα και πολύ ξύλο.  Δεν σας νευριάζει που εσείς πέρνετε 7 κατοστάρικα και αν και το αφεντικό σας είναι στο κεφάλι σας και σας τα χώνει (ανικανοποίητος πάντα)... :humpleg: :idiot:

εννοειται σβεν γκοραν,πολυ σωστα μιλας.Να πανε πισω στη ρουμουνια να κανουνε τις πλυστρες,αλλωστε αυτο τους ταιριαζει και εμφανισιακα ομιλωντας εκ πειρας.. :rockon:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στέκομαι στο πρώην επάγγελμα πολλών από αυτές.  Πλύστρες, καθαρίστριες, εσώκλειστες σε σπίτια, με λίγα ρουμάνικα λέβα και πολύ ξύλο.  Δεν σας νευριάζει που εσείς πέρνετε 7 κατοστάρικα και αν και το αφεντικό σας είναι στο κεφάλι σας και σας τα χώνει (ανικανοποίητος πάντα)... :humpleg: :idiot:

Κάποιοι εδώ μέσα μας τις διαφημίζουνε για κυρίες που πρέπει να τις κερνάμε και σαμπάνια

Επισκέπτης

Όποιος παίρνει 7 κατοστάρικα..κ πηγαίνει για καταθέσεις στα κωλόμπαρα είναι άξιος της μοίρας του..κ των προβλημάτων του...καλύτερα ας αυτοκτονήσει απο τώρα..ένας λιγότερος θα πούμε στην κηδεία του...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάντως  όποιος  ξέρει  τίποτα  πλύστρες  ή  σιδερώτριες  ας  μου  συστήσεις

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως  όποιος  ξέρει  τίποτα  πλύστρες  ή  σιδερώτριες  ας  μου  συστήσεις

Πάντως όσες τρύπερς γνωρίζω, το επιτήδευμά τους γράφει καθαρίστρια, οπότε ρώτα στα γνωστά μέρη, κάτι θα βρεις!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Που  ναι  ο vitsi οεο ?

Stories