Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.180
- Πόντοι
- 1.196
Κ γ ω σε φώτο αυτούς βλέπω κ όνομα γιαννακοπουλοςΜήπως πατάς κανένα νούμερο λάθος; Γιατι εγώ βλέπω Τζάκι και Ωνάση , άρχοντα......................
Κ γ ω σε φώτο αυτούς βλέπω κ όνομα γιαννακοπουλοςΜήπως πατάς κανένα νούμερο λάθος; Γιατι εγώ βλέπω Τζάκι και Ωνάση , άρχοντα......................
Τι να αου πω, αν ενδιαφέρεσαι στείλε της να κλείσεις ραντεβού.Κ γ ω σε φώτο αυτούς βλέπω κ όνομα γιαννακοπουλος
μια απο τα ιδια και εδω.Κ γ ω σε φώτο αυτούς βλέπω κ όνομα γιαννακοπουλος
Και να του ερθει ο κοκακιας? Εσυ θα το διακινδυνευες?Τι να αου πω, αν ενδιαφέρεσαι στείλε της να κλείσεις ραντεβού.
Ο καθένας πρατει οπως νομίζει , μην τα ισοπεδώνουμε όλα εξαρχής.Και να του ερθει ο κοκακιας? Εσυ θα το διακινδυνευες?
Πλάκα κάνω με τον κοκακια, εννοείται ότι παίρνεις εφόσον θες συνάντηση. Κι εγώ έχω μιλήσει με το κορίτσι αλλά δεν έχει ταιριαξει το πρόγραμμα μας ακόμα. Δεν είχα προσέξει τι όνομα έβγαζε το Viber, ίσως είχε άλλο αριθμό τηλΟ καθένας πρατει οπως νομίζει , μην τα ισοπεδώνουμε όλα εξαρχής.
Ένα απλό τηλέφωνο είναι, έστω μια βιντεοκλήση ή οτιδήποτε άλλο αν έχει κάποιος αμφιβολίες και θέλει να σιγουρευτεί.
Το να το ψειρίζουμε εδώ συγνώμη δεν μου λέει κάτι, μην το πάρεις στραβά ή εναντίον σου έτσι;
Θα μπορώ να ξέρεις και αύριο το μεσημέρι έως 9:30 το βράδυ!!! . Πλέον το πρόγραμμα μου είναι περιορισμένο για τα εξτραδακια αυτά!!!! Οποίος μεΠλάκα κάνω με τον κοκακια, εννοείται ότι παίρνεις εφόσον θες συνάντηση. Κι εγώ έχω μιλήσει με το κορίτσι αλλά δεν έχει ταιριαξει το πρόγραμμα μας ακόμα. Δεν είχα προσέξει τι όνομα έβγαζε το Viber, ίσως είχε άλλο αριθμό τηλ
Όχι ρε συ, θα υπάρχει κωδικοποίηση, γενόσημα, μπλε χαπάκι (μπιλ), ροζ χαπάκι (πριβε)Θα αραζεις με τη γυναικα και ξαφνου θα σου στειλει ενας Γιαννακοπουλος ''προλαβαινεις για τιποτα τσιμπουκια στο Μπιλλ'',να μεινετε καραφλοι κ οι δυο
Τιποτα χυμα να τα στελνει,να μη μεινει σπιτι για σπιτι ανοιχτο.Όχι ρε συ, θα υπάρχει κωδικοποίηση, γενόσημα, μπλε χαπάκι (μπιλ), ροζ χαπάκι (πριβε)![]()
Καλές δουλειές...αν επιτρέπεται σε πιο τομέα είναι η επιχείρηση σας ?Αγόρια μου όμορφα! Ευχαριστώ για την στήριξη και την προτίμηση!!! Άνοιξα την δική μου επιχείρηση γιαυτό με χάσατε! Αλλά επέστρεψα δυναμικά για να βάλουμε φωτιά στα στρώματα
Διαθέσιμα ραντεβού μετά τις 20:00 καθημερινα σε ξενοδοχείο στο κέντρο ,σαββατοκύριακο διαθέσιμα στις 18:00 και μετά!
Viber για πληροφορίες.
Γυναικείο φυσικά, μποτοξ περιποίηση και όλα τα συναφήΚαλές δουλειές...αν επιτρέπεται σε πιο τομέα είναι η επιχείρηση σας ?
Αν είναι βελτίωση ότι από τις κλήσεις πήγαμε στα μηνύματα φαντάζομαι πόσες στραβοτιμονιές έχεις πάθει στο άθλημα. Έχεις καλέσει την Κλάρα και σου ρχετε η ΚΑΤΑΡΑΒελτίωση βλέπω, από κλήσεις μηνύματα.
Ελάχιστες στραβοτιμονιες. Ακριβώς γιατί ψυχανεμιζομαι τις φόλες.Αν είναι βελτίωση ότι από τις κλήσεις πήγαμε στα μηνύματα φαντάζομαι πόσες στραβοτιμονιές έχεις πάθει στο άθλημα. Έχεις καλέσει την Κλάρα και σου ρχετε η ΚΑΤΑΡΑ. Προτιμώ να ακούω τον πελάτη στο τηλέφωνο . Αν ο τρόπος του με χαλάει τρώει άκυρο. Δεν πάω με όποιον βρω έχω σουτάρει πολύ κόσμο και ΜΠΛΟΚ. Γλυκέ μου
Επίσης οι απαντήσεις μου είναι ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΦΤΕΣ ! Για σας δουλεύωΚαλησπεριζω τους ωραίους!!!.
Στέλνω μυνηναματα περιεργες ώρες κάποιοι ηστε παντρεμένοι,οπότε αν στειλω να στε προετοιμασμενοι πως θα δει η γυναίκα σας ανδρικο ονομα στο βαιμπερ![]()