kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αλλα αρκεστηκα σε ενα απλο ποτακι καθοτι και εγω δεν ειχα διαθεση για πολλα πολλα
Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας!!! Μέρα τη μέρα οι παλιές αξίες καταρρέουν!!!
αλλα αρκεστηκα σε ενα απλο ποτακι καθοτι και εγω δεν ειχα διαθεση για πολλα πολλα
Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας!!! Μέρα τη μέρα οι παλιές αξίες καταρρέουν!!!
......Καταλαβατε τωρα γιατι θα ειναι απο την νεα σεζον το καλυτερο μαγαζι?
σιγουρα δεν τα μπερδεψες.....αλλα δεν ειναι και απο αυτες που λεμε".........απο ολα τα μαγαζια"!
αρκεστηκα σε ενα απλο ποτακι καθοτι και εγω δεν ειχα διαθεση για πολλα πολλα
Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Είναι τιμή μου που έρχεται από ένα τιμημένο και πανάξιο μέλος.
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι η καλύτερη ούτε στο Lido ούτε σε όλα τα μαγαζιά. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες, απλά είναι μια καλή επιλογή για χορό. Αυτό που είχα γράψει ήταν το εξής:
Αλίκη: η άλλη γνωστή φραπεδιάρα (πρώην Aphrodite), πολύ καλός χορός
Τίποτα παραπάνω.
Vasos, αν θες έχω ένα πολύ καλό γιατρό να σου προτείνω …
τωρα πλακα μας κανεις?πιο παναξιο μελος?υπαρχει πιο παναξιο μελος απο τον φραπε himself?
το μαγαζι μεχρι τα μεσα του ιουλη ηταν τελειο.η λευκορωσσιδα Αλικι απο μινσκ(κωλαρα),η απιστευτη μολδαυη αλεξαντρα(ΤΟ σωμα),η θεα πολωνεζα βαλερια(συναντηθηκαμε και εξω....)η λορυ η ρουμανα(η γκομενα σε βιαζει...)ηταν απιστευτες.τωρα εχει μεινει μονο η αλεξανδρα.η αλικι φευγει 29/7,ενω και οι αλλες εφυγαν για διακοπες...
χτες λιδο εμτα απο καιρο. κοσμος λιγος, κοπελες αρκετες οι εξης
1χριστινα
2σουζυ
3καρινα
4μονικα
5εμανουελα
6ιζαμπελα (τελικα δεν αξιζε που την πηρα)
7βανεσα (ο χειροτερος μου χωρος εβερ ακομα εκει)
8λατογια (μαυρη)
9κλαουντια
10σιμονα
11τζοανα (μαυρη)
12νικολ
13συλβια
14-20 μερικες που δεν μας ειρρθαν
η λουιζα ελειπε δυστηχως
παμε για διακοπς και τα λεμε σε κανα 20μερο
υ.γ. ρε παιδια πορτα σε στριπ (στο λολιτα επειδη φοραγαμε σαγιοναρες) πρωτη φορα εφαγα, και ομολογω πληγωθηκα. εδω οι αλλες φορανε 30ποντα τακουνια που σκοτωνουν ανθρωπο και οι σαγιοναριτσες μας τους πειραξαν
και καλο καλοκαιρι σε ολους, μιας και την κανω για 3 βδομαδες ξεκουρασης και δροσιας
να δω και ακνα κωλο, εχει αδειασει η αθηνα ρε γμτ
χτες λιδο εμτα απο καιρο. κοσμος λιγος, κοπελες αρκετες οι εξης
1χριστινα
2σουζυ
3καρινα
4μονικα
5εμανουελα
6ιζαμπελα (τελικα δεν αξιζε που την πηρα)
7βανεσα (ο χειροτερος μου χωρος εβερ ακομα εκει)
8λατογια (μαυρη)
9κλαουντια
10σιμονα
11τζοανα (μαυρη)
12νικολ
13συλβια
14-20 μερικες που δεν μας ειρρθαν
η λουιζα ελειπε δυστηχως
παμε για διακοπς και τα λεμε σε κανα 20μερο
υ.γ. ρε παιδια πορτα σε στριπ (στο λολιτα επειδη φοραγαμε σαγιοναρες) πρωτη φορα εφαγα, και ομολογω πληγωθηκα. εδω οι αλλες φορανε 30ποντα τακουνια που σκοτωνουν ανθρωπο και οι σαγιοναριτσες μας τους πειραξαν
η βανεσα μια φορα την πειρα και εκλεγα τα λεφτα μου. τι να πω, δεν εκανα και τιποτα να την ξενερωσω πριν ουτε κατα τον χορο. την αλεξανδρα δεν την ξερω, οποτε δεν μπορω να σου πω σιγουρα. αναστασια σημεραDem η Βανέσσα είναι κορμάρα έτσι; Από χορό τι να πω; Εμένα πριν κάνα μήνα που την πήρα χορό μου άλλαξε τα φώτα αφού σε κάποια φάση μετά από σχετικά λογική ώρα που νόμιζα τελείωσε ο χορός και έκανα να σηκωθώ μου λέει «που πάς δεν τελείωσα ακόμα» και τις λέω «έτσι όπως το πάμε εγώ κοντά είμαι», βέβαια μόλις είχε έρθει από διακοπές, ήταν ορεξάτη τι να πω; Αλλά δεν βγάζουν το κάτω εσώρουχο ρε παιδί μου στον prive χορό πως να το ευχαριστηθείς; Σε λίγο θα φοράνε και πανοπλία;
Η Αλεξάνδρα η Μολδαβή είχε ρεπό;
Τελικά την Αναστασία στο Lolita την πήρες χορό; Τρέχα σου λέω όσο ακόμα είναι ξεκούραστη και κεφάτη.
δεν ξερω φιλε, εχω χρονια να παω BG. αυτη παντως τωρα τελευταια εχει παει λιδο. μακρυα καστανα μαλλια, μεγαλα βυζια, ειπε σε εναν φιλο οτι ειναι πορτογαλιδα.Η Νικολ είναι η γνωστή του Baby Gold ? Την είχα πετύχει στο Lido, αλλά ως Αλέξια. Αυτή είναι ?
Μιλάς από προσωπική εμπειρία;σιγουρα δεν τα μπερδεψες.....αλλα δεν ειναι και απο αυτες που λεμε".........απο ολα τα μαγαζια"!
ΣΩΣΤΟΣδεν είμαι φαν του φραπέ αλλα αυτή η προπληρωμή για τους χορούς μου έχει κάτσει άσχημα!
τι πάει να πει πόσους χορούς θα κάνεις? ξεκινάω με έναν και αν η γκόμενα είναι σούπερ συνεχίζω! τι μαλακία σύστημα κι' αυτό