Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημέρα μάγκες...

χθές βράδυ είχα ένα επαγγελαμτικό ραντεβού στο Intercontinental.  Γυρίζοντας λοιπόν να πάρω το αυτοκίνητό μου πέφτω επάνω στο Lido Palace.  Είχα να μπω σε στριπτιζάδικο από τότε που ήμουν 20 ετών... 15 χρόνια πριν.  Δε γαμιέται λεώ... ένα ποτάκι...

Στην αρχή το μαγαζί είχε πολύ μπάζο.... σύντομα όμως η ποιότητα έγινε σαφώς καλύτερη.  Είχα από την αρχή σταμπάρει μια ψηλή ξανθία γκόμενα με πούσιο στήθος.  Μάλιστα μόλις τελείωσε τον χορό της μου την έστειλαν στο τραπέζι.  Την γούσταρα... κέρασα ποτάκι και τα είπαμε.  Την πηρά σε πριβέ χορό και τα είδα όλα... πραγματικά η γκόμενα που γουστάρω (μου έριχνε και μισό κεφάλι). 

Να μην τα πολυλογώ, της προτείνα να βρεθούμε έξω σε ξενοδοχείο για να ξεσκιστούμε επί πληρωμέι βεβαια και δέχτηκε... μάλιστα μου έδωσε το τηλέφωνό της για να κανονιστεί άμεσα (σήμερα) το ραντεβού...

η γνώμη σας ποιά είναι ρε μάγκες;;; παίζουν έτσι οι γκόμενες εκεί;; ήταν συμπτωματικό;;

Ευχαριστώ

Για πείτε

τελικα πηδηξες ? Κ αν ναι,με ποσα ?

για πες...:P

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη σημερα
πολυ καλες εντυπωσεις - ο dj ειπε οτι ειχε 46 κοπελες (δεν τις μετρησα ...)
15 η εισοδος (λογω παρασκευης φανταζομαι) 10 οι απλοι ομως  :cheesy: 50 το πριβε , 20 το ποτο
το υλικο πολυ ανεβασμενο σε σχεση με μια επισκεψη το καλοκαιρι .
τι παιδι ειναι αυτη η Εβελινα ? :o
επισης για οσους γουσταρουν βυζαρουδες ειχε μερικες (αν και μπαζα) μια απο αυτες η σιμονα εμοιαζε καλη - δεν πηρα  :headbang:

επισης εχει γινει ενα θαυμα και οι περισσότερες ρουμανες γινανε Ιταλίδες  :2funny:

υγ
πολυ καλος χορος της κοιλιας  :o απο την Βανεσα στην πιστα  :thumbsup:
υγ2
μεταγραφες απο Ανατολη η Νικολ και ο πορτιερης  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτη η γκαμπριελα, ρεζιλι με εκανε χθες βραδυ που με ανεβασε στην πιστα..  :P

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
φιλε νιντζα θυμασαι κανα ονομα εκει μεσα?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πες μας και μας :dancing:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αυτη η γκαμπριελα, ρεζιλι με εκανε χθες βραδυ που με ανεβασε στην πιστα..  :P

πηγες σε στριπ πατερα?πως τολμησες να το κανεις αυτο στις πουτανοπιατσες?ε?πως μπορεσες?

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
παιδια κερνανε φραπεδακι ακομα στο πριβε??? η το κοψανε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αν το κοψανε λεει.......

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν το κοψανε λεει.......

τί ρε θηριο,πηγες και πριβεδιαστηκες σε στριπ-μπαρο?ειπαμε να σου βγαλει τα ρασα η γκαμπριελλα αλλα οχι και να σε χορεψει...ντροπη για τον κληρο,ονειδος για τον εκκλησιαστικο χωρο!παραιτησου τωρα απο την ενορια του αγιου δημητριου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τί ρε θηριο,πηγες και πριβεδιαστηκες σε στριπ-μπαρο?ειπαμε να σου βγαλει τα ρασα η γκαμπριελλα αλλα οχι και να σε χορεψει...ντροπη για τον κληρο,ονειδος για τον εκκλησιαστικο χωρο!παραιτησου τωρα απο την ενορια του αγιου δημητριου!

αστα λεμε....

μου πετουσε τα ρασα απο δω, τα κομποσκοινια απο κει, κι ο κοσμος απο κατω να ουρλιαζει..

παραιτηθηκα το πρωι απ την ενορια του αγιου δημητριου και ανελαβα την ενορια της οσίας γκαμπριελας..

Επισκέπτης
αστα λεμε....

μου πετουσε τα ρασα απο δω, τα κομποσκοινια απο κει, κι ο κοσμος απο κατω να ουρλιαζει..

παραιτηθηκα το πρωι απ την ενορια του αγιου δημητριου και ανελαβα την ενορια της οσίας γκαμπριελας..
οριστε & οι αποδειξεις..

Υ.Γ δεν βαζω προσωπο του αγιου πατερα για να μην τον εκθεσω περαιτερω..

Συνημμένα

• giorgospapa.jpg
    giorgospapa.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 28

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Αυτός με το μαύρο μποξεράκι ο giorgospapa ήταν???? Ήμουν "απασχολημένος" εκείνη την στιγμή κ δεν πρόσεξα καλά.
Το lido έχει πολύ όμορφα μωρά αλλά προσφέρουν πολύ λίγα σε σχέση με άλλα μαγαζιά, ασε που χαραμίζεται εκεινο το σκοταδιασμένο πριβέ... Πήρα μία τυπισσα (από Ιταλία μου είπε πως ήταν) για πριβέ (+ποτό) κ είναι από τις ελάχιστες φορές που έκλαψα 50ρικο. Επιστροφή stα γνωστά λημέρια του Baby O λοιπόν μετα άπό 2 απουσίες.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Μάλλον έπρεπε να γράψω συγκεκριμένα για "φραπέ" κλπ πριν αρχίσει ο leonoro τις ειρωνείες, όχι μόνο σ αυτό το θρεντ αλλά κ σ άλλα. Με 20 ξέρω που μπορείς να γαμήσεις leo... την επόμενη φορά θα γράψω πολύ προσεχτικά γιατί από εξυπνάκηδες εδω μέσα πήξαμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όντως και αν έκανες τη προσπάθεια να διαβάσεις προηγούμενα post δε θα έμπαινες καν στο κόπο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom