Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Επίσκεψη εχθές κατα τις 3, το μαγαζί έχει πολύ ωραία γκομενάκια, αλλά 6-7 που πήρα για χορό δεν μου φάνηκαν για κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα ακόμη κ σε πριβε. Μόνο μία φάνηκε να διαφέρει, Μισέλ την λένε φόραγε ένα ροζ φορεματάκι, πολύ σφιχτό κορμί κ σε διπλό χορό αφηνε... ελευθερία κινήσεων. Δεν είχα άλλα φραγκα να την πάρω για πριβέ οπότε next time (αν κ μόνο γ αυτή θα πήγαινα). Κ όπως έχετε ήδη πει αυτή η προπληρωμή είναι μαλακία. 

ROSIDIS78

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη ξημερώματα Κυριακής στο Lido κατα τις 5.30 π.μ μετα απο bachelor στον Γονιδη. Παρέα γύρω στα 8 άτομα. Κορίτσια αρκετά αλλά μάλλον κουρασμένα. Ψιλοαπάτη το κερασμα ποτών στο τραπέζι. Αρκετές απο τα κοριτσια ήταν Ρουμάνες . Ψιλοαπατη και οι χοροί . Κάποιες με 10ευρω στον έγλειφαν ενώ κάποιες με 50 στο prive τίποτα. Δεν άφηναν τα τις πιασεις χαμηλά. Στο Baby o στην πειραιώς την παρασκευή οι γκόμενες πιο διαχυτικές και με λιγότερα λεφτά.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν είμαι φαν του φραπέ αλλα αυτή η προπληρωμή για τους χορούς μου έχει κάτσει άσχημα!
τι πάει να πει πόσους χορούς θα κάνεις? ξεκινάω με έναν και αν η γκόμενα είναι σούπερ συνεχίζω! τι μαλακία σύστημα κι' αυτό

αυτο το συστημα ειναι που συντηρει τα κωλομαγαζα!ξερεις ποσα πορτοφολια εχουν ξεσκισει οι καριες?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτο το συστημα ειναι που συντηρει τα κωλομαγαζα!ξερεις ποσα πορτοφολια εχουν ξεσκισει οι καριες?

διακρινω καποιες αποστασεις απ το χωρο ή κανω λαθος ??

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσυ αυτο τον καιρο δεν ειναι σε θεση να διακρινεις πραγματα διοτι εχουν μεγαλωσει τα φρυδια σου και σου εχουν καλυψει τα πατερικα σου ματια...ευλογησον τον λαον σου πατερ και διεκρινε πνευματικως μονο τες ψυχες των ενοριτων σου..

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
καλημέρα μάγκες...

χθές βράδυ είχα ένα επαγγελαμτικό ραντεβού στο Intercontinental.  Γυρίζοντας λοιπόν να πάρω το αυτοκίνητό μου πέφτω επάνω στο Lido Palace.  Είχα να μπω σε στριπτιζάδικο από τότε που ήμουν 20 ετών... 15 χρόνια πριν.  Δε γαμιέται λεώ... ένα ποτάκι...

Στην αρχή το μαγαζί είχε πολύ μπάζο.... σύντομα όμως η ποιότητα έγινε σαφώς καλύτερη.  Είχα από την αρχή σταμπάρει μια ψηλή ξανθία γκόμενα με πούσιο στήθος.  Μάλιστα μόλις τελείωσε τον χορό της μου την έστειλαν στο τραπέζι.  Την γούσταρα... κέρασα ποτάκι και τα είπαμε.  Την πηρά σε πριβέ χορό και τα είδα όλα... πραγματικά η γκόμενα που γουστάρω (μου έριχνε και μισό κεφάλι). 

Να μην τα πολυλογώ, της προτείνα να βρεθούμε έξω σε ξενοδοχείο για να ξεσκιστούμε επί πληρωμέι βεβαια και δέχτηκε... μάλιστα μου έδωσε το τηλέφωνό της για να κανονιστεί άμεσα (σήμερα) το ραντεβού...

η γνώμη σας ποιά είναι ρε μάγκες;;; παίζουν έτσι οι γκόμενες εκεί;; ήταν συμπτωματικό;;

Ευχαριστώ

Για πείτε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...της προτείνα να βρεθούμε έξω σε ξενοδοχείο για να ξεσκιστούμε επί πληρωμέι βεβαια και δέχτηκε... μάλιστα μου έδωσε το τηλέφωνό της για να κανονιστεί άμεσα (σήμερα) το ραντεβού...

"κοντός ψαλμός αλληλούϊα" τότε... (που θα έλεγε κι ο Πάτερ) :)
Μακάρι να γίνει η φάση και να περάσεις κα-υ-λά... όμως συνήθως οι περισσότερες δίνουν τηλέφωνα αβέρτα για να σε καψουρέψουν, ή δεν απαντάνε ή τέλος πάντων είναι μούφα...
Σου εύχομαι να κανονίσετε και τελικά να έρθει στο ραντεβού κ να περάσετε σούπερ!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αν επιτρέπεται πόσοσ σε χρέωσε για την εκτός στριπτιτζάδικου συνεύρεση?

Επισκέπτης
underwater111....να σου πω την αληθεια το μηνυματακι σου με παραξενεψε ιδιαιτερα....ειναι κ η ωρα περιεργη για συζητηση περι στριπ...

1.Οι κοπελες δεν "παιζουν" ετσι ουτε γενικα ουτε αποκλειστικα...δεν ειναι πουτανες αλλα χορευτριες... ;)

2.Αν αληθευει οτι κοπελα απ'το μαγαζι δεχτηκε πηδημα εναντι αμοιβης...τοτε μαλλον θα εχει προβλημα,οχι αμεσα...αλλα σιγουρα θα εχει...Το μονο σιγουρο ειναι πως με το ποστ σου (αν δεν ειναι αβανταδορικο=εριξες αδεια για να πιασεις γεματα)...εδωσες αφορμη για ελεγχους!!!

3.Στο θεμα σου...αν παρεις τηλεφωνο 1-2 φορες μετα τις 14.00/15.00....κ δν απαντησει ειναι μουφα η δουλεια...
Αν παλι σε παρει εκεινη αργοτερα...τοτε το σκεπτεσαι...Αν παρεις τηλεφωνο,κανονησεις κ πηδηξεις κανονικα...τοτε εισαι τυχερος κ να πας ξανα σε στριπ σε καμια 15αρια χρονια ξανα... :- ;)....

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
παιζει αυτο το πραμα.Αν γουσταρουν χρημα το κανουν το εξτρα αυτο.πριν το καλοκαιρι το εκανα με φιλο που ειχε χρημα οπως εχω γραψει...200-400 η ταριφα.εξαλλου δεν ειναι δυσκολο.ρωτας αν μπορεις να την δεις και εξω και στο λεει.υστερα εσυ κανονιζεις :grin:

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
underwater111....να σου πω την αληθεια το μηνυματακι σου με παραξενεψε ιδιαιτερα....ειναι κ η ωρα περιεργη για συζητηση περι στριπ...

1.Οι κοπελες δεν "παιζουν" ετσι ουτε γενικα ουτε αποκλειστικα...δεν ειναι πουτανες αλλα χορευτριες... ;)

2.Αν αληθευει οτι κοπελα απ'το μαγαζι δεχτηκε πηδημα εναντι αμοιβης...τοτε μαλλον θα εχει προβλημα,οχι αμεσα...αλλα σιγουρα θα εχει...Το μονο σιγουρο ειναι πως με το ποστ σου (αν δεν ειναι αβανταδορικο=εριξες αδεια για να πιασεις γεματα)...εδωσες αφορμη για ελεγχους!!!

3.Στο θεμα σου...αν παρεις τηλεφωνο 1-2 φορες μετα τις 14.00/15.00....κ δν απαντησει ειναι μουφα η δουλεια...
Αν παλι σε παρει εκεινη αργοτερα...τοτε το σκεπτεσαι...Αν παρεις τηλεφωνο,κανονησεις κ πηδηξεις κανονικα...τοτε εισαι τυχερος κ να πας ξανα σε στριπ σε καμια 15αρια χρονια ξανα... :- ;)....

όχι δεν έιναι αβανταδόρικο το μήνυμα... είναι αυτό που συνέβη χθές.  Και εμένα μου έκανε φοβερή εντύπωση πως έκατσε η φάση γι'αυτό άλλωστε και το συζητάω.

ίδωμεν.....

Επισκέπτης
παιζει αυτο το πραμα.Αν γουσταρουν χρημα το κανουν το εξτρα αυτο.πριν το καλοκαιρι το εκανα με φιλο που ειχε χρημα οπως εχω γραψει...200-400 η ταριφα.εξαλλου δεν ειναι δυσκολο.ρωτας αν μπορεις να την δεις και εξω και στο λεει.υστερα εσυ κανονιζεις :grin:
πωπωπωπωπω......τι μας λες ? αληηηηηηθειαααααα ????? κοιτα πραγματα που συμβαινουν στα στριπ....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Οποιος γνωριζει για την Λουιζα,στριπερ του Lido,ας μας πει μια γνωμη
Βραζιλιανα,παραθετω φωτο της απο το myspace
Προσπαθησα να στειλω 2 μαζι αλλα απετυχε οποτε μια μια

Συνημμένα

• luisawet.jpg
    luisawet.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 26

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
:rolleyes: :boobies: :rockon:

Συνημμένα

• paralia.jpg
    paralia.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 24

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω παει πολλες φορες σε στριπτιζαδικα εχω πληρωσει παρα πολλα οταν η γκομενα σου δινει τηλ τις περισσοτερες φορες ειναι για να σου φαει περισσοτερα μπορει να βγεις μαζι της για λιγο να ξαναπας στο μαγαζι και να σε βαλει στην πριζα ...... τις περισσοτερες φορες  για να κανεις κατι πρεεπι να περασει πολυ καιρος μιλαω για τις καλες οχι για μπαζα.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
εχω παει πολλες φορες σε στριπτιζαδικα εχω πληρωσει παρα πολλα οταν η γκομενα σου δινει τηλ τις περισσοτερες φορες ειναι για να σου φαει περισσοτερα μπορει να βγεις μαζι της για λιγο να ξαναπας στο μαγαζι και να σε βαλει στην πριζα ...... τις περισσοτερες φορες   για να κανεις κατι πρεεπι να περασει πολυ καιρος μιλαω για τις καλες οχι για μπαζα.....
Kαι σωστο και λαθος-Μου εχει τυχει και με πρωτη συναντηση και κερασμα 3 ποτα να ριξω τσαπου μετα απο 2 μερες και για κανα μηνα-Μου εχει τυχει να παρω και τ`αρχιδια μου.
Βρηκα καυλιαρικο βιντεακι της Βραζιλιανας Λουιζας που δουλευει Lido

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Οποιος γνωριζει για την Λουιζα,στριπερ του Lido,ας μας πει μια γνωμη