Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

spyrazf1

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στις 5 του μηνα περασα μια βολτα για ενα ποτο μονο.πολυ καλο περιβαλλον και με πολυ ωραιο προσωπικο

spyrazf1

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
"προσωπικο" εννοουσα αν καταλαβες

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πολυ ανενεργο τον τελευταιο καιρο το θρεντ του εν λογω ιδρυματος ανιατων ασθενουντων στριπτηζοπαθουντων(αναπηρια 67% και ανω) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι οι δρομοι χθες το βραδυ με οδηγουσαν εκει...οποτε και μπηκα στον πειρασμο και περασα μετα απο κανα μηνα οπου προτιμουσα τις τσαρκες με τον φιλο και τιμωρο ολων των ατακτων και τακτικων πορνιδιων μεταξουργειου-φυλης-αχαρνων μεσα στη μαγαζαρα!Τί ΝΑ Λεμε τωρα?πολλα φρεσκα μωρα χθες στη λαικη του λιντο...πολυ τσαχπινικα μωρα απο διαφορα μερη της υφηλιου(απο οσο προλαβα να τις ρωτησω μερικες) αλλα σε γενικες γραμμες πολυ αρπαχτικες και στυλ"παμε να το πνιξουμε μωρε τωρα και ας ειναι και μικροτσουτσουνο!"Αν φτιαξει αυτο το κομματι του εν λογω παζλ τοτε νομιζω οτι παμε προς το καλυτερο σε οτι αφορα το εν λογω ασυλο.....

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Επίσκεψη την Παρασκευή 8/6 στο Lido, κατά τις 5 το πρωί.
Ανανεωμένο, με πολλά νέα ωραία μωρά και αρκετά πρόθυμα. Γενικώς είναι αρκετά ανεβασμένο και προτείνω να πάτε.
Πήρα χορό τις:
Αλεξάνδρα: κάτω του μετρίου (απλό χορό)
Μαρία: καινούργια, ξανθιά, πολύ όμορφη, καλός σχετικά χορός (απλό χορό)
Έρικα: η γνωστή φραπεδιάρα, παραμένει πολύ καλή αν και έχει πέσει νομίζω
Αλίκη: η άλλη γνωστή φραπεδιάρα (πρώην Aphrodite), πολύ καλός χορός
Λουίζα: βραζιλιάνα, μελαχρινή, όχι πολύ όμορφη, αλλά κορυφαία στον πριβέ, απλά όλα τα λεφτά

Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη καλή;

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
συμπολεμιστη ξαγνωστε για πες τιμες!εχω να παω καιρο εκει.
τη βασικη τη πηρες παντως(λουιζα)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μαλακια.τωρα ειδα και το αλλο σου το ποστ

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
re παιδια μη με βρισετε αλλα ειμαι χοντροασχετος..........αν θελει καποιος να πει και σε μενα...τι ειναι ο φραπες και τπ ειναι οι μαρκες....σκεφτειτε οτι και σεις καποτε ησασταν ασχετοι....ευχαριστω....

Επισκέπτης
re παιδια μη με βρισετε αλλα ειμαι χοντροασχετος..........αν θελει καποιος να πει και σε μενα...τι ειναι ο φραπες και τπ ειναι οι μαρκες....σκεφτειτε οτι και σεις καποτε ησασταν ασχετοι....ευχαριστω....
φραπες = μαλακια
μαρκες = η προσωρινη πληρωμη της κοπελας...μετα απο ολο το βραδυ...οτι εχει συγκεντρωσει...το παει για εξαργυρωση...κ παιρνει το ποσοστο της...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δηλαδη φιλε με 1 μαρκα=50Ε στον παιζει στο πριβε? για κατι πιπες με καποτα που ελεγαν καποιοι αλλοι?ευχαριστω πολυ....

Επισκέπτης
δηλαδη φιλε με 1 μαρκα=50Ε στον παιζει στο πριβε? για κατι πιπες με καποτα που ελεγαν καποιοι αλλοι?ευχαριστω πολυ....
οι μαρκες ειναι συνηθως των 10 ή 12?....οποτε..
Συνηθως ->5 μαρκες = 50? = 1 πριβε...(αυτο ειναι στανταρ εκτος απο μερικα μαγαζια που εχουν 40? το πριβε κ καποια αλλα που εκλεισαν ''προσωρινα'' 100?..)
2 μαρκες = 20? = ειναι το 2πλο ποτο της κοπελας...ή 24?...
1 μαρκα = 10? = 1 χορος απλος...

Για πιπες...καποτες....γαμησια κλπ...ΔΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ...:):):)

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Αλίκη: η άλλη γνωστή φραπεδιάρα (πρώην Aphrodite), πολύ καλός χορός
Η Αλίκη (πρώην Aphrodite, Ανατολή αλλά και Cleopatra στα βάθη του χρόνου) είναι γνωστή μεν, αλλά όχι φραπεδιάρα. Κλασσική αντι-φραπέ περίπτωση. Κάπου τα μπέρδεψες φιλαράκι.

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Η Αλίκη (πρώην Aphrodite, Ανατολή αλλά και Cleopatra στα βάθη του χρόνου) είναι γνωστή μεν, αλλά όχι φραπεδιάρα. Κλασσική αντι-φραπέ περίπτωση. Κάπου τα μπέρδεψες φιλαράκι.
Μπορεί και να μην τα μπέρδεψα...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μπορεί και να μην τα μπέρδεψα...
Αν είσαι απλός πελάτης αποκλείεται. Και το γνωστή φραπεδιάρα δεν ισχύει 101%. Τώρα αν έχετε πάρε-δώσε εκτός μαγαζιού, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά και πάλι μέσα στο μαγαζί, φραπές δεν παίζει. Εκτός κι αν εννοείς κάποια άλλη. Βέβαια και η Janine, η αγαπημένη φαντασιώση του θείου Γουόρ, από συλλέκτρια αιδοίων έγινε συλλέκτρια εργαλείων και το πέρασμα του χρόνου σε μια ανασφαλή και απαγοητευμένη γυναίκα μωραίνει κανονικότητα. Καλή συνέχεια στις στριπ περιπλανήσεις σου (φανταστικές και μη).

adonis3

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαι καινουργιος εδω μεσα αλλα θα σας καταθεσω την εμπειρια μου στο Lido.
Επισης θελω αν ξερει καποιος να μου πει αν βρισκετε ακομα εκει και δουλευει η Daniela η Ιταλιδα.
Ωραιος χωρος,ωραιες γυναικες το πριβε πολυ καλο.

edit giorgospapa: τσεκαρε πμ..

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ενα γρηγορο σχετικα περασμα απο το εν λογω ιδρυμα χθες δεν με επεισε να συνεχισω να το επισκεπτομαι μεχρι να φθινοπωριασει τουλαχιστον!Αρκετες οι νεες παρουσιες αλλα αρκεστηκα σε ενα απλο ποτακι καθοτι και εγω δεν ειχα διαθεση για πολλα πολλα και οι κοπελες δεν ηταν και πολυ προθυμες...τουλαχιστον για χτες!Ελπιζω το φθινοπωρο(μαλλον το πιστευω ακραδαντα) οτι το λιντο θα ειναι το νο1 μαγαζι της συγγρου επειδη....επειδη και ξανα επειδη......Καταλαβατε τωρα γιατι θα ειναι απο την νεα σεζον το καλυτερο μαγαζι?Ετσι μπραβο!Λουιζα πολλα φιλακια και παντα να εισαι τοσο ομορφη και γαματη!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ενα γρηγορο σχετικα περασμα απο το εν λογω ιδρυμα χθες δεν με επεισε να συνεχισω να το επισκεπτομαι μεχρι να φθινοπωριασει τουλαχιστον!Αρκετες οι νεες παρουσιες αλλα αρκεστηκα σε ενα απλο ποτακι καθοτι και εγω δεν ειχα διαθεση για πολλα πολλα και οι κοπελες δεν ηταν και πολυ προθυμες...τουλαχιστον για χτες!Ελπιζω το φθινοπωρο(μαλλον το πιστευω ακραδαντα) οτι το λιντο θα ειναι το νο1 μαγαζι της συγγρου επειδη....επειδη και ξανα επειδη......Καταλαβατε τωρα γιατι θα ειναι απο την νεα σεζον το καλυτερο μαγαζι?Ετσι μπραβο!Λουιζα πολλα φιλακια και παντα να εισαι τοσο ομορφη και γαματη!
Μην τα λές αυτά(πως ήπιες ένα ποτό και την έκανες) εδώ μέσα φόρα παρτίδα γιατί δεν σε βλέπω καλά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom