Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακουσα οτι απο προχθες δουλευει και μια Γερμανιδα, η Αγγελα, καστανη 1,70μ, αλλα στο πριβε ειναι χαλια..πιο καλα να την εχεις στο τραπεζι για μπιρι-μπιρι  και να σου βαζει παγακια στο ουισκι..

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ακουσα οτι απο προχθες δουλευει και μια Γερμανιδα, η Αγγελα, καστανη 1,70μ, αλλα στο πριβε ειναι χαλια..πιο καλα να την εχεις στο τραπεζι για μπιρι-μπιρι  και να σου βαζει παγακια στο ουισκι..

οντως θειε η αγγελα ειναι εκει......και κανει το σοου με την γκαμπριελλα(δονηταρια κλπ)!την ξερω απο παλια αλλα δεν θυμαμαι την ιστορικοτητα της......δεν με ενδιεφερε αλλωστε....επισης μετεγραφη και η ματινα απο ερωτικα(τρελλο αντιφραπε κομματι).......θειε μηπως ξερεις ποια ειναι αυτη η ψηλη αλογα η ξανθια με το λαδωμενο ποδι και το σκισμενο τζιν σορτσακι?τρελλο αλογο αλλα μου φαινεται ειναι ποτοποιος και οχι φραδεποιος!κριμα γιατι θα ειχε τρελλες δουλειες....επισης ειδα και ενα αλλο πολυ καλο ξανθο...γυρω στο 1,70 ισιο μακρυ μαλλι,κορμαρα,βυζι 3αρι σιλικονατο μαλλον και τουμπανο κωλι!αν ξερεις μιλας.....αλλη μια αδυνατη μελαχροινη με μεγαλο σχετικα κουτελο και ισιο μαλλι με λιγο ασιατικα χαρακτηριστικα σου θυμιζει κατι?οσο για την κλειω πολυ αδυνατη αλλα στο πριβε φωτια!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
συμπληρωνω ακομη 1 τεμαχιο που ξεχασα

25)ξενια(πρωην αφροδιτη)

26)αγγελα
27)ματινα(πρωην ερωτικα)
28)ντιανα(τρελλο μωρο απο ρουμανια)
29)κλαουντια
30)αναστασια

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
26)αγγελα
27)ματινα(πρωην ερωτικα)
28)ντιανα(τρελλο μωρο απο ρουμανια)
29)κλαουντια
30)αναστασια

31)ιλιανα(απο πρωην ερωτικα αντιφραπε)

και ηθελα να ρωτησω επισης οι λορυ,ντανιελα αλβανιδα,βερονικα,λαουρα,βικυ,ισαμπελλα,τζεσικα,βικτωρια αν ειναι εκει ή εχουν παρει μεταγραφη!επισης την πατριτσια την φωναζουν βανεσσα στο μαγαζι ή υπαρχει αλλη με το ονομα αυτο και ποια ειναι?

Επισκέπτης
και ηθελα να ρωτησω επισης οι λορυ,ντανιελα αλβανιδα,βερονικα,λαουρα,βικυ,ισαμπελλα,τζεσικα,βικτωρια αν ειναι εκει ή εχουν παρει μεταγραφη!επισης την πατριτσια την φωναζουν βανεσσα στο μαγαζι ή υπαρχει αλλη με το ονομα αυτο και ποια ειναι?

Σιγα σιγα βρε Vaso μου...Αυτην την ορεξη για μαθηση δεν την εχω ξαναδει σε ανθρωπο..lol..!!!

Αναφορικα με την Πατριτσια, ο καθ' υλην αρμοδιος ας απαντησει....( ελα mclein...γραψε φιλε μου ως γνωστης..)

Επισκέπτης
Αναφορικα με την Πατριτσια, ο καθ' υλην αρμοδιος ας απαντησει....( ελα mclein...γραψε φιλε μου ως γνωστης..)
Εγω με το βαφτιστικο της την φωναζω.....ασε που ερχεται μονη της επανω μου....δν θυμαμαι γενικοτερα πως αποκαλειται μεσα στο μαγαζι......

alelo

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΒΑΝΕΣΣΑ ειναι μια ρουμανα που χορευει οριενταλ.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο Λίντο δε μου γέμισε καθόλου το μάτι το γαμαζί. Περιορίστηκα στο ποτό της εισόδου και την έκανα για άλλα...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο Λίντο δε μου γέμισε καθόλου το μάτι το γαμαζί. Περιορίστηκα στο ποτό της εισόδου και την έκανα για άλλα...

καπτεν η αληθεια οτι και το λιντο ακολουθει τον κατηφορο του γκολντ αλλα το λιντο εχει και ενα "αγοραστικο ενδιαφερον" ενιοτε διοτι φερνει και καινουρια κομματια που και που εστω και ανακυκλωμενα....αλλα αυτο το γκολντ δεν υποφερεται!

Επισκέπτης
πολι καλο το λιντο ρε παιδια!αν και ακριβες τιμες εχει ωραια εργαλεια μεσα!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

σα να τη βρισκεις στα πιο underground καταστηματα καπταιν..

Επισκέπτης
εχει παει κανεισ στο stripshow που ειναι ακριβως διπλα (κολιτα) στο λιντο???πολι παρακμι ρε μαγκες!!!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
ΒΑΝΕΣΣΑ ειναι μια ρουμανα που χορευει οριενταλ.
μακραν ο χειροτερος μου απλος χωρος εβερ. και φαινοταν τοσο ελπιδοφορα στην πιστα και στο τραπεζι.  ευτυχως που υπηρχε και η σαρα.
την πατριτσια, πατριτσια την φωναζουν, και ετσι μου συστηθηκε. ηξερε και το site, αποτι μου πε

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μακραν ο χειροτερος μου απλος χωρος εβερ. και φαινοταν τοσο ελπιδοφορα στην πιστα και στο τραπεζι.  ευτυχως που υπηρχε και η σαρα.
την πατριτσια, πατριτσια την φωναζουν, και ετσι μου συστηθηκε. ηξερε και το site, αποτι μου πε

ποια ειναι η σαρα ρε συ?για στειλε πμ μαζι με τις υπηρεσιες της......

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδιά, ξέρει κανείς πόσο πάει το μουκάλι στο Lido? όχι special, κανα johnny

Επισκέπτης
ρε παιδιά, ξέρει κανείς πόσο πάει το μουκάλι στο Lido? όχι special, κανα johnny

110? ειχε τωρα δν ξερω (παιζει ακομα το εορταστικο νομιζω)....Κ το τζονι πρεπει να θεωρειται στα σπεσιαλ.....εκτος κ αν το θες χωρις ξηρους καρπους κ κοκα κολα...

Tα τηλεφωνα για κρατησεις ειναι --->>> ********** μετα τις 22.00....ρωτησε τους....για σιγουρια...
Το τηλεφωνο του μετρ ειναι ---->>> ******** απ'τις 20.00......(ηταν κ στο σαιτ τους,μου ειπε...)

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
thanks mclein, έχει κάτι τηλ στο site αλλά κρίνοντας και από το υπόλοιπο υλικό, φανταζόμουν είναι πεπαλαιωμένα
Καλα, το johnny στα special? δηλαδή το Chivas που θα το έχουν??

Επισκέπτης
Tα τηλεφωνα για κρατησεις ειναι --->>> ********** μετα τις 22.00....ρωτησε τους....για σιγουρια...
Το τηλεφωνο του μετρ ειναι ---->>> ******** απ'τις 20.00......(ηταν κ στο σαιτ τους,μου ειπε...)

Καλα τωρα πανο, δεν υπηρχε κανενας λογος να τροποποιησεις το μνμ του mclein..αφου ειναι στο σαιτ..σωστα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom