Επισκέπτης
Ακουσα οτι απο προχθες δουλευει και μια Γερμανιδα, η Αγγελα, καστανη 1,70μ, αλλα στο πριβε ειναι χαλια..πιο καλα να την εχεις στο τραπεζι για μπιρι-μπιρι και να σου βαζει παγακια στο ουισκι..
Ακουσα οτι απο προχθες δουλευει και μια Γερμανιδα, η Αγγελα, καστανη 1,70μ, αλλα στο πριβε ειναι χαλια..πιο καλα να την εχεις στο τραπεζι για μπιρι-μπιρι και να σου βαζει παγακια στο ουισκι..
συμπληρωνω ακομη 1 τεμαχιο που ξεχασα
25)ξενια(πρωην αφροδιτη)
26)αγγελα
27)ματινα(πρωην ερωτικα)
28)ντιανα(τρελλο μωρο απο ρουμανια)
29)κλαουντια
30)αναστασια
και ηθελα να ρωτησω επισης οι λορυ,ντανιελα αλβανιδα,βερονικα,λαουρα,βικυ,ισαμπελλα,τζεσικα,βικτωρια αν ειναι εκει ή εχουν παρει μεταγραφη!επισης την πατριτσια την φωναζουν βανεσσα στο μαγαζι ή υπαρχει αλλη με το ονομα αυτο και ποια ειναι?
Εγω με το βαφτιστικο της την φωναζω.....ασε που ερχεται μονη της επανω μου....δν θυμαμαι γενικοτερα πως αποκαλειται μεσα στο μαγαζι......Αναφορικα με την Πατριτσια, ο καθ' υλην αρμοδιος ας απαντησει....( ελα mclein...γραψε φιλε μου ως γνωστης..)
Σιγα σιγα βρε Vaso μου...Αυτην την ορεξη για μαθηση δεν την εχω ξαναδει σε ανθρωπο..lol..!!!
ΒΑΝΕΣΣΑ ειναι μια ρουμανα που χορευει οριενταλ.
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο Λίντο δε μου γέμισε καθόλου το μάτι το γαμαζί. Περιορίστηκα στο ποτό της εισόδου και την έκανα για άλλα...
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο Λίντο δε μου γέμισε καθόλου το μάτι το γαμαζί. Περιορίστηκα στο ποτό της εισόδου και την έκανα για άλλα...
μακραν ο χειροτερος μου απλος χωρος εβερ. και φαινοταν τοσο ελπιδοφορα στην πιστα και στο τραπεζι. ευτυχως που υπηρχε και η σαρα.ΒΑΝΕΣΣΑ ειναι μια ρουμανα που χορευει οριενταλ.
μακραν ο χειροτερος μου απλος χωρος εβερ. και φαινοταν τοσο ελπιδοφορα στην πιστα και στο τραπεζι. ευτυχως που υπηρχε και η σαρα.
την πατριτσια, πατριτσια την φωναζουν, και ετσι μου συστηθηκε. ηξερε και το site, αποτι μου πε
ρε παιδιά, ξέρει κανείς πόσο πάει το μουκάλι στο Lido? όχι special, κανα johnny
Tα τηλεφωνα για κρατησεις ειναι --->>> ********** μετα τις 22.00....ρωτησε τους....για σιγουρια...
Το τηλεφωνο του μετρ ειναι ---->>> ******** απ'τις 20.00......(ηταν κ στο σαιτ τους,μου ειπε...)