Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Επισκεψη Lido Σαββατοβραδο / πολυ Βλαχομπογδανια εχει πεσει εκει ρε παιδι μου / που ειναι τα Ρωσιδια ???? / χορο με μια Ουκρανεζα,σεν θυμαμαι ονομα αλλα δεν εχει σημασια γιατι ειναι και η μοναδικη απο Ουκρανια εκει,χαλια μαυρα / μου εσπασε τον πουτσο / η Τζεσικα που πηρα ομως μετα ολα τα λεφτα .....

Στο Lido τα ακουμπάμε τώρα; Εκτροχιάστηκες Υπουργέ μου!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Στο Lido τα ακουμπάμε τώρα; Εκτροχιάστηκες Υπουργέ μου!

προκειται για υπουργο ολων των κωλομπαρων και τον τιμα που δεν παραγκωνιζει κανενα! :dancing:
ρε παιδια ξανθια ηταν η τζεσικα,μηπως λεμε για αλλη :huh: :headbang: :think:

:helpplea:

Επισκέπτης
εγω την ξανθια τζεσι ξερω...κ 90% ειναι ρωσιδα...ή τουλαχιστον ετσι ξερω γιατι ετσι μ'ειπε...κ κανει απολαυστικο πριβε!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω την ξανθια τζεσι ξερω...κ 90% ειναι ρωσιδα...ή τουλαχιστον ετσι ξερω γιατι ετσι μ'ειπε...κ κανει απολαυστικο πριβε!

Το απολαυστικο πριβε περιλαμβανει και ..... ροφημα mc ???? / η Τζεσικα ειναι ξανθια και οχι μελαχροινη με μικρα βυζια solitonie / ισα ισα που εχει πεπονια μεγαλα .....

Καπτεν παρεκτραπει και βγαινω με αλητες σε στριπτιζαδικα !!!!!

Επισκέπτης
απ'ολα εχει η τζεσικα...αρκει να ειναι σε καλη μερα κ σε φορμα...τοτε δεν τη σταματα τπτ!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
απ'ολα εχει η τζεσικα...αρκει να ειναι σε καλη μερα κ σε φορμα...τοτε δεν τη σταματα τπτ!!!

Και ποτε ειναι σε φορμα κ.Προπονητα της εξεδρας ??? / Παρασκευη παιζει μπαλλα ή απλως θα ειναι ωσει παρον στο τερεν ????

Επισκέπτης
δεν συνηθιζω επισκεψεις τις Παρασκευες κ τα Σαββατα αλλα επειδη την εχω πετυχει κ Παρασκευη σε καλη μερα πιστευω οποτε κ να τη δοκιμασεις δεν θα χασεις....τουλαχιστον η παρεα μου δεν εχασε...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Το απολαυστικο πριβε περιλαμβανει και ..... ροφημα mc ???? / η Τζεσικα ειναι ξανθια και οχι μελαχροινη με μικρα βυζια solitonie / ισα ισα που εχει πεπονια μεγαλα .....

Καπτεν παρεκτραπει και βγαινω με αλητες σε στριπτιζαδικα !!!!!

εγω φταιω που σε σωζω απο τις μουσες που ετσι που παει το μαγαζι το βλεπω για φουντο πολυ γρηγορα..

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
παιδια θελω πληροφοριες αν γινεται για το τι κανει η αλια στο πριβε και με ποσες καρτες... thanks εκ των προτερων

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
αν και την εχω στην λιστα της προηγουμενης βδομαδας ουτε που θυμαμαι ποια ειναι και σιγουρα δεν τηνε χω παρει ποτε αρα δεν μπορω να βοηθησω, αλλα αυτη η ψωλαρα που εχεις μου θυμιζει προβοσκιδα και ηθελα να δηλωσω απλα τα σεβη μου :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Χτες βράδυ στο lido, ήτανε τζάμι  :grin:
Ιουλιάνα, η κάπως έτσι....Το πιο καλό κορίτσι  ;)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Μηπως φιλε γνωριζεις κατι και για μια Αμιρα ? Μετρια ρουμανα αλλα ετυχε να πιουμε 2 ποτα μαζι.Σκεφτομαι να ξαναπαω για να την παρω στο πριβε αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δεν που επιτρεπουν να παω χωρις να ξερω οτι θα πιω το φραπεδακι μου.
Ευχαριστω εσενα και οποιον αλλο φιλο μου πει κατι εδω η' σε ΠΜ.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τί απιστευτα νιμου ειναι αυτη η vanessa και η christina? :jerking:

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μαγγες αμα θελετε να περασετε καλα χωρις μαλακιες κτλπ παρτε gabriela εγγυημενα πραγματα ;)

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
και οταν λεω χωρις μαλακιες εννοω χωρις μαλακιες υποσχεσεις :P

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μαγγες αμα θελετε να περασετε καλα χωρις μαλακιες κτλπ παρτε gabriela εγγυημενα πραγματα ;)

Πολυ ωραια η ανανεωση του σαιτ του λιντο,αλλα ρε γαμωτο δεν εχει ολες τις κοπελες.....λειπουν εκ πρωτης οψεως η ναραμου η αλογα ψηλη η αλεξανδρα(που ειναι μονο για πουτα),η βαλερια η μελαχροινη με τον κοτσο ψηλα το μαλλι,η γκαμπριελλα,η λατογια,η ιουλιανα,η ερικα,η εβελινα,η σαντρα,η κλειω(η κοκκαλιαρα),η ντελια η ρουμανα η ψηλη,η ξενια(πρωην μικρο-μεγαλο αφρο η γεματη φακλανα),η ολγα με τις φακιδες(πρωην μικρο-μεγαλο αφρο),η αλινα με τα γαλαζια της ολοσωμα κορμακια,η ηλιανα(πρωην ερωτικα,ξανθο νταρντανοειδες) και αρκετες αλλες αληστου μνημης.... :dancing: :dancing: :dancing: :rockon:

υ.γ. παντως αυτη η βανεσσα τί μουνι ειναι αυτο παιδια?πως και δεν την θυμαμαι απο προχτες? :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom