Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Τι να ξερω που δεν ξερεις και τι πραγματα γινοταν που σου φαινεται περιεργο?Απλα λεω οτι η christine ηταν πολυ τυπικη παρ'ολο που μερικες φορες μπορει να εδειχνε το αντιθετο.Το τελευταιο διαστημα ειε γινει ντιβα του κερατα οπως και αλλες γκομενες.

ΥΓ Για να μην γαμησουμε αυτο το θρεντ αν θες να συνεχισουμε τι συζητηση στο αναλογο για τα σριπ στα Γιαννενα

ok, let's go...

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εμαθα οτι απο χτες παιζει ενα καινουριο συστημα στο μαγαζι με "δολλαρια" αντι για καρτες
και καλα αμερικανιά , τα βαζεις στο στρινγκ της "κοπελας"  :grin: , ξερει κανεις λεπτομερειες?  :huh:
ελπιζω να μην μου κανανε πλακα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλήθεια είναι.... Με 2 Ευρώ αγοράζεις 1 δολλάριο...... Το μαγαζί άλλαξε την ισοτιμία!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αλήθεια είναι.... Με 2 Ευρώ αγοράζεις 1 δολλάριο...... Το μαγαζί άλλαξε την ισοτιμία!!!!!!!!

Επειδή έχω κάτι δολλάρια στην άκρη και όλο και πέφτουν, δέχονται την αντίστροφη ανταλλαγή εκεί;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ λέω να τα βγάλεις φωτοτυπία και να δίνεις αυτά ;) Σιγά μην πα΄ρουν γραμμή  :grin:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εμαθα οτι απο χτες παιζει ενα καινουριο συστημα στο μαγαζι με "δολλαρια" αντι για καρτες
και καλα αμερικανιά , τα βαζεις στο στρινγκ της "κοπελας"  :grin: , ξερει κανεις λεπτομερειες?  :huh:
ελπιζω να μην μου κανανε πλακα  :2funny:

σε λιγο θα μας τα παιρνουν χωρις καν να εχουν γυναικες στο μαγαζι..
ρε, δεν μας δινετε τον λογαριασμο σας να σας κανουμε καταθεση απευθειας?? οποιαδηποτε αλλη ιδεα ευπροσδεκτη..  >:(

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
374
Πόντοι
6.135
εγω εγραψα κριτικη δειτε την

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κριμα ολες οι ναραμου να μην κανουν αυτο που "πρεπει" στα σκοτεινα δωματια....πολυ καλο κομματι παντως η κριστιν!πως την κοβεις απο υπηρεσιες ?για πες....

H απολυτη απατη (μαζι με την φιλη της Σιμονα). Με τον τροπο της σου λεει " καθε 10 λεπτα ριχνε μου 20 ευρω για να τα πουμε και απο χορο οτι θες αρκει να μην ερχομαστε σε επαφη στα επιμαχα σημεια.

Το κακο δεν ειναι οτι αυτη ζηταει αυτα τα πραγματα. Το κακο ειναι οτι βρισκει θυματα που αντι να την στειλουν στο διαολο(οπως καλη ωρα εγω) της τα προσφερουν κιολας.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
H απολυτη απατη (μαζι με την φιλη της Σιμονα). Με τον τροπο της σου λεει " καθε 10 λεπτα ριχνε μου 20 ευρω για να τα πουμε και απο χορο οτι θες αρκει να μην ερχομαστε σε επαφη στα επιμαχα σημεια.

Το κακο δεν ειναι οτι αυτη ζηταει αυτα τα πραγματα. Το κακο ειναι οτι βρισκει θυματα που αντι να την στειλουν στο διαολο(οπως καλη ωρα εγω) της τα προσφερουν κιολας.

α,ετσι?ban,mute και Moderated μαζι.. :grin:

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Xθεσινο ολιγολεπτο περασμα απο το συγκεκριμενο μαγαζι..

Ειδα εκει τις "χρυσοχερες" Λατογια και Λουιζα καθως επισης την Αλεξανδρα, Αντριαννα και Βανεσσα. Τωρα απο το Ρουμανικο λομπυ ειδα την Κριστιν, Σιμονα, Ελενα, Ιωαννα, Καρινα, Κλαουντια και Αμιρα. Ειδα και μια μελαχρινη με γυαλια σαν γερμανιδα πορνοσταρ S/M τσοντας, αλλα δεν ρωτησα το CV της..δεν ειχα πολυ χρονο.

Τωρα, ακομα προσπαθω να καταλαβω τι νεα ταυτοτητα προσπαθει να πλασαρει το μαγαζι.

Αυτα τα "made in USA" συστηματα -  χορευω, βαλε μου δολαρια στο στριγκακι μου - σιγουρα δεν απευθυνονται σε εμενα και στο μεσο Ελληνα. Που να στοχευουν αραγε ? Στους τουριστες των παρακειμενων ξεν/χειων ? Ειδωμεν...

Και αυτη η αλλαγη της διακοσμησης, εχει κατι που δεν μου κολλαει..Εγω την βρισκω να πηγαινω σε αυτα τα μαγαζια οταν οι αλλοι παιφτουν για υπνο, δηλ. θελω το μαγαζι να εχει κατι απο παρανομη "καβατζα"..Τωρα οπως εχουν βαλει τους καναπεδες, γινεται πολυ ξεκαρφωμα..Γυρω γυρω ολοι και στην μεση η πιστα..Και κατι δεν μου παει καλα..!
Θα ξαναπαω με ανεση χρονου, για να τεσταρω προσωπα και καταστασεις.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ωραία ανταπόκριση θείε pap  :thumbsup:.Τώρα το σύστημα με Γιούρια αντί για Ντόλαρς στα στρίνγκ δεν θα έλεγα ότι είναι άσχημο για όσους κατέχουν χρήμα και το έχουν για ξόδεμα να κάνουν το χαβαλέ τους.Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος τώρα δεν διαθέτει πολλά γιούρια και οι τουρίστες δεν ήταν σαν τον 'παλιό καλό καιρό' που τα σκάγανε σαν βουβάλια.Τα κορόϊδα έχουν μειωθεί αρκετά γι'αυτό και οι δουλειές πάνε κατα διαόλου πλέων στα μαγαζιά.
Για την Βραζιλιάνα την Λουίζα σου έχω στο pm σου δωράκι.  :rockon:

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εξυπνο το κολπο με τα dollars,,, φαινετε μας περνανε ακόμα για κοροιδα..
πάντως, ψηφιζω σιμονα,αμίρα,λουιζα..

μια ρουμανα μελαχροινη "νικολ" που χαθηκε,, ξερει κανεις κάτι???
ξερεις κανεις κατι που εκανε παρεα μαζί της?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εξυπνο το κολπο με τα dollars,,, φαινετε μας περνανε ακόμα για κοροιδα..
πάντως, ψηφιζω σιμονα,αμίρα,λουιζα..

μια ρουμανα μελαχροινη "νικολ" που χαθηκε,, ξερει κανεις κάτι???
ξερεις κανεις κατι που εκανε παρεα μαζί της?

Εισαι σιγουρος οτι ηταν μελαχροινη και οχι ξανθια !!!!

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

αξιζει όμως

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

aims

Μέλος
Εγγρ.