Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εξυπνο το κολπο με τα dollars,,, φαινετε μας περνανε ακόμα για κοροιδα..
πάντως, ψηφιζω σιμονα,αμίρα,λουιζα..

μια ρουμανα μελαχροινη "νικολ" που χαθηκε,, ξερει κανεις κάτι???
ξερεις κανεις κατι που εκανε παρεα μαζί της?

Σιγουρα δεν μου παιφτει λογος, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να σου αρεσουν ταυτοχρονα Σιμονα, Αμιρα και Λουιζα. Ειναι αλλες λιγκες..

Η Σιμονα εχει κατι τις το συμπαθητικο..η Λουιζα σιγουρα το οτι ειναι Βραζιλιανα τις αφηνει ολες πολλα μηκη πισω..Αλλα αυτη την Αμιρα τι την θες ? Μαζι με την Ιωαννα αποτελουν τον ορισμο την γυφτισσας Ρουμανας..Μπλιαχχ..Μαυροτσουκαλα καταλληλες μονο για Miss Αγια Βαρβαρα...

Σχετικα με την Νικολ, θα ρωτησω και θα επανελθω..

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
παιδες αμα εχετε τιποτα για λουιζα για στειλτε κανα μ αμα ευκερειται
σημερα αναμενετε εξοδος στο baby o πειρεως ή λιδο και αντιστοιχη λιστα αυριο

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδες αμα εχετε τιποτα για λουιζα για στειλτε κανα μ αμα ευκερειται
σημερα αναμενετε εξοδος στο baby o πειρεως ή λιδο και αντιστοιχη λιστα αυριο

Παρε Λουιζα και δεν θα χασεις..Μακρυα απο το Ρουμανικο λομπυ..( σε θελω, μ'αρεσεις αλλα θελω πρωτα να γνωριστουμε.. :2funny: :2funny: :2funny:)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
H Λουιζα ειναι μακραν η καλυτερη. Περσι στο show της εβαζε δονητη μεσα! Δεν την εχω δει φετος να κανει show, αλλα κανει και πολυ καλο prive.Στον βγαζει και τον παιζει για λιγο! Ειναι σουπερ η γκομενα! Να τα βλεπουν οι δικες μας οι παγοκολωνες!

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα δεν μου παιφτει λογος, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να σου αρεσουν ταυτοχρονα Σιμονα, Αμιρα και Λουιζα. Ειναι αλλες λιγκες..

Η Σιμονα εχει κατι τις το συμπαθητικο..η Λουιζα σιγουρα το οτι ειναι Βραζιλιανα τις αφηνει ολες πολλα μηκη πισω..Αλλα αυτη την Αμιρα τι την θες ? Μαζι με την Ιωαννα αποτελουν τον ορισμο την γυφτισσας Ρουμανας..Μπλιαχχ..Μαυροτσουκαλα καταλληλες μονο για Miss Αγια Βαρβαρα...

Σχετικα με την Νικολ, θα ρωτησω και θα επανελθω..

Αυτη η Νικολ ειναι μελαχροινη και δουλευε παλια και στο Ανατολή..χαθηκε αυτο το κορίτσι... ειναι παλια καραβανα..

Αν ξερεις η μαθεις τι έγινε πες μου

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Παρε Λουιζα και δεν θα χασεις..Μακρυα απο το Ρουμανικο λομπυ..( σε θελω, μ'αρεσεις αλλα θελω πρωτα να γνωριστουμε.. :2funny: :2funny: :2funny:)
λουιζα παιρνω οταν πηγαινω εκει εννοειται:)
απλα τωρα τελευταια παω πειραως για την ινα (γραφω στριποκριτικη σε λιγο)
οι ρουμανες (βανεσα κυριως και λοιπες) δεν λενε, μονο σκληρο πυρηνα του συμφωνου της βαρσοβιας παιρνω, οχι οτι κι'οτι:P

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι αληθεια οτι ενεργοποιηθηκαν παλι οι καμερες στο πριβε και οτι υπαρχει καποιος στον πανω οροφο που σε βλεπει στην οθονη του ?

Τουλαχιστον ετσι λενε αρκετα απο τα "κοριτσια" του μαγαζιου.
(πιθανως για να αποφυγουν την βαρεια δουλεια στο πριβε  :jerking: :jerking:..
Αλλα και παλι, αν λενε την αληθεια ?)

Επισκέπτης
Οι κάμερες ήταν,είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτές σε όλα τα μαγαζιά,σχεδόν σε όλους τους χόρους για ευνόητους λόγους.
Τα κορίτσια το λένε για τον λόγο που ανέφερες.Όποτε δεν υπάρχει όρεξη,υπάρχουν δικαιολογίες!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παμε και μια ενημερωσουλα για το λιντακι μας που το εχουμε ψιλοξεχασει μερικοι μερικοι...προσφατη βολτουλα απο το ιδρυμα μας ανεδειξε τα εξης τεμαχια...

1)λουιζα ντα ματα(αξεπεραστη,απλα πιστευω οτι το μαλλι της δεν της παει καθολου ετσι)
2)γκαμπριελλα(σταθερη αξια στα ψητα καρβουνα.)
3)αμιρα(αδιαφορα...βλαχομολδαβια μου θυμιζει...αφου μου ηρθε να την ρωτησω...μήπως ξερεις το σπιτι του αλεξανδρου υψηλαντη? :cheesy:)
4)αλις(πολυ ομορφο ρουμανακι με ατελειωτα ποδαρια και γλυκα ματακια,μπουκλε μαλλακι πλουσιο καστανοξανθο να το πιεις στο ποτηρι)
5)λατογια(μαυρη γαζελα με ενα δοντι λιγοτερο στη μεση,πολυ κυτταριτιδα για αραπινα..δεν επιτρεπεται,αλλα με μια προφορα που πραγματικα αποσβολωνει το πουλι και μεθαει το μυαλο...)
6)ισαμπελλα(νομιζω την πηρε το ματι μου καποια στιγμη,ετερα αραπινα πιο ομορφη και το ιδιο τσαχπινα με λατογια)
7)ραμονα(αδιαφορη εντελως παρουσια..πολυ μακροστενο και στεγνο προσωπο με ολιγον τι απο σπυρακια μπλιαχ....της ειπα μαλιστα και τροπους για να φυγουν αυτα τα λιπαρα στιγματα απο το γλυκο κατα τα αλλα προσωπακι της....)
8)βανεσσα(η μουναρα του διαστηματος...παιδες αν ηταν αυτη στο γκολντ η μαρινα θα ετρωγε τα νυχια της απο αγωνια μην της φαει την πρωτοκαθεδρια (σε ομορφια παντα εννοω),την εχω ικανη να καλουσε και την κακια μαγισσα για να διωξει την χιονατη(βανεσσα) απο το γκολντ :grin:
9)κριστινα(μουναρα και καυλα οταν την βλεπεις,αλλα πολυ ξενερα ρε αδερφακι...κανε κατι ρε μωρο να αλλαξεις λιγο το στυλ..πολυ μουγκρω εισαι μωρε....σκασε και κανα χαμογελακι)
10)αλεξανδρα(κορυφαιες ποδαρες με σωστη ανατομια και ρυμουλκηση του υποδελοιπου μερους του κορμιου της),αλλα μια απο τα ιδια με κριστιν..μην αγορασετε καρμπον απο χαρτοπωλειο,δεν ειναι αναγκη..διαβαστε με και τα εχετε ολα μονομιας...
11)μαρτινα(ρουμανα αδερφη σαντρας,πρωην ερωτικα κλπ....εντελως αδιαφορη για μενα)
12)αννα(γεματουλα ξανθια με σεξ-απηλ καλο..)πιστευω ειναι μια καλη παρουσια για το μεσο ορο των στριπ
13)κλουντια....αδιαφορη παντελως με προσωπο μακρυ πολυ.....
14)ντελια(η ψηλη αδυνατη ρουμανα...παλια καραβανα του μαγαζιου...)
15)συλβια(μελαχροινο ομορφο αδυνατο ψηλο τεμαχιο....βαλκανιογενες και πολυ καλη ενεργεια γενικα...)
16)ροξανα..μπαζο
17)νικολ..μελαχροινο αλλο μπαζο και αυτο....
18)πατριτσια(χμμμμ.......)
19)αντριαννα(πολυ ασπρη ρε παιδι μου.....)
20)σονια...δε λεει..μαπα το καρπουζι
21)σιμονα(καλο μιλφιδιο ξανθο με ωραιο χαμογελακι...)
22)ξενια(πρωην αφρο κλπ....παλια καραβανα) εχει βοδεψει παρα πολυ πλεον...
23)νικολ 2(εξ ανατολης..οχι το εστιατοριο,αλλα το ιδρυμα στα χαμηλα της συγγρου)..εχει πολλους φαν....
24)καρινα(τσεχα ψηλη αλογα)
25)κλειω(ρουμανακι υπερβολικα αδυνατο και αδιαφορο...
26)ιουλιανα(κουκλαρα bisexual)

δεν ειδα ...ερικα(την ειδα ομως μετεπειτα στο γκολντ οπως προανεφερα στο θρεντ του γκολντ)-ιλιανα(πρωην ερωτικα)-σαντρα(ρουμανα αδερφη μαρτινας κλπ..)-εβελινα(γνωστη και μη εξαιρετεα..πρωην υπαλληλος στα φλοκαφε-σταρμπακς :grin:)-αννα(μελαχροινος μουναρος κοντοπουτανος)

Αυτα ειναι παιδες.....βοηθηστε στην ενημερωση του απλου και αβοηθητου αγαμου σημερινου φραπεδιαρη που προσπαθει με νυχια και με δοντια να εξοικονομησει λιγα ευρω για μια υγρη επισκεψη στα ιδρυματα παραγωγης πνευματος,πολιτισμου και υγιους αμιλλας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βάσο αγόρι μου είσαι απλά Master.
Υποκλίμομαι στο μεγαλείο της ενημέρωσης που προσφέρεις :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
vaso να σου θυμησω τι μου ελεγες το καλοκαιρι / δασκαλε που διδασκες και λογο δεν εκρατεις ..... / κυλησες ξανα τεκνο μου στον βουρκο / αντε να εξομολογηθεις εις τον Αγιο Βικεντιο ...

ερωτηση : εις το Λιδο Παλας εθεαθει μια ξανθια μεγαιρα ονοματι Τζεσικα ???? / την ειχα παρει τις προαλλες απλο χορο και εμεινα σχετικα ικανοποιημενος ...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αν η τζεσικα δεν ειναι στο λιντο θα ειναι στο λολιτα μαλλον... :think: οποτε εφυγα για εκει!! :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Την εχεις ερωτευτει την Τζεσικα ????

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
vasos το avatar έχει πολύ πλάκα..  :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν η τζεσικα δεν ειναι στο λιντο θα ειναι στο λολιτα μαλλον... :think: οποτε εφυγα για εκει!! :rockon:

ρε ποκεμον των στριπ αιντε παενε με τον φιλο σου τον υπουργο σε κανα χορευταδικο και αφηστε τα στριπ για τους ειδικους...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Στο Λολιτα..Απο 7/1..Τωρα ειναι Τσεχια.

Υ.Γ - Καλα θα σφαχτουνε παλληκαρια στην ποδια της.. ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom