παμε και μια ενημερωσουλα για το λιντακι μας που το εχουμε ψιλοξεχασει μερικοι μερικοι...προσφατη βολτουλα απο το ιδρυμα μας ανεδειξε τα εξης τεμαχια...
1)λουιζα ντα ματα(αξεπεραστη,απλα πιστευω οτι το μαλλι της δεν της παει καθολου ετσι)
2)γκαμπριελλα(σταθερη αξια στα ψητα καρβουνα.)
3)αμιρα(αδιαφορα...βλαχομολδαβια μου θυμιζει...αφου μου ηρθε να την ρωτησω...μήπως ξερεις το σπιτι του αλεξανδρου υψηλαντη?
)
4)αλις(πολυ ομορφο ρουμανακι με ατελειωτα ποδαρια και γλυκα ματακια,μπουκλε μαλλακι πλουσιο καστανοξανθο να το πιεις στο ποτηρι)
5)λατογια(μαυρη γαζελα με ενα δοντι λιγοτερο στη μεση,πολυ κυτταριτιδα για αραπινα..δεν επιτρεπεται,αλλα με μια προφορα που πραγματικα αποσβολωνει το πουλι και μεθαει το μυαλο...)
6)ισαμπελλα(νομιζω την πηρε το ματι μου καποια στιγμη,ετερα αραπινα πιο ομορφη και το ιδιο τσαχπινα με λατογια)
7)ραμονα(αδιαφορη εντελως παρουσια..πολυ μακροστενο και στεγνο προσωπο με ολιγον τι απο σπυρακια μπλιαχ....της ειπα μαλιστα και τροπους για να φυγουν αυτα τα λιπαρα στιγματα απο το γλυκο κατα τα αλλα προσωπακι της....)
8)βανεσσα(η μουναρα του διαστηματος...παιδες αν ηταν αυτη στο γκολντ η μαρινα θα ετρωγε τα νυχια της απο αγωνια μην της φαει την πρωτοκαθεδρια (σε ομορφια παντα εννοω),την εχω ικανη να καλουσε και την κακια μαγισσα για να διωξει την χιονατη(βανεσσα) απο το γκολντ
9)κριστινα(μουναρα και καυλα οταν την βλεπεις,αλλα πολυ ξενερα ρε αδερφακι...κανε κατι ρε μωρο να αλλαξεις λιγο το στυλ..πολυ μουγκρω εισαι μωρε....σκασε και κανα χαμογελακι)
10)αλεξανδρα(κορυφαιες ποδαρες με σωστη ανατομια και ρυμουλκηση του υποδελοιπου μερους του κορμιου της),αλλα μια απο τα ιδια με κριστιν..μην αγορασετε καρμπον απο χαρτοπωλειο,δεν ειναι αναγκη..διαβαστε με και τα εχετε ολα μονομιας...
11)μαρτινα(ρουμανα αδερφη σαντρας,πρωην ερωτικα κλπ....εντελως αδιαφορη για μενα)
12)αννα(γεματουλα ξανθια με σεξ-απηλ καλο..)πιστευω ειναι μια καλη παρουσια για το μεσο ορο των στριπ
13)κλουντια....αδιαφορη παντελως με προσωπο μακρυ πολυ.....
14)ντελια(η ψηλη αδυνατη ρουμανα...παλια καραβανα του μαγαζιου...)
15)συλβια(μελαχροινο ομορφο αδυνατο ψηλο τεμαχιο....βαλκανιογενες και πολυ καλη ενεργεια γενικα...)
16)ροξανα..μπαζο
17)νικολ..μελαχροινο αλλο μπαζο και αυτο....
18)πατριτσια(χμμμμ.......)
19)αντριαννα(πολυ ασπρη ρε παιδι μου.....)
20)σονια...δε λεει..μαπα το καρπουζι
21)σιμονα(καλο μιλφιδιο ξανθο με ωραιο χαμογελακι...)
22)ξενια(πρωην αφρο κλπ....παλια καραβανα) εχει βοδεψει παρα πολυ πλεον...
23)νικολ 2(εξ ανατολης..οχι το εστιατοριο,αλλα το ιδρυμα στα χαμηλα της συγγρου)..εχει πολλους φαν....
24)καρινα(τσεχα ψηλη αλογα)
25)κλειω(ρουμανακι υπερβολικα αδυνατο και αδιαφορο...
26)ιουλιανα(κουκλαρα bisexual)
δεν ειδα ...ερικα(την ειδα ομως μετεπειτα στο γκολντ οπως προανεφερα στο θρεντ του γκολντ)-ιλιανα(πρωην ερωτικα)-σαντρα(ρουμανα αδερφη μαρτινας κλπ..)-εβελινα(γνωστη και μη εξαιρετεα..πρωην υπαλληλος στα φλοκαφε-σταρμπακς
)-αννα(μελαχροινος μουναρος κοντοπουτανος)
Αυτα ειναι παιδες.....βοηθηστε στην ενημερωση του απλου και αβοηθητου αγαμου σημερινου φραπεδιαρη που προσπαθει με νυχια και με δοντια να εξοικονομησει λιγα ευρω για μια υγρη επισκεψη στα ιδρυματα παραγωγης πνευματος,πολιτισμου και υγιους αμιλλας!