1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μνήσθητί μου, Master Frap-adar, όταν έλθης εν τη βασιλεία σουσυμφωνουμε....θεα η τζεσικα...
Μνήσθητί μου, Master Frap-adar, όταν έλθης εν τη βασιλεία σουσυμφωνουμε....θεα η τζεσικα...
Λιντο παλας - Πρεπει να πας !
Μολις γυρισα απο Λιντο και το αποτελεσμα ηταν εκρηκτικο !!!
Σε αυτο συνεβαλλε η αγαπητη Γαμπριελλα που δεν θελησε να με αφησει να γυρισω σπιτι παραπονεμενος !
Εκρηκτικο πριβε "τελειωτικο" ! Διπλα μας καθοταν και ενας 45αρης που μας εδινε συστασεις περι των κοριτσιων και ηταν μορφη της βραδιας ! Φανηκε θαμωνας και ειχε παντα ενα καλο λογο για τα κοριτσια και τις υπηρεσιες τους ! Μας ελεγε οτι εχει κανει καταθεσεις στο λιντο περιπου 40.000€ !!! Πραγμα που δυσκολα ακουγεται πιστευτο ! Μας κερασε τσιγαρα οταν μας τελειωσαν κ ειχαμε μια ωραια κουβεντα μαζι του.
Ελπιζω το νεο ετος να μας φερει αρκετα βραδια σαν την σημερινη βραδια. Καλη χρονια σε ολους
αποκλείεται...εγω ημουνα ρε..
αποκλείεται...
μόνο 40.000€?????
Το κοντέρ γράφει ακόμα Master..... Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι το σύνολο σε ολα τα μαγαζιά.πανω κατω εκει θα ειμαι μπρε.....
εγω ημουνα ρε..
Μνήσθητί μου, Master Frap-adar, όταν έλθης εν τη βασιλεία σου
Το κοντέρ γράφει ακόμα Master..... Αυτό που θα με ενδιέφερε είναι το σύνολο σε ολα τα μαγαζιά.
Το πιάνει το δυάρι στην Κσλλιθέα ή δεν το πιάνει;
Και τι ειδες ? Τι εγινε ? Για λεγε ... ;)
Συμφωνεις με την απονομη των miss που εγραψα σε παραπανω ποσταρισμα ?
Υ.Γ. - βαλε και το team που δουλευε..ετσι να μας βαλεις στο πνευμα του μαγαζιου..
φτανει η διαφημιση ρε με τις πατσολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!
μια η γκαμπριελα ο δεινοσαυρος κ μια η λουιζα η μαυρη σαυριτσα,μας τα εχετε κανει τσουρεκιαααααα!
nokia,φαινεται οτι γνωριζεις καλα το μαγαζι κ σιγουρα ξερεις ποιες αλλες κοπελες προσφερουν αναλογες υπηρεσιες ή κ καλυτερες ;)
το ν'αναφερετε ολοι την γκαμπρι κ την λουιζα συνεχως εμενα μου φερνει στο μυαλο εμεση διαφημιση κ μαλλον αστοχη με τον τροπο που γινεται.
δυστυχως παρατηρω πως παρα τις σωστες αντιδρασεις που εχετε κατα καιρους για τις γκομενες που χορευουν κ προσφερουν στα στριπ,το μυαλο κ οι προτιμησεις σας ειναι παντα στις πολυυυυυυ ευκολες,σ'αυτες που προσφερουν απλοχερα κ οικονομικα θυσιαζοντας παντα καποια αλλα πραγματα κ δεν μιλαω για το μυαλο κ το μπλα μπλα.
τωρα βεβαια αν εσεις ικανοποιειστε με μια μαλακια απο καμια 10αρια σαβουρες ειναι δικο σας θεμα κ δεν θα σας κρινω γι'αυτο αλλα ημαρτον ρε παιδια μην διαβαζουμε κ τερατα,οχι κ καταπληκτικη η γκαμπρι κ η καθε ομοια της.
αυτα τα λιγα απο εμενα κ να με συγχωρειτε για το υφος αλλα δεν αντεξα.
Θα ειχες να προτεινεις καποιες αλλες κοπελλες που παρεχουν τις ιδιες υπηρεσιες, αιτιολογοντας την αποψη σου ?
Καθε γνωμη,οπως και η δικη σου, ειναι ενδιαφερουσα..
Ειδε κανεις εκεί την ρουμανα την Νικολ (μελαχροινη)τη γνωστή απο Ανατολή ?? Κάθησε κανεις μαζί της ?? Απόψεις ???