Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχει στις τουαλετες κ στα καμαρινια των κοριτσιων,οπως κ τα υπολοιπα που δεν ανεφερα.
απλα σ'αυτα που ανεφερα αρχικα ειναι ολο το μαγαζι καλωδιωμενο.
συν του οτι στο αλκατραζ δεν παιζει κατι υποπτο,ουτε φραπεδες ουτε ουζα ουτε τιποτα "παρανομο".
μονο χοροι κ κερασματα. ;)

στην λιστα με τα πρωτα,βαλτε κ το ρασπουτιν πριν κατι μηνες.τωρα δεν ξερω τι παιζει!
Από δω και πέρα θα ζητώ μαζί με τις μάρκες να δίνουν και χαρτί που να γράφει:
"Οι χοροί προστατεύονται από κλειστό κύκλωμα СCTV" πάραυτα.....

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αρχηγοπουλο το λινκ δειχνει τα αλμπουμ με τις κορασιδες  :grin:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αρχηγοπουλο το λινκ δειχνει τα αλμπουμ με τις κορασιδες  :grin:

εχεις δικιο σορρυ...πηγαινε στις φωτο "other girls" και δες απο 24-27...για ενα μελαχροινο σκουροχρωμο ομιλω......

Επισκέπτης

εχεις δικιο σορρυ...πηγαινε στις φωτο "other girls" και δες απο 24-27...για ενα μελαχροινο σκουροχρωμο ομιλω......

Νικυ απο ρουμανια.

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειχα να παω λιντο απο πριν την ανακαινιση,το ατομο μας εβαλε σε καναπε διπλα στην πιστα και αρχισε η εφοδος απο τα μπαζα της ρουμανιας κυριως ... που οταν ελεγες οχι σε ρωταγαν συνεχεια γιατι? :idiot: , πραγματικα χαμενος χρονος αν και υπαρχουν 3-4 καλα κοματια και μια ασιατισα, αλλα ολες πιασμενες και εξαφανισμενες .
Αν κατσω να σκεφτω θα θυμηθω τα ονοματα των κοριτσιων που περασαν αλλα δεν αξιζει τον κοπο πιστευω...

εχω απογοητευτει οποιος ξερει μαγαζι με πλειονοτητα πρωην σοβιετικων ή με τσεχες και ουγγαρεζες ας πει  :'(

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
ειχα να παω λιντο απο πριν την ανακαινιση,το ατομο μας εβαλε σε καναπε διπλα στην πιστα και αρχισε η εφοδος απο τα μπαζα της ρουμανιας κυριως ... που οταν ελεγες οχι σε ρωταγαν συνεχεια γιατι? :idiot: , πραγματικα χαμενος χρονος αν και υπαρχουν 3-4 καλα κοματια και μια ασιατισα, αλλα ολες πιασμενες και εξαφανισμενες .
Αν κατσω να σκεφτω θα θυμηθω τα ονοματα των κοριτσιων που περασαν αλλα δεν αξιζει τον κοπο πιστευω...

εχω απογοητευτει οποιος ξερει μαγαζι με πλειονοτητα πρωην σοβιετικων ή με τσεχες και ουγγαρεζες ας πει  :'(
Δοκιμασε στο Mousses στις Τζιτζιφιες,εχει αρκετα Ρωσιδακια και μπορει να παιζει και μια Μογγολα ακομη αλλα και στο Αλκατραζ στην Συγγρου,δεν θυμαμαι να εχει πολλες Ρουμανες.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

φιλτατε θα σου προτεινα το diamond dolls και τa rasputin-ritorno....εχουν πολλα κοριτσια απο αυτες τις χωρες +πολωνια αλλα υπαρχει σχετικη πληθωρα!το baby gold εχει γινει πλεον μαγαζι μονο για καθημερινη...εκτος αν εισαι πιτσιρικας και θες να νιωθεις οτι εισαι σε ενα μαγαζι τιγκαριστο μαζι με συνομιληκους οπου ο ντι τζει βγαζει φωτιες απο τα cd's!Για τα λολιτα-πρινσεςς θα ελεγα οτι βρισκονται σε μια καθοδο αλλα που θα πανε?θα ανεβουν και αυτα(χθες μου ελεγε μια κορασις οτι θα επελθουν νεες παρουσιες και στα 2),για την πειραιως ακουσα οτι το "4" ανοιγει ξανα ως στριπτιτζαδικο στις 29/2(καλοριζικο μαγκες again!).Σε οτι αφορα τις μουσσες εκει θα ελεγα να προσεξεις γιατι κυκλοφορουν τρομερα αρπαχτικα..Ανατολη ειναι καλα εως πολυ καλα αν δεν κατσεις στην καρεκλα της προκλησης αυχενικου συνδρομου και δισκοπαθειας....Μια βολτουλα θα σε πεισει πιστευω για το ποιο αξιζει περισσοτερο να αραξεις και να κανεις νταβαντουρι!

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
θενκς
ριτορνο συμφωνω και εγω ειναι το αγαπημενο μου αλλα το αποφευγω για το 30αρι ποτο... συμφωνω και για ρασπουτιν αλλα μου πεφτει μακρια, DD δεν εχω παει αλλα ακουω καλες κριτικες και θα παω ...BG γινεται της *ουτανας και δεν γουσταρω.Λολιτα οσον αφορα τις τοπ του μαγαζιου ειναι μια χαρα αλλα πασχει σε μεσο ορο, Πρινσες Μουσες δεν εχω παει  :-.Ανατολη πηγαινα παλια συχνα αλλα εχει πεσει νομιζω ασε που ειναι αθλιοι οι καναπεδες και το περιβαλλον...
για το 4 οψομεθα ...Αλκατραζ τι λεει ?

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις τιποτα για μια μεξικανα στο λιντο ? αν ειναι καλη στο χορο με ενδιαφερει βασικα γιατι μου ζητησε διπλο χορο και το φοβηθηκα ...

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Είχα περάσει πριν ένα μήνα και πήρα αυτή και μια φίλη της μαζί πριβέ. Τους είπα ότι δεν  :cheesy: :grin: :cheesy: θέλω μαλακίες μέσα. Τελικά με το ζόρι έγινε κάτι παραπάνω. Αισθησιακή πάντως.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πρόσφατη (πολύ) επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα (2η στην "καριέρα μου"). Απογοήτευση. Καμμία εργάτρια δε μου έκανε κλικ, πολλή σιλικόνη, πολλές ρουμανόβλαχες και ρωσόβλαχες, πολλή κάπνα. Δε θα με ξαναδεί ελπίζω το ίδρυμα. Υπάρχουν και καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom