Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εγω φιλε μιλαω σοβαρα και δεν κοροϊδευω καθολου ... εννοειται οτι γαμιουνται και επι χρημασι και επι τζαμπα ....

Γιατί πιστεύεις ότι αυτά που αναφέρω είναι μυθοπλασίες του μυαλού μου+απλά δεν είχα τι να πω και έκατσα να γράφω πίπες?Αν έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση μάλλον δεν καταλάβατε καλά τα λεγομενά μου.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε Μακη καταλαβαινεις Ελληνικα ή θα σε αρχισω στα Γαλλικα .... σε πιστευω σου λεω .....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μετά από απουσιά 3 εβδομάδων περίπου στην επαρχεία όπου αποτελεί και το μόνιμο τόπο κατοικίας μου πλέον, επισκεύτηκα την Αθήνα, για να ρίξω το ψόφο μου και να δω κάποια φιλαράκια. Και επειδή καλή η αποχή αλλά δε θα μονάσουμε κιόλας, επισκεύτηκα με το φιλο karafla το Lido να θυμηθώ τα παλιά. Χορό prive και λοιπές παπαριές δεν έκανα διότι το έχω ορκιστεί στον ευατό μου, κανά δυο ποτάκια βέβαια κέρασα, κυρίως διότι είδα κάποιες παλιές φίλες.

Λοιπόν το μαγαζί ήταν γεμάτο, υπήρχε πολύ καλό κλίμα, χαβαλές και πολλά κορίτσια, πάρα πολλά. Όι περισσότερες κλασσικά Ρουμάνες. Μιλάμε για πολλά όμως. Ο μ.ο. ήταν στο μέτριο, άντε λίγο ποιο πάνω, μην είμαι και πολύ αυστηρός, αλλά 5-6 κομμάτια ήταν πραγματικά για χάσιμό και δύσκολα παίζουν τέτοια σε λοιπά μαγαζιά. Πολύ ωραίες κοπέλες και κορμάρες. Πολύ κάλα πέρασα η αλήθεια να λέγεται.

Το καλύτερο σκινικό που έχω δει βέβαια το είδα χτες. Την ώρα που μια κοπέλα έκανε show επί πίστας με δονητές, ανέβηκε στη πίστα ένας ατάραχος, κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να τη παίζει μέχρι που εκστερμάτωσα. Έμεινα μαλάκας...........
Ρε παλικάρι έίπαμε............

Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι θα γαμήσουν εντός μαγαζιού είναι βαθιά νυχτωμένοι. Μια μαλακία στη καλύτερη και πολύ είναι. Απλά σας το λέω για να μη σας φάνε λεφτά τσάμπα τα πουτά.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εκτός μου είπε ότι θα πηγαίναμε.Τώρα πως θα γινότανε το όλο σκηνικό δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει την τύχη στο εν-λόγω ίδρυμα ας πληροφορήσει και εμάς.Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε Kleinmein ;)

Εκτός μαγαζιού και βεβαίως παίζει να τη γαμήσεις. Απλά τα 200€ είναι πολλά φιλαράκι, μη χαλάσεις τη πιάτσα και μη τα δώσεις. Πες τη κλασσικά 150 και μόλις γαμήσεις δωσ΄της 100 και πες της και πολλά σου είναι. Όλες γαμιούνται και αν δεν έχουνε γαμηθεί με παλάτη μέχρι τώρα θα το κάνουν στο μέλλον

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός μαγαζιού και βεβαίως παίζει να τη γαμήσεις. Απλά τα 200€ είναι πολλά φιλαράκι, μη χαλάσεις τη πιάτσα και μη τα δώσεις. Πες τη κλασσικά 150 και μόλις γαμήσεις δωσ΄της 100 και πες της και πολλά σου είναι. Όλες γαμιούνται και αν δεν έχουνε γαμηθεί με παλάτη μέχρι τώρα θα το κάνουν στο μέλλον

το θεμα ειναι να μην γενικολογουμε.γι αυτο διαφωνω με τα λεγομενα της γκομενας στο μακη με το  οτι παιρνεις οποια θελεις.δεν μπορει να χρεωνεις ολο το μαγαζι και ολες tis κοπελες.φυσικα και γινονται αυτα αλλα παντα εξαρταται απο την γκομενα.και να ξερετε οτι κανενα πρωτοκλασσατο ονομα δεν γαμιεται για 100 η 200ε.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αν κτλβ καλα λοιπον,  μεσα στο Lido δεν παιζει να γαμησουμε ???

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Οι ιδιες και οι ιδιες ερωτησεις και αποριες..Πιειτε κανα ποτακι ρε μαγκες και αν θελετε τοσο πολυ και τοσο επιτακτικα..υπαρχουν κι αλλα μερη! Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι θα γινουμε κ ποιοτικοι... :)  :grin:  :grin:   
εγω δεν θελω ποτακι...θελω να γαμησω ΜΕΣΑ  στο Lido...!!! Aυτο θελω!!!

Επισκέπτης
Ένας τύπος οδηγεί στην Εθνική οδό. Ξαφνικά μένει από βλάβη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική βοήθεια και αποφασίζει να κάνει οτοστόπ για να πάει στην πιο κοντινή πόλη να βρει συνεργείο κλπ.
Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό τι θέλει και αυτός προθυμοποιείται να τον πάει. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτάει τι ψηφίζει κι αυτός με καμάρι του απαντά:
- "Ν.Δ.!"
Φρενάρει ο άλλος απότομα και του λέει:
- "Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε μαλ...α!"
Τι να κάνει ο τύπος, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο, εξηγεί στον οδηγό την πορεία του κι αυτός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτάει τι ψηφίζει. Αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει πάλι απότομα ο οδηγός και του λέει:
- "Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε ηλίθιε!!!"
Απορημένος ο τύπος τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ.
Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια γκομενάρα, της εξηγεί τι θέλει κι αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις, η γκομενάρα τον ρωτάει τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά:
- "ΠΑΣΟΚ!"
- "Μπράβο!!", του απαντά αυτή χαρούμενη, :και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω!" και συνεχίζουν τη συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι.
Μετά από τις συζητήσεις αρχίζουν τα χαμουρέματα. Σταματούν ξαναμμένοι στο πρώτο ξενοδοχείο, πηγαίνουν σε δωμάτιο... κλπ.
Σε κάποια στιγμή λέει η γκομενάρα στον τύπο:
- "Ξέρεις εμένα όταν το κάνω μου αρέσει να τρώω και καμία σφαλιάρα..."
Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει και ρίχνει και καμιά φάπα. Καθώς απέναντι από το κρεβάτι ήταν ο καθρέπτης, κοιτάζει ο τύπος, βλέπει τι κάνει, σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:
- "ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΣΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!"

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το ακουσα προσφατα παλι...παρα πολυ καλο!  :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μετά από απουσιά 3 εβδομάδων περίπου στην επαρχεία όπου αποτελεί και το μόνιμο τόπο κατοικίας μου πλέον, επισκεύτηκα την Αθήνα, για να ρίξω το ψόφο μου και να δω κάποια φιλαράκια. Και επειδή καλή η αποχή αλλά δε θα μονάσουμε κιόλας, επισκεύτηκα με το φιλο karafla το Lido να θυμηθώ τα παλιά. Χορό prive και λοιπές παπαριές δεν έκανα διότι το έχω ορκιστεί στον ευατό μου, κανά δυο ποτάκια βέβαια κέρασα, κυρίως διότι είδα κάποιες παλιές φίλες.

Λοιπόν το μαγαζί ήταν γεμάτο, υπήρχε πολύ καλό κλίμα, χαβαλές και πολλά κορίτσια, πάρα πολλά. Όι περισσότερες κλασσικά Ρουμάνες. Μιλάμε για πολλά όμως. Ο μ.ο. ήταν στο μέτριο, άντε λίγο ποιο πάνω, μην είμαι και πολύ αυστηρός, αλλά 5-6 κομμάτια ήταν πραγματικά για χάσιμό και δύσκολα παίζουν τέτοια σε λοιπά μαγαζιά. Πολύ ωραίες κοπέλες και κορμάρες. Πολύ κάλα πέρασα η αλήθεια να λέγεται.

Το καλύτερο σκινικό που έχω δει βέβαια το είδα χτες. Την ώρα που μια κοπέλα έκανε show επί πίστας με δονητές, ανέβηκε στη πίστα ένας ατάραχος, κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να τη παίζει μέχρι που εκστερμάτωσα. Έμεινα μαλάκας...........

Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι θα γαμήσουν εντός μαγαζιού είναι βαθιά νυχτωμένοι. Μια μαλακία στη καλύτερη και πολύ είναι. Απλά σας το λέω για να μη σας φάνε λεφτά τσάμπα τα πουτά.

Ρε φιλαράκι ήμουνα πρώτο τραπέζι πίστα είδες το σκηνικό με την πετσέτα που μας πέταξε η γριά η μελαγχρινή?Εγώ ήμουνα αυτός που έπιασε την πετσέτα και στο τέλος του σόου με χαιρέτησε δια χειραψίας η γριά.Κοίτα κάτι συμπτώσεις..........................

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι θα γαμήσουν εντός μαγαζιού είναι βαθιά νυχτωμένοι. Μια μαλακία στη καλύτερη και πολύ είναι. Απλά σας το λέω για να μη σας φάνε λεφτά τσάμπα τα πουτά.thank great  vitsi for commet

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κάνε ρε άνθρωπε μια σωστή παράθεση επιτέλους!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ναι  και  μην  παίρνουμε  και όρκο  για τον κροταλία  με  φύκια  σωτέ που μας σερβίρει ο βίτσις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom