Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Lido με τα ωραια σου  ;)
Οποιος ξερει περνα πολυ καλα εκει περα, απο προσφορες αλλο τιποτα  :fuck1:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Χθεσινή επίσκεψη στο Lido Palace όπου δοκίμασα την Παυλίνα ή καυλίνα όπως μου συστήθηκε.Φοβερό μωρό όπου με αποζημίωσε απόλυτα με τον πριβέ χορό της και με τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε.Άψογη σε όλα της δεν έχω παράπανω από το μαγαζί.Επίσης όποιος θέλει μπορεί να γαμήσει όποια κοπέλα θέλει με ταρίφα εκκίνησης τα 200€,κάτι το οποίο μου το είπε η ίδια η κοπέλα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μαλακίες σου είπε...

Μαλακίες σου είπε...

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Φίλε τι να σου πω στο ποτό που πίναμε την ρώτησα αν θέλω να σε γαμήσω γίνεται και πόσο πάει?Και μου λέει γίνεται με τιμη εκκίνησης 200€ τώρα ψέμματα αλήθεια τι να σου πω?Αφού δεν την πήδηξα δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γιατί δεν κανόνισες για σήμερα ?

Αυτό πραγματικά δεν μου πέρασε από το μυαλό αλλά και να είχα αυτή την σκέψη τα 200€ δεν βγαίνουν εύκολα από το παντελόνι για 1 ώρα γαμήσι.................Προτιμώ να γαμάω με 50 εώς 100€ :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γιατί δεν κανόνισες για σήμερα ?

Αυτό πραγματικά δεν μου πέρασε από το μυαλό αλλά και να είχα αυτή την σκέψη τα 200€ δεν βγαίνουν εύκολα από το παντελόνι για 1 ώρα γαμήσι.................Προτιμώ να γαμάω με 50 εώς 100€ :)

Επισκέπτης

Πάσο...;)

Μια διευκρίνηση...όταν σου είπε η γκόμενα για τα 200€+...μιλούσατε για εντός μαγαζιού,ξεκάθαρα, ή απλά αυτό κατάλαβες εσύ ?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πάσο...;)

Μια διευκρίνηση...όταν σου είπε η γκόμενα για τα 200€+...μιλούσατε για εντός μαγαζιού,ξεκάθαρα, ή απλά αυτό κατάλαβες εσύ ?

Εκτός μου είπε ότι θα πηγαίναμε.Τώρα πως θα γινότανε το όλο σκηνικό δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει την τύχη στο εν-λόγω ίδρυμα ας πληροφορήσει και εμάς.Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε Kleinmein ;)

Επισκέπτης
Εκτός μου είπε ότι θα πηγαίναμε.Τώρα πως θα γινότανε το όλο σκηνικό δεν ξέρω αν κάποιος συναγωνιστής έχει δοκιμάσει την τύχη στο εν-λόγω ίδρυμα ας πληροφορήσει και εμάς.Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε Kleinmein ;)

Οk...όλα καλά...:cheesy: :cheesy:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Είπαμε ξέρεις καμιά γκόμενα να γαμιέται μέσα στο μαγαζί που δουλεύει?Φυσικά και μου είπε ότι εκτός θα γίνει ότι γίνει...........................................

δε γνωρίζω δυστυχώς.Καλά θα ήτανε πάντως

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δηλαδη ρε παιδια να παμε στο Λιδο να κανονισουμε για βιζιτες δηλαδη .... ????

Οσο για γαμησια μεσα στο Λιδο παλιοτερα πριν κανενα 5αρι χρονια στο πριβε ειχα ακουσει οτι επεφτε κανενα γαμησακι ή εστω πιπα .... θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχα παρει πριβε να ακουω πιο περα αναστεναγμους και αχ βαχ .... και γενικα υπηρχε στην ατμοσφαιρα μια ασανς ιδρωτσιλας και ερωτισμου ......

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γιατί ρε παιδιά πιστεύετε ότι ο κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά τα μαγαζιά δεν επιθυμούν να οικονομήσουν πέρα από αυτά που τους δίνει το μαγαζί?Η μήπως νομίζετε ότι είναι παρθένες και δεν έχουν γαμηθεί ποτέ στην ζωή τους?Εγώ της το πέταξα για πλάκα αν μπορώ να την γαμήσω και μου λέει ναι με 200€ μπορείς τι λέμε τώρα.
Φιλικά πάντα τα λέω όλα αυτά αλλά όσο και αν μας φαίνονται κάπως δύσκολα,είναι η πραγματικότητα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω φιλε μιλαω σοβαρα και δεν κοροϊδευω καθολου ... εννοειται οτι γαμιουνται και επι χρημασι και επι τζαμπα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom