Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά από καιρό να γράψω πληροφορίες από την επίσκεψή μου. Πήρα μια βραδινή πτήση της aeroflot (αναχώρηση 00:55) όπου ήμασταν στο αεροπλάνο 20 άτομα όλα κι όλα. Με το που απογειωθήκαμε, έβγαλαν όλοι οι ρώσοι τα παπούτσια τους και έγινε της βρωμόκαλτσας. Φτάνω στο αεροδρόμιο της μόσχας τα χαράματα όπου επρεπε να πάω στο terminal D για να πάρω την πτήση για Μινσκ. Με βλέπου ξένο και μου την πέφτουν τα ταρίφια για να με πάνε στο termonal D μέσω Σιβηρίας. Αρνούμαι και λέω του πούστη, δεν μπορεί να μην υπάρχει δρόμος εσωτερικά. Πάω να φύγω ένας ταρίφας με παίρνει απο πίσω. Κοιτάζω βιτρίνες, πάω στο μπαρ, στο εστιατόριο, αυτός από πίσω να με πάρει κούρσα. Τελικά για να γλυτώσω πάω τουαλέτα. Μπάινει σε λίγο κι αυτός μέσα, τα παίρνω στο κρανίο και όπως έριχνα ένα πούτσο κάτουρο στον ουρητήρα, γυρνάω με το καυλί και του λέω "fuck you" και μόνο τότε την έκανε. η καθαρίστρια έμεινε με τη σφουγγαρίστρα κάγκελο. όποιοι βρεθείτε εκεί προσοχή τους ταρίφες. έχουν και κάτι καρτελάκια και σου λένε πως εργάζονται εκεί κλπ. Περιμένω 4 ώρες το αεροπλάνο για Μινσκ. η αίθουσα είναι για εσωτερικές πτήσεις και βρωμάει ποδαρίλα μαζί με ψαρίλα καθότι όλοι έχουν βγάλει παπούτσια και τρώνε σολωμό. Μπαίνω στο αεροπλάνο που επίσης βρωμάει φαγητο-οινοπνευματο-μασχαλίλα. φτάνω Μινσκ. Πάω να περάσω από τον έλεγχο όπου ήταν μια νταρντάνα με πράσινη στρατιωτική στολή κουμουνιστικού τύπου. εσύ περίμενεμου λέει. περνάει όλο το αεροπλάνο, κάτι κινέζοι, ιταλοί, αραπάδες, εγώ να περιμένω. Αφού πέρασε και η σκόνη, μου λέει "you problem"! Δεν είχα βίζα, αλλά ευτυχώς είχα πει στην κοπέλα να μου στείλει με φαξ το χαρτί της έγκρισης για είσοδο στη χώρα από το υπ. εσωτερικών τους. Το δείχνω στη νταρντάνα και μου λέει ΟΚ, ακολούθα. διασχίζω το μισό αεροδρόμιο και πάω στο γραφείο μετανάστευσης. Στο μεταξύ έρχεται και η κοπελιά μαζί μου για βοήθεια. Η βίζα κοστίζει 90 ευρώ!!! ήθελε και φωτογραφία που δεν είχα, αλλά τελικά μου τη χάρισαν.
Το μινσκ τώρα, είναι μια κλασική σοβιετικού τύπου πόλη. Το φαί είναι χάλια, αλλά τα γκομενάκι αφοράνε σορτσάκια και σούπερ μίνι φούστες και ας έχει έξω -10. Το εισιτήριο στο Μετρό έχει 0,10 ευρώ και η βενζίνη 0,50 ευρώ το λίτρο. δώσε κυβικά στο λάό πρόεδρε!!! Η διασκέδαση στα clubs είναι 40 χρόνια πίσω. Σχεδόν όλοι κάθονται. το ελληνικό στυλ μπαράκι ΄και ποτό στο όρθιο δεν παίζει. Έχει πίστα, όλοι χορεύουν και έχει συνήθως σόου και καραόκε. Κάνουν και διαγωνισμούς με έπαθλα.... βότκα!
Στο ψητό τώρα, οι γυναίκες παίζουν πολύ. Πάνε στα clubs για γνωριμίες και ψάχνονται. Αν τους μιλήσεις θα σου απαντήσουν και δεν είναι σαν τις δικές μας που αν τους μιλήσεις σε σκανάρουν και παίρνουν ύφος σα να μυρίζουν σκατά. Το  μόνο πρόβλημα είναι πως σπάνια θα βρεις κάποια να μιλάει αγγλικά, οπότε εκεί τελειώνει και η προσπάθεια να ρίξεις γύπα. ΄Στα μαγαζιά παίζει πολύ ιταλός και Τούρκος που την έχουν πάρει χαμπάρι τη δουλειά και κερνούν μπουκάλι ή στέλνουν λουλούδια στα γκομενάκια. Είχα βγει με τις φίλες της δικιάς μου και ένας Τούρκος έστειλε λουλούδια σε μια φίλη της αλλά πήρε ένα μπουκέτο παπάρια γιατί ήταν παντρεμένη με ποδοσφαιριστή που μάλιστα έμαθα πως έπαιζε ένα φεγγάρι πριν μερικά χρόνια στον Πανιώνιο. Αυτά σε γενικές γραμμές. κρατώ ακόμα επαφή με την κοπέλα και μάλιστα πληρώνει μόνη της τα εισιτήρια για να έρθει ελλάδα, χριστούγεννα, πάσχα και Καλοκαίρι.
Μπήκα στο φόρουμ για να μοιραστώ την εμπειρία μου, αφιερώνοντας χρόνο. αν κάποιοι την αμφισβητούν, το σέβομαι. Ο αναγνώστης αυτού του θέματος, διαβάζοντας όλα τα ποστ, θα κρίνει τι ισχύει και τι όχι.
καταρχήν θα απαντήσω στο μέλος nykteros. Η πτήση της αεροφλοτ για μόσχα των 00:55 υπάρχει ακόμα. Λες να μπήκα στην Aegean και να νόμιζα πως είμαι στην αεροφλότ; Πόσο πιο ηλίθια σκέψη θα μπορούσες να κάνεις!!! Το αεροδρόμιο που προσγειώθηκα ήταν το Σερεμιέτεβο και όχι το Ντομοτέτοβο. Εσωτερικά πήγα τελικά στο τέρμιναλ D. απλά οι ταρίφες περίμεναν τα "θύματα" μετά τους ιμάντες για τις βαλίτσες για να πάρουν τσάμπα κούρσα. Και στην αθήνα οι αφίξεις είναι στο ισόγειο και οι αναχωρήσεις στον 1ο όροφο. Μπορεί κάλλιστα ένα λαμόγιο ταριφας, να τη στήσει στην έξοδο από τους ιμάντες και να ψαρεύει τουρίστες και κάνοντας το γύρω του αεροδρομίου, πίσω από το πάρκιν να τους πηγαίνει οδικώς επάνω στις αναχωρήσεις που στην ουσία είναι μια σκάλα δρόμος. Που είναι το παράξενο, δεν καταλαβαίνω. απλά εκέι δρουν ανεξέλεγκτα, ενώ εδώ αν γίνει κάτι τέτοιο θα τους μαζέψει η αστυνομία. όσο για το θέμα της βίζας, το υπ. εσωτερικών δεν είχε στείλει τη βίζα μου στο αεροδρόμιο εκ παραδρομής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθώ λίγο. Όσο για τη φωτογραφία μου στη βίζα, δεν χρειάστηκε γιατί ήταν μαζί με την κοπέλα και ένας δικηγόρος και τους είπε δυο κουβέντες και δεν επέμειναν.
έρχεται μετά το μέλος δημητράκης29 που έχει να πάει όπως λέει σε άλλο του ποστ 10 χρόνια στη Λευκορωσία και με διορθώνει πως το λίτρο η βενζίνη έχει 0,75 ευρώ και όχι 0,50 που έγραψα εγώ, όπως και το εισιτήριο στο μετρό 0,18 ευρώ από 0,10 που έγραψα εγώ. έλα ρε Στουρνάρα υπουργέ οικονομικών, πανμέγιστε οικονομολόγε που διαπίστωσες τις τεράστιες διαφορές στις τιμές! Όπως γράφω, πήγα στη Λευκορωσία πριν από 2 χρόνια με ισοτιμία ευρώ-ρούβλι 1-13000. σε δύο χρόνια το κόβεις δύσκολο να έγιναν ανατιμήσεις προϊόντων και διακυμάνσεις ισοτιμιών νομισμάτων; Τώρα τόσο περίπου έχουν οι τιμές. όταν όμως έγραψα το ποστ, ήταν φθηνότερες. Αν εσύ πλήρωνες περισσότερα δεν με απασχολεί.
Πρώτα να διαβάζετε καλά αυτά που γράφει ο άλλος και μετά να απαντάτε με παπαρολογίες για μυθιστορήματα που δήθεν έβγαλε από το μυαλό του ο συντάκτης του ποστ κλπ. Κάποιοι κάνουν κάποια θέματα του φόρουμ τσιφλλίκι τους, το παίζουν ειδήμονες επί παντός επιστητού και όποιος έχει μια διαφορετική εμπειρία που τους ταρακουνά στο ροζ συννεφάκι που βρίσκονται, αμέσως τον βγάζουν τρελό για να συνεχίσουν τον ύπνο τους εκεί πάνω. Στις 25/10 ξανανεβαίνω πάλι με Lufthansa, πτήση LH1285 και αναχώρηση στις 06:15. Λες να μπω σε αεροπλάνο άλλης εταιρίας;
Αυτα που γραφεις για ΠΟΔΑΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ μου θυμιζει national geographic ή καποια αλλη ανταποκριση απο Αγγλοφωνα σα'ι'τ.Θυμιζει ανταποκρισεις της δεκαετιας του '90!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.το λεω γιατι εχω διαβασει εκατνταδες παρομοια κειμενα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Και ο Νυχτεριδας εγραψε τα ιδια.Στο Σερεμετιεβο εχει πολλα Fast Food και Σούσι.Εκτος αν περασες το Σούσι για ψαριλα? :2funny:Εγω δεν ειδα κανεναν βρωμικο στα αεροδρομια.Τωρα για τους Ταξιτζηδες που θελαν να σε πανε στο TERMINAL D ειναι  :2funny: στο αεροδρομιο εχει κατι τεραστιες ταμπελες που γραφουνε TERMINAL D και δειχνουνε με βελάκια την κατευθυνση.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ  :jerking: ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ

ΤΟ ΣΕΡΕΜΕΤΙΕΒΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΣΙΩΝ ΤΟΥ συμφωνα με την Airport Service Quality Awards

Πως ειναι δυνατον το ΚΑΛΗΤΕΡΟ αεροδρομιο της Ευρωπης συμφωνα με την Airport Service Quality Awards να βρωμαει ψαριλα και να εχει γυρωλογους ταξιτζηδες που να πηγαινουν να κορο'ι'δεψουν τους τουριστες? :think: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειχα διαβασει μια παρομοια ανταποκριση πριν απο κατι χρονια για καποιον που πεταγε μεσω Μοσχας καιεγραφε αυτο που γραφεις ακριβως σχετικα με το οτι ολοι τρωγανε ψαρια στ'αεροδρομιο και μυριζε.Βαζω εδω βιντεακια απο το Σερεμετιεβο που ειναι αθλιο,βρωμικο και βρωμαει ψαριλα και ποδαριλα

[youtube=425,350]VmK2fdrIbqU[/youtube]

Μηπως ητανε διπλα σου  ο Σκυλοχάλιας?Μπορει να πεταγε τυχαια μαζι σου?Αν ηταν διπλα σου σιγουρα θα βρωμαγε ψαριλα,σκατιλα,ποδαριλα  :2funny:

Και κατι αλλο που ειναι λιγακι μπερδεμενο:Φτανεις απο Ελλαδα ΠΕΡΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ και παιρνεις τη βαλιτσα στις βαλιτσες σου την παιφτουν οι Ταξιτζηδες οπως λες.Ε,πως περασες ελεγχο διαβατηριων και μπηκες στη Ρωσσια χωρις να εχεις Ρωσσικη βιζα? :think:Μετα πολυ σωστο το γραφεις και μονος σου η Λευκορωσσια ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ αν εχεις Ρωσσικη βιζα μπορεις να πας Λευκορωσσια και το αντιθετο αφου τα συνορα εχουν καταργιθει ΑΠΟ 1/7/2011 υπαρχει τελωνιακη ενωση κατι σαν τη ζωνη Σενγκεν για να καταλαβει ο αναγνωστης.

[youtube=425,350]ZYQtM82vpRc[/youtube]

Να και στην πραξη πως περναει κανεις τα (συνορα Ρωσσιας-Λευκορωσσιας)

[youtube=425,350]ppqQjyzRmQI[/youtube]

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μπήκα στο φόρουμ για να μοιραστώ την εμπειρία μου, αφιερώνοντας χρόνο. αν κάποιοι την αμφισβητούν, το σέβομαι. Ο αναγνώστης αυτού του θέματος, διαβάζοντας όλα τα ποστ, θα κρίνει τι ισχύει και τι όχι.
καταρχήν θα απαντήσω στο μέλος nykteros. Η πτήση της αεροφλοτ για μόσχα των 00:55 υπάρχει ακόμα. Λες να μπήκα στην Aegean και να νόμιζα πως είμαι στην αεροφλότ; Πόσο πιο ηλίθια σκέψη θα μπορούσες να κάνεις!!! Το αεροδρόμιο που προσγειώθηκα ήταν το Σερεμιέτεβο και όχι το Ντομοτέτοβο. Εσωτερικά πήγα τελικά στο τέρμιναλ D. απλά οι ταρίφες περίμεναν τα "θύματα" μετά τους ιμάντες για τις βαλίτσες για να πάρουν τσάμπα κούρσα. Και στην αθήνα οι αφίξεις είναι στο ισόγειο και οι αναχωρήσεις στον 1ο όροφο. Μπορεί κάλλιστα ένα λαμόγιο ταριφας, να τη στήσει στην έξοδο από τους ιμάντες και να ψαρεύει τουρίστες και κάνοντας το γύρω του αεροδρομίου, πίσω από το πάρκιν να τους πηγαίνει οδικώς επάνω στις αναχωρήσεις που στην ουσία είναι μια σκάλα δρόμος. Που είναι το παράξενο, δεν καταλαβαίνω. απλά εκέι δρουν ανεξέλεγκτα, ενώ εδώ αν γίνει κάτι τέτοιο θα τους μαζέψει η αστυνομία. όσο για το θέμα της βίζας, το υπ. εσωτερικών δεν είχε στείλει τη βίζα μου στο αεροδρόμιο εκ παραδρομής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθώ λίγο. Όσο για τη φωτογραφία μου στη βίζα, δεν χρειάστηκε γιατί ήταν μαζί με την κοπέλα και ένας δικηγόρος και τους είπε δυο κουβέντες και δεν επέμειναν.
έρχεται μετά το μέλος δημητράκης29 που έχει να πάει όπως λέει σε άλλο του ποστ 10 χρόνια στη Λευκορωσία και με διορθώνει πως το λίτρο η βενζίνη έχει 0,75 ευρώ και όχι 0,50 που έγραψα εγώ, όπως και το εισιτήριο στο μετρό 0,18 ευρώ από 0,10 που έγραψα εγώ. έλα ρε Στουρνάρα υπουργέ οικονομικών, πανμέγιστε οικονομολόγε που διαπίστωσες τις τεράστιες διαφορές στις τιμές! Όπως γράφω, πήγα στη Λευκορωσία πριν από 2 χρόνια με ισοτιμία ευρώ-ρούβλι 1-13000. σε δύο χρόνια το κόβεις δύσκολο να έγιναν ανατιμήσεις προϊόντων και διακυμάνσεις ισοτιμιών νομισμάτων; Τώρα τόσο περίπου έχουν οι τιμές. όταν όμως έγραψα το ποστ, ήταν φθηνότερες. Αν εσύ πλήρωνες περισσότερα δεν με απασχολεί.
Πρώτα να διαβάζετε καλά αυτά που γράφει ο άλλος και μετά να απαντάτε με παπαρολογίες για μυθιστορήματα που δήθεν έβγαλε από το μυαλό του ο συντάκτης του ποστ κλπ. Κάποιοι κάνουν κάποια θέματα του φόρουμ τσιφλλίκι τους, το παίζουν ειδήμονες επί παντός επιστητού και όποιος έχει μια διαφορετική εμπειρία που τους ταρακουνά στο ροζ συννεφάκι που βρίσκονται, αμέσως τον βγάζουν τρελό για να συνεχίσουν τον ύπνο τους εκεί πάνω. Στις 25/10 ξανανεβαίνω πάλι με Lufthansa, πτήση LH1285 και αναχώρηση στις 06:15. Λες να μπω σε αεροπλάνο άλλης εταιρίας;

Φίλε προσπάθησε να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Αν δεν γράψουν την παπαριά τους επί παντώς επιστητού που σχετίζεται με το ανατολικό μπλοκ παθαίνουν στερητικό σύνδρομο!
Η σκέψη δε ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει κάνει ή να ξέρει κάτι παραπάνω ή διαφορετικό τους είναι παντελώς αφόρητος!
Σε συμβουλεύω να τους ρίχνεις κράξιμο σε κάθε ευκαιρία που ασχολούνται μαζί σου, εκτός από το ότι είναι η μόνη γλώσσα την οποία καταλαβαίνουν
είναι ταυτόχρονα και πολύ διασκεδαστικό  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε προσπάθησε να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Αν δεν γράψουν την παπαριά τους επί παντώς επιστητού που σχετίζεται με το ανατολικό μπλοκ παθαίνουν στερητικό σύνδρομο!
Η σκέψη δε ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει κάνει ή να ξέρει κάτι παραπάνω ή διαφορετικό τους είναι παντελώς αφόρητος!
Σε συμβουλεύω να τους ρίχνεις κράξιμο σε κάθε ευκαιρία που ασχολούνται μαζί σου, εκτός από το ότι είναι η μόνη γλώσσα την οποία καταλαβαίνουν
είναι ταυτόχρονα και πολύ διασκεδαστικό  :grin:
Ναι ειναι διασκεδαστικο  εχεις δικιο:2funny: Και εγω αυτο κανω  :2funny: με την αθλιοτητα σας  :2funny:και την καταντια σας  :2funny:Το σα'ι'τ εχει γεμισει Ψευτες και συχαμενους  :2funny:

Συνημμένα

• P7290138.jpg
    P7290138.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 77
  • P7290140.jpg
    P7290140.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 60
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ειναι διασκεδαστικο  εχεις δικιο:2funny: Και εγω αυτο κανω  :2funny: με την αθλιοτητα σας  :2funny:και την καταντια σας  :2funny:Το σα'ι'τ εχει γεμισει Ψευτες και συχαμενους  :2funny:

Καλά ρε χοντρέ, κοντέ, καράφλα, καθρέφτες στις τρώγλες που ζεις δεν έχεις;
Ευτυχώς που υπάρχεις να σε βλέπουμε να σπάμε πλάκα.
Θες να εκφέρεις και άποψη, δεν έχεις γαμήσει ποτέ γυναίκα τζάμπα μιλάς και για ψεύτες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να κανουμε δεν με εκανε ωραιο η φυση οπως εσενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• P7290137.jpg
    P7290137.jpg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρε σίχαμα την ιστορία που πήγες στον Σειρηνάκη να σε κάνει πορνοστάρ μπας και γαμήσεις και εσύ τίποτα κακομοίρη και σε απέρριψε
γιατί έχεις μικρό πουτσάκι πότε θα μας την πείς να την μάθουν τα παιδιά να σπάσουνε πλάκα;;;;;
Το παρατσούκλι γαριδάκης γιατί στο κολλήσαμε ξέρεις;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στον υπνο σου τα βλεπεις αυτα  :2funny:τι σχεση εχεις εσυ με τη Λευκορωσια?Μονο απο την τηλεωραση την εχεις δει :2funny:και να θες να πας βιζα δεν σου δινουνε  :2funny:Κατσε στην Ελλαδα με τον Πατακο τον Τσιπρα και τους Πακιστανους :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάλι σε πρόδωσε η απάντηση σου κακόμοιρε. Δεν έχεις να φας πάλι και από την αβιταμήνωση παραληρείς.
Ούτε οι πουτάνες δε σε θέλουν πλέον, μόλις σε βλέπουνε θέλουν να ξεράσουν σίχαμα  :helpplea: :helpplea:
Πες στον πατέρα σου να σου δώσει κανά φράγκο να πας πορνοεκδρομή να ξελαμπικάρεις, να βλέπεις πάλι
τους άλλους να γαμάνε και εσύ να τον παίζεις....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα δε βαρεθηκες Πότε θα ψωφοκοπισεις?Σημερα συγχηστικες παλι σκατοβρωμιαρη αντε πηγαινε να κοιμηθεις να ξαναπαθεις καν εφραγμα στον υπνο σου και αυτη τη φορα να ψωφοκοπισεις :2funny:Να γλυτωσει το ρεζηλι η Ελλαδα :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καλα δε βαρεθηκες Πότε θα ψωφοκοπισεις?Σημερα συγχηστικες παλι σκατοβρωμιαρη αντε πηγαινε να κοιμηθεις να ξαναπαθεις καν εφραγμα στον υπνο σου και αυτη τη φορα να ψωφοκοπισεις :2funny:Να γλυτωσει το ρεζηλι η Ελλαδα :2funny:

Κόσμε δείτε τα χάλια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

x_65dd9560.jpg

x_34034d79.jpg

x_34dbeb01.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αλλα εμενα οι γκομενες με τα'ι'ζουνε.Τους κανω παιδια για να τους τα παιρνω :2funny:Ενω εσυ για να βγαλεις κανα φραγκο δουλευεις τυπογραφειο μες τη Μουτζουρα :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι ειναι διασκεδαστικο  εχεις δικιο:2funny: Και εγω αυτο κανω  :2funny: με την αθλιοτητα σας  :2funny:και την καταντια σας  :2funny:Το σα'ι'τ εχει γεμισει Ψευτες και συχαμενους  :2funny:

Δημητράκη ελεος ρε φιλε ....

1ον)  Ο  Σχινο δεν εχει καμια σχεση με τον Ιεραπόστολο......

2ον)  Μπορει να ειναι ευσωμος  και 3D αλά κυκλοφορεί με αστερια διμετρα 20 εως 22 ετων εστω και επι χρημασι μην τα ισοπεδώνεις ολα και ολους  ακομα και ο πιτσι που τον αποθεονεις  διοτι ειναι Ωραιος και νεος και χαμογελαστος  επι χρημασι πηδαει  δεν το εχει το καμακι στο αιμα του τι να κανουμε καποιοι το εχουν τζαμπα και καποιοι το σπονσαρουν ......  δεν  μπορει να ειμαστε ολοι το ιδιο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

1ον)  Ο  Σχινο δεν εχει καμια σχεση με τον Ιεραπόστολο......

2ον)  Μπορει να ειναι ευσωμος  και 3D αλά κυκλοφορεί με αστερια διμετρα 20 εως 22 ετων εστω και επι χρημασι μην τα ισοπεδώνεις ολα και ολους  ακομα και ο πιτσι που τον αποθεονεις  διοτι ειναι Ωραιος και νεος και χαμογελαστος  επι χρημασι πηδαει  δεν το εχει το καμακι στο αιμα του τι να κανουμε καποιοι το εχουν τζαμπα και καποιοι το σπονσαρουν ......  δεν  μπορει να ειμαστε ολοι το ιδιο.
Εγω πιστευω οτι ειναι ο ιδιος.Και ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΜΕ ΔΥΜΕΤΡΑ αλλα με κατι τελειωμενες 30+ αν οχι 35αρες.Γ'αυτο και αν ειδες ολες η φωτο του ηταν απο καποιες γωνιες που να μην φενονται καλα :think:Δεν ειχε ουτε μια φωτο σαν αυτες που βαζω εγω να φενονται τα παντα προσωπο,σωμα.Τωρα εδω εγραψε και καλα για αντιπερισπασμο για να σωσει ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.Γιατι αυτος που εγραψε  :jerking: ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Αυτα που γραφεις για ΠΟΔΑΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ μου θυμιζει national geographic ή καποια αλλη ανταποκριση απο Αγγλοφωνα σα'ι'τ.Θυμιζει ανταποκρισεις της δεκαετιας του '90!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.το λεω γιατι εχω διαβασει εκατνταδες παρομοια κειμενα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Και ο Νυχτεριδας εγραψε τα ιδια.Στο Σερεμετιεβο εχει πολλα Fast Food και Σούσι.Εκτος αν περασες το Σούσι για ψαριλα? :2funny:Εγω δεν ειδα κανεναν βρωμικο στα αεροδρομια.Τωρα για τους Ταξιτζηδες που θελαν να σε πανε στο TERMINAL D ειναι  :2funny: στο αεροδρομιο εχει κατι τεραστιες ταμπελες που γραφουνε TERMINAL D και δειχνουνε με βελάκια την κατευθυνση.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ  :jerking: ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ

ΤΟ ΣΕΡΕΜΕΤΙΕΒΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΣΙΩΝ ΤΟΥ συμφωνα με την Airport Service Quality Awards

Πως ειναι δυνατον το ΚΑΛΗΤΕΡΟ αεροδρομιο της Ευρωπης συμφωνα με την Airport Service Quality Awards να βρωμαει ψαριλα και να εχει γυρωλογους ταξιτζηδες που να πηγαινουν να κορο'ι'δεψουν τους τουριστες? :think: :2funny:

ΚΑΙ ΕΔΩ

Αυτα που γραφεις για ΠΟΔΑΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ μου θυμιζει national geographic ή καποια αλλη ανταποκριση απο Αγγλοφωνα σα'ι'τ.Θυμιζει ανταποκρισεις της δεκαετιας του '90!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.το λεω γιατι εχω διαβασει εκατνταδες παρομοια κειμενα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Και ο Νυχτεριδας εγραψε τα ιδια.Στο Σερεμετιεβο εχει πολλα Fast Food και Σούσι.Εκτος αν περασες το Σούσι για ψαριλα? :2funny:Εγω δεν ειδα κανεναν βρωμικο στα αεροδρομια.Τωρα για τους Ταξιτζηδες που θελαν να σε πανε στο TERMINAL D ειναι  :2funny: στο αεροδρομιο εχει κατι τεραστιες ταμπελες που γραφουνε TERMINAL D και δειχνουνε με βελάκια την κατευθυνση.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ  :jerking: ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ

Αυτα για να μην μπαινει ο καθε Πιρφορος να γραφει οτι  :jerking: θελει.Τωρα για το ΣΥΧΑΜΑ απορω πως μετα απο τοσο ρεζιλικι γραφει ακομα?Το θεμα δεν ειναι οτι ειναι χοντρος,υπαρχουν χοντροι και καθαροι ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΧΑΜΕΡΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ μια κινητη αηδια.....

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Για όσους σοβαρούς ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στη Λευκορωσία μέσω Μόσχας, θα πρέπει να έχουν βγάλει transit visa από το προξενείο της Ρωσίας. Αυτό βρίσκεται στο Χαλάνδρι, σχεδόν δίπλα στο κτίριο της Vodafone. Ανοίγει στις 9 το πρωί, συμπληρώνεις κάτι αιτήσεις κλπ. Μπορούν να σου πουν και από το τηλέφωνο τι χρειάζεται. κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ και κάνει 3-5 εργάσιμες μέρες να βγει εκτός και δώσεις κάτι παραπάνω για επίσπευση. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι το πιστοποιητικό υγείας που πρέπει να έχεις μαζί σου που κοστίζει 2 ευρώ για κάθε μέρα που θα περάσεις στο αεροδρόμιο. Στο δίνουν από το... Πολιτιστικό τους Κέντρο που είναι ακριβώς δίπλα και φυσικά δεν σε εξετάζουν. είναι απλά ένας τρόπος να βγάζουν χρήματα. Χωρίς αυτή την transit visa δεν μπορείς να ταξιδέψεις από Αθήνα για Μόσχα. Εδώ και λίγο καιρό, η διαδικασία έκδοσης βίζας μεταφέρθηκε στους αμπελόκηπους επί της Λ. Κηφισίας. Προτίμησα όμως να ταξιδέψω μέσω ΕΕ για να γλυτώσω την ταλαιπωρία της βίζας κλπ.
όσο για τη βίζα από Λευκορωσία, σε λίγες ημέρες που θα κάνει αίτηση η κοπέλα, θα μου τη στείλει με φαξ και σας ενημερώσω για περισσότερα. Δεν είμαι ο πλέον έμπειρος από Λευκορωσία και γιάυτό δεν μετέφερα πικάντικες ιστορίες κλπ, απλά γιατί δεν είχα τέτοιες εμπειρίες επειδή συνοδευόμουν. Δυστυχώς, κάποιοι που ο νανοτσουτσουνισμός τους τους έχει χτυπήσει τον εγκέφαλο, αντί να ασχοληθούν με την ουσία του φόρουμ και του παρόντος θέματος, ασχολούνται με την ποιότητα του αεροδρομίου της Μόσχας. Δημητράκη, έχω άκρη σε καλά και φτηνά τσιμπιδάκια για τα φρύδια σε μια υπόγα στις Κουκουβάουνες. Αν θες σου αγοράζω μερικά για να παίζεις το πουλί σου μπας και μεγαλώσει και σταματήσει να σου επηρρεάζει τον εγκέφαλο. Θα πρότεινα σε όποιον θέλει να μου στείλει PM, αλλά πιστεύω πως το παρόν φόρουμ υπάρχει για να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι για να αποκρύπτουμε. Άσε που από τα γραφόμενα μπορεί να πάρουν ιδέες και κάτι ταραμόχαυλοι μπακουρομετανάστες και να γελάσει το πουτσοκεφαλάκι τους.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για όσους σοβαρούς ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στη Λευκορωσία μέσω Μόσχας, θα πρέπει να έχουν βγάλει transit visa από το προξενείο της Ρωσίας. Αυτό βρίσκεται στο Χαλάνδρι, σχεδόν δίπλα στο κτίριο της Vodafone. Ανοίγει στις 9 το πρωί, συμπληρώνεις κάτι αιτήσεις κλπ. Μπορούν να σου πουν και από το τηλέφωνο τι χρειάζεται. κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ και κάνει 3-5 εργάσιμες μέρες να βγει εκτός και δώσεις κάτι παραπάνω για επίσπευση. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι το πιστοποιητικό υγείας που πρέπει να έχεις μαζί σου που κοστίζει 2 ευρώ για κάθε μέρα που θα περάσεις στο αεροδρόμιο. Στο δίνουν από το... Πολιτιστικό τους Κέντρο που είναι ακριβώς δίπλα και φυσικά δεν σε εξετάζουν. είναι απλά ένας τρόπος να βγάζουν χρήματα. Χωρίς αυτή την transit visa δεν μπορείς να ταξιδέψεις από Αθήνα για Μόσχα. Εδώ και λίγο καιρό, η διαδικασία έκδοσης βίζας μεταφέρθηκε στους αμπελόκηπους επί της Λ. Κηφισίας. Προτίμησα όμως να ταξιδέψω μέσω ΕΕ για να γλυτώσω την ταλαιπωρία της βίζας κλπ.
όσο για τη βίζα από Λευκορωσία, σε λίγες ημέρες που θα κάνει αίτηση η κοπέλα, θα μου τη στείλει με φαξ και σας ενημερώσω για περισσότερα. Δεν είμαι ο πλέον έμπειρος από Λευκορωσία και γιάυτό δεν μετέφερα πικάντικες ιστορίες κλπ, απλά γιατί δεν είχα τέτοιες εμπειρίες επειδή συνοδευόμουν. Δυστυχώς, κάποιοι που ο νανοτσουτσουνισμός τους τους έχει χτυπήσει τον εγκέφαλο, αντί να ασχοληθούν με την ουσία του φόρουμ και του παρόντος θέματος, ασχολούνται με την ποιότητα του αεροδρομίου της Μόσχας. Δημητράκη, έχω άκρη σε καλά και φτηνά τσιμπιδάκια για τα φρύδια σε μια υπόγα στις Κουκουβάουνες. Αν θες σου αγοράζω μερικά για να παίζεις το πουλί σου μπας και μεγαλώσει και σταματήσει να σου επηρρεάζει τον εγκέφαλο. Θα πρότεινα σε όποιον θέλει να μου στείλει PM, αλλά πιστεύω πως το παρόν φόρουμ υπάρχει για να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι για να αποκρύπτουμε. Άσε που από τα γραφόμενα μπορεί να πάρουν ιδέες και κάτι ταραμόχαυλοι μπακουρομετανάστες και να γελάσει το πουτσοκεφαλάκι τους.
ΑΝ ΘΕς ΟΝΤΩς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙς ΚΙ ΟΝΤΩς ΕΧΕΙς ΚΑΠΙΑΝ ΑΞΙΠΙΣΤΗ ΕΚΕΙ,πεστης να  σιυ δωσει μας ποσταρεις ενα,δυο τοπικα  σαιτ,οχι για ξενους ,για ντοπιους αυτοπου βλπουν κι αυτοι δηλ,σε σχεση με σπιτια γαι ενοικιαση  κλπ αγγελιες
επισης ,δεν εχω καταλαβει πως τελικα πηγες,αν θες γνε πιο αναλυτικος σε αυτο.εννοω την διαδρομη

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

2ον)  Μπορει να ειναι ευσωμος  και 3D αλά κυκλοφορεί με αστερια διμετρα 20 εως 22 ετων εστω και επι χρημασι μην τα ισοπεδώνεις
αμφιβαλλω τα "μαλα",,,, ;) ;) ;)
δεν εχω δει ακομα ασχετο ξενο σε ξενη χωρα να κυκλοφορει με αστερια πιστιρικες,,πως και που να τις βρει δηλαδη  ο 45αρης-50αρης τις μικρες ,αλλο για κανα διωρο στο διαμερισμα,,δυσκολα αλλα ισως,,τωρα για κυκλοορια,,σχεδον αδυνατον,ακομα κ για μονιμους,πουρους,, ;) ;) ;)
ολοι βρισκουν κατι πιο μεγαλες σε ηληκια ,30-35+ συνηθως μετριες ,απλα πολυ φτιαγμενες
αν ειναι ο φιλος σου εξσιρεση,θαναι μοναδικη περιπτωση,,, ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτες της πληροφοριες που της διαβασες? :2funny:Επειδη καταλαβαμε ολοι οτι αυτα που γραφεις δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα :think:Μας βαζεις και καλα τωρα πληροφοριες.Η πουτσα μου δοξα τον Ζευς ειναι πολυ καλη δεν εχω καταντισει σαν κ'εσας να παιρνω χάπια για να μου σηκωθει :2funny:Ουτε ειμαι ανεργος και καθομαι να γραφω στο ιντερνετ φαντασιες :2funny:.
Παραπανω ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ  :2funny:.
Καλα το βραβευμενο και καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης συμφωνα με το ACI EUROPE & ACI WORLD Annual Congress & Exhibition  το ΣΕΡΕΜΕΤΙΕΒΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΝΕΣΕΩΝ!Ε,πως στο καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης οι Ταξιτζηδες πανε να σε κορο'ι'δεψουν? :2funny: και πως σκυλοβρωμαει ψαριλα?
Αν ειχες παει στ'αληθεια αλλα θα εγραφες για το τι αμαξι κυκλοφωρει απ'εξω που θα το κοιταγες με ορθανοιχτα ανοιχτα ματια και το τι Χλιδη εχει.Αυτα τα διαβασες σε καποιο ταξηδιωτικο σα'ι'τ που τα εγραψε καποιος που πηγε προς τα τελη της δεκαετιας του '90.
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ με της σχετικες πληροφοριες  Δεν ειναι απιθανο ειναι να εισαι κλωνος καποιου εδω περα και να μας γραφεις  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αμφιβαλλω τα "μαλα",,,, ;) ;) ;)
δεν εχω δει ακομα ασχετο ξενο σε ξενη χωρα να κυκλοφορει με αστερια πιστιρικες,,πως και που να τις βρει δηλαδη  ο 45αρης-50αρης τις μικρες ,αλλο για κανα διωρο στο διαμερισμα,,δυσκολα αλλα ισως,,τωρα για κυκλοορια,,σχεδον αδυνατον,ακομα κ για μονιμους,πουρους,, ;) ;) ;)
ολοι βρισκουν κατι πιο μεγαλες σε ηληκια ,30-35+ συνηθως μετριες ,απλα πολυ φτιαγμενες
αν ειναι ο φιλος σου εξσιρεση,θαναι μοναδικη περιπτωση,,, ;) ;) ;)
Μ'αρεσει που καθεσαι και γραφεις κιολας :2funny:καλα δεν ειδες της φωτογραφιες που ειχε βαλει?που της κρυβει προσωπα σωματα και οτι αλλο μπορει! :2funny:Δεν ειδες της φωτογραφιες του Συχαματος τι αθλιο που ειναι?Ρε Ρεντ δεν σε εχω για βλακα!Μ'αρεσει που ρωτας και τον αλλον που εχει παει μονο στον υπνο του Λευκορωσια (αν δεν ειναι κλωνος καποιου) να σου πει πληροφοριες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom