Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρезиденция Λукашенко  Η πρωτη φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο μακρια και με ζουμ γιατι ειναι απαγορευμενο να τραβας εκει φωτογραφιες .
Αν το δει αυτο η КГБ Белорусь θα βλεπεις την Λευκορωσια απο φωτογραφιες :2funny:Μ'αρεσει που ολοι οι φιλοι μου και φιλες μου εδω ειναι υπερ του Λουκασενκο  :2funny: λενε οτι ολα ειναι καθαρα εκει δεν εχει Ουζμπεκους,Τατζικους.Τα φιλμ προπαγανδας δειχνουνε ξανθους σλαυους οδοκαθαριστες και οχι Ουζμπεκους,Τατζικους.Δεν καταλαβαινουνε τα ζωα οτι αν ζουσανε σε ενα τετοιο καθεστως πολλοι απ'αυτους θα επρεπε να ειναι οδοκαθαριστες σαν κ'αυτους στα βιντεακια για 150-200 Ευρω και δεν θα παιρνανε 1000+ Ευρω για να καθονται σε ενα γραφειο με το κουστουμι τους,ουτε θα ειχαν αυτοκινητα αξιας 20.000+ Ευρω αλλα θα πηγαιναν με το τρολε'ι'.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μετά από καιρό να γράψω πληροφορίες από την επίσκεψή μου. Πήρα μια βραδινή πτήση της aeroflot (αναχώρηση 00:55) όπου ήμασταν στο αεροπλάνο 20 άτομα όλα κι όλα. Με το που απογειωθήκαμε, έβγαλαν όλοι οι ρώσοι τα παπούτσια τους και έγινε της βρωμόκαλτσας. Φτάνω στο αεροδρόμιο της μόσχας τα χαράματα όπου επρεπε να πάω στο terminal D για να πάρω την πτήση για Μινσκ. Με βλέπου ξένο και μου την πέφτουν τα ταρίφια για να με πάνε στο termonal D μέσω Σιβηρίας. Αρνούμαι και λέω του πούστη, δεν μπορεί να μην υπάρχει δρόμος εσωτερικά. Πάω να φύγω ένας ταρίφας με παίρνει απο πίσω. Κοιτάζω βιτρίνες, πάω στο μπαρ, στο εστιατόριο, αυτός από πίσω να με πάρει κούρσα. Τελικά για να γλυτώσω πάω τουαλέτα. Μπάινει σε λίγο κι αυτός μέσα, τα παίρνω στο κρανίο και όπως έριχνα ένα πούτσο κάτουρο στον ουρητήρα, γυρνάω με το καυλί και του λέω "fuck you" και μόνο τότε την έκανε. η καθαρίστρια έμεινε με τη σφουγγαρίστρα κάγκελο. όποιοι βρεθείτε εκεί προσοχή τους ταρίφες. έχουν και κάτι καρτελάκια και σου λένε πως εργάζονται εκεί κλπ. Περιμένω 4 ώρες το αεροπλάνο για Μινσκ. η αίθουσα είναι για εσωτερικές πτήσεις και βρωμάει ποδαρίλα μαζί με ψαρίλα καθότι όλοι έχουν βγάλει παπούτσια και τρώνε σολωμό. Μπαίνω στο αεροπλάνο που επίσης βρωμάει φαγητο-οινοπνευματο-μασχαλίλα. φτάνω Μινσκ. Πάω να περάσω από τον έλεγχο όπου ήταν μια νταρντάνα με πράσινη στρατιωτική στολή κουμουνιστικού τύπου. εσύ περίμενεμου λέει. περνάει όλο το αεροπλάνο, κάτι κινέζοι, ιταλοί, αραπάδες, εγώ να περιμένω. Αφού πέρασε και η σκόνη, μου λέει "you problem"! Δεν είχα βίζα, αλλά ευτυχώς είχα πει στην κοπέλα να μου στείλει με φαξ το χαρτί της έγκρισης για είσοδο στη χώρα από το υπ. εσωτερικών τους. Το δείχνω στη νταρντάνα και μου λέει ΟΚ, ακολούθα. διασχίζω το μισό αεροδρόμιο και πάω στο γραφείο μετανάστευσης. Στο μεταξύ έρχεται και η κοπελιά μαζί μου για βοήθεια. Η βίζα κοστίζει 90 ευρώ!!! ήθελε και φωτογραφία που δεν είχα, αλλά τελικά μου τη χάρισαν.
Το μινσκ τώρα, είναι μια κλασική σοβιετικού τύπου πόλη. Το φαί είναι χάλια, αλλά τα γκομενάκι αφοράνε σορτσάκια και σούπερ μίνι φούστες και ας έχει έξω -10. Το εισιτήριο στο Μετρό έχει 0,10 ευρώ και η βενζίνη 0,50 ευρώ το λίτρο. δώσε κυβικά στο λάό πρόεδρε!!! Η διασκέδαση στα clubs είναι 40 χρόνια πίσω. Σχεδόν όλοι κάθονται. το ελληνικό στυλ μπαράκι ΄και ποτό στο όρθιο δεν παίζει. Έχει πίστα, όλοι χορεύουν και έχει συνήθως σόου και καραόκε. Κάνουν και διαγωνισμούς με έπαθλα.... βότκα!
Στο ψητό τώρα, οι γυναίκες παίζουν πολύ. Πάνε στα clubs για γνωριμίες και ψάχνονται. Αν τους μιλήσεις θα σου απαντήσουν και δεν είναι σαν τις δικές μας που αν τους μιλήσεις σε σκανάρουν και παίρνουν ύφος σα να μυρίζουν σκατά. Το  μόνο πρόβλημα είναι πως σπάνια θα βρεις κάποια να μιλάει αγγλικά, οπότε εκεί τελειώνει και η προσπάθεια να ρίξεις γύπα. ΄Στα μαγαζιά παίζει πολύ ιταλός και Τούρκος που την έχουν πάρει χαμπάρι τη δουλειά και κερνούν μπουκάλι ή στέλνουν λουλούδια στα γκομενάκια. Είχα βγει με τις φίλες της δικιάς μου και ένας Τούρκος έστειλε λουλούδια σε μια φίλη της αλλά πήρε ένα μπουκέτο παπάρια γιατί ήταν παντρεμένη με ποδοσφαιριστή που μάλιστα έμαθα πως έπαιζε ένα φεγγάρι πριν μερικά χρόνια στον Πανιώνιο. Αυτά σε γενικές γραμμές. κρατώ ακόμα επαφή με την κοπέλα και μάλιστα πληρώνει μόνη της τα εισιτήρια για να έρθει ελλάδα, χριστούγεννα, πάσχα και Καλοκαίρι.
Kατι δεν παει καλα σ αυτα που μας γραφεις .Προσφατα εκανα και εγω αυτο το ταξιδι και μπορω να πω και της δικες μου εμπειριες . Ετυχε να πεταμε την ιδια ωρα μονο διαφορετικη ημερομηνια .Η πτηση δεν ειναι ομως της αεροφλοτ αλλα της aegian μιας και η αεροφλοτ δεν εχει πτηση τετοια ωρα(Αθηνα -Μοσχα) . Ουτε ποδαριλα ουτε ψαριλα δεν μου μυριζαι και το επιπεδο τον επιβατων ηταν κανονικο .Στο αεροδρομιο δεν χρειαζεται να παρεις ταξι γιατι αποβιβαση και επιβιβαση κανεις απο το ιδιο αεροδρομιο (Ντομοντεντοβο κλασεις ανωτερο απο το Ελευθεριος Βενιζελος). Το αεροδρομιο εχει πολυ υψηλα στανταρ και καμια σχεση μ αυτα που περιγραφεις .(Εχω ανεβασει καποιες φωτογραφιες στο θρεντ της Ρωσιας )  Δυο κλαμπ επισκέφτηκα στο Μινσκ , Dozari και Next στο πρωτο ηταν ζητημα να ειχε πεντε ξενους και στο δευτερο που ειναι διπλα απο τρια μεγαλα ξενοδοχεια ειχε κατι μεσηλικες εβραιους (ζευγαρια)μαλλον γκρουπ και καμια δεκαπενταρια αλλους σκορπιους που δεν μπορουσα να προσδιορησω την εθνικοτητα τους ,αλλωστε δεν με ενδιαφέρουν . Τουρκους και Ιταλους δεν ειδα ετσι οπως τα περιγραφεις .Βιζα παιρνεις στο αεροδρομιο του Μινσκ πολυ ευκολα αρκει να εχεις καποια κρατηση σε ξενοδοχειο η να εχεις προσκληση απο καποιον λευκορωσο .Δεν καταλαβα εσενα πως στην χαρισαν ????? Συγνωμη αλλα δεν μου ειναι πολυ πιστευτη η ιστορια σου .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Αν το δει αυτο η КГБ Белорусь θα βλεπεις την Λευκορωσια απο φωτογραφιες :2funny:Μ'αρεσει που ολοι οι φιλοι μου και φιλες μου εδω ειναι υπερ του Λουκασενκο  :2funny: λενε οτι ολα ειναι καθαρα εκει δεν εχει Ουζμπεκους,Τατζικους.Τα φιλμ προπαγανδας δειχνουνε ξανθους σλαυους οδοκαθαριστες και οχι Ουζμπεκους,Τατζικους.Δεν καταλαβαινουνε τα ζωα οτι αν ζουσανε σε ενα τετοιο καθεστως πολλοι απ'αυτους θα επρεπε να ειναι οδοκαθαριστες σαν κ'αυτους στα βιντεακια για 150-200 Ευρω και δεν θα παιρνανε 1000+ Ευρω για να καθονται σε ενα γραφειο με το κουστουμι τους,ουτε θα ειχαν αυτοκινητα αξιας 20.000+ Ευρω αλλα θα πηγαιναν με το τρολε'ι'.
Ετσι ακριβως ειναι Δημητρακη πεντακαθαρα και πολυ ομορφα ουτε υπαρχει εγκληματικοτητα .Ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει αν πας . Μπορω να πω οτι βρεθηκα στην CCCP σε μια πιο μοντερνα εκδοση .

psaxtiri123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε νυκτερνε αν μπορεις να μας διαφωτισεις σχετικα με το αν οι γκομενες εκει ειναι ευκολες, μπορει καποιος να φορτωσει σε ενα ή δυο βραδυα σε κλαμπ ή αλλου γνωριζοντας αγγλικα? ειναι γενικα οικονομικος προορισμος ( ενδεικτικα τιμες απο ενοικιαζομενα δωματια , ξενοδοχεια και κλαμπ- τιμη βοτκας πχ)εχει καλη μυχτα και τι ποσοστο γυναικων εχει στα μαγαζια? ευχαριστω εκ των προτερων

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Αν το δει αυτο η КГБ Белорусь θα βλεπεις την Λευκορωσια απο φωτογραφιες  :2funny:Μ
Ενταξει τι εκανα ??? Δεν φαινεται και κατι απο την επαυλη του μονο μια εισοδος απο τις πολλες που εχει η αλλιως ΚΠΠ ξερεις εσυ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν εχω δει κατι τετοιο τοσα χρονια που πεταω να βγαζουν τα παπουτσια.Ουτε να τρωει κανεις ψαρι,τωρα αν επεσες στην περιπτωση δεν ξερω.Για τη Μοσχα απο το Α στο D πας μεσα απο διαδρομους το αεροδρομιο ειναι σαν Γ μιλαω για το Σερεμετσιεβο πως γινεται να σε πανε με αυτοκινητο δεν το καταλαβαινω?Τωρα για Λευκορωσσια το εισητηριο του Μετρο εχει 2000 ρουβλια Λευκορωσσιας δηλαδη 0.18 Ευρω περιπου.Η βενζινη δεν εχει 0.5 Ευρω αλλα γυρω στα 0.75 Ευρω 8500+ ρουβλια.Το φα'ι' οντως ειναι χάλια οπως σε ολη τη Ρωσσια και το κακο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΤΣΑ ΧΑΤ (θα κανουνε τωρα πότε δεν ξερει κανεις?)οι πιτσες τους ειναι αθλιες (λιγο καλητερες απο της κατεψυγμενες) ουτε KFC εχει ομως 7 Μακ Ντοναλντς που τα περισσοτερα ειναι 24ωρα :)ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ Με τα Μακ Ντοναλντς ειναι ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ :headbang: :headbang: :headbang:Π.Χ. ΜΠΙΓΚ ΤΕ'Ι'ΣΤΙ στο Μινσκ κανει 39900 ρουβλια Λευκορωσσιας (4.7 Ευρω) στην Αγια Πετρουπολη κανει 147 ρουβλια (3.5 Ευρω) στο Μακ Ντοναλντς τα περισσοτερα ειδη εχουν αυτη τη διαφορα στις τιμες!Οταν λες Τουρκους και Ιταλους μιλας για χιλιαδες ή μονο στις Ντισκο?
Kατι δεν παει καλα σ αυτα που μας γραφεις .Προσφατα εκανα και εγω αυτο το ταξιδι και μπορω να πω και της δικες μου εμπειριες . Ετυχε να πεταμε την ιδια ωρα μονο διαφορετικη ημερομηνια .Η πτηση δεν ειναι ομως της αεροφλοτ αλλα της aegian μιας και η αεροφλοτ δεν εχει πτηση τετοια ωρα(Αθηνα -Μοσχα) . Ουτε ποδαριλα ουτε ψαριλα δεν μου μυριζαι και το επιπεδο τον επιβατων ηταν κανονικο .Στο αεροδρομιο δεν χρειαζεται να παρεις ταξι γιατι αποβιβαση και επιβιβαση κανεις απο το ιδιο αεροδρομιο (Ντομοντεντοβο κλασεις ανωτερο απο το Ελευθεριος Βενιζελος). Το αεροδρομιο εχει πολυ υψηλα στανταρ και καμια σχεση μ αυτα που περιγραφεις .(Εχω ανεβασει καποιες φωτογραφιες στο θρεντ της Ρωσιας )  Δυο κλαμπ επισκέφτηκα στο Μινσκ , Dozari και Next στο πρωτο ηταν ζητημα να ειχε πεντε ξενους και στο δευτερο που ειναι διπλα απο τρια μεγαλα ξενοδοχεια ειχε κατι μεσηλικες εβραιους (ζευγαρια)μαλλον γκρουπ και καμια δεκαπενταρια αλλους σκορπιους που δεν μπορουσα να προσδιορησω την εθνικοτητα τους ,αλλωστε δεν με ενδιαφέρουν . Τουρκους και Ιταλους δεν ειδα ετσι οπως τα περιγραφεις .Βιζα παιρνεις στο αεροδρομιο του Μινσκ πολυ ευκολα αρκει να εχεις καποια κρατηση σε ξενοδοχειο η να εχεις προσκληση απο καποιον λευκορωσο .Δεν καταλαβα εσενα πως στην χαρισαν ????? Συγνωμη αλλα δεν μου ειναι πολυ πιστευτη η ιστορια σου .
Κ'εγω εχω αυτη την υποψια οτι ειναι απο διηγηματα απο τα τελη της δεκαετιας του '90.Νομιζω χωρις να ειμαι σιγυρος οτι υπαρχει τετοια πτηση για Μοσχα της Αεροφλοτ  :think:που φτανει Μοσχα 6 το πρω'ι'.Και μετα πηγαινα στο τερμιναλ D για Αγια Πετρουπολη και πεταγα 7.30 ή 7.45  δεν θυμαμαι καλα για Αγια Πετρουπολη.Μιλαω για Σερεμετσιεβο το Ντομαντεντοβο μπορει να εχει αλλες πτησεις δεν ξερω.Ολα τα αεροδρομια ειναι κλασεις ανωτερα απο της Αθηνας αυτο δεν χωραει αμφηβολια και ο κοσμος στα Ρωσσικα αεροδρομια πολυ χα'ι'.Ενα παρομοιο διηγημα ειχα διαβασει πριν χρονια για ψαρια που τρωγανε στ'αεροδρομιο αλλα ηταν για ενα αεροδρομιο της Σιβηριας εκει ναι οι Τσούκτσι βρωμανε ψαριλα και τρωνε ψαρια :2funny:οχι ομως στη Μοσχα!Τωρα για ξενους στο Μινσκ αν εχει ή οχι ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιατι εχω να παω 10 χρονια.Και για βιζες δεν μπορω να ξερω γιατι δεν ενδιαφερθηκα ποτέ με τη Ρωσσια η Λευκορωσσια δεν εχει πια συνορα.Μογκιλιωφ που εχω παει καποσες φορες ξενους εκτος απο κατι φοιτητες που μενουνε στις φοιτητικες εστιες δεν ειδα ουτε για δειγμα!
Ετσι ακριβως ειναι Δημητρακη πεντακαθαρα και πολυ ομορφα ουτε υπαρχει εγκληματικοτητα .Ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει αν πας . Μπορω να πω οτι βρεθηκα στην CCCP σε μια πιο μοντερνα εκδοση .
Κ'εγω το ιδιο ενιωσα οταν πηγα Μογκιλιωφ σαν να ημουν στην СССР με πολλα αρνητικα της СССР βεβαια :2funny:οπως οτι τα μαγαζια δεν ειχανε και πολλα πραγματα.Το να πας με λεφτα απο Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ ωραια και περνας καλα.Το να ζεις και να δουλευεις εκει και να παιρνεις 150-200 Ευρω δεν ειναι ομως και τοσο ωραιο :2funny:η ΠΜΡ εχει πολλες ομοιοτητες με τη Λευκορωσια με την ΠΜΡ να ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.Ο Λευκορωσος μπορει να παει Ρωσσια οποτε θελει ειναι διπλα και δεν υπαρχουν συνορα ενω για τον κατοικο της ΠΜΡ ειναι πρακτικα αδυνατον!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενταξει τι εκανα ??? Δεν φαινεται και κατι απο την επαυλη του μονο μια εισοδος απο τις πολλες που εχει η αλλιως ΚΠΠ ξερεις εσυ
Ξερεις το ανεκδοτο που λεει αυτα θα τα πεις στον εισαγγελεα? :2funny:
φιλε νυκτερνε αν μπορεις να μας διαφωτισεις σχετικα με το αν οι γκομενες εκει ειναι ευκολες, μπορει καποιος να φορτωσει σε ενα ή δυο βραδυα σε κλαμπ ή αλλου γνωριζοντας αγγλικα? ειναι γενικα οικονομικος προορισμος ( ενδεικτικα τιμες απο ενοικιαζομενα δωματια , ξενοδοχεια και κλαμπ- τιμη βοτκας πχ)εχει καλη μυχτα και τι ποσοστο γυναικων εχει στα μαγαζια? ευχαριστω εκ των προτερων
Το ειχα γραψει σχετικα με τα διαμερισματα στην προηγουμενη σελιδα.Στο Μινσκ ζητανε οτι θελουνε!και 200 Ευρω τη μερα θα βρεις αγγελιες :headbang: :headbang: :headbang:υπολογιζε να βρεις με 30 Ευρω.Μογκιλιωφ βρισκεις και με 10 $ τη μερα με 15$ ανετα το μηνα οι τιμες ξεκινανε απο 100 $ αν το θελεις για ενα μονο μηνα υπολογιζε 150$ για ενα μονο.Χωρις Ρωσσικα πολυ δυσκολο.Παρτε το θειο Νυχτερο μαζι που θα σας βοηθισει και να βρειτε διαμερισμα και με της γκομενες :).Τωρα με τη βιζα ειναι περιεργη χωρα η Λευκορωσια εχουνε γινει περιπτωσεις που δεν αφησαν ανθρωπους να μπουνε στη χωρα και ας ειχανε βιζα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Στις τιμες τα πραγματα ειναι αλλοκοτα σε μερικα πραγματα ειναι φθηνα και σ αλλα πιο ακριβα και απο Ελλαδα .Κλαμπ και διασκεδαση ειναι φθηνα , ακριβα ειναι τα ηλεκτρονικα τους .Αγορασα εναν υπολογιστη 550 ευρω που στην Ελλαδα θα τον επαιρνα με 300 .  Η γκομενες ειναι ευκολες για καποιον που ξερει τα ρωσικα και την νοοτροπια τους . Αγγλικα λιγες ξερουν και σε επιπεδο δημοτικου . Αν είσαι νέος και έχεις όρεξη βρισκεις γκομενα .  Μπουκάλι βοτκα εχει στα κλαμπ απο 15 μεχρι 25 ευρω . Τιμες για ξενοδοχεια ειναι ετσι οπως τα λεει ο Πορνομεταναστης .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Παρτε το θειο Νυχτερο μαζι που θα σας βοηθισει και να βρειτε διαμερισμα και με της γκομενες :)
Σε εναν γαμο πηγα ενος φιλου και πρωην συνεργατη μου με ειχανε ζαλισει και δεν ειχα και πολυ ορεξη να κανω ταξιδια καλοκαιριατικα ,αν ειναι για καμακι πρεπει να πας οργανωμενα και για αυτον τον σκοπο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις τιμες τα πραγματα ειναι αλλοκοτα σε μερικα πραγματα ειναι φθηνα και σ αλλα πιο ακριβα και απο Ελλαδα .Κλαμπ και διασκεδαση ειναι φθηνα , ακριβα ειναι τα ηλεκτρονικα τους .Αγορασα εναν υπολογιστη 550 ευρω που στην Ελλαδα θα τον επαιρνα με 300 .  Η γκομενες ειναι ευκολες για καποιον που ξερει τα ρωσικα και την νοοτροπια τους . Αγγλικα λιγες ξερουν και σε επιπεδο δημοτικου . Αν είσαι νέος και έχεις όρεξη βρισκεις γκομενα .  Μπουκάλι βοτκα εχει στα κλαμπ απο 15 μεχρι 25 ευρω . Τιμες για ξενοδοχεια ειναι ετσι οπως τα λεει ο Πορνομεταναστης .
Τα δικα τους προ'ι'οντα ειναι φτηνα γιατι ο Λουκασενκο οριζει της τιμες αλλα δεν τα βρισκεις παντα υπαρχουν ελλειψης γιατι τους συμφερει να τα πουλανε στη Ρωσσια για να παιρνουνε Ρωσσικα ρουβλια.Εγω μιλησα για ενοικιαζομενα διαμερισματα για ξενοδοχεια δεν ξερω και ποτέ δεν εχω ασχολιθει γιατι μια γκομενα ποτέ δεν θα παει σε ξενοδοχειο πρεπει να ειναι ή εντελως τελειωμενη ή πολυ μεθυσμενη.Ενω στο διαμερισμα θα παει ασε που μπορεις να της πουλισεις παραμυθι οτι ηρθες για να μεινεις για 3-4 χρονια  :2funny:αν δει διαμερισμα θα το χαψει :2funny:αν της πεις για ξενοδοχειο θα καταλαβει αμεσως οτι εισαι εκει για μερικες μερες.Αν καποιος παει εκει χωρις να ξερει Ρωσσικα και μεινει και σε ξενοδοχειο το οτι θα φυγει αγαμητος ειναι το μονο σιγουρο! :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Τα δικα τους προ'ι'οντα ειναι φτηνα γιατι ο Λουκασενκο οριζει της τιμες αλλα δεν τα βρισκεις παντα υπαρχουν ελλειψης γιατι τους συμφερει να τα πουλανε στη Ρωσσια για να παιρνουνε Ρωσσικα ρουβλια.Εγω μιλησα για ενοικιαζομενα διαμερισματα για ξενοδοχεια δεν ξερω και ποτέ δεν εχω ασχολιθει γιατι μια γκομενα ποτέ δεν θα παει σε ξενοδοχειο πρεπει να ειναι ή εντελως τελειωμενη ή πολυ μεθυσμενη.Ενω στο διαμερισμα θα παει ασε που μπορεις να της πουλισεις παραμυθι οτι ηρθες για να μεινεις για 3-4 χρονια  :2funny:αν δει διαμερισμα θα το χαψει :2funny:αν της πεις για ξενοδοχειο θα καταλαβει αμεσως οτι εισαι εκει για μερικες μερες.Αν καποιος παει εκει χωρις να ξερει Ρωσσικα και μεινει και σε ξενοδοχειο το οτι θα φυγει αγαμητος ειναι το μονο σιγουρο! :rockon:
Τα ξενοδοχεια ειναι πανακριβα απο 70 ευρω μεχρι 500 ευρω

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Ο καιρος μια ηλιο δυο βροχη,ρωσικο καλοκαιρι

Συνημμένα

• 09062013399.jpg
    09062013399.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 10062013402.jpg
    10062013402.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο καιρος μια ηλιο δυο βροχη,ρωσικο καλοκαιρι
Το καλοκαιρι εδω ειναι πολυ ωραιο (για μενα) ετωρα εχει 16 βαθμους και ειναι δροσερα.Οι Λευκορωσιδες για μενα εχουνε ενα αρνητικο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!Αν τους πεις για κατουριματα θα σε κοιτανε περιεργα τους φενονται τρελλα κατι τετοια μου θυμιζουνε πολυ СССР γ'αυτο και δεν παω και πολυ απο'κει :2funny:Θελω να παω μια βολτα απο Λευκορωσια αλλα θα προτιμισω τον Οκτωβριο να παω στο Κισινιωφ :)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Το καλοκαιρι εδω ειναι πολυ ωραιο (για μενα) ετωρα εχει 16 βαθμους και ειναι δροσερα.Οι Λευκορωσιδες για μενα εχουνε ενα αρνητικο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!Αν τους πεις για κατουριματα θα σε κοιτανε περιεργα τους φενονται τρελλα κατι τετοια μου θυμιζουνε πολυ СССР γ'αυτο και δεν παω και πολυ απο'κει :2funny:Θελω να παω μια βολτα απο Λευκορωσια αλλα θα προτιμισω τον Οκτωβριο να παω στο Κισινιωφ :)
Και εγω δεν αγαπω την πολυ ζεστη και μου ειναι καλυτερα στο κρυο αλλα αρχιζω να τρωω σαν τρελος και παιρνω πολλα κιλα οταν μενω Ρωσια . Εχεις δικιο ειναι πολυ πιο εκφυλες οι ρωσιδες .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Θελω να παω μια βολτα απο Λευκορωσια αλλα θα προτιμισω τον Οκτωβριο να παω στο Κισινιωφ :)
Παντως για να γραψεις αποψη και να ειναι σωστη πρεπει να μεινεις εικοσι μερες η ενα μηνα οπως κανεις εσυ .Δεν ειχα και πολυ καιρο για βολτες στην Λευκορωσια γιατι ειχαν μαζευτει πολυ γνωστη και μεχρι να τους δω ολους επρεπε να φυγω Ελλαδα .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]wQ91c56HQjg[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θυμιζει πολυ την ΠΜΡ της ιδιες  :jerking:.Ζουμε στην καλητερη χωρα  :jerking: εχουμε σταθεροτητα,ηρεμια δεν εχουμε εγκληματικοτητα ,υπαρχει δουλεια (αλλο αν παιρνεις πενταροδεκαρες για μισθο)και ολα ειναι καθαρα δεν βλεπεις ουτε σκουπιδακι στο δρομο  :jerking:.Νομιζεις οτι γυρισες τη δεκαετια του '80.Το κακο ειναι οτι και οι γκομενες πιστευουν αυτες της  :jerking: της προπαγανδας.Βεβαια οταν φευγουν απο'κει δεν ξαναγυριζουν ποτέ στον παραδισο και ουτε θελουν  :2funny:.Προσεξε αυτο που λεει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ μετα της 12 ολη η πολη κοιμαται.Γελαω με πολλους Ρωσσους που θαυμαζουν τον Λουκασενκο και τη Λευκορωσσια  :jerking:.Να ερχεσαι με λεφτα απο Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη ειναι πολυ καλα.Για να πανε ομως να ζησουνε εκει να παιρνουν 200$ το μηνα απο τα 1500 $+ που παιρνουν τωρα στη Ρωσσια :2funny:!Για να πανε εκει να τρεμουνε να μιλησουν κατα του Λουκασενκο!Και να μην εχει μετα της 10 το βραδυ ενα μερος να πας.Και η Ελλαδα ειναι ωραια να ερχεσαι για 10 μερες.Σουβλακια με 0,90 Ευρω γαμας με 10 Ευρω στο Μεταξουργειο.Εχει και ωραια μερη να πας βολτα.Δεν ειναι ομως παραδισος για να ζεις μονιμα και να δουλευεις :headbang:

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μπήκα στο φόρουμ για να μοιραστώ την εμπειρία μου, αφιερώνοντας χρόνο. αν κάποιοι την αμφισβητούν, το σέβομαι. Ο αναγνώστης αυτού του θέματος, διαβάζοντας όλα τα ποστ, θα κρίνει τι ισχύει και τι όχι.
καταρχήν θα απαντήσω στο μέλος nykteros. Η πτήση της αεροφλοτ για μόσχα των 00:55 υπάρχει ακόμα. Λες να μπήκα στην Aegean και να νόμιζα πως είμαι στην αεροφλότ; Πόσο πιο ηλίθια σκέψη θα μπορούσες να κάνεις!!! Το αεροδρόμιο που προσγειώθηκα ήταν το Σερεμιέτεβο και όχι το Ντομοτέτοβο. Εσωτερικά πήγα τελικά στο τέρμιναλ D. απλά οι ταρίφες περίμεναν τα "θύματα" μετά τους ιμάντες για τις βαλίτσες για να πάρουν τσάμπα κούρσα. Και στην αθήνα οι αφίξεις είναι στο ισόγειο και οι αναχωρήσεις στον 1ο όροφο. Μπορεί κάλλιστα ένα λαμόγιο ταριφας, να τη στήσει στην έξοδο από τους ιμάντες και να ψαρεύει τουρίστες και κάνοντας το γύρω του αεροδρομίου, πίσω από το πάρκιν να τους πηγαίνει οδικώς επάνω στις αναχωρήσεις που στην ουσία είναι μια σκάλα δρόμος. Που είναι το παράξενο, δεν καταλαβαίνω. απλά εκέι δρουν ανεξέλεγκτα, ενώ εδώ αν γίνει κάτι τέτοιο θα τους μαζέψει η αστυνομία. όσο για το θέμα της βίζας, το υπ. εσωτερικών δεν είχε στείλει τη βίζα μου στο αεροδρόμιο εκ παραδρομής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθώ λίγο. Όσο για τη φωτογραφία μου στη βίζα, δεν χρειάστηκε γιατί ήταν μαζί με την κοπέλα και ένας δικηγόρος και τους είπε δυο κουβέντες και δεν επέμειναν.
έρχεται μετά το μέλος δημητράκης29 που έχει να πάει όπως λέει σε άλλο του ποστ 10 χρόνια στη Λευκορωσία και με διορθώνει πως το λίτρο η βενζίνη έχει 0,75 ευρώ και όχι 0,50 που έγραψα εγώ, όπως και το εισιτήριο στο μετρό 0,18 ευρώ από 0,10 που έγραψα εγώ. έλα ρε Στουρνάρα υπουργέ οικονομικών, πανμέγιστε οικονομολόγε που διαπίστωσες τις τεράστιες διαφορές στις τιμές! Όπως γράφω, πήγα στη Λευκορωσία πριν από 2 χρόνια με ισοτιμία ευρώ-ρούβλι 1-13000. σε δύο χρόνια το κόβεις δύσκολο να έγιναν ανατιμήσεις προϊόντων και διακυμάνσεις ισοτιμιών νομισμάτων; Τώρα τόσο περίπου έχουν οι τιμές. όταν όμως έγραψα το ποστ, ήταν φθηνότερες. Αν εσύ πλήρωνες περισσότερα δεν με απασχολεί.
Πρώτα να διαβάζετε καλά αυτά που γράφει ο άλλος και μετά να απαντάτε με παπαρολογίες για μυθιστορήματα που δήθεν έβγαλε από το μυαλό του ο συντάκτης του ποστ κλπ. Κάποιοι κάνουν κάποια θέματα του φόρουμ τσιφλλίκι τους, το παίζουν ειδήμονες επί παντός επιστητού και όποιος έχει μια διαφορετική εμπειρία που τους ταρακουνά στο ροζ συννεφάκι που βρίσκονται, αμέσως τον βγάζουν τρελό για να συνεχίσουν τον ύπνο τους εκεί πάνω. Στις 25/10 ξανανεβαίνω πάλι με Lufthansa, πτήση LH1285 και αναχώρηση στις 06:15. Λες να μπω σε αεροπλάνο άλλης εταιρίας;

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μπήκα στο φόρουμ για να μοιραστώ την εμπειρία μου, αφιερώνοντας χρόνο. αν κάποιοι την αμφισβητούν, το σέβομαι. Ο αναγνώστης αυτού του θέματος, διαβάζοντας όλα τα ποστ, θα κρίνει τι ισχύει και τι όχι.
καταρχήν θα απαντήσω στο μέλος nykteros. Η πτήση της αεροφλοτ για μόσχα των 00:55 υπάρχει ακόμα. Λες να μπήκα στην Aegean και να νόμιζα πως είμαι στην αεροφλότ; Πόσο πιο ηλίθια σκέψη θα μπορούσες να κάνεις!!! Το αεροδρόμιο που προσγειώθηκα ήταν το Σερεμιέτεβο και όχι το Ντομοτέτοβο. Εσωτερικά πήγα τελικά στο τέρμιναλ D. απλά οι ταρίφες περίμεναν τα "θύματα" μετά τους ιμάντες για τις βαλίτσες για να πάρουν τσάμπα κούρσα. Και στην αθήνα οι αφίξεις είναι στο ισόγειο και οι αναχωρήσεις στον 1ο όροφο. Μπορεί κάλλιστα ένα λαμόγιο ταριφας, να τη στήσει στην έξοδο από τους ιμάντες και να ψαρεύει τουρίστες και κάνοντας το γύρω του αεροδρομίου, πίσω από το πάρκιν να τους πηγαίνει οδικώς επάνω στις αναχωρήσεις που στην ουσία είναι μια σκάλα δρόμος. Που είναι το παράξενο, δεν καταλαβαίνω. απλά εκέι δρουν ανεξέλεγκτα, ενώ εδώ αν γίνει κάτι τέτοιο θα τους μαζέψει η αστυνομία. όσο για το θέμα της βίζας, το υπ. εσωτερικών δεν είχε στείλει τη βίζα μου στο αεροδρόμιο εκ παραδρομής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθώ λίγο. Όσο για τη φωτογραφία μου στη βίζα, δεν χρειάστηκε γιατί ήταν μαζί με την κοπέλα και ένας δικηγόρος και τους είπε δυο κουβέντες και δεν επέμειναν.
έρχεται μετά το μέλος δημητράκης29 που έχει να πάει όπως λέει σε άλλο του ποστ 10 χρόνια στη Λευκορωσία και με διορθώνει πως το λίτρο η βενζίνη έχει 0,75 ευρώ και όχι 0,50 που έγραψα εγώ, όπως και το εισιτήριο στο μετρό 0,18 ευρώ από 0,10 που έγραψα εγώ. έλα ρε Στουρνάρα υπουργέ οικονομικών, πανμέγιστε οικονομολόγε που διαπίστωσες τις τεράστιες διαφορές στις τιμές! Όπως γράφω, πήγα στη Λευκορωσία πριν από 2 χρόνια με ισοτιμία ευρώ-ρούβλι 1-13000. σε δύο χρόνια το κόβεις δύσκολο να έγιναν ανατιμήσεις προϊόντων και διακυμάνσεις ισοτιμιών νομισμάτων; Τώρα τόσο περίπου έχουν οι τιμές. όταν όμως έγραψα το ποστ, ήταν φθηνότερες. Αν εσύ πλήρωνες περισσότερα δεν με απασχολεί.
Πρώτα να διαβάζετε καλά αυτά που γράφει ο άλλος και μετά να απαντάτε με παπαρολογίες για μυθιστορήματα που δήθεν έβγαλε από το μυαλό του ο συντάκτης του ποστ κλπ. Κάποιοι κάνουν κάποια θέματα του φόρουμ τσιφλλίκι τους, το παίζουν ειδήμονες επί παντός επιστητού και όποιος έχει μια διαφορετική εμπειρία που τους ταρακουνά στο ροζ συννεφάκι που βρίσκονται, αμέσως τον βγάζουν τρελό για να συνεχίσουν τον ύπνο τους εκεί πάνω. Στις 25/10 ξανανεβαίνω πάλι με Lufthansa, πτήση LH1285 και αναχώρηση στις 06:15. Λες να μπω σε αεροπλάνο άλλης εταιρίας;

Φίλε, μιας και έχεις φρέσκες πληροφορίες, μπορείς, σε παρακαλώ, να μας ενημερώσεις τι ακριβώς ισχύει για την έκδοση βίζας;

Ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom