Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε τις Ουκρανες τις μετρας παντα μαζι με τα τακουνια, δε τα βγαζουν ποτε  :2funny:
αν εινε ετσι,,,παω παο
σοβαρα τωρα
το ουζγοροντ ειπιδη μαλλον εινε κ ουγκρικα φυλα εντονα εκει ,η πλειοψηφια ειναι κατω του 1.7,θαλεγα στο 1,65 ο μεσος ορος,κ πολυ βαζω
στο λβοβ,εχει αρκετες ψηλες γκομενες,αλλα μπορεις να πας σε κλαμπ λαικο,πχ μιλενιουμ, που εχει μπαζοκατασταση στο 1,60-1,65 το 80%
τωρα με τις τακουνες οκ,πιανουν κ το 1,75!!!
επισης ταπες ειδα παμπολες στις στασεις στο ιβανοφρανκοφσκ περνωντας απο κει πηγενοντας λβοβ,εκει αρχισαν να "με ζωνουν τα φιδια,," :(

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αλλο γιωργακης
ac_georgepapandreou3.jpg

και αλλο λουκασενκο τυπε
lukashenko.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: τυπε μου...

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια οσοι συναγωνιστες εχουν κανει συντομα ταξιδι να δωσουν περαιτερω πληροφοριες για τιμες σε εισητιρια και ξενοδοχεια...ευχαριστω πολυ!!!

Επισκέπτης
Παιδια οσοι συναγωνιστες εχουν κανει συντομα ταξιδι να δωσουν περαιτερω πληροφοριες για τιμες σε εισητιρια και ξενοδοχεια...ευχαριστω πολυ!!!
225 μεσο μοσχασ.σιν 70 το ροσικο βιζακι.σιν 90 το λευκοροσικο βιζακι!

το καλιτερο ειναι να πασ με αιρβαλτικ που ειναι φτινι στο βιλνουσ (λιθουανια) και μετα απο εκι με λεοφοριο σε 5 ορεσ εισαι λευκοροσια!

δε ξερο ομοσ τι πεζι με αιρβαλτικ ,γιατι μαλακιζετε.μια εχι δρομολογιο μια δεν εχι.περιεργοι χιστεσ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ασε φιλε,εισε με μυθους μεγαλομενος
το τι 155-160  παιζει σε μπαζο ,σε ουκρανια δεν λεγετε,διαβασε κ λιγο κμαν τα γραφει κι αυτος για τις ουκρανο-φλομπες
ασε σου λεω...μην παραμυθιαζεσε..

Για τις Λευκορωσίδες έχω γράψει οτι είναι θεόμουνα.Εμφανισιακά πολύ ανώτερες από τις Ουκρανέζες γενικά ψηλές και λεπτές.Αποδίδω την κατώτερη εμφάνιση των Ουκρανέζων ανατολικής,κεντρικής νότιας Ουκρανίας ως προς τους γείτονες(Πολωνία,Ρωσία,Λευκορρωσία) στους εξής λόγους:
1.Υποσιτισμός λόγω κατώτερου βιοτικού επιπέδου
2.Εξοδος πολλών μουνάρων από τη χώρα
3.Γενετικοί λόγοι(επιμιξία με Τατάρους,Ελληνες,Ρουμάνους κτλ όχι τόσο γοητευτικούς λαούς)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Λευκορρωσία είναι η μοναδική σλαυική χώρα που έχω δει που δεν έχει χάσει αισθητό ποσοστό από τις μουνάρες της είναι μια αυθεντική εμπειρία.

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, προγραμματίζω ένα τριήμερο ταξίδι στο Μινσκ για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής:
Πριν από 2 μήνες, σε γνωστή ρώσικη ιστοσελίδα γνωριμιών, μου έστειλε μήνυμα εντελώς στο ξεκάρφωτο μήνυμα μια κοπέλα από το Μινσκ. Φαινόταν ωραίο γκομενάκι και ανταποκρίθηκα. Στην κουβέντα μου είπε πως είχε κλείσει πακέτο διακοπών για γνωστό ελληνικό νησί μέσα στο Σεπτέμβριο. Επειδή η κουβέντα με την πάροδο των ημερών πήγαινε πολύ καλά, αποφάσισα να τη συναντήσω εκεί για ένα ΠΣΚ. Είχα και ένα καλό φίλο που μένει εκεί μόνιμα, βρήκα και φτηνό εισιτήριο και πήγα. Η τύπισσα ήταν πολύ θερμή από το πρώτο βράδυ. Ήθελε συνέχεια να με πιάνει, να έχει σωματική επαφή μαζί μου, αλλά φιλάκια στο στόμα δεν έπεξαν το πρώτο βράδυ (σημειωτέον πως έφτασα βράδυ στο νησί). Την επομένη πήγαμε για μπάνιο όπου έπεσε τρελό χαμούρεμα και το βράδυ τη "συρτάρωσα" στο σπίτι του φίλου, όπου και περάσαμε το βράδυ. Για όσους μαζεύουν πληροφορίες για τις Λευκορωσίδες στο σεξ, η δικιά μου ήταν τέζα ξυρισμένη, πεντακάθαρη, έκανε λυσσασμένη πίπα (ξέφευγε και κανά δόντι καμιά φορά), αλλά δεν τα έπινε, γούσταρε όμως CIF και το απολάμβανε. Έδωσε και κουλούρι Θεσσαλονίκης! Σε θέμα συμπεριφοράς απέναντι στο άντρα, ένοιωθε στον παράδεισο και μόνο που ήσουν δίπλα της. Δεν απαιτούσε φαγήτό, ποτό κλπ, ούτε πετούσε μπηχτές για δώρα κλπ. Ίσως έπαιζε ρόλο και το γεγονός πως είναι 34 ετών χωρισμένη με παιδί. έχει όμως κορμάρα, ύψος γύρω στο 1,65. Το αναφέρω γιατί δεν είναι όλες δίμετρες.

Μετά από όλα αυτά, λέω να κάνω μια καταδρομική επίσκεψη στο Μινσκ όπου και θα με φιλοξενήσει στο σπίτι της, αφού στείλει το μικρό στη μητέρα της.
Αυτά τα αναφέρω για συναγωνιστές που πιθανόν τους ενδιαφέρει είτε μια σχέση με Λευκορωσίδα, είτε ένα σταθερό "συρτάρωμα".

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όσους επισκέφτηκαν πρόσφατα τη χώρα είναι σχετικά με το θέμα της βίζας.
1. Το διαβατήριο μου λήγει στις αρχές Δεκέμβρη του 2011. άκουσα πως για να πάρεις βίζα πρέπει να λήγει το νωρίτερο σε ένα χρόνο. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό, αλλιώς να το ανανεώσω εγκαίρως;
2. Εγώ επειδή θα φιλοξενηθώ σε σπίτι και δε θα μείνω σε ξενοδοχείο ώστε να έχω βάουτσερ για να δείξω στο αεροδρόμιο και να πάρω τη βίζα, χρειάζεται να έχω κάποιο άλλο χαρτί στο αεροδρόμιο του Μινσκ κατά την άφιξή μου, για να πάρω τη βίζα;
3. Να ανταλλάξω ευρώ με ρούβλια στο αεροδρόμιο ή αλλού και που προτείνετε; Σημειωτέον πως δε θα χρειαστώ άμεσα ρούβλια καθότι θα με πάρει η κοπέλα από το αεροδρόμιο.
4. Κατά την αναχώρησή μου, αν μου περισσέψουν ρούβλια μπορώ να τα δώσω και να πάρω πίσω ευρώ ή όχι;
5.Το κόστος της βίζας εξακολουθεί να είναι 90 ευρώ;
6. Λέω να πάρω την πτήση της Λουφτχάνσα μέσω Φρανκφούρτης. Φεύγω από αθήνα μεσημέρι και φτάνω Μινσκ στις 23:00. Εκτός από το διαβατήριό μου δεν χρειάζεται να έχω κάνει άλλες ενέργειες για να μπω στη χώρα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και θα σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου αν τελικά πάω, καθότι τα οικονομικά είναι δύσκολα.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε δεν θελω να σου χαλασω το ρομαντζο..αλλα μηπως...δεν εστειλε μηνυμα σε σενα ολως τυχαιως?μηπως ειδε ας πουμε οτι εισαι απο ελλαδα και αυτη κανονιζοντας της διακοπες της εδω ηθελε καλοκαιρινο και οχι μονο σπονσοριλικι?τωρα για το σεξ..σλαβα και να μην τα πινει εμενα θα με χαλουσε τεσπα..το θεμα ειναι οτι μαλλον αυτη ως 34αρα χωρισμενη με παιδι θα ονειρευται μαλλον κανενα ελληνα γαμπρο να ερθει και να την παρει απο την μιζερια και τα απεραντα χωραφια της λευκορωσιας ισως?παντως εγω δεν θα πηγαινα ποτε μεχρι εκει πανω να ξοδευα τοσα πολλα λεφτα για να γαμησω μια μονο 34αρα 1.65 υψος χωρισμενη με παιδι..ποτε και με τιποτα τσαμπα κοπος..τι να πω εκτος αν θες εσυ να βρεις καμια γυναικα για γαμο..αλλα και παλι δεν μου φαινεται ιδανικη..γνωμη μου αυτα.

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
τυπε δεν θελω να σου χαλασω το ρομαντζο..αλλα μηπως...δεν εστειλε μηνυμα σε σενα ολως τυχαιως?μηπως ειδε ας πουμε οτι εισαι απο ελλαδα και αυτη κανονιζοντας της διακοπες της εδω ηθελε καλοκαιρινο και οχι μονο σπονσοριλικι?τωρα για το σεξ..σλαβα και να μην τα πινει εμενα θα με χαλουσε τεσπα..το θεμα ειναι οτι μαλλον αυτη ως 34αρα χωρισμενη με παιδι θα ονειρευται μαλλον κανενα ελληνα γαμπρο να ερθει και να την παρει απο την μιζερια και τα απεραντα χωραφια της λευκορωσιας ισως?παντως εγω δεν θα πηγαινα ποτε μεχρι εκει πανω να ξοδευα τοσα πολλα λεφτα για να γαμησω μια μονο 34αρα 1.65 υψος χωρισμενη με παιδι..ποτε και με τιποτα τσαμπα κοπος..τι να πω εκτος αν θες εσυ να βρεις καμια γυναικα για γαμο..αλλα και παλι δεν μου φαινεται ιδανικη..γνωμη μου αυτα.
Καταρχήν δεν υπάρχει ρομάντζο. Παίζω μπάλα και εντός των τειχών, αλλά γουστάρω και τη... γιουρολίγκα. Σίγουρα δεν μου εστειλε τυχαία μήνυμα στο Internet. Είχε ήδη κανονίσει διακοπές στην Ελλάδα και προφανώς ήθελε και κάποιον για να βγαίνει. Σπονσοριλίκι δεν έπαιξε σε καμία περίπτωση. Το τριήμερο ξόδεψα για πάρτη της όχι πάνω από 50 ευρώ για κάτι ποτά γιατί είχε κλείσει πακέτο διακοπών "all inclusive", οπότε έτρωγε και έπινε στο ξενοδοχείο όπου πήγαινα κι εγώ και κάναμε μπάνιο, αλλά και σε γειτονικές παραλίες για πιο προσωπικές στιγμές μακριά από το υπόλοιπο γκρουπ των Λευκορώσων. Το πακέτο διακοπών της κόστισε 1000 ευρώ για 10 μέρες. Δε νομίζω πως με τους εκεί μισθούς θα είχε τη δυνατότητα να δώσει 5 μηνιάτικα για διακοπές, αν δεν είχε οικονομική επιφάνεια. άσε που σήκωσε τα μαγαζιά από γουναρικά και κοσμήματα και το μόνο που ζήτησε από μένα ήταν... η γνώμη μου! Ούτε σε απέραντα χωράφια έμενε, ούτε μίζερη ζωή είχε. Ήταν δ/ντρια σε μεγάλη τράπεζα, δικό της σπίτι στα προάστια και ούτε την ενδιαφέρει η Ελλάδα πέρα από διακοπές. Έχει γυρίσει πολλές χώρες της Ευρώπης, Ασίας κλπ, πράγμα που είδα και από τις φωτογραφίες στο προφίλ της και έλαβα το μήνυμα πως δεν είναι ξεβράκωτη. Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση και την ηλικία της, δυστυχώς δεν επιτρέπεται να βάλω φωτογραφία στο φόρουμ, αλλιώς αρκετοί θα συμφωνούσαν μαζί μου.
Σε κάθε περίπτωση, δεν επιθυμώ να λογοδοτήσω για τις επιλογές μου, ούτε θα κρίνω άλλους συναγωνιστές για τις δικές τους. Περί ορέξεως...
Αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει σε αυτά που ρώτησα, έχει καλώς, διαφορετικά, θα προσπαθήσω να βρω μόνος μου την άκρη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην δεν μας ειπες ποσο χρονων εισαι εσυ?Αν εισαι 20-25 σιγουρα θα μπορουσες να βρεις μια στην ηληκια σου αν ομως εισαι 50 τοτε δεν σου παιφτει και ασχημα.Αλλα αφου λες οτι δεν σου τρωει λεφτα κρατα την δεν χανεις τιποτα.Να ξερεις ομως οτι οπως εχω επανελημενα γραψει μια γυναικα πανω απο 25 ετων στις χωρες της πρω'ι'ν Σοβιετικης Ενωσης ειναι GAME OVER! :2funny:.Τωρα για τα ερωτηματα σου 1.Εγω στη θεση σου θα αλλαζα διαβατηριο.Για να κοιμαμαι υσηχος.Απλο ειναι πας στην Αστυνομια φωτογραφιες,ποιστοποιητικο στρατου και οτι αλλα σκατα σου ζητησουν και το βγαζεις.----2.Στη Ρωσσια οι ξενοι συμπληρωνουν ενα χαρτακι με τα στοιχεια τους που τους το σφραγγιζουν στον ελεγχο διαβατηριων και οταν φευγουν το δινουν πισω στον ελεγχο διαβατηριων.Αυτο το χαρτι τοι δινουν οι αεροσυνοδοι στο αεροπαλνο και το συμπηρωνεις.Τωρα για τη Λευκορωσσια δεν μπορω να ξερω αν χρειαζεται κατι τετοιο.Καλο ειναι παντος να ΒΓΑΛΕΙς ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ αν γινεται.Γιατι δεν ξερεις τι μπορει να συμβει εκει περα με τους  :jerking:.-----------3.Λεφτα αλλαξε στη μαυρη αγορα πηγαινε μαζι με τη δικια σου για να μην σε κορο'ι'δεψουνε η διαφορα στις εισοτημιες ειναι πολυ μεγαλη και αξιζει τον κοπο................

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........4.Το ρουβλι Λευκορωσσιας ειναι τοσο ξεφτιλησμενο νομισμα που μονο για Κωλοχαρτο κανει.Αν σου μεινουνε σιγουρα μπορεις να τα αλλαξεις και να παρεις Εβρο αλλα με την εισοτημια τραπεζης.Και αν εκεινη τη στιγμη εχει Ευρο το ανταλακτηριο?Τωρα για την εξαγωγη Ρουβλιων Λευκορωσσιας δεν ξερω.Παντος στη Ρωσσια μεχρι το 1997 θυμαμαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΡΟΥΒΛΙΩΝ! :jerking:----------------5 ΔΕΝ ΞΕΡΩ διοτι εχω Ρωσσικο διαβατηριο δεν χρειαζομαι βιαζα και δεν το κοιταξα ποτέ----------6.Το ερωτημα ειναι παρομοιο με το 2 Βρηκα αυτο το σα'ι'τ της διευθυνση αλοδαπων    γραφει οτι μεσα σε 5 μερες πρεπει να πας στην Αστυνομια να κανεις Ρεγκιστρατσια δεν ειναι τιποτα δυσκολο θα πας μαζι με τη δικια σου και απλως θα φας 2-3 ωρες για :jerking:και γραφει οτι χρειαζεσαι και ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (αν αρρωστισεις) χωρις ομως να διευκρινιζει τιποτα.Ελπιζω να σε κατατοπισα.Τα αλλα παιδια που προσφατα πηγαν Λευκορωσσια θα ξερουν σιγουρα περισσοτερες πληροφωριες

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μίλησα με την δικιά μου και μου είπε πως πρέπει να ενημερώσει το γραφείο διαβατηρίων για την άφιξή μου και πως θα με φιλοξενήσει στο σπίτι της. Κάτι αντίστοιχο κάνουν και τα ξενοδοχεία για τους πελάτες τους. Το έγραψε σε προηγούμενη σελίδα κάποιο μέλος. Το διαβατήριο το ανανεώνω άμεσα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν τελικά πάω, θα σας ενημερώσω για τη διαδικασία για να ξέρετε. Θα προσπαθήσω να περάσω από όλα τα μέρη που αναφέρθηκαν εδώ μέσα ώστε να καταθέσω κι εγώ τη γνώμη μου. Θα δω και τι φίλες έχει ώστε να τις κατεβάσει το επόμενο καλοκαίρι και να βολέψω και κανά φιλαράκι. :knockinb:
Ευχαριστώ Δημήτρη κλπ για τη βοήθεια. Όποιος άλλος μπορεί να συμπληρώσει κάτι, καλοδεχούμενος.

ΥΓ @ dimitrakis29 Στην ηλικία της είμαι κι εγώ, αλλά φίλε μου, αν κάτι μου γυαλίσει δεν κάνω διακρίσεις στην ηλικία καθότι ως γνωστόν "στα 4 κι ας είν και 14"  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Γεια σου ΛΕΜΠΟΥΡΑ! Κατα ρχην Εισαι Ωραιος παιζεις Ευρωλιγκα και μαρεσεις! Μην πτοησε απο κανεναν και κανε αυτο που γουσταρεις αφου ειδες οτι η κοπελα αξιζει!Ουτως η αλλως για την παρτη σου πας,την αλητεια.... σου να κανεις και να πεταξεις τα γκολακια! Στο δια ταυτα. Λευκορωσια δεν εχω παει  αλλα απο την εμπειρια μου σου λεω!
1)Ανανεωσε το διαβατηριο σου,μην το διακινδινευεις με τιποτα.
2)λεφτα αλλαξε οχι στο αεροδρομιο αλλα σε καποια τραπεζα αλου (εγω δεν θα προτιμουσα μαυρη αγορα και συναλαγες στον δρομο!)
3)Δηλωσε το οτι θα φιλοξενηθεις,μην το αμελισεις.

Με το καλο να πας και να μας πεις εντυπωσεις!                           

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Βρήκα εισιτήριο πήγαινε-έλα με Αεροφλότ για Μινσκ μέσω Μόσχας με 235 ευρώ όλα κομπλέ μαζί με τους φόρους. όσο για την πρόσκληση, μου την έκανε η κοπέλα και θα είναι έτοιμη στις 15 Οκτωβρίου. Θέλουν μια φωτοτυπία του δαβατηρίου και τη δ/νση κατοικίας. Εννοείται και τη δ/νση που θα μείνεις στο Μινσκ. Όταν είναι έτοιμο το χαρτί είτε μου το στέλνει ταχυδρομικώς είτε το στέλενει στο αεροδρόμιο του Μινσκ στο τμήμα διαβατηρίων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Τελικα  τι εγινε  πηγες? Αντε να μαθουμε κανενα νεο :)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
μαλλον μενει μονιμα στο Μινσκ και δεν εχει ιντερνετ ...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
αν είσαι ακόμα ζωντανός γράψε τις εμπειρίες σου :cheesy:

Stories