Καλώς εχόντων των πραγμάτων, προγραμματίζω ένα τριήμερο ταξίδι στο Μινσκ για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής:
Πριν από 2 μήνες, σε γνωστή ρώσικη ιστοσελίδα γνωριμιών, μου έστειλε μήνυμα εντελώς στο ξεκάρφωτο μήνυμα μια κοπέλα από το Μινσκ. Φαινόταν ωραίο γκομενάκι και ανταποκρίθηκα. Στην κουβέντα μου είπε πως είχε κλείσει πακέτο διακοπών για γνωστό ελληνικό νησί μέσα στο Σεπτέμβριο. Επειδή η κουβέντα με την πάροδο των ημερών πήγαινε πολύ καλά, αποφάσισα να τη συναντήσω εκεί για ένα ΠΣΚ. Είχα και ένα καλό φίλο που μένει εκεί μόνιμα, βρήκα και φτηνό εισιτήριο και πήγα. Η τύπισσα ήταν πολύ θερμή από το πρώτο βράδυ. Ήθελε συνέχεια να με πιάνει, να έχει σωματική επαφή μαζί μου, αλλά φιλάκια στο στόμα δεν έπεξαν το πρώτο βράδυ (σημειωτέον πως έφτασα βράδυ στο νησί). Την επομένη πήγαμε για μπάνιο όπου έπεσε τρελό χαμούρεμα και το βράδυ τη "συρτάρωσα" στο σπίτι του φίλου, όπου και περάσαμε το βράδυ. Για όσους μαζεύουν πληροφορίες για τις Λευκορωσίδες στο σεξ, η δικιά μου ήταν τέζα ξυρισμένη, πεντακάθαρη, έκανε λυσσασμένη πίπα (ξέφευγε και κανά δόντι καμιά φορά), αλλά δεν τα έπινε, γούσταρε όμως CIF και το απολάμβανε. Έδωσε και κουλούρι Θεσσαλονίκης! Σε θέμα συμπεριφοράς απέναντι στο άντρα, ένοιωθε στον παράδεισο και μόνο που ήσουν δίπλα της. Δεν απαιτούσε φαγήτό, ποτό κλπ, ούτε πετούσε μπηχτές για δώρα κλπ. Ίσως έπαιζε ρόλο και το γεγονός πως είναι 34 ετών χωρισμένη με παιδί. έχει όμως κορμάρα, ύψος γύρω στο 1,65. Το αναφέρω γιατί δεν είναι όλες δίμετρες.
Μετά από όλα αυτά, λέω να κάνω μια καταδρομική επίσκεψη στο Μινσκ όπου και θα με φιλοξενήσει στο σπίτι της, αφού στείλει το μικρό στη μητέρα της.
Αυτά τα αναφέρω για συναγωνιστές που πιθανόν τους ενδιαφέρει είτε μια σχέση με Λευκορωσίδα, είτε ένα σταθερό "συρτάρωμα".
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όσους επισκέφτηκαν πρόσφατα τη χώρα είναι σχετικά με το θέμα της βίζας.
1. Το διαβατήριο μου λήγει στις αρχές Δεκέμβρη του 2011. άκουσα πως για να πάρεις βίζα πρέπει να λήγει το νωρίτερο σε ένα χρόνο. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό, αλλιώς να το ανανεώσω εγκαίρως;
2. Εγώ επειδή θα φιλοξενηθώ σε σπίτι και δε θα μείνω σε ξενοδοχείο ώστε να έχω βάουτσερ για να δείξω στο αεροδρόμιο και να πάρω τη βίζα, χρειάζεται να έχω κάποιο άλλο χαρτί στο αεροδρόμιο του Μινσκ κατά την άφιξή μου, για να πάρω τη βίζα;
3. Να ανταλλάξω ευρώ με ρούβλια στο αεροδρόμιο ή αλλού και που προτείνετε; Σημειωτέον πως δε θα χρειαστώ άμεσα ρούβλια καθότι θα με πάρει η κοπέλα από το αεροδρόμιο.
4. Κατά την αναχώρησή μου, αν μου περισσέψουν ρούβλια μπορώ να τα δώσω και να πάρω πίσω ευρώ ή όχι;
5.Το κόστος της βίζας εξακολουθεί να είναι 90 ευρώ;
6. Λέω να πάρω την πτήση της Λουφτχάνσα μέσω Φρανκφούρτης. Φεύγω από αθήνα μεσημέρι και φτάνω Μινσκ στις 23:00. Εκτός από το διαβατήριό μου δεν χρειάζεται να έχω κάνει άλλες ενέργειες για να μπω στη χώρα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και θα σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου αν τελικά πάω, καθότι τα οικονομικά είναι δύσκολα.