Επισκέπτης
καπιοσ πορνοσ που θα ανεβει μινσκ 26 αυγουστου????
τυπε αρχισες τις εισαγωγες προιοντων?22-30 αυγουστου θα ερθουν εδω 2 αξιοθεατα χυστη μου.... να τα δεις να δεις τι θα χασεις οταν πας επανω
διστιχοσ αυτοι οι ανθροποι εκι πανο εχουν τιν αιονια καταρα αυτουνου του μαλακοκαυλι!!
θα τον εχουν πανο στο κεφαλι τουσ μεχρι να γερασι και να ψοφισι ο πουστισ!!!!
τυπε τους μπαγλαρωσαν?επεσε και καμια ψιλη?
οι αλητες ειναι εναντια στον προεδρο που κερδισε τις εκλογες με 90%
χερετο τουσ πορνουσ!αυριο το προι με τιν πορνοαυγουλα θα ειμαι στο μινσκ!τι θελετε χιστες μου να σασ φερο πορνοδορο-σουβενιρ?μιποσ μια λευκοροσιδα για τον καθενα σασ?
οπιοσ πορνοσ ανεβει μινσκ ασ ειδοποιησει μεχρι το βραδι!
σαν να εγινε κιολασ θειε πορνε αλλαν!!!!Εγω ανηψιε θέλω αυτήν
ας ειναι και ημιτασιον δεν χρειαζεται να ειναι η ιδια αλλά ετσι την θελω
χχαχχαχαχχαχχχαχααααααααααααααααααααααααααα
αυτη τη στιγμη στη μαυρη το αλλαζεις 9200 χιστι[size=20pt]πιοσ πορνοσ ξερι ,το ενα ευρο ποσο βελαρουσιανα ρουβλια ειναι?[/size]
εγο αλλαξα μια φορα με 11.000 και μια ακομα με 12.000!αυτη τη στιγμη στη μαυρη το αλλαζεις 9200 χιστι
Ο Λουκασενκο ειπε οτι απο της 15 Σεπτεβριου θα σταματισει να στιριζει το Ρουβλι οποτε συντομα θα θα αλλαζεις και με 20.000 και με 30.000εγο αλλαξα μια φορα με 11.000 και μια ακομα με 12.000!
ειμαι μεγαλοσ πορνοσ ε?
μολισ επεσπρεψα απο μισνκ!πολι πορνοδεσ πολι!!!!
παρα πολι πορνοδεσ μου ακουγετε!Ο Λουκασενκο ειπε οτι απο της 15 Σεπτεβριου θα σταματισει να στιριζει το Ρουβλι οποτε συντομα θα θα αλλαζεις και με 20.000 και με 30.000
παρα πολι πορνοδεσ μου ακουγετε!
αλλο γιωργακηςτο μινσκακι δεν ειναι ορεα πολι σε σχεσι με τιν αθινα.
δεν ειναι καλτ.δεν εχι παρακμι βρομια και δισοδια.δεν εχι τον ρομαντισμο γενικα που εχι ι μπουρδελιαρα αθινα!δε θα μπορουσα να ζισο ποτε σε μια πολι χορισ παρακμι,χορισ πρεζακια να βαρανε τιν παραμιθα τουσ στουσ πεζοδρομουσ τισ ιασονοσ,χορισ τα πιθικια εγλιματιεσ σομαλουσ που σκοτονουν για ενα ευρο!!!!!
γενικα ειναι μια πολι που δεν σου ανεβαζει τιν ανδρεναλινι καθολου!
ενο στιν αθινα ι ανδρεναλινι κοριφονετε ειδικα στο ιστορικο κενδρο με τουσ αραπιδεσ να σε φλερταρουν με τισ απιλιτικεσ και αγριεσ ματιεσ τουσ!
ασε αυτα τωρατο μινσκακι δεν ειναι ορεα πολι σε σχεσι με τιν αθινα.
δεν ειναι καλτ.δεν εχι παρακμι βρομια και δισοδια.δεν εχι τον ρομαντισμο γενικα που εχι ι μπουρδελιαρα αθινα!δε θα μπορουσα να ζισο ποτε σε μια πολι χορισ παρακμι,χορισ πρεζακια να βαρανε τιν παραμιθα τουσ στουσ πεζοδρομουσ τισ ιασονοσ,χορισ τα πιθικια εγλιματιεσ σομαλουσ που σκοτονουν για ενα ευρο!!!!!
γενικα ειναι μια πολι που δεν σου ανεβαζει τιν ανδρεναλινι καθολου!
ενο στιν αθινα ι ανδρεναλινι κοριφονετε ειδικα στο ιστορικο κενδρο με τουσ αραπιδεσ να σε φλερταρουν με τισ απιλιτικεσ και αγριεσ ματιεσ τουσ!
μασ προλαβαν τα μεμετια οι τουρκοι!!!!γαμανε ασταματιτα,λισασμενα ,αυστιρα ,ριθμικα ,αυταρχικα αλλα και σιναμα ρομαντικα!ασε αυτα τωρα
πες μας τι γινετε εκει?εχει ψωμι?γαμας ευκολα κ καλα?η παλι κι εκει τζιπ,κ 100-200ευρα παει η κατασταση?
αναμενουμε με αγωννια,γιατι η γειτονια μας ειναι "καμενη" οπως ξερεις κι εσυ
τελευταιας ελπιδα εκει εκει στο μπελαρους
δωσε θεμα ρε τυπε
αναμενουμε εναγωνιως