Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καπιοσ πορνοσ που θα ανεβει μινσκ 26 αυγουστου????

Επισκέπτης
καπιοσ πορνοσ  που θα πορνιασι μινσκ 26 αυγουστου???

Επισκέπτης
πιοσ πορνοσ ξερι ,το ενα ευρο ποσο βελαρουσιανα ρουβλια ειναι?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
διστιχοσ αυτοι οι ανθροποι εκι πανο εχουν τιν αιονια καταρα αυτουνου του μαλακοκαυλι!!
θα τον εχουν πανο στο κεφαλι τουσ μεχρι να γερασι και να ψοφισι ο πουστισ!!!!

O Θεος να προσεχει το προεδρο που τις εχει κλειδαμπαρωμενες τις λευκορωσσιδες και δεν τις εχουν γαμησει οι αφγανο-πακιστανοι του τσιπρα...

Επισκέπτης
[size=20pt]πιοσ πορνοσ ξερι ,το ενα ευρο ποσο βελαρουσιανα ρουβλια ειναι?[/size]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οποια ισοτημια και να ειναι η επισημη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Τωρα δε εχει αρχισει και εχει ελειψη κρεατος!Διοτι οι παραγωγοι προτιμανε να πουλανε το κρεας στην Ρωσσια και να πληρωνονται σε Ρωσσικα ρουβλια παρα να το πουλανε στην εσωτερικη αγορα που ο Λουκασενκο εχει παγωσει της τιμες.

Επισκέπτης
χερετο τουσ πορνουσ!αυριο το προι με τιν πορνοαυγουλα θα ειμαι στο μινσκ!τι θελετε χιστες μου να σασ φερο πορνοδορο-σουβενιρ?μιποσ μια λευκοροσιδα για τον καθενα σασ?
οπιοσ πορνοσ ανεβει μινσκ ασ ειδοποιησει μεχρι το βραδι!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χερετο τουσ πορνουσ!αυριο το προι με τιν πορνοαυγουλα θα ειμαι στο μινσκ!τι θελετε χιστες μου να σασ φερο πορνοδορο-σουβενιρ?μιποσ μια λευκοροσιδα για τον καθενα σασ?
οπιοσ πορνοσ ανεβει μινσκ ασ ειδοποιησει μεχρι το βραδι!

Εγω ανηψιε θέλω αυτήν
ας ειναι και ημιτασιον δεν χρειαζεται να ειναι η ιδια αλλά ετσι την θελω
χχαχχαχαχχαχχχαχααααααααααααααααααααααααααα

Συνημμένα

• 71.jpg
    71.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγο αλλαξα μια φορα με 11.000 και μια ακομα με 12.000!
ειμαι μεγαλοσ πορνοσ ε? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μολισ επεσπρεψα απο μισνκ!πολι πορνοδεσ πολι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ο Λουκασενκο ειπε οτι απο της 15 Σεπτεβριου θα σταματισει να στιριζει το Ρουβλι οποτε συντομα θα θα αλλαζεις και με 20.000 και με 30.000

Επισκέπτης
το μινσκακι δεν ειναι ορεα πολι σε σχεσι με τιν αθινα.
δεν ειναι καλτ.δεν εχι παρακμι βρομια και δισοδια.δεν εχι τον ρομαντισμο γενικα που εχι ι μπουρδελιαρα αθινα!δε θα μπορουσα να ζισο ποτε σε μια πολι χορισ παρακμι,χορισ πρεζακια να βαρανε τιν παραμιθα τουσ στουσ πεζοδρομουσ τισ ιασονοσ,χορισ τα πιθικια εγλιματιεσ σομαλουσ που σκοτονουν για ενα ευρο!!!!!
γενικα ειναι μια πολι που δεν σου ανεβαζει τιν ανδρεναλινι καθολου!
ενο στιν αθινα ι ανδρεναλινι κοριφονετε ειδικα στο ιστορικο κενδρο με τουσ αραπιδεσ να σε φλερταρουν με τισ απιλιτικεσ και αγριεσ ματιεσ τουσ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ειναι καλτ.δεν εχι παρακμι βρομια και δισοδια.δεν εχι τον ρομαντισμο γενικα που εχι ι μπουρδελιαρα αθινα!δε θα μπορουσα να ζισο ποτε σε μια πολι χορισ παρακμι,χορισ πρεζακια να βαρανε τιν παραμιθα τουσ στουσ πεζοδρομουσ τισ ιασονοσ,χορισ τα πιθικια εγλιματιεσ σομαλουσ που σκοτονουν για ενα ευρο!!!!!
ενο στιν αθινα ι ανδρεναλινι κοριφονετε ειδικα στο ιστορικο κενδρο με τουσ αραπιδεσ να σε φλερταρουν με τισ απιλιτικεσ και αγριεσ ματιεσ τουσ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλο γιωργακης
ac_georgepapandreou3.jpg

και αλλο λουκασενκο τυπε
lukashenko.jpg

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ασε αυτα τωρα
πες μας τι γινετε εκει?εχει ψωμι?γαμας ευκολα κ καλα?η παλι κι εκει τζιπ,κ 100-200ευρα παει η κατασταση?
αναμενουμε με αγωννια,γιατι η γειτονια μας ειναι "καμενη" οπως ξερεις κι εσυ
τελευταιας ελπιδα εκει εκει στο μπελαρους

δωσε θεμα ρε τυπε
αναμενουμε εναγωνιως

Επισκέπτης
ασε αυτα τωρα
πες μας τι γινετε εκει?εχει ψωμι?γαμας ευκολα κ καλα?η παλι κι εκει τζιπ,κ 100-200ευρα παει η κατασταση?
αναμενουμε με αγωννια,γιατι η γειτονια μας ειναι "καμενη" οπως ξερεις κι εσυ
τελευταιας ελπιδα εκει εκει στο μπελαρους

δωσε θεμα ρε τυπε
αναμενουμε εναγωνιως
μασ προλαβαν τα μεμετια οι τουρκοι!!!!γαμανε ασταματιτα,λισασμενα ,αυστιρα ,ριθμικα ,αυταρχικα αλλα και σιναμα ρομαντικα!
πολι ορεοσ διαλογοσ στισ γινεκιεσ τουαλετεσ στο κλαμπ που πιγα αναμεσα σε διο πορνεσ!
πορνι νο 1:μου δινι 100 ευρο ο τουρκοσ.
πορνι νο2:ε και?
πορνι νο1:και πρεπει να με γαμισι 100 φορεσ????

το πιο γελιο τισ ιποθεσισ εινια οτι τον γιοσε στο τελοσ το τουρκο και βρικε ενα λευκοροσο που χορευανε και φιλιοντουσαν!!!!
χαχαχαχαχαχα!!!!
τα πορνιδια εχουν καταλαβι οτι τα μεμετια ειναι αχορταγεσ αγαμιτεσ μιχανεσ τισ γκαυλασ!τα κρεατινα δαβλια τουσ διψανε για φρεσκο μουνακι !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom