odessa2009
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για πες μου:απο σαλον πηγες καθολου?Αγια Πετρουπολη δεν εμεινες ευχαριστημενος απο το Антея και λογικο ειναι εκει πανε μπουλουκι.Αν θυμασαι πηγαμε ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ τη χειροτερη μερα και ωρα!Παντος εκει μπορεις καμια φορα να πετυχεις καλα κοματια.Για πες για Μινσκ,εχει σαλον ή τα εχει κλεισει ολα ο Λουκασενκο?ΠΑΡΕ ΛΑΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΝΣΚ
οπως σου ειπα δεν μπορω να βοηθησω αρκετα γιατι ανεβηκα με ετοιμα conne (που δεν προλαβαινα να τα συναντησω κ ολα..) γενικα πανω κατω οπως ειπαν και οι προηγουμενοι..αλλα μπορω να πω few points (οποιος ανεβει θελει κατι συγκεκριμενο ας μ στειλει μηνυμα)
απο μαγαζια :
1)NEXT (αρκετες επαγγελματιες εκει , ναι με τα μαυρα γυαλια ειναι καλο σημα για να τις ξεχωρισεις..οπως επισης και στο lobby του crown plaza )
2)Alcatraz (πιπινοφαση , αρκετα καλος κοσμος..) )
3)Αfica (μου αρεσε κ αυτο αρκετα πιπινια και εκει)
4)Μadisson (πολυ καλο μερος για γνωριμιες...)
5)zuralinka(kapws etsi..απολυτο μερος..! με πιστα στο κεντρο τραπεζια γυρω γυρω..περνεις τις γκομενες χορευεις..πανικος )
03/06/2011 - 04/06/2011............συνολο 3 μερες
και βεβαια σε αυτη τη ΜΙΑ διανυκτερευση, εμαθες τα παντα πηγες παντου, εβγαλες συμπερασματα, σε κυνηγησε η KGB εφαγες ξυλο σε ολα τα κλαμπ και πηδηξες και 5 γκομενες
συνεχισε τα φιδια, πλακα εχεις....
ουτε ο jason bourne ετσι τυπε
1200 μαζι με αεροπορικα φαγητο ξενοδοχειο?ολα μαζι ετσι για μια βδομαδα?1 week
περιπου κανα 1200 (δεν τα εχω υπολογισει ακριβως) αλλα εκει πανω κατω ισως κ ποιο λιγα.
2free+ 1 paid
Ωχ ρε φίλε αφού δε θα πας ποτέ.Σιγά να μην πας.