Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο δροσεροσ σακισ ιταν εχθεσ στιν λουκασενκοχορα!
κριμα που ειναι δροσεροσ ο σακισ.
του ελεγε το λευκοροσιδι στα ροσικα οτι τον λατρευι αλλα ο δροσεροσ σιγα μι τιν πιτσιλισε!
αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη και τι πηγε να κανει στη Λευκορωσσια?Σε λαθος μερος πηγε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Συγγνωμη και τι πηγε να κανει στη Λευκορωσσια?Σε λαθος μερος πηγε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ντε!!!!εκι πανε μονο οσοι θελουν να χισουν!αυτοσ τι δουλια εχι εκι περα ο δροσεροσ!!!
ι ατακα σου θα μινι στιν ιστορια τελικα ''ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ''

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Καλύτερα να είμαι δικτάτορας παρά γκέι"
Έξαλλος ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, λόγω της απειλής κυρώσεων από την ΕΕ. Διαβάστε τι δήλωσε (Vid)
Με τη φράση "καλύτερα να είμαι δικτάτορας παρά γκέι" ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος τον χαρακτήρισε "τελευταίο δικτάτορα της Ευρώπης", μετά την απειλή των Βρυξελλών για περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος του καθεστώτος του Μινσκ.
Ο Βεστερβέλε είναι ο πρώτος υπουργός στη Γερμανία που δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Την περασμένη εβδομάδα οι Ευρωπαίοι ηγέτες ζήτησαν τη λήψη μέτρων ώστε να ασκηθούν και άλλες πιέσεις στον επί 18 χρόνια πρόεδρο της Λευκορωσίας που έχει κατηγορηθεί για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Belta ο Λουκασένκο απάντησε ότι η χώρα του θα αντιδράσει έντονα στην επιβολή κυρώσεων.
"Πρόκειται για υστερία. Και όπως βλέπετε, στην εμπροσθοφυλακή βρίσκονται δύο είδη πολιτικών ο ένας μένει στη Βαρσοβία και ο άλλος στο Βερολίνο. Όποιος φώναζε για δικτατορία όταν το άκουσα, σκέφτηκα: καλύτερα να είμαι δικτάτορας παρά γκέι".
Η Πολωνία, χώρα που συνορεύει με τη Λευκορωσία, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής απέναντι στο Μινσκ και συχνά δέχεται πυρά από την κυβέρνηση του Λουκασένκο για τη στάση της αυτή.
Ο Λευκορώσος πρόεδρος έχει επικρίνει την ομοφυλοφιλία και στο παρελθόν. Πέρσι δήλωσε ανοιχτά ότι "δεν του αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι".
Ο Βεστερβέλε πάντως απάντησε ότι οι δηλώσεις του Λουκασένκο "μιλούν από μόνες τους" και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να μετακινηθεί «ούτε χιλιοστό» από τις θέσεις του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία στη Λευκορωσία.
Ο Στέφεν Ζάιμπερτ, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, σχολίασε επίσης επικριτικά τις δηλώσεις του Λουκασένκο. "Δυστυχώς δείχνει σαφώς τη στάση του Λευκορώσου προέδρου απέναντι σε βασικά δικαιώματα. Είναι ενδιαφέρον που μαθαίνουμε μ' αυτόν τον τρόπο ότι ο κ. Λουκασένκο κατατάσσει τον εαυτό του στους δικτάτορες. Αυτή είναι η άποψη στην οποία έχει καταλήξει εδώ και καιρό η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και για την οποία ο Λευκορώσος πρόεδρος μας δίνει αποδείξεις σχεδόν καθημερινά", κατέληξε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο δροσεροσ σακισ ιταν εχθεσ στιν λουκασενκοχορα!
κριμα που ειναι δροσεροσ ο σακισ.
του ελεγε το λευκοροσιδι στα ροσικα οτι τον λατρευι αλλα ο δροσεροσ σιγα μι τιν πιτσιλισε!
αυτοι οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!!
πορνοδες τιπε
πορνοδες πολι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω χαιρομαι που εχει γεμισει πουστιδες!Μας μενουν περισσοτερες γυναικες.Ενα αλλο καλο στη Ρωσσια ειναι οτι ολες οι γκομενες τωρα εχουν παρει αυτοκινητα! (Αξιας 8.000-13.000 Ευρω) σε καμια δεν αρεσει να οδιγει!Με οαρακαλανε να συναντιθουμε για να τους παω εγω με το αμαξι τους! :2funny:Δεν καταλαβαινω γιατι τα πηρανε τοτε τα αυτοκινητα? :2funny: :think:

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
lebouras
αποσυνδεδεμένος
Τελευταία σύνδεση: 20/10/11, 00:12

:think:

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μετά από καιρό να γράψω πληροφορίες από την επίσκεψή μου. Πήρα μια βραδινή πτήση της aeroflot (αναχώρηση 00:55) όπου ήμασταν στο αεροπλάνο 20 άτομα όλα κι όλα. Με το που απογειωθήκαμε, έβγαλαν όλοι οι ρώσοι τα παπούτσια τους και έγινε της βρωμόκαλτσας. Φτάνω στο αεροδρόμιο της μόσχας τα χαράματα όπου επρεπε να πάω στο terminal D για να πάρω την πτήση για Μινσκ. Με βλέπου ξένο και μου την πέφτουν τα ταρίφια για να με πάνε στο termonal D μέσω Σιβηρίας. Αρνούμαι και λέω του πούστη, δεν μπορεί να μην υπάρχει δρόμος εσωτερικά. Πάω να φύγω ένας ταρίφας με παίρνει απο πίσω. Κοιτάζω βιτρίνες, πάω στο μπαρ, στο εστιατόριο, αυτός από πίσω να με πάρει κούρσα. Τελικά για να γλυτώσω πάω τουαλέτα. Μπάινει σε λίγο κι αυτός μέσα, τα παίρνω στο κρανίο και όπως έριχνα ένα πούτσο κάτουρο στον ουρητήρα, γυρνάω με το καυλί και του λέω "fuck you" και μόνο τότε την έκανε. η καθαρίστρια έμεινε με τη σφουγγαρίστρα κάγκελο. όποιοι βρεθείτε εκεί προσοχή τους ταρίφες. έχουν και κάτι καρτελάκια και σου λένε πως εργάζονται εκεί κλπ. Περιμένω 4 ώρες το αεροπλάνο για Μινσκ. η αίθουσα είναι για εσωτερικές πτήσεις και βρωμάει ποδαρίλα μαζί με ψαρίλα καθότι όλοι έχουν βγάλει παπούτσια και τρώνε σολωμό. Μπαίνω στο αεροπλάνο που επίσης βρωμάει φαγητο-οινοπνευματο-μασχαλίλα. φτάνω Μινσκ. Πάω να περάσω από τον έλεγχο όπου ήταν μια νταρντάνα με πράσινη στρατιωτική στολή κουμουνιστικού τύπου. εσύ περίμενεμου λέει. περνάει όλο το αεροπλάνο, κάτι κινέζοι, ιταλοί, αραπάδες, εγώ να περιμένω. Αφού πέρασε και η σκόνη, μου λέει "you problem"! Δεν είχα βίζα, αλλά ευτυχώς είχα πει στην κοπέλα να μου στείλει με φαξ το χαρτί της έγκρισης για είσοδο στη χώρα από το υπ. εσωτερικών τους. Το δείχνω στη νταρντάνα και μου λέει ΟΚ, ακολούθα. διασχίζω το μισό αεροδρόμιο και πάω στο γραφείο μετανάστευσης. Στο μεταξύ έρχεται και η κοπελιά μαζί μου για βοήθεια. Η βίζα κοστίζει 90 ευρώ!!! ήθελε και φωτογραφία που δεν είχα, αλλά τελικά μου τη χάρισαν.
Το μινσκ τώρα, είναι μια κλασική σοβιετικού τύπου πόλη. Το φαί είναι χάλια, αλλά τα γκομενάκι αφοράνε σορτσάκια και σούπερ μίνι φούστες και ας έχει έξω -10. Το εισιτήριο στο Μετρό έχει 0,10 ευρώ και η βενζίνη 0,50 ευρώ το λίτρο. δώσε κυβικά στο λάό πρόεδρε!!! Η διασκέδαση στα clubs είναι 40 χρόνια πίσω. Σχεδόν όλοι κάθονται. το ελληνικό στυλ μπαράκι ΄και ποτό στο όρθιο δεν παίζει. Έχει πίστα, όλοι χορεύουν και έχει συνήθως σόου και καραόκε. Κάνουν και διαγωνισμούς με έπαθλα.... βότκα!
Στο ψητό τώρα, οι γυναίκες παίζουν πολύ. Πάνε στα clubs για γνωριμίες και ψάχνονται. Αν τους μιλήσεις θα σου απαντήσουν και δεν είναι σαν τις δικές μας που αν τους μιλήσεις σε σκανάρουν και παίρνουν ύφος σα να μυρίζουν σκατά. Το  μόνο πρόβλημα είναι πως σπάνια θα βρεις κάποια να μιλάει αγγλικά, οπότε εκεί τελειώνει και η προσπάθεια να ρίξεις γύπα. ΄Στα μαγαζιά παίζει πολύ ιταλός και Τούρκος που την έχουν πάρει χαμπάρι τη δουλειά και κερνούν μπουκάλι ή στέλνουν λουλούδια στα γκομενάκια. Είχα βγει με τις φίλες της δικιάς μου και ένας Τούρκος έστειλε λουλούδια σε μια φίλη της αλλά πήρε ένα μπουκέτο παπάρια γιατί ήταν παντρεμένη με ποδοσφαιριστή που μάλιστα έμαθα πως έπαιζε ένα φεγγάρι πριν μερικά χρόνια στον Πανιώνιο. Αυτά σε γενικές γραμμές. κρατώ ακόμα επαφή με την κοπέλα και μάλιστα πληρώνει μόνη της τα εισιτήρια για να έρθει ελλάδα, χριστούγεννα, πάσχα και Καλοκαίρι.

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
"μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα στους καμπους πεφτει χιονι"
περαστικα φιλε!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετά από καιρό να γράψω πληροφορίες από την επίσκεψή μου. Πήρα μια βραδινή πτήση της aeroflot (αναχώρηση 00:55) όπου ήμασταν στο αεροπλάνο 20 άτομα όλα κι όλα. Με το που απογειωθήκαμε, έβγαλαν όλοι οι ρώσοι τα παπούτσια τους και έγινε της βρωμόκαλτσας. Φτάνω στο αεροδρόμιο της μόσχας τα χαράματα όπου επρεπε να πάω στο terminal D για να πάρω την πτήση για Μινσκ. Με βλέπου ξένο και μου την πέφτουν τα ταρίφια για να με πάνε στο termonal D μέσω Σιβηρίας. Αρνούμαι και λέω του πούστη, δεν μπορεί να μην υπάρχει δρόμος εσωτερικά. Πάω να φύγω ένας ταρίφας με παίρνει απο πίσω. Κοιτάζω βιτρίνες, πάω στο μπαρ, στο εστιατόριο, αυτός από πίσω να με πάρει κούρσα. Τελικά για να γλυτώσω πάω τουαλέτα. Μπάινει σε λίγο κι αυτός μέσα, τα παίρνω στο κρανίο και όπως έριχνα ένα πούτσο κάτουρο στον ουρητήρα, γυρνάω με το καυλί και του λέω "fuck you" και μόνο τότε την έκανε. η καθαρίστρια έμεινε με τη σφουγγαρίστρα κάγκελο. όποιοι βρεθείτε εκεί προσοχή τους ταρίφες. έχουν και κάτι καρτελάκια και σου λένε πως εργάζονται εκεί κλπ. Περιμένω 4 ώρες το αεροπλάνο για Μινσκ. η αίθουσα είναι για εσωτερικές πτήσεις και βρωμάει ποδαρίλα μαζί με ψαρίλα καθότι όλοι έχουν βγάλει παπούτσια και τρώνε σολωμό. Μπαίνω στο αεροπλάνο που επίσης βρωμάει φαγητο-οινοπνευματο-μασχαλίλα. φτάνω Μινσκ. Πάω να περάσω από τον έλεγχο όπου ήταν μια νταρντάνα με πράσινη στρατιωτική στολή κουμουνιστικού τύπου. εσύ περίμενεμου λέει. περνάει όλο το αεροπλάνο, κάτι κινέζοι, ιταλοί, αραπάδες, εγώ να περιμένω. Αφού πέρασε και η σκόνη, μου λέει "you problem"! Δεν είχα βίζα, αλλά ευτυχώς είχα πει στην κοπέλα να μου στείλει με φαξ το χαρτί της έγκρισης για είσοδο στη χώρα από το υπ. εσωτερικών τους. Το δείχνω στη νταρντάνα και μου λέει ΟΚ, ακολούθα. διασχίζω το μισό αεροδρόμιο και πάω στο γραφείο μετανάστευσης. Στο μεταξύ έρχεται και η κοπελιά μαζί μου για βοήθεια. Η βίζα κοστίζει 90 ευρώ!!! ήθελε και φωτογραφία που δεν είχα, αλλά τελικά μου τη χάρισαν.
Το μινσκ τώρα, είναι μια κλασική σοβιετικού τύπου πόλη. Το φαί είναι χάλια, αλλά τα γκομενάκι αφοράνε σορτσάκια και σούπερ μίνι φούστες και ας έχει έξω -10. Το εισιτήριο στο Μετρό έχει 0,10 ευρώ και η βενζίνη 0,50 ευρώ το λίτρο. δώσε κυβικά στο λάό πρόεδρε!!! Η διασκέδαση στα clubs είναι 40 χρόνια πίσω. Σχεδόν όλοι κάθονται. το ελληνικό στυλ μπαράκι ΄και ποτό στο όρθιο δεν παίζει. Έχει πίστα, όλοι χορεύουν και έχει συνήθως σόου και καραόκε. Κάνουν και διαγωνισμούς με έπαθλα.... βότκα!
Στο ψητό τώρα, οι γυναίκες παίζουν πολύ. Πάνε στα clubs για γνωριμίες και ψάχνονται. Αν τους μιλήσεις θα σου απαντήσουν και δεν είναι σαν τις δικές μας που αν τους μιλήσεις σε σκανάρουν και παίρνουν ύφος σα να μυρίζουν σκατά. Το  μόνο πρόβλημα είναι πως σπάνια θα βρεις κάποια να μιλάει αγγλικά, οπότε εκεί τελειώνει και η προσπάθεια να ρίξεις γύπα. ΄Στα μαγαζιά παίζει πολύ ιταλός και Τούρκος που την έχουν πάρει χαμπάρι τη δουλειά και κερνούν μπουκάλι ή στέλνουν λουλούδια στα γκομενάκια. Είχα βγει με τις φίλες της δικιάς μου και ένας Τούρκος έστειλε λουλούδια σε μια φίλη της αλλά πήρε ένα μπουκέτο παπάρια γιατί ήταν παντρεμένη με ποδοσφαιριστή που μάλιστα έμαθα πως έπαιζε ένα φεγγάρι πριν μερικά χρόνια στον Πανιώνιο. Αυτά σε γενικές γραμμές. κρατώ ακόμα επαφή με την κοπέλα και μάλιστα πληρώνει μόνη της τα εισιτήρια για να έρθει ελλάδα, χριστούγεννα, πάσχα και Καλοκαίρι.
Δεν εχω δει κατι τετοιο τοσα χρονια που πεταω να βγαζουν τα παπουτσια.Ουτε να τρωει κανεις ψαρι,τωρα αν επεσες στην περιπτωση δεν ξερω.Για τη Μοσχα απο το Α στο D πας μεσα απο διαδρομους το αεροδρομιο ειναι σαν Γ μιλαω για το Σερεμετσιεβο πως γινεται να σε πανε με αυτοκινητο δεν το καταλαβαινω?Τωρα για Λευκορωσσια το εισητηριο του Μετρο εχει 2000 ρουβλια Λευκορωσσιας δηλαδη 0.18 Ευρω περιπου.Η βενζινη δεν εχει 0.5 Ευρω αλλα γυρω στα 0.75 Ευρω 8500+ ρουβλια.Το φα'ι' οντως ειναι χάλια οπως σε ολη τη Ρωσσια και το κακο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΤΣΑ ΧΑΤ (θα κανουνε τωρα πότε δεν ξερει κανεις?)οι πιτσες τους ειναι αθλιες (λιγο καλητερες απο της κατεψυγμενες) ουτε KFC εχει ομως 7 Μακ Ντοναλντς που τα περισσοτερα ειναι 24ωρα :)ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ Με τα Μακ Ντοναλντς ειναι ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ :headbang: :headbang: :headbang:Π.Χ. ΜΠΙΓΚ ΤΕ'Ι'ΣΤΙ στο Μινσκ κανει 39900 ρουβλια Λευκορωσσιας (4.7 Ευρω) στην Αγια Πετρουπολη κανει 147 ρουβλια (3.5 Ευρω) στο Μακ Ντοναλντς τα περισσοτερα ειδη εχουν αυτη τη διαφορα στις τιμες!Οταν λες Τουρκους και Ιταλους μιλας για χιλιαδες ή μονο στις Ντισκο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για τα διαμερισματα εχουνε τρελλαθει εντελως στο Μινσκ :headbang:ζητανε οσα θελουνε :headbang:λες και ειναι Ζυριχη! :2funny:οι τιμες ξεκινανε απο 40 Ευρω τη μερα με ψαξιμο και παζαρι βρισκεις με 30  :rockon:Για συγκριση στο Μογκιλιωφ που δεν ειναι και κανενα χωριο 366.000 κατοικους εχει βρισκεις απο 10 $ τη μερα με το μηνα ανετα με 150 $ και δεν εχει Τουρκους,Ιταλους ή Αραπαδες.Βεβαια εκει δεν εχει ουτε Μακ Ντοναλντς :2funny: αλλα για σεξοτουρισμο δεν ειναι ασχημα αν βεβαια ξερεις Ρωσσικα και εχεις καποια πειρα απο ανατολικο μπλοκ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μινσκ  Mall Arena Aν απορειτε γιατι ειναι τοσο αδειοι η δρομοι ειναι γιατι ειναι Κυριακη

Συνημμένα

• DSCN1360.JPG
    DSCN1360.JPG
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSCN1362.JPG
    DSCN1362.JPG
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 44

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μινσκ Το παγοδρομιο και γηπεδο χοκει

Συνημμένα

• DSCN1365.JPG
    DSCN1365.JPG
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCN1375.JPG
    DSCN1375.JPG
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 43

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μινσκ Στην πρωτη φωτογραφια τα κτιρια ειναι τα γραφεια υπουργών και βουλευτών

Συνημμένα

• DSCN1497.JPG
    DSCN1497.JPG
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • DSCN1519.JPG
    DSCN1519.JPG
    170,2 KB · Εμφανίσεις: 38

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μινσκ

Συνημμένα

• DSCN1526.JPG
    DSCN1526.JPG
    104,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSCN1527.JPG
    DSCN1527.JPG
    127,7 KB · Εμφανίσεις: 35

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μινσκ

Συνημμένα

• DSCN1353.JPG
    DSCN1353.JPG
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSCN1359.JPG
    DSCN1359.JPG
    114,8 KB · Εμφανίσεις: 47

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Ρезиденция Λукашенко  Η πρωτη φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο μακρια και με ζουμ γιατι ειναι απαγορευμενο να τραβας εκει φωτογραφιες .

Συνημμένα

• DSCN1349.JPG
    DSCN1349.JPG
    125,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN1315.JPG
    DSCN1315.JPG
    145,4 KB · Εμφανίσεις: 56

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Καποια οχι και πολυ του γουστο μου αλλα σε ταξιδι τριων ημερων δεν εχεις την ευκαιρια να κανεις και πολλα .

Συνημμένα

• DSCN1331.JPG
    DSCN1331.JPG
    119,1 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCN1341.JPG
    DSCN1341.JPG
    245,9 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom