Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ

Best Airport by Region(first place)
Cape Town (Africa), Seoul Incheon (Asia-Pacific), Moscow Sheremetyevo (Europe), Cancun (Latin-America-Caribbean), Abu Dhabi (Middle East), Indianapolis (North America).

ΝΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ πρωτο αεροδρομιο στην Ευρωπη για το 2013 για σενα ομως βρωμαγε ψαριλα  :2funny:
Να η πρωτη πενταδα

Europe

1. Moscow Sheremetyevo

2. Malta

3. Edinburgh

4. Keflavik

5. Zurich

Το πιθανοτερο ειναι στον υπνο σου να το ειδες οτι πηγες Λευκορωσια? :2funny:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οταν πετας τρανσιτ απο την Ρωσια δεν χρειαζεσαι βιζα,μπορεις για 24 ωρες εντος αεροδρομιου να κατσεις.Τωρα λενε οτι θα ψηφιστει νομος που θα μπορεις για 72 ωρες να εισαι τρανσιτ στη Μοσχα.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Για όσους σοβαρούς ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στη Λευκορωσία μέσω Μόσχας, θα πρέπει να έχουν βγάλει transit visa από το προξενείο της Ρωσίας. Αυτό βρίσκεται στο Χαλάνδρι, σχεδόν δίπλα στο κτίριο της Vodafone. Ανοίγει στις 9 το πρωί, συμπληρώνεις κάτι αιτήσεις κλπ. Μπορούν να σου πουν και από το τηλέφωνο τι χρειάζεται. κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ και κάνει 3-5 εργάσιμες μέρες να βγει εκτός και δώσεις κάτι παραπάνω για επίσπευση. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι το πιστοποιητικό υγείας που πρέπει να έχεις μαζί σου που κοστίζει 2 ευρώ για κάθε μέρα που θα περάσεις στο αεροδρόμιο. Στο δίνουν από το... Πολιτιστικό τους Κέντρο που είναι ακριβώς δίπλα και φυσικά δεν σε εξετάζουν. είναι απλά ένας τρόπος να βγάζουν χρήματα. Χωρίς αυτή την transit visa δεν μπορείς να ταξιδέψεις από Αθήνα για Μόσχα. Εδώ και λίγο καιρό, η διαδικασία έκδοσης βίζας μεταφέρθηκε στους αμπελόκηπους επί της Λ. Κηφισίας. Προτίμησα όμως να ταξιδέψω μέσω ΕΕ για να γλυτώσω την ταλαιπωρία της βίζας κλπ.
όσο για τη βίζα από Λευκορωσία, σε λίγες ημέρες που θα κάνει αίτηση η κοπέλα, θα μου τη στείλει με φαξ και σας ενημερώσω για περισσότερα. Δεν είμαι ο πλέον έμπειρος από Λευκορωσία και γιάυτό δεν μετέφερα πικάντικες ιστορίες κλπ, απλά γιατί δεν είχα τέτοιες εμπειρίες επειδή συνοδευόμουν. Δυστυχώς, κάποιοι που ο νανοτσουτσουνισμός τους τους έχει χτυπήσει τον εγκέφαλο, αντί να ασχοληθούν με την ουσία του φόρουμ και του παρόντος θέματος, ασχολούνται με την ποιότητα του αεροδρομίου της Μόσχας. Δημητράκη, έχω άκρη σε καλά και φτηνά τσιμπιδάκια για τα φρύδια σε μια υπόγα στις Κουκουβάουνες. Αν θες σου αγοράζω μερικά για να παίζεις το πουλί σου μπας και μεγαλώσει και σταματήσει να σου επηρρεάζει τον εγκέφαλο. Θα πρότεινα σε όποιον θέλει να μου στείλει PM, αλλά πιστεύω πως το παρόν φόρουμ υπάρχει για να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι για να αποκρύπτουμε. Άσε που από τα γραφόμενα μπορεί να πάρουν ιδέες και κάτι ταραμόχαυλοι μπακουρομετανάστες και να γελάσει το πουτσοκεφαλάκι τους.
Ευχαριστώ φίλε, για την απάντηση.

Τι εννοείς όμως "προτίμησα να ταξιδέψω μέσω ΕΕ"; Από άλλες χώρες έχει απλούστερες διαδικασίες;

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ

Best Airport by Region(first place)
Cape Town (Africa), Seoul Incheon (Asia-Pacific), Moscow Sheremetyevo (Europe), Cancun (Latin-America-Caribbean), Abu Dhabi (Middle East), Indianapolis (North America).

ΝΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ πρωτο αεροδρομιο στην Ευρωπη για το 2013 για σενα ομως βρωμαγε ψαριλα  :2funny:
Να η πρωτη πενταδα

Europe

1. Moscow Sheremetyevo

2. Malta

3. Edinburgh

4. Keflavik

5. Zurich

Το πιθανοτερο ειναι στον υπνο σου να το ειδες οτι πηγες Λευκορωσια? :2funny:

Ρε καμμένε Δημητράκη, μας ζάλισες τα παπάρια, επιτέλους πια!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Αυτες της πληροφοριες που της διαβασες? :2funny:Επειδη καταλαβαμε ολοι οτι αυτα που γραφεις δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα :think:Μας βαζεις και καλα τωρα πληροφοριες.Η πουτσα μου δοξα τον Ζευς ειναι πολυ καλη δεν εχω καταντισει σαν κ'εσας να παιρνω χάπια για να μου σηκωθει :2funny:Ουτε ειμαι ανεργος και καθομαι να γραφω στο ιντερνετ φαντασιες :2funny:.

Ναί;;;; που δουλεύεις;;  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το προσωνύμιο γαριδάκης γιατί λες στο έχουμε κολλήσει;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μήπως θες να ποστάρεις πάλι το πουτσάκι σου να βάλουνε τα παιδιά τα γέλια;;;;;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω εχω λεφτα χωρις να χρειαζεται να δουλευω.Την πουτσα μου την εχω βαλει φωτο και την εχετε δει η φωτογραφια αυτη ειναι στο αλλο κομπιουτερ παντος η θρυλικη φωτο υπαρχει στο σα'ι'τ  :).Δεν χρειαζεται να δουλεω τυπογραφειο οπως εσυ και να ειμαι μες τη μουτζουρα  :2funny:.
Ρε καμμένε Δημητράκη, μας ζάλισες τα παπάρια, επιτέλους πια!
Δεν σας εχω για τοσο βλακες να πιστευετε καποιον που εχει παει Λευκορωσια μονο στη φαντασια του και γραφει ανταποκρισεις που εχει παρει απο το ιντερνετ :2funny:

Επισκέπτης
Στο εχουν πει ολοι αλλα εσυ δεν καταλαβενεις οτι ο ιεραποστολος δεν ειμαι εγω
Καταρχας εισαι μεγαλος ψευτης οσον αφορα τις φωτογραφιες που βαζω απο γκομενες οτι τις βγαζω ετσι ωστε να μην φαινονται τα σωματα τους

Δευτερον με βριζεις συνεχεια και οι μοντ σε εχουν προειδοποιησει πολλες φορε να μην ασχολησε μαζι μου

Τριτον λες οτι οι γκομενες που εχω ειναι 35αρες τελειωμενες

Για κανε την αφαιρεση και πε μου ποσο χρονων ειναι αυτες;;;;

Συνημμένα

• kl7aB1lhtBo.jpg
    kl7aB1lhtBo.jpg
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Na.jpg
    Na.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 64

Επισκέπτης
Δεν ειχα σκοπο να γραψω στο νημα της Λευκορωσιας
α)δεν  εχω παει
β)δεν εχω σκοπο να παω

και για να μην λες οτι και τα διαβατηρια τα βρηκα στο ιντερνετ

Συνημμένα

• DSCF0728.jpg
    DSCF0728.jpg
    247,1 KB · Εμφανίσεις: 63
  • P8160444.jpg
    P8160444.jpg
    223,8 KB · Εμφανίσεις: 52

Επισκέπτης
Καλα δε βαρεθηκες Πότε θα ψωφοκοπισεις?Σημερα συγχηστικες παλι σκατοβρωμιαρη αντε πηγαινε να κοιμηθεις να ξαναπαθεις καν εφραγμα στον υπνο σου και αυτη τη φορα να ψωφοκοπισεις :2funny:Να γλυτωσει το ρεζηλι η Ελλαδα :2funny:
ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ωραία μουνιά γαμάς ρε φίλε, το άλλο το ζαγάρι μόνο να τον παίζει ξέρει και να βρίζει.
Έχει κάνει όλα τα νήματα σα τα μούτρα του.
Μπράβο συνέχισε έτσι δυναμικά, είσαι το ίνδαλμα μας και άσε τον κάθε κομπλεξικό να ζηλεύει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ειχα σκοπο να γραψω στο νημα της Λευκορωσιας
α)δεν  εχω παει
β)δεν εχω σκοπο να παω

και για να μην λες οτι και τα διαβατηρια τα βρηκα στο ιντερνετ
Εδω δεν ξερω?Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος?Αν της εφερες τωρα αν ηταν μαζι σου δεν μπορω να ξερω.Δινω μια πιθανοτητα να ειναι αληθεια αυτα που γραφεις γιατι εμφανησιακα η πρωτη ειναι ανυπαρκτη και πρεπει να ειναι πολυ κοντη.Αλλα ενταξει τρωγεται και για σενα ειναι θεά!Τωρα για τη δευτερη δε βλεπεται! εχει φατσα σα μα'ι'μου  :2funny:Μπορει να ειναι 26 αλλα ειναι πολυ χάλια και διχνει πολυ μεγαλητερη.Καλα τα προσωπα τους γιατι τα κρυβεις?
Για το φιλο μας τι εχεις να πεις που του βρωμαγε ψαριλα τ'αεροδρομιο.Δε νομιζω οτι διαφωνεις οτι ολα οσα γραφει τα εχει παρει απο καπου.Ετοιμαζομαι για μεγαλη πορνοεκδρομη στη Μολδοβλαχια  :)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τσάρε Σινοχάρα!!!!!!!!!!!!!!!!
ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ να γαμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να μας βγάζεις ασπροπρόσωπους!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί οι άλλοι μόνο να τον παίζουν είναι καλοί και να βλέπουν νατιοναλ τζεογκράφικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τσάρε Σινοχάρα!!!!!!!!!!!!!!!!
ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ να γαμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να μας βγάζεις ασπροπρόσωπους!!!!!!!!!!!!!!!
γιατί οι άλλοι μόνο να τον παίζουν είναι καλοί και να βλέπουν νατιοναλ τζεογκράφικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα με τον εαυτο σου γραφεις? :2funny:
Μα ειναι φυσικο πως μπορουνε να αντισταθουνε οι γυναικες σε εναν τετοιο ανδρα? :2funny:Ομορφια,Κορμοστασια,Στυλ,Ντυσιμο,και Πεντακαθαρος  :2funny:
Τιμαει την Ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• P7290140.jpg
    P7290140.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • P7290138.jpg
    P7290138.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 57

Επισκέπτης
Η βλακεια σου ειναι απεριγραπτη
θες να πιστευεις οτι ο ιεραποστολος ειναι το ιδιο προσωπο με μενα;;;
οκ πιστευε το
θες να πιστευεις οτι κι αλλοι 5-6 ειναι το ιδιο;;;
πιστευε το....
στα παπαρια μου
με βλακα που εχει εμμονες δεν ξανατσακωνομαι
εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω,,,αντιθετος με σενα εχω ζωη περαν του μπουρδελα.κομ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καλά τι ασχολήσαι με αυτόν τον κομπλεξικό αγάμητο.νΑυτόν τον έχουμε μόνο για να σπάμε πλάκα  :2funny:
Συνέχισε τσάρε Σινοχάρα έτσι δυναμικά το πορνώδες έργο σου και συνέχισε
να ποστάτεις φώτο από τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ που γαμάς να τον παίζουμε και εμείς οι κακομοίρηδες,
και δίνε που και που και καμιά συμβουλή να μαθαίνουμε και εμείς τα μυστικά του ανατολικού μπλόκ τεράστιε Σινοχάρα.
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η βλακεια σου ειναι απεριγραπτη
θες να πιστευεις οτι ο ιεραποστολος ειναι το ιδιο προσωπο με μενα;;;
οκ πιστευε το
θες να πιστευεις οτι κι αλλοι 5-6 ειναι το ιδιο;;;
πιστευε το....
στα παπαρια μου
με βλακα που εχει εμμονες δεν ξανατσακωνομαι
εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω,,,αντιθετος με σενα εχω ζωη περαν του μπουρδελα.κομ
Οχι πιστευω ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ.Ο (Ιεραποστολος) εστελνε ΠΜ σε φιλους μου οπως ο Πορνορεπορτερ Gangxza για να υποκλεψει καποιες πληροφοριες και ενας αλλος που μου εγραψε παλια εισουνα εσυ.Εκτος απο τους Κλωνους εισαι και πουστης (οχι μονο με ην κυριολεκτικη εννοια) Οταν τρως χωμα πηγαινεις και κλαιγεσε στους Μοντερατορ για να σε σωσουνε  :2funny:ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΔΙΑ.Και οι φωτογραφιες που μας βαζεις ειναι απο καποιες γωνιες για να μην φενονται τα χάλια σου και τα χάλια απο της γκομενες που βαζεις (ειδηκα η δευτερη ειναι εντελως σα μα'ι'μου).Να παρε και την πουτσα μου να μην στην χρωσταω.Πιπα δεν στον δινω αν θες να κανεις τσιμπουκι πηγαινε να κανεις του Κωστακη.Νομιζεις δεν ξερω ρε Συχαμα οτι στον δινει πιπα ο Κωστακης ο Ρωσσοποντιος του σα'ι'τ :2funny:Ναι εχεις και καλητερα πραγματα να κανεις Μουτζουρη πηγαινε να τυπωσεις τα κηδειονημα που σου παραγγειλανε γιατι θα γινει η κηδεια και δεν θα προλαβεις να τα δωσεις να τα κολισουνε :2funny:.Ή μηπως νομιζεις οτι δεν ξερω οτι ουτε το λυκειο δεν μπορεσες να τελειωσεις αναπηρε ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.

Συνημμένα

• ela kai partin.jpg
    ela kai partin.jpg
    181,7 KB · Εμφανίσεις: 79
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Ο πατριάρχης πασών των ρωσιών Σινοχάρας όλο τα καλοκαίρι ξέσκιζε ανελλέητα στα νησιά ρωσίδια ενόσω εσύ τον έπαιζες
και έβλεπες χίστορι τσάννελ.
Μη ασολείσαι μαζί τους τεράστιε χύστη Σινοχάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ούτε μια τριχα από τα αρχίδια σου δεν είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εικοσάχρονα μωρά στον πούτσο σου άπειρα τεράστιε Σινοχάρα, μόνο εσύ ξέρεις τις ρωσσίδες εδώ μέσα!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Οχι πιστευω ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ.Ο (Ιεραποστολος) εστελνε ΠΜ σε φιλους μου οπως ο Πορνορεπορτερ Gangxza για να υποκλεψει καποιες πληροφοριες και ενας αλλος που μου εγραψε παλια εισουνα εσυ.Εκτος απο τους Κλωνους εισαι και πουστης (οχι μονο με ην κυριολεκτικη εννοια) Οταν τρως χωμα πηγαινεις και κλαιγεσε στους Μοντερατορ για να σε σωσουνε  :2funny:ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΔΙΑ.Και οι φωτογραφιες που μας βαζεις ειναι απο καποιες γωνιες για να μην φενονται τα χάλια σου και τα χάλια απο της γκομενες που βαζεις (ειδηκα η δευτερη ειναι εντελως σα μα'ι'μου).Να παρε και την πουτσα μου να μην στην χρωσταω.Πιπα δεν στον δινω αν θες να κανεις τσιμπουκι πηγαινε να κανεις του Κωστακη.Νομιζεις δεν ξερω ρε Συχαμα οτι στον δινει πιπα ο Κωστακης ο Ρωσσοποντιος του σα'ι'τ :2funny:Ναι εχεις και καλητερα πραγματα να κανεις Μουτζουρη πηγαινε να τυπωσεις τα κηδειονημα που σου παραγγειλανε γιατι θα γινει η κηδεια και δεν θα προλαβεις να τα δωσεις να τα κολισουνε :2funny:.Ή μηπως νομιζεις οτι δεν ξερω οτι ουτε το λυκειο δεν μπορεσες να τελειωσεις αναπηρε ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.
:grin: :grin: :grin: Του γαμισε την πέρδικα και εκείνους ακόμα κλανει  :s&m_2: και εδώ που τα λέμε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος….. την εχω πιο μεγάλη και γαμαω συνέχεια…. Τι να μας πουν οι κοντοψολιδες εδώ…. :helpplea:.μολδοβλαχικο ξύλο προβλέπω και μετα …. Γραφείο συνοικεσίων γκει και ο κολος σας θα καίει ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΜΙΤΡΑΚΗ ! ;) ;) :grin:

Συνημμένα

• PNG011.png
    PNG011.png
    205,6 KB · Εμφανίσεις: 64
  • PNG877.png
    PNG877.png
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 52

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:grin: :grin: :grin: Του γαμισε την πέρδικα και εκείνους ακόμα κλανει  :s&m_2: και εδώ που τα λέμε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος….. την εχω πιο μεγάλη και γαμαω συνέχεια…. Τι να μας πουν οι κοντοψολιδες εδώ…. :helpplea:.μολδοβλαχικο ξύλο προβλέπω και μετα …. Γραφείο συνοικεσίων γκει και ο κολος σας θα καίει ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΜΙΤΡΑΚΗ ! ;) ;) :grin:
Κοιτα αντι να βρωμιζουμε ολα τα Thread με τον αναπηρο γραψτε οτι θελετε εδω γ'αυτον.Και ας γραφουν εδω οι Κλωνοι τους.Αφου δεν προκειται να ξαναπαει πουθενα γιατι να γραφει σε αυτα τα Thread?Να το σχετικο Thread που ανοιξα

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μινσκ Στην πρωτη φωτογραφια τα κτιρια ειναι τα γραφεια υπουργών και βουλευτών

Αν και δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω κάτι σε κανέναν για το αν πήγα ή όχι στο Μινσκ, θα γράψω κάτι μόνο και τα συμπεράσματα δικά σας. Κάτω από το έδαφος της πλατείας που απεικονίζεται στην πρώτη φωτογραφφία, υπάρχει ένα υπόγειο εμπορικό κέντρο με 3-4 ορόφους και κενό στη μέση. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται το Hotel Europa με καζίνο. Κι αυτό κ. δημητράκη στο διαδίκτυο το βρήκα ή μπήκα με τηλεπάθεια μέσα στη φωτογραφία και έκανα βόλτα στα πέριξ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom