Επισκέπτης
Πολυ υποτιμημενο thread.
Να συνεισφέρουμε στο λεξικο,
Μουνόδουλος ( Συνώνυμα καληνυχτάκιας η γκομενοβοσκός η παλαιότερον το κοροιδάκι της δεσποινίδος )= Ο άντρας που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό και την αξιοπρέπειά του τρέχοντας τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα πίσω από γυναίκες ως πειθήνιο σκυλάκι κάνοντας ως υποτακτικός τους ότι του ζητήσουν έχοντας γενικότερα συμπεριφορά και νοοτροπία που παραπέμπει στο ''ελεήστε και μένα το φτωχό που είμαι χωρίς γυναίκα''.
Χαρα μου τωρα το πηρες χαμπαρι αυτο? Εχει σχολιασθει εδω μεσα ηδη απο εβδομαδες και εχει πεσει και το σχετικο κραξιμο. Προκειται περι επιφανειακής ερευνας απο εναν ασχετο.Θελει βοηθεια ο δημοσιογραφος νομιζω..λειπουν πολλα
τυπε εισαι σκληρος :-ξεχασε το "Αλεξ" συνωνυμο των πυρφορος, αγαπουλης,σαλιαρης καθως και το "γεια σου ειμαι ο αλεξανδρος" που σημαινει ειμαι ενας αγαμητος με τοσο χαμηλη αυτοεκτίμηση ετοιμος να δωσω τα παντα απλα για να με βαλει σε κουβεντα μια κοπελα
Ενταξει το λεει ο ανθρωπος οτι ειναι ασχετος και λεει να του στειλετε κι αλλαΧαρα μου τωρα το πηρες χαμπαρι αυτο? Εχει σχολιασθει εδω μεσα ηδη απο εβδομαδες και εχει πεσει και το σχετικο κραξιμο. Προκειται περι επιφανειακής ερευνας απο εναν ασχετο.
Σαν την Μελετη που κανει εκπομπες για τα μπουρδελα και τις πορνοταινιες στο "Ε" και γινεται γραφική μεσα στην επιφανειακοτητα της.
αυτον και το νωντα δεντους παω καθολου και δεν μπορω και να το κρυψωτυπε εισαι σκληρος :-
E καλα, μην νιωθεις ασχημα, αμοιβαιο ειναι. Δεν θα βαλουμε και τη γατα μας να κλαιει επειδη δεν μας συμπαθεις. Χεστηκαμε.
ξεχασε το "Αλεξ" συνωνυμο των πυρφορος, αγαπουλης,σαλιαρης καθως και το "γεια σου ειμαι ο αλεξανδρος" που σημαινει ειμαι ενας αγαμητος με τοσο χαμηλη αυτοεκτίμηση ετοιμος να δωσω τα παντα απλα για να με βαλει σε κουβεντα μια κοπελα
Απο το αγγλικο creampie.Ο κρεμπιες πως βγηκε;
E καλα, μην νιωθεις ασχημα, αμοιβαιο ειναι. Δεν θα βαλουμε και τη γατα μας να κλαιει επειδη δεν μας συμπαθεις. Χεστηκαμε.αυτον και το νωντα δεντους παω καθολου και δεν μπορω και να το κρυψω
.........ο τιτλος νομιζω ειναι κατανοητος ...
τον ορισμο ολοι πλεον τον ξερουμε!
η προελευση της λεξης ομως ;;;;
παρακαλουνται οι παλιοι να δωσουν τα φωτα τους . .
Ο φέρων το φως.ο τιτλος νομιζω ειναι κατανοητος ...
τον ορισμο ολοι πλεον τον ξερουμε!
η προελευση της λεξης ομως ;;;;
παρακαλουνται οι παλιοι να δωσουν τα φωτα τους . .
Υπάρχουν εκατομμύρια ζωντανοί πιρφοροι.μαλιστα . . . .
υπηρχε δηλαδη ζωντανος πιρφορος ;;;;