Spirouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Βγαλτην στην βιζιτα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χτυπιεμαι κατω, επιμενει να γινει νταβας
Βγαλτην στην βιζιτα
τι να κανο?
Σε λιγο ερχεται και το μπασταρδο
τυπε τα χουμε πει.οσο διαρκει το survivor καλο θα ηταν τα κυριακατικα θεματα να μπαινουν παρασκευη-σαββατο :S :S :S
δε το ηξερα
Φίλε σε καμπινγκ πας;δε το ηξερα
οχι γιατι?Φίλε σε καμπινγκ πας;
στο κωλο γιατι να τα κρατιση?
Τύπε δηλώνει υποταγή στον Αρούγκανο μπετατζη!!! Κανονισε μη σου σκάσει παραμύθι η γκόμενα και γαμήσει κι εσένα στο τέλος ο σφίχτης!!!
τι λεσ ? γινοντε αυτα?Τύπε δηλώνει υποταγή στον Αρούγκανο μπετατζη!!! Κανονισε μη σου σκάσει παραμύθι η γκόμενα και γαμήσει κι εσένα στο τέλος ο σφίχτης!!!
Ρε ξεφτιλισμενε δεν σου έφτασε το ρεζιλίκι όταν σε είχαμε ξεμπροστιάσει ότι έβαζες φωτογραφίες από το ίντερνετ με την γκόμενα που βάζεις και τώρα Νόμισες ότι το ξεχάσαμε και ήρθες να πουλήσεις πάλι παραμύθι Άντε τραβά να παίξεις αλλου το πουλάκι σουΒασικα η γυναικα μου ειναι απο Ρωσια και πριν 4 μηνες κατι εγινε τσακοθικαμε και πηγε στη χωρα της.
Ηρθε πριν 1 μηνα εδω αλλα δεν θελει να κανει σεξ μαζι μου.
και βρηκα στο email της κατι μυνηματα που μιλουσε με καπιο ρωσο εδω πρωην αντρα φιλης της εδω.
(και ελεγε να κανονισουνε να βρεθουνε) αυτη μου ειπαι οτι δεν βρεθηκανε αλλα μετα απο μηνυματα που ειχε παραδεχτικε οτι βρεθηκανε γιατι αυτος ειναι δασκαλος yoga και εκανε μαζι του 2 εβδομαδες πριν που μου ειπε οτι θα παει yoga και πονουσε και τα ποδια της για μια βδομαδα πολυ πιο πολυ απο οτι αλλεσ φορες αφου σχεδον παντα γυμναζετε και σταματα καπια διαστιματα.
η γυναικα μου ειναι 162cm 50 kg
εγω 170kg 75kg
αυτος περιπου 185cm με σομα body bulder
τι νομιζετε εσεις? λεει αληθεια?
ναι αλλα ουτε μια φοτο δε βρικατε στο ιντερνετΡε ξεφτιλισμενε δεν σου έφτασε το ρεζιλίκι όταν σε είχαμε ξεμπροστιάσει ότι έβαζες φωτογραφίες από το ίντερνετ με την γκόμενα που βάζεις και τώρα Νόμισες ότι το ξεχάσαμε και ήρθες να πουλήσεις πάλι παραμύθι Άντε τραβά να παίξεις αλλου το πουλάκι σου
Τύπε εσυ τον έχεις παχύ ,γι αυτό δεν σου καθόταν.Τι να κλασει ο σφιχτής με το γαριδάκι του,όποτε Κ εγώ θα έλεγα οτι την ξεκωλιασεδηλαδη εσι λες οτι τι πηδηξε?
16-17cm εινε εμεναΤύπε εσυ τον έχεις παχύ ,γι αυτό δεν σου καθόταν.Τι να κλασει ο σφιχτής με το γαριδάκι του,όποτε Κ εγώ θα έλεγα οτι την ξεκωλιασε
Είσαι μέγας πεοκρούστης περίμενε να δεις τώρα που θα ξαναγίνεις ρεζίλι τον σκυλιώνναι αλλα ουτε μια φοτο δε βρικατε στο ιντερνετ
αν εχει βαλτιν εδω
περιμενοΕίσαι μέγας πεοκρούστης περίμενε να δεις τώρα που θα ξαναγίνεις ρεζίλι τον σκυλιών