Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 216
εγω μαζι τις
Τύπε καθετές κι αγκίστρια έχεις στην σακούλα?
εγω μαζι τις
η φιλη της παλια ειπαι οτι τον εχει μεγαλο αυτοςτύπε παχύ είπα
Έλα ξεφτιλισμενε 100 φορές σε έπιασαν με μούφα φωτογραφίες και μιλάς ακόμα. Βρε ουστ από εδώναι αλλα ουτε μια φοτο δε βρικατε στο ιντερνετ
αν εχει βαλτιν εδω
δοκιμασαμε αλλα πονουσε πολυ και μου θυμονε
δεν ειναι η γυναικα μου αυτηΈλα ξεφτιλισμενε 100 φορές σε έπιασαν με μούφα φωτογραφίες και μιλάς ακόμα. Βρε ουστ από εδώ
Ας της τραβουσες καμια σφαλιαρα
ειναι καλύτερα τωρα που ο σφικτης την
κρεμπιεδιασε και την παρατησε;
Nαι για αυτο ειναι στεναχωρημενηλες να την παρατισε?
Τύπε καθετές κι αγκίστρια έχεις στην σακούλα?
δεν ειναι στεναχοριμενειNαι για αυτο ειναι στεναχωρημενη
αναγκαστηκε να γυρισει σε εσενα
που τουλαχιστον την ταιζεις
Ενώ αυτή με τις φωτογραφίες από Ουκρανια είναι γυναίκα σου Πιάστηκες χεσμένος με ξένες φωτογραφίες πολλές φορες Μια φορά πούστης για πάντα πούστης και αυτό δεν αλλάζειδεν ειναι η γυναικα μου αυτη
τυπε μπορει να ειχαν βγαλει τον σκυλο βολτα και να εχει μεσα τις κουραδες του που τις μαζεψαν :S :S :S
Εσύ την ανέβασες αυτήν την φωτογραφία σαν δικιά σου τώρα το πια είναι ούτε και εσύ δεν ξέρειςδεν ειναι η γυναικα μου αυτη
Ενώ αυτή με τις φωτογραφίες από Ουκρανια είναι γυναίκα σου Πιάστηκες χεσμένος με ξένες φωτογραφίες πολλές φορες Μια φορά πούστης για πάντα πούστης και αυτό δεν αλλάζει
οκ αφτι ι φωτο ειπα ητανε δικια μου δεν ειπα ειναι η γυναικα μοθΕσύ την ανέβασες αυτήν την φωτογραφία σαν δικιά σου τώρα το πια είναι ούτε και εσύ δεν ξέρεις
Λες?Φίλε σε καμπινγκ πας;
Οτι κολλησε μελι..........τι καταλαμβενετε απο αυτο?
τι?Οτι κολλησε μελι..........