Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
εκβιασε την οτι θα ανεβασεις φωτογραφιες της σε μπουρδελοσαιτ....τι να κανω να μου δωση κωλο?
εκβιασε την οτι θα ανεβασεις φωτογραφιες της σε μπουρδελοσαιτ....τι να κανω να μου δωση κωλο?
θα με παρατιση ετσιεκβιασε την οτι θα ανεβασεις φωτογραφιες της σε μπουρδελοσαιτ....
οπως σε βλεπω και με βλεπεις...θα με παρατιση ετσι
λες να εδωσε στον αλλο? αν τη πιδιξε?
πως εισαι σιγουρος?οπως σε βλεπω και με βλεπεις...
πως εισαι σιγουρος?
και στο μουνι δεν με αφεινε να την πιδαω δυνατα
λες αν την πειρε απο κωλο να φενοτανε ανοιχτος μετα για αυτο δεν ηθελε σεξ μαζι μου?
επειδη πονουσε τα ποδια τις και δεν περπατουσε καλα?Τύπε εγώ είμαι πεπεισμένος πώς την κρέμπιασε σ'όλες τις τρύπες!!!
επειδη πονουσε τα ποδια τις και δεν περπατουσε καλα?
λεσ να την εχυσε παντου δηλαδη?
δεν θα τον αφηνε να ττη χυσει μεσαΤύπε παίζει να έχιε πιάσει και παιδί έτσι όπως τα λές!!! Πρόσεχε μην σου φορτώσει κανένα μπάσταρδο!!!
θα με παρατιση ετσι
λες να εδωσε στον αλλο? αν τη πιδιξε?
τι λες εσυ να εγινε φιλε?καλως τον φιδεμπορα τον σαρκι
η γυναικα σου διψαει για ποικιλια σπερματος...κανε τα κουμαντα σου μιχαουζεντι λες εσυ να εγινε φιλε?
λες οτι τη πειρε ο τυπος?η γυναικα σου διψαει για ποικιλια σπερματος...κανε τα κουμαντα σου μιχαουζεν
Πραξε αναλογα με την συνειδηση σου..Βασικα η γυναικα μου ειναι απο Ρωσια και πριν 4 μηνες κατι εγινε τσακοθικαμε και πηγε στη χωρα της.
Ηρθε πριν 1 μηνα εδω αλλα δεν θελει να κανει σεξ μαζι μου.
και βρηκα στο email της κατι μυνηματα που μιλουσε με καπιο ρωσο εδω πρωην αντρα φιλης της εδω.
(και ελεγε να κανονισουνε να βρεθουνε) αυτη μου ειπαι οτι δεν βρεθηκανε αλλα μετα απο μηνυματα που ειχε παραδεχτικε οτι βρεθηκανε γιατι αυτος ειναι δασκαλος yoga και εκανε μαζι του 2 εβδομαδες πριν που μου ειπε οτι θα παει yoga και πονουσε και τα ποδια της για μια βδομαδα πολυ πιο πολυ απο οτι αλλεσ φορες αφου σχεδον παντα γυμναζετε και σταματα καπια διαστιματα.
η γυναικα μου ειναι 162cm 50 kg
εγω 170kg 75kg
αυτος περιπου 185cm με σομα body bulder
τι νομιζετε εσεις? λεει αληθεια?
μια φορα πηγε σε αυτον και ητανε private το μαθημα τελικα. δεν της πηρε λευτα (γιατι ειτανε φιλοι παλια )Πραξε αναλογα με την συνειδηση σου..
Προσωπικη εμπειρια..-Πριν μερικα χρονια ειχα γνωρισει στο εξωτερικο,φοιτητρια που εκανε γιογκα'
καποια στιγμη μου εκμυστηρευτηκε οτι ο (μαεστρος),δασκαλος τους' τις περνουσε ολες ενα χερακι..
κατα καιρους, κολλωντας τες διαφορα παρασημα.