Νέα

Λέτε να με απάτησε η γυναίκα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shark85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Η φωτογραφία πάντως είναι όντως από Ρωσσία πλευρά. Γυναίκα κοκκέτα και άντρας για τον πούτσο ντυμένος σαν αλήτης 16 χρονος.  :2funny:

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
Mε αλλον την εβγαλε την φωτο μεγαλε..... Δεν είσαι εσυ.... :2funny: :2funny: :2funny:
162 η γυναίκα σου, και 12 ποντους τα τακουνια, παμε στο 1.74
Ο τυπος της ριχνει και ενα κεφάλι, αρα παμε στα 1.85  Ειδες που στοπα οτι δεν εισαι εσυ;
φιλε γραφω οτι ειναι πιο παλια φωτο μαζι του. Με αυτον το ρωσο που μπωρει να τι πηδηξε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.522
Πόντοι
6.056
φιλε γραφω οτι ειναι πιο παλια φωτο μαζι του. Με αυτον το ρωσο που μπωρει να τι πηδηξε
γιαυτο τι εχεις να πεις?
γιατι χθες σε χασαμε ξαφνικα... :-

Ασε φιλε ασχημα τα πραγματα για την δικια σου,εδω και 2 χρονια ψαχνεται για γκομενο στο εξωτερικο. Να κοιτα ανεβασε την ιδια φωτο εδω

[URL unfurl="true"]http://4chanarchives.cu.cc/board/b/thread/599435929[/url]

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
Θα μου πειτε τι γνωμη σας . Η θα πρωσπαθητε να αποδιξετε οτι δε λεω αληθεια?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.522
Πόντοι
6.056
τις φωτο τις ανεβασα εδω και μετα ανεβικαν εκει. Καποιος θα τις εβαλε
αααααααααα...
στις εκλεψαν απο κει...

ρε παιχτη να σου πω
αφου σε κερατωνει που σε κερατωνει..
δεν τη βγαζεις στη βιζιτα να κονομησεις κιολας?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε απατεωνα Καρχαρία...
σε ποιον τα πουλας αυτα; ....
Ημουν ο πρωτος που σε ειχε ξεμπροστιασει οταν τα υπολοιπα χαιβάνια σου απαιζαν παλαμακια....
Το ειχες παραδεχτει μαλιστα οτι βαζεις μουφες...
Βλεπω επανηλθες ακαθεκτος....

Να σου πω εγώ τι έχει κάνει: Πήγε σε ένα σάιτ επί πληρωμή και κατέβασε 5-6 σειρές φωτογραφίες, μας τις μοστράρει τώρα και καμαρώνει τώρα σαν γύφτικο σκεπάρνι.....

Αλλη φορά να το ακούτε το αρχηγόπουλο.... Τοσο καιρο σας ελεγα οτι ειναι μουφας και αγαμητος και μερικοι με ...κραζατε. Φορεσε τα τωρα τα στριγκαγκια και τα μαγιο που μαζευες γοργονούλα μου και αρχισε να τα ποσταρεις στου ...... Λίλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ μαλακια τι να πω.
ειδα της φωτο μου αρεσαν και τις εβαλα

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
εαν ο Ρωσος ειναι δασκαλος της γιογκα εγω ειμαι ο Τσακι Τσαν, και ο συναδελφος επιοικος μπετοβλακασ. Με αυτη τη μαζα απο μυς που εχει μας λες οτι μπορει να κανει γιογκα ; Δε πρεπει να εχεις δει ποτε σου ανθρωπο που ασχολειτε με αυτα, απο εκει και περα. Εαν λες οντως αληθεια. Χωρισε τη να τελειωνεις. Ενα κερατου μυρια επονται.

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
εαν ο Ρωσος ειναι δασκαλος της γιογκα εγω ειμαι ο Τσακι Τσαν, και ο συναδελφος επιοικος μπετοβλακασ. Με αυτη τη μαζα απο μυς που εχει μας λες οτι μπορει να κανει γιογκα ; Δε πρεπει να εχεις δει ποτε σου ανθρωπο που ασχολειτε με αυτα, απο εκει και περα. Εαν λες οντως αληθεια. Χωρισε τη να τελειωνεις. Ενα κερατου μυρια επονται.
αληθεια λεω . αυτη μου ειπε για yoga. εγω δεν ηξερα οτι αυτος κανει yoga

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
Ρε απατεωνα Καρχαρία...
σε ποιον τα πουλας αυτα; ....
Ημουν ο πρωτος που σε ειχε ξεμπροστιασει οταν τα υπολοιπα χαιβάνια σου απαιζαν παλαμακια....
Το ειχες παραδεχτει μαλιστα οτι βαζεις μουφες...
Βλεπω επανηλθες ακαθεκτος....
για τις αλλες φωτο οχι τις γυναικας μου

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.342
Πόντοι
216
τι ενοεις? και κολο δε δινει

Τύπε πρέπει να την απαξιώσεις κι αυτό θα γίνει μόνο εάν καταλάβεις και το τελευταίο της οχυρό!!! Δώστης το κωλάντερο στο χέρι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: Αμφισβητείς τον συναγωνιστή τύπε???  :think:

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
δε μου δινει κωλο δοκιμασα πολλες φορες

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
τι να κανω να μου δωση κωλο?

OP
OP
S

shark85

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
140
Πόντοι
6
αν δε εκανε yoga μαζι του αρα τη πηδιξε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom