sorokolevantes
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Γεματουλα και πολυ καλη μεσα.Για την Ρεα εχουμε εντυπωσεις;
Γεματουλα και πολυ καλη μεσα.Για την Ρεα εχουμε εντυπωσεις;
Α Τα στηθη της κι εμενα μ αρεσαν! Λιγο botox στα χειλη νομιζω ηταν περιττο, δε το χε αναγκη!Εδώ θα διαφωνήσω. Το extra στήθος της Ηλέκτρας είναι από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ. Αξίζει πραγματικά!
Και τα έχω τιμήσει κι εγώ και πλήθος συναγωνιστών!
Άλλη επέμβαση δεν πρέπει να έχει κάνει η κοπέλα. Η φύση μοίραζε απλόχερα όταν την έφτιαξε !
Τα στηθη..καλα τα γευτηκα δεοντως...Α Τα στηθη της κι εμενα μ αρεσαν! Λιγο botox στα χειλη νομιζω ηταν περιττο, δε το χε αναγκη!
Σωστα..αν και με τις κριτικες που γραφονται..διαβαζει κανεις τα παντα...Δεν σκοπεύω να αναφέρω λεπτομέρειες κύριοι. Αυτά καλό ειναι να μένουν μέσα στο δωμάτιο.
fake ειναι της lindsey pelasΣοφια εχει παρει κανεις; Κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες
Εχει δυο σαν «Μίκη» .....δεν ηταν για τον Θεοδωράκη για αυτήν είναι....Η ΜΙΚΙ που γράφει στο site λέει τπτ γιατι δε βρήκα κριτικη
Στο site μια βλέπω και λέει και για anal, μετράει; Το anal το χρεώνει έξτρα;Εχει δυο σαν «Μίκη» .....δεν ηταν για τον Θεοδωράκη για αυτήν είναι....
Η ΜΙΚΙ που γράφει στο site λέει τπτ γιατι δε βρήκα κριτικη
Εχει δυο σαν «Μίκη» .....δεν ηταν για τον Θεοδωράκη για αυτήν είναι....
Η ιδια ειναι σε μελαχρινη βερσιον..πιο καυλαΗ μικη ηταν κοντη ξανθια , η miki μαλλον μελαχρινη ειναι . Πρεπει να ειναι άλλη .
Ναι ειναι fake η φωτογραφια. Υπαρχει καποιος που εχει εικονα ομως ποια ειναι η Σοφια;fake ειναι της lindsey pelas
εμφανιση not bad σερβισ 3 στα 10 ολο οχι, μη και δεν = μαυροΝαι ειναι fake η φωτογραφια. Υπαρχει καποιος που εχει εικονα ομως ποια ειναι η Σοφια;
Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;Σοφια εχει παρει κανεις; Κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες
ναι ου.... οπως ολες!Αυτά τα κορίτσια υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση και είναι καθαρό το μέρος;