Sexflix
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 836
- Πόντοι
- 81
Δεν πήγε στο Σουλίου 4.;Όποιος ψάχνει την Λίζα με τά τεράστια βυζιά πλέον δουλεύει σε στούντιο με το όνομα Σόνια.
Δεν πήγε στο Σουλίου 4.;Όποιος ψάχνει την Λίζα με τά τεράστια βυζιά πλέον δουλεύει σε στούντιο με το όνομα Σόνια.
Οι υπόλοιπες ?Η προσωπικη μου εμπειρια με τη ΡΕΑ ηταν τελεια! Αν τα γουστα ειναι για λιγο πιο τσουπωτες η ΡΕΑ ειναι η καλυτερη!
Δεν εχω παει με τις αλλες.Οι υπόλοιπες ?
Γενικα η προτιμηση μου ειναι οι τσουπωτες. Οι αλλες δεν ειναι οποτε δεν δοκιμασα να παω μαζι τους. Μπορει να ειναι το ιδιο καλες ή και καλυτερες. Σε συγκριση ομως με αλλες τσουπωτες που εχω παει ειναι εξαιρετικήΟι υπόλοιπες ?
Καλησπερα σας σημερα μεχρι της 21.00 σας περιμενουν τα κοριτσια μας
Rea
Meri
Anna
Lela's massage Λέλας Καραγιάννη 35
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα
11:00-21:00
Τηλ:211 0039491 - 2114093967
Κιν:6906010383
Η τσουπωτη η ΡΕΑΠοια είναι στην φωτογραφία;
Επέστρεψε το μωρό…Καλησπερα σας σημερα μεχρι της 21.00 σας περιμενουν τα κοριτσια μας
Ρέα
Μαίρη
Ηλέκτρα
Ερικα
Lela's massage Λέλας Καραγιάννη 35
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα
11:00-21:00
Τηλ:211 0039491 - 2114093967
Κιν:6906010383
Ήταν ανοιχτά Κυριακή του Πάσχα νομίζεις ότι δεν θα είναι ανοιχτά Δευτέρα;Ξέρει κανείς αν θα είναι ανοιχτά αύριο;
Ήταν ανοιχτά Κυριακή του Πάσχα νομίζεις ότι δεν θα είναι ανοιχτά Δευτέρα;
Τόσα έχουν γραφτεί για την κορασίδα.....δεν τα έχεις διαβάσει?Καλησπέρα . Χρόνια πολλά .
Για την Ηλέκτρα έχει κάποιος μια άποψη να μας πει ;
Φαίνεται μουναρος !!!
Κατάλαβα οκ δε φαίνεται καλά από την φωτογραφίαΗ τσουπωτη η ΡΕΑ
H Ηλέκτρα - πρωην Viktoria μέχρι τέλος του 2023 την ειχα παρει 3 φορες .Σωματοτυπος call girl/studiogirl απο της πιο όμορφες λαδοκορες τις πόλης με κορμι θανάτου!! Τωρα εβαλε κ στηθος η κοπέλα..... θα την ξαναεπισκευτω.Καλησπέρα . Χρόνια πολλά .
Για την Ηλέκτρα έχει κάποιος μια άποψη να μας πει ;
Φαίνεται μουναρος !!!
Τόσο μουναρος είναι;Μπαίνει στη λίστα να την επισκεφτούμεH Ηλέκτρα - πρωην Viktoria μέχρι τέλος του 2023 την ειχα παρει 3 φορες .Σωματοτυπος call girl/studiogirl απο της πιο όμορφες λαδοκορες τις πόλης με κορμι θανάτου!! Τωρα εβαλε κ στηθος η κοπέλα..... θα την ξαναεπισκευτω.
Μπες με το κεφάλι μέσα