Leviathansh
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
να ρωτήσω κάτι η Ηλέκτρα σταμάτησε γιατί έχει λίγες μέρες να την δω στο πρόγραμμα
Οι υπόλοιπες ?Η προσωπικη μου εμπειρια με τη ΡΕΑ ηταν τελεια! Αν τα γουστα ειναι για λιγο πιο τσουπωτες η ΡΕΑ ειναι η καλυτερη!
Δεν εχω παει με τις αλλες.Οι υπόλοιπες ?
Γενικα η προτιμηση μου ειναι οι τσουπωτες. Οι αλλες δεν ειναι οποτε δεν δοκιμασα να παω μαζι τους. Μπορει να ειναι το ιδιο καλες ή και καλυτερες. Σε συγκριση ομως με αλλες τσουπωτες που εχω παει ειναι εξαιρετικήΟι υπόλοιπες ?
Καλησπερα σας σημερα μεχρι της 21.00 σας περιμενουν τα κοριτσια μας
Rea
Meri
Anna
Lela's massage Λέλας Καραγιάννη 35
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα
11:00-21:00
Τηλ:211 0039491 - 2114093967
Κιν:6906010383
Η τσουπωτη η ΡΕΑΠοια είναι στην φωτογραφία;
Επέστρεψε το μωρό…Καλησπερα σας σημερα μεχρι της 21.00 σας περιμενουν τα κοριτσια μας
Ρέα
Μαίρη
Ηλέκτρα
Ερικα
Lela's massage Λέλας Καραγιάννη 35
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα
11:00-21:00
Τηλ:211 0039491 - 2114093967
Κιν:6906010383
Ήταν ανοιχτά Κυριακή του Πάσχα νομίζεις ότι δεν θα είναι ανοιχτά Δευτέρα;![]()
Τόσα έχουν γραφτεί για την κορασίδα.....δεν τα έχεις διαβάσει?Καλησπέρα . Χρόνια πολλά .
Για την Ηλέκτρα έχει κάποιος μια άποψη να μας πει ;
Φαίνεται μουναρος !!!![]()
Κατάλαβα οκ δε φαίνεται καλά από την φωτογραφίαΗ τσουπωτη η ΡΕΑ
H Ηλέκτρα - πρωην Viktoria μέχρι τέλος του 2023 την ειχα παρει 3 φορες .Σωματοτυπος call girl/studiogirl απο της πιο όμορφες λαδοκορες τις πόλης με κορμι θανάτου!! Τωρα εβαλε κ στηθος η κοπέλα..... θα την ξαναεπισκευτω.Καλησπέρα . Χρόνια πολλά .
Για την Ηλέκτρα έχει κάποιος μια άποψη να μας πει ;
Φαίνεται μουναρος !!!![]()
Τόσο μουναρος είναι;Μπαίνει στη λίστα να την επισκεφτούμεH Ηλέκτρα - πρωην Viktoria μέχρι τέλος του 2023 την ειχα παρει 3 φορες .Σωματοτυπος call girl/studiogirl απο της πιο όμορφες λαδοκορες τις πόλης με κορμι θανάτου!! Τωρα εβαλε κ στηθος η κοπέλα..... θα την ξαναεπισκευτω.
Μπες με το κεφάλι μέσα
Πρώην βικτώρια ποιανού στούντιο?H Ηλέκτρα - πρωην Viktoria μέχρι τέλος του 2023 την ειχα παρει 3 φορες .Σωματοτυπος call girl/studiogirl απο της πιο όμορφες λαδοκορες τις πόλης με κορμι θανάτου!! Τωρα εβαλε κ στηθος η κοπέλα..... θα την ξαναεπισκευτω.
Μπες με το κεφάλι μέσα
Πρώην viktoria του συγκεκριμένου καταστήματος. Το στούντιο που δούλευε πρίν δεν μου το αποκάλυψε.Πρώην βικτώρια ποιανού στούντιο?