Αν τις ρωτησεις στα λενε μια μια.Αυτό πρέπει να γίνεται μπροστά τους live ! Έτσι θα καταλάβουν ότι είναι βλακεία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Lelas Massage and Relax
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 356K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Αν γίνεται έτσι , καλώςΑν τις ρωτησεις στα λενε μια μια.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.836
Εμένα 2 φορές που πήγα όλες μου είπαν όνομα. Πότε δεν είπα θέλω να περάσω με αυτή που κάθετε καναπέ τέρμα γωνιά ...χαχαχα πάρε Γιάννα ή Μίκυ ρουκέτες!!!! Επόμενος στόχος η Έρρικα για μενατι ώρα πήγες φίλε;
Πήγα την εβδομάδα γύρω στις 3 μ.μ., ήλπιζα να βρω τον Miki ή την Errika μετά από καλές κριτικές.
Εκεί γνώρισα 3 κορίτσια που κάθισαν στον καναπέ, όχι γεια χωρίς όνομα. Τους ζήτησα να επιβεβαιώσουν ότι δεν υπήρχε Μίκι ή Έρρικα. Μετά είπα καλησπέρα και έφυγα. Ακολούθησε κρύος αέρας από τον τσάτσα που χτύπησε την πόρτα. Ήταν η πρώτη μου φορά που επισκέφτηκα το μαγαζί, ελπίζω για καλύτερα την επόμενη φορά.
Διαγραμμένο μέλος 82566
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζετε αν το Lelas διαθέτει κινητό/viber για να μπορώ να επικοινωνήσω με μηνύματα; Θα έρθω για μερικές μέρες Αθήνα και εντελώς τυχαία βρίσκεται αρκετά κοντά στο Airbnb που νοίκιασα, οπότε σκέφτομαι να τους επισκεφτώ, και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και για τις τιμές για να είμαι προετοιμασμένος.
Σταθερό τηλέφωνο βλεπω στο ΜπάνερΓνωρίζετε αν το Lelas διαθέτει κινητό/viber για να μπορώ να επικοινωνήσω με μηνύματα; Θα έρθω για μερικές μέρες Αθήνα και εντελώς τυχαία βρίσκεται αρκετά κοντά στο Airbnb που νοίκιασα, οπότε σκέφτομαι να τους επισκεφτώ, και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και για τις τιμές για να είμαι προετοιμασμένος.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Ίσως επειδή πηγαίνουν όλοι με συγκεκριμένη κατεύθυνση τις δυο που αναφέρθηκαν να κόψανε τα ονόματα μήπως δούνε καμμία χαρα και οι άλλες...Εμένα 2 φορές που πήγα όλες μου είπαν όνομα. Πότε δεν είπα θέλω να περάσω με αυτή που κάθετε καναπέ τέρμα γωνιά ...χαχαχα πάρε Γιάννα ή Μίκυ ρουκέτες!!!! Επόμενος στόχος η Έρρικα για μενα
Υπαρχει πρόσφατη εμπειρία απο άλλον?
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
επιλογη δλδ αποκλειστικα λογω εμφανισης (..εκτος κι αν σε εχουν πληροφορησει)
...καπως τυφλο ραντεβου ..... ε και κακο σερβις προς τον πελατη
απορια: μπαστακωνονται ολες μαζι (χωρις σαλοναρισμα;;;) μεχρι να αποφασισεις;;;;;; ...... οπως δημοκριτου κτλ....
...καπως τυφλο ραντεβου ..... ε και κακο σερβις προς τον πελατη
απορια: μπαστακωνονται ολες μαζι (χωρις σαλοναρισμα;;;) μεχρι να αποφασισεις;;;;;; ...... οπως δημοκριτου κτλ....
Τελευταία τροποποίηση:
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.836
Κάθονται ορθιες η σε ενα καναπέ όλες μαζί κ σε κοιτάνε σαν πιασμένες γάτες κ λέει η κάθε μία το όνομα της.....περιμένοντας να διαλέξεις.....μείον στο μαγαζί είναι ότι αν πάρεις τηλ πριν για ραντεβού η πληροφορία δεν σηκώνουν ποτέ.....επιλογη δλδ
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
καλακρασια
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Ναι, μεγάλη μαλακία! Πήγα προχτές άνοιξε η Ρόζα, της λέω αν γίνεται να τις δω μία μία. Ναι μου λέει. Με περνάει στο σαλόνι και έρχονται όλες μαζί και σε κοιτάνε στα μάτια σαν ζητιανάκιααπορια: μπαστακωνονται ολες μαζι (χωρις σαλοναρισμα;;;) μεχρι να αποφασισεις;;;;;; ...... οπως δημοκριτου κτλ....
τυρολάτρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2022
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Μια ενημέρωση σήμερα με τις εμπειρίες μου.
16:00 ήταν 5 κορίτσια, φυσικά ξεκινάμε με το
'Παγιδευμένη γάτα παρέλαση' Νανσί, Εύα, Γιάννα, Μίκη. Όχι Erika, οπότε για δεύτερη φορά που επισκέπτομαι είτε είναι απασχολημένη είτε δεν εργάζεται.
1η φόλαρα - το πρόγραμμα αναφέρει την Εύα ως Φιλιππινέζα.
Θυμάμαι μια Ταϊλανδή Εύα από την εποχή που ο Κασσάνδρας ήταν ασιατικό σπίτι. Κάποτε, πήρα την κακή απόφαση να πάω μαζί της. Φρικτό μισάωρο. Ρωτάω λοιπόν αυτήν την Εύα από πού είσαι. Ταϊλάνδη. Είναι το ίδιο. Μαλακίες.
Για τους φίλους (@black crow)
που τους αρέσουν τα κορίτσια από την Ασία, αυτή δεν είναι καλή επιλογή.
2η φόλαρα - Παίρνω 30 λεπτά με τον Μίκη, γιατί η κοπέλα είναι φιλική και υπάρχουν καλές κριτικές.
Στη συνεδρία είναι πολύ καλή σε όλα τα σημεία αλλά με ρωτάει αν θέλω πίπα χωρίς, +20. Εντάξει λέω, αλλά τώρα έχω πρόγραμμα 40 λεπτών ναι;
Όχι, μου λέει ''είναι 30 λεπτά με πίπα χωρίς''
Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για το κορίτσι αλλά σημαντικό.
16:00 ήταν 5 κορίτσια, φυσικά ξεκινάμε με το
'Παγιδευμένη γάτα παρέλαση' Νανσί, Εύα, Γιάννα, Μίκη. Όχι Erika, οπότε για δεύτερη φορά που επισκέπτομαι είτε είναι απασχολημένη είτε δεν εργάζεται.
1η φόλαρα - το πρόγραμμα αναφέρει την Εύα ως Φιλιππινέζα.
Θυμάμαι μια Ταϊλανδή Εύα από την εποχή που ο Κασσάνδρας ήταν ασιατικό σπίτι. Κάποτε, πήρα την κακή απόφαση να πάω μαζί της. Φρικτό μισάωρο. Ρωτάω λοιπόν αυτήν την Εύα από πού είσαι. Ταϊλάνδη. Είναι το ίδιο. Μαλακίες.
Για τους φίλους (@black crow)
που τους αρέσουν τα κορίτσια από την Ασία, αυτή δεν είναι καλή επιλογή.
2η φόλαρα - Παίρνω 30 λεπτά με τον Μίκη, γιατί η κοπέλα είναι φιλική και υπάρχουν καλές κριτικές.
Στη συνεδρία είναι πολύ καλή σε όλα τα σημεία αλλά με ρωτάει αν θέλω πίπα χωρίς, +20. Εντάξει λέω, αλλά τώρα έχω πρόγραμμα 40 λεπτών ναι;
Όχι, μου λέει ''είναι 30 λεπτά με πίπα χωρίς''
Αυτό είναι το μόνο αρνητικό για το κορίτσι αλλά σημαντικό.
τυρολάτρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2022
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Επεξεργασία :
Συγγνώμη που επεξεργάζομαι τα κακά ελληνικά μου για να πω
είναι ακόμα 30 λεπτά αλλά περιλαμβάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό
Αν ειχες πληρωσει πριν στην υπηρεσια ειναι 70 χωρις 45 λεπτα. Αν της εδωσες το 20 αρικο μεσα το καβατσωσε.Επεξεργασία :
Καλησπέρα στην παρέα....να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για την Βικτωρία που εμφανίζεται στο πρόγραμμα του καταστήματος...
Φωτογραφίες έχει μόνο 2 ωστόσο το μωρό φαίνεται μοντελε που γουστάρω.
Επίσης μπορείτε να μου πείτε εάν Κυριακές είναι ανοιχτά?
Ανοιχτό τις Κυριακές. Πάρε τηλέφωνο μήπως ρεπάρει η Βικτώρια. Δεν έχω εμπειρία μαζί τηςΚαλησπέρα στην παρέα....να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για την Βικτωρία που εμφανίζεται στο πρόγραμμα του καταστήματος...
τυρολάτρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2022
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Ενημέρωση από την επίσκεψη το Σάββατο. 5 κορίτσια, η Μίκη φαίνεται καλύτερα από όσο τη θυμάμαι, η Νάνσυ, η Έρρικα, η Ρόζα και άλλη μια. Γιάννα, Βικτώρια και νέα κοπέλα Kira από την ιστοσελίδα , δεν είδα.
Από καλές κριτικές επιλέγω το Errika.
μου λέει η Τσάτσα
120 για 1 ώρα nuru σώμα με σώμα
90 για 40 λεπτά μασάζ και σεξ
70 για 30 λεπτά μασάζ και σεξ
Αυτά τα 90 ευρώ φαίνονται πιο ακριβά από ό,τι θυμάμαι από την τελευταία επίσκεψη. Η Τσάτσα λέει ότι δεν είναι αύξηση τιμής
Η Erika είναι μια εξαιρετική επιλογή όπως είπαν και άλλοι. GFE πολλά φιλιά, εξαιρετική πίπα, σέξι πρόσωπο και σώμα, μασάζ αισθησιακό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στο 2ο μέρος είναι 10/10. Χαμόγελα, φιλικά και σέξι.
Από καλές κριτικές επιλέγω το Errika.
μου λέει η Τσάτσα
Αυτά τα 90 ευρώ φαίνονται πιο ακριβά από ό,τι θυμάμαι από την τελευταία επίσκεψη. Η Τσάτσα λέει ότι δεν είναι αύξηση τιμής
Η Erika είναι μια εξαιρετική επιλογή όπως είπαν και άλλοι. GFE πολλά φιλιά, εξαιρετική πίπα, σέξι πρόσωπο και σώμα, μασάζ αισθησιακό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στο 2ο μέρος είναι 10/10. Χαμόγελα, φιλικά και σέξι.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.836
αύξηση τιμών το 2023 κ μείωση χρόνου δηλαδή όπως περιγράφεις....μου λέει η Τσάτσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 918